HET VLIEBIZA WEEKEND

Van dromen naar doen

Voor als jouw mooie droom nu écht omgezet mag worden in een heel concreet actieplan met een goede marketing- en contentplanning, zodat je die droom dit najaar verandert in doen! 

Wanneer: in september of oktober 2019

Datum en investering: worden binnenkort bekendgemaakt

Aantal deelnemers: maximaal 7 personen

Aantal dagen: 3, van vrijdag tot en met zondag

JA, IK WIL OP DE INTERESSE-LIJST

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is het Vliebiza Weekend?

Je kent het wel: je hebt allemaal mooie plannen en dromen voor je bedrijf, maar je hebt tegelijk ook je klanten en je dagelijkse to do list die je aandacht vragen. En dus komt er van het uitwerken van die mooie plannen en dromen niet zo heel veel terecht. Echt de tijd maken om je dromen om te zetten in concrete actieplannen, dat blijft er vaak bij. En daardoor stagneert de groei van je bedrijf – en ziet jouw zogenaamde vrije ondernemersleven er helemaal niet zo vrij uit als je vooraf bedacht had.

 

Dat kan anders!

Maar daarvoor is het vaak nodig dat je er écht even uit bent. Letterlijk op een andere locatie. Een locatie die je hoofd laat bruisen en je hart sneller laat kloppen. Waar je de tijd hebt om gefocust aan jouw mooie plannen te werken en de ruimte hebt om tussendoor lekker te ontspannen.

Daarom neem ik je dit najaar heel graag mee naar mijn lievelingseiland Vlieland, om 3 dagen echt gefocust te gaan werken aan jouw dromen. Om ze met mijn hulp om te zetten in heel concrete actieplannen die jij voor het einde van 2019 kunt realiseren. Samen met een kleine groep andere ondernemers die ook van dromen naar doen wil. 

 

 

Voor wie is het Vliebiza Weekend?

Voor ondernemers die dit najaar een grote groeisprong in hun bedrijf willen maken. Denk aan een verdieping of uitbreiding van je huidige aanbod, het neerzetten van een nieuw aanbod, het organiseren van bijvoorbeeld workshops of groepscoaching, het veranderen van je verdienmodel of het waarmaken van die ene droom die al jaren in je hoofd zit. 

Welk resultaat mag je verwachten als je meegaat met het Vliebiza Weekend? 

Op zondag ga je naar huis met een superconcreet actieplan om jouw droom waar te maken. Je weet welke stappen je moet zetten om jouw droom te realiseren en je weet hoe je die stappen gaat zetten. Sterker nog: tijdens het weekend heb je je eerste stappen al gezet.

Gedachten die jou nog in de weg stonden om je droom waar te maken zijn uit de weg geruimd en je planning voor de komende maanden is glashelder. Ga je een (ver)nieuw(d) aanbod neerzetten of iets organiseren? Dan weet je aan het eind van het weekend ook precies met welke content jij hiervoor klanten gaat aantrekken – en heb je een deel van die content al gemaakt. 

Na het Vliebiza Weekend zorg ik ook voor een stok achter de deur zodat je je droom als je weer thuis bent niet links laat liggen. 

 

 

Met wie ga je op pad?

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor ondernemers die een grote passie hebben voor het werk dat ze doen en daaromheen ook een mooi leven voor zichzelf willen creëren. Ik help ze met het krijgen van meer bekendheid en zichtbaarheid en meer klanten voor hun mooie bedrijf. Dat doe ik in mijn Ik help jou online Academie, mijn online marketingschool waarmee ik zelf een grote droom heb waargemaakt. Verder kom ik al op Vlieland sinds ik kan lopen, dus ik ken alle mooie plekjes van het eiland. Tijdens het Vliebiza Weekend mag je daarom een combinatie verwachten van een heel concreet actieplan om jouw droom waar te maken en het bezoeken van mooie plekken op het eiland met zeelucht, inspiratie en lekker eten als voornaamste ingrediënten. 

Hoe kun je mee met het Vliebiza Weekend?

Op dit moment is het alleen mogelijk om aan te geven dat je interesse hebt om mee te gaan. Zodra de datum voor het Vliebiza Weekend bekend is en ook duidelijk is wat de investering is om mee te gaan, krijg je dan als eerste de kans om je aan te melden. Schrijf je dus hiernaast in voor de interesselijst.

 

 

Ja, ik heb interesse om 3 dagen full focus op het mooie Vlieland aan mijn actieplan te werken

dit veld niet invullen s.v.p.