fbpx

Gratis e-book

De 5 simpele stappen om als coach of therapeut hoog in Google te komen

‘Hoe kom ik telkens weer aan nieuwe klanten? En hoe doe ik dat zonder dat ik de hele dag door op social media actief hoef te zijn en met mijn aanbod (of mezelf) te koop hoef te lopen?’ Zijn dat twee vragen waar jij je hoofd wel eens over breekt omdat je graag meer mensen wilt helpen met de waardevolle hulp die jij te bieden hebt?

Vraag dan het gratis e-book De 5 simpele stappen om als coach of therapeut hoog in Google te komen aan, zodat nieuwe klanten straks naar jou toe kunnen komen en jij dus niet voortdurend naar hen op zoek hoeft.

Ja, ik wil hoger in Google

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Even tussen jou en mij: als jij het op dit moment een uitdaging vindt om nieuwe klanten te krijgen,

dan is de kans groot dat je té veel gefocust bent op de mensen die je rechtstreeks voor je kunt zien – dus dat je bijvoorbeeld erg druk bent op social media – en dat je te weinig bezig bent met de mensen die nu al uit zichzelf in Google op zoek zijn naar de waardevolle hulp die jij hen te bieden hebt.

Vaak is dat de reden dat je ‘vastloopt’ in alles dat je doet om jezelf online onder de aandacht te brengen van mogelijke nieuwe klanten. De mensen die jij voor je ziet hebben simpelweg niet genoeg verlangen of pijn (letterlijk of figuurlijk) om in actie te komen en ja te zeggen tegen jouw aanbod, terwijl de mensen die jouw hulp wél graag willen je niet kunnen vinden in Google. Als je hierdoor dan ook nog ontmoedigd raakt, kom je voor je het weet in een vicieuze cirkel terecht die zorgt dat jouw bedrijf stilstaat en jij het plezier in het ondernemen kwijtraakt.

Je kunt dan wel nog meer gaan posten op social media, nog meer zichtbaar worden, of dansjes doen in Reels of op Tiktok, maar dat lost het probleem niet op. Het zorgt er alleen maar voor dat nog meer van je kostbare tijd wordt opgeslokt door dingen die niet je échte passie zijn en die je bovenal geen nieuwe klanten brengen.

De échte oplossing is veel simpeler:

 

Het is niet jouw taak om mensen die (nu) niet naar je op zoek zijn te overtuigen je aanbod tóch te willen

Het is jouw taak om jezelf goed vindbaar te maken voor de mensen die jouw hulp nú al willen

 

Jouw website mag goed te vinden zijn in Google. En het aanvragen van het gratis e-book De 5 simpele stappen om als coach of therapeut hoog in Google te komen is jouw eerste stap op weg daar naartoe. Gun het jezelf én je toekomstige klanten.

Bij wie vraag je dit e-book aan?

Hi, ik ben Rimke de Groot en sinds 2016 heb ik honderden coaches en therapeuten mogen helpen om (veel) meer nieuwe klanten uit hun website te krijgen. Bij mij leer je niet allerlei ingewikkelde nieuwe woorden rond SEO enzo, maar krijg je eenvoudig toepasbare tips in taal die jij begrijpt. ‘Simpel’ en ‘praktisch’ zijn 2 van mijn lievelingswoorden, dus reken er maar op dat je meteen na het lezen van dit e-book zin hebt om aan de slag te gaan met de tips die ik met je deel.

Ja, ik wil hoger in Google

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.