Vliebiza Weekend - Ik help jou online

HET VLIEBIZA WEEKEND

Van dromen naar doen – 18-20 oktober 2019

Voor als jouw mooie droom nu écht omgezet mag worden in een heel concreet actieplan met een goede marketing- en contentplanning, zodat je die droom dit najaar verandert in doen! 

Wat is het Vliebiza Weekend?

Je kent het wel: je hebt allemaal mooie plannen en dromen voor je bedrijf, maar je hebt tegelijk ook je klanten en je dagelijkse to do list die je aandacht vragen. En dus komt er van het uitwerken van die mooie plannen en dromen niet zo heel veel terecht. Echt de tijd maken om je dromen om te zetten in concrete actieplannen, dat blijft er vaak bij. En daardoor stagneert de groei van je bedrijf – en ziet jouw zogenaamde vrije ondernemersleven er helemaal niet zo vrij uit als je vooraf bedacht had.

 

Dat kan anders!

Maar daarvoor is het vaak nodig dat je er écht even uit bent. Letterlijk op een andere locatie. Een locatie die je hoofd laat bruisen en je hart sneller laat kloppen. Waar je de tijd hebt om gefocust aan jouw mooie plannen te werken en de ruimte hebt om tussendoor lekker te ontspannen.

Daarom neem ik je van vrijdag 18 oktober tot en met zondag 20 oktober heel graag mee naar mijn lievelingseiland Vlieland, om 3 dagen echt gefocust te gaan werken aan jouw dromen. Om ze met mijn hulp om te zetten in heel concrete actieplannen die jij voor het einde van 2019 kunt realiseren. Samen met een kleine groep andere ondernemers die ook van dromen naar doen wil. 

 

 

Voor wie is het Vliebiza Weekend?

Voor ondernemers die dit najaar een grote groeisprong in hun bedrijf willen maken. Denk aan een verdieping of uitbreiding van je huidige aanbod, het neerzetten van een nieuw aanbod, het organiseren van bijvoorbeeld workshops of groepscoaching, het veranderen van je verdienmodel of het waarmaken van die ene droom die al jaren in je hoofd zit. 

Welk resultaat mag je verwachten als je meegaat met het Vliebiza Weekend? 

We gaan drie dagen lang niet IN je bedrijf, maar AAN je bedrijf werken. Op zondag ga je naar huis met een superconcreet actieplan om jouw volgende groeisprong in je bedrijf te maken. Je weet welke stappen je moet zetten om jouw droom of doel te realiseren en het is voor jou glashelder hoe je die stappen gaat zetten. Sterker nog: tijdens het weekend heb je je eerste stappen al gezet.

Gedachten die jou nog in de weg stonden om je droom waar te maken zijn uit de weg geruimd en je planning voor de komende maanden is concreet en specifiek. Ga je een (ver)nieuw(d) aanbod neerzetten of iets organiseren? Dan weet je aan het eind van het weekend ook precies met welke content jij hiervoor klanten gaat aantrekken – en heb je een deel van die content al gemaakt. 

Na het Vliebiza Weekend zorg ik voor een stok achter de deur zodat je je droom als je weer thuis bent niet links laat liggen. 

 

 

Met wie ga je op pad?

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor ondernemers die een grote passie hebben voor het werk dat ze doen en daaromheen ook een mooi leven voor zichzelf willen creëren. Ik help ze met het krijgen van meer bekendheid en zichtbaarheid en meer klanten voor hun mooie bedrijf. Dat doe ik in mijn Ik help jou online Academie, mijn online marketingschool waarmee ik zelf een grote droom heb waargemaakt. Verder kom ik al op Vlieland sinds ik kan lopen, dus ik ken alle mooie plekjes van het eiland. Tijdens het Vliebiza Weekend mag je daarom een combinatie verwachten van een heel concreet actieplan om jouw droom waar te maken en het bezoeken van mooie plekken op het eiland met zeelucht, inspiratie en lekker eten als voornaamste ingrediënten. 

 

Ja, ik wil mee met het Vliebiza Weekend! 

Wat krijg je precies als je meegaat met het Vliebiza Weekend?

 

3 dagen volledige focus op jouw dromen en plannen

Op Vlieland gaan we 3 dagen lang aan de slag met de groeisprong die jij dit najaar in je bedrijf wilt maken. Je hebt gedurende het weekend dagelijks 1-op-1 tijd met mij om aan jouw plan te werken, we hebben groepssessies waarin we elkaars plannen en de uitvoering daarvan nog beter en krachtiger maken en je hebt tijd om zelf achter je laptop te werken. Aan het eind ga je naar huis met een heel concreet plan voor de uitvoering, marketing en verkoop van dat wat jij gaat doen. 

 

Genieten en ontspannen

Natuurlijk is er ook tijd om van het mooie Vlieland te genieten. Niets is zo fijn om de inspiratie te laten stromen als een wandeling op het strand van Vlieland. Ook andere bijzondere plekjes op het eiland ga ik met je delen. Na het avondeten kies je zelf of je nog mee wilt om het horecaleven van Vlieland te leren kennen of je liever terugtrekt op je hotelkamer. 

 

Stok achter de deur 

Eenmaal weer thuis na zo’n heel weekend samen met een groep gelijkgestemde ondernemers aan jouw doelen en dromen werken kan het best lastig zijn om de focus vast te houden. Daarom krijg je als deelnemer aan het Vliebiza Weekend een 3-maandenlidmaatschap van mijn Ik help jou online Academie cadeau. Dat betekent dat je na het Vliebiza Weekend ook nog eens alle trainingen in mijn Academie kunt volgen, in de besloten Facebookgroep van de Academie komt én deel kunt nemen aan online vragenuurtjes en samenwerksessies. Als dat geen goede stok achter de deur is! 

 

 

GA JE MEE?

Ik heb een supermooi hotel gevonden voor het Vliebiza Weekend, met kamers met uitzicht op zee. Je hebt de mogelijkheid om in één keer of in twee delen te betalen. Zodra je jouw (eerste deel van de) betaling hebt gedaan, ben je verzekerd van één van de zeven plekken voor het Vliebiza Weekend! 

* Ook bij het boeken van een privékamer is het mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Stuur mij daarvoor even een berichtje. 

 

WAT GEBEURT ER NA MIJN AANMELDING?

Zo snel mogelijk na je aanmelding voor het Vliebiza Weekend neem ik contact met je op om te horen wat jij uit dit ondernemersweekend op Vlieland wilt halen. Zo kan ik het programma van het weekend helemaal afstemmen op wat jij en de andere deelnemers nodig hebben. Tussen nu en medio oktober ontvang je alle informatie die je verder nog nodig hebt om je voor te bereiden op het Vliebiza Weekend.

Wil je mij liever even spreken voordat je jouw plek voor het Vliebiza Weekend boekt, om te checken of het écht iets voor jou is?

Stuur me dan een mailtje via de contactpagina hier op mijn website, dan spreken we elkaar snel! 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

IS ER TIJDENS HET WEEKEND OOK RUIMTE OM ME EVEN ALLEEN TERUG TE TREKKEN?

Jazeker! Tijdens het Vliebiza Weekend is er een groepsprogramma, maar als jij de behoefte hebt om af en toe ook even in je eentje te zijn, dan is die ruimte er. Bijvoorbeeld om even naar het strand of het dorp te gaan. ‘s Avonds na het eten kies je sowieso zelf of je nog iets met de groep wilt doen of je liever terugtrekt op je kamer. 

IS HET VLIEBIZA WEEKEND OOK IETS VOOR MIJ?

Het Vliebiza Weekend is er voor ondernemers die 3 dagen lang gefocust willen werken aan een doel dat zij dit najaar willen realiseren binnen hun bedrijf. Het is dus vooral geschikt voor ondernemers die al een lopend bedrijf hebben en daarin een volgende groeisprong willen maken of iets nieuws willen lanceren. Twijfel je of het Vliebiza Weekend ook iets voor jou is? Stuur me dan een berichtje op rimke@ikhelpjouonline.nl. 

WAT IS ER BIJ DE PRIJS INBEGREPEN? EN WAT NIET?

Bij de prijs voor het Vliebiza Weekend is het volgende inbegrepen: je bootkaartje naar Vlieland, twee overnachtingen op een mooie hotelkamer in het hart van Vlieland, twee keer ontbijt, twee keer diner, één dag een fiets en drie dagen coaching. Het volgende is niet inbegrepen: lunch, eten en drinken aan boord en tussendoortjes. Zo hebben we tijdens het weekend de ruimte om te gaan lunchen waar we willen, en om al dan niet ergens neer te strijken voor een drankje. 

WAT MOET IK MEENEMEN ALS IK MEEGA NAAR HET VLIEBIZA WEEKEND?

Je laptop, pen en papier en een hoofd vol ideeën (of met 1 concreet idee). En natuurlijk de dingen die je normaal gesproken ook meeneemt als je een weekend weg gaat. 

HOE KOM IK OP VLIELAND?

Vanaf de haven in Harlingen neem ik je mee op reis. Je mag ook naar Leeuwarden komen om van daaruit samen met mij naar Harlingen te reizen. Eventueel kan ik dan ook een gratis parkeerplek voor je regelen in Leeuwarden. De boot vertrekt op vrijdag om 9.00 uur. Je bent zondagavond rond 18.30 uur weer in Harlingen. 

KAN IK LATER KOMEN OF LANGER BLIJVEN?

We vertrekken op vrijdag om 9.00 uur met de boot naar Vlieland. Eventueel kun je 1 boot later nemen en dan om 14.00 uur vanuit Harlingen vertrekken. Je mist dan het eerste deel van het programma, maar bent om 15.30 uur op Vlieland om bij de groep aan te sluiten. Als je langer wilt blijven, raad ik je aan zelf één of meer nachten bij te boeken bij het hotel. 

KRIJG IK MIJN GELD TERUG ALS IK MOET ANNULEREN?

Dat is afhankelijk van hoe ver van tevoren je annuleert. Sowieso heb je de mogelijkheid om zelf een vervanger te zoeken die in jouw plek mee wil gaan, of krijg je je geld terug als ik nog mensen op de wachtlijst heb staan die mee willen. Annuleer je korter dan een week van tevoren en is er geen vervanger, dan kan ik je helaas je geld niet teruggeven. Annuleer je langer dan een week van tevoren, dan krijg je een deel van je geld retour.