fbpx

Haal slim en structureel nieuwe klanten uit Google

Heb je een bedrijf, een website en een aanbod? Werk je hard om telkens nieuwe klanten te vinden, eigenlijk te hard? Zou je het liefst willen dat klanten vaker naar jou toe komen, dat ze jou uit zichzelf weten te vinden en uit zichzelf bij je kopen?

Kom dan naar mijn live online workshop Haal slim en structureel nieuwe klanten uit Google, op donderdag 14 maart van 9.30 tot 12.30 uur. 

 

Jij bent toe aan simpeler en makkelijker klanten krijgen

Je bedrijf staat al. Ik hoef jou niet meer te vertellen hoe ondernemen in de basis werkt en wat je zoal aan marketing kunt doen om nieuwe klanten naar jou toe te laten komen. Misschien besteed je op dit moment meer tijd dan je lief is aan alles dat je kunt doen om onder de aandacht van nieuwe klanten te komen: posten op social media, korte video’s maken, podcasten of noem maar op. Of misschien weet je heel goed wat je allemaal kunt doen om aan nieuwe klanten te komen, maar heb je simpelweg de energie en de tijd niet om al die acties ook echt uit te voeren. 

Graag zou je willen dat klanten vaker naar jou toe zouden komen. Dat jij niet telkens op zoek hoeft naar hen, maar dat zij jou weten te vinden. Niet alleen omdat dit jou veel kostbare tijd bespaart, maar ook omdat iemand die jóu benadert vele malen gemakkelijker klant wordt dan iemand die jij nog moet overtuigen om jouw aanbod te willen. 

Als jij jezelf hier in herkent, dan is de workshop Haal slim en structureel klanten uit Google er voor jou! 

 

Je krijgt de bewezen basisstappen om klanten en omzet uit Google te halen

Toen ik 8 jaar geleden mijn huidige bedrijf startte – ik had daarvoor ruim 10 jaar als freelance journaliste gewerkt – dacht ik dat ik op meerdere paarden moest wedden om maar nieuwe klanten te krijgen. Vele uren van mijn tijd gingen op aan posten op social media, het doen van Facebook Lives, het beheren van een energie-slurpende gratis Facebookgroep en meer.

Heel leuk allemaal, maar het kostte bakken vol tijd en energie. En, extra ironisch: dat waar ik mijn eerste klanten al mee hielp – klanten krijgen uit Google – bleek ook voor mij de meest effectieve besteding van mijn tijd. Al die andere dingen waar ik zo druk mee was, die waren eigenlijk helemaal niet nodig. 

Om als zelfstandig ondernemer structureel klanten en omzet uit Google te halen mag je een aantal slimme en simpele stappen volgen. Stappen waar ik inmiddels al honderden zelfstandig ondernemers mee geholpen heb om (veel) klanten uit hun website te krijgen. En dit stappenplan deel ik ook graag met jou.

 

Meer omzet maken in minder tijd

In deze bijna gratis workshop ga je heel veel waarde krijgen. Het is geen gebakken lucht training waarin je alleen de wat en vooral niet de hoe krijgt. Alles dat ik je ga leren pas ik zelf ook toe, net als mijn meest succesvolle klanten die jaarlijks 10.000den tot meer dan 100.000 euro aan omzet uit hun website halen. Bovendien zijn velen van hen (net als ikzelf) minder uren gaan werken sinds nieuwe klanten hen zo goed weten te vinden in Google. En dat gun ik jou ook!

Goed om te weten: ik houd van dóen. Je gaat dus tijdens de workshop niet alleen veel informatie krijgen, maar ook gelijk actie ondernemen.

Wat krijg je als je meedoet?

‘Ha, zo werkt Google dus en zo laat ik het ook voor mij werken’. Dat is een gevoel waar je deze praktische workshop sowieso mee afsluit. Je krijgt een eenvoudig en bewezen stappenplan om jouw website hoog in Google te krijgen voor de klanten die daar nu al naar jou op zoek zijn. Bovendien kun je mij tijdens deze workshop al je vragen stellen.

Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdens deze workshop allerlei nieuwe vaktermen bijleert, want ik houd ervan om de dingen eenvoudig te houden. Van mijn klanten hoor ik vaak dat mijn enthousiasme over alles dat met klanten krijgen uit Google te maken heeft aanstekelijk werkt, dus ik vermoed dat je de workshop afsluit boordevol energie om met jouw website aan de slag te gaan.

Voorafgaand aan de workshop neem ik uiteraard een kijkje op jouw website, zodat we tijdens de workshop precies aan de slag kunnen gaan met die punten waar jij en de andere deelnemers het allermeest mee geholpen zijn. Om die reden heb ik niet een oneindig aantal plekken bij de workshop: om alles zo goed mogelijk voor te bereiden en voor jou op maat te maken kunnen er maximaal 20 deelnemers bij de workshop aanwezig zijn. 

 

Wanneer mag je de Klanten uit Google workshop niet missen?

R

Als jij graag meer nieuwe klanten wilt helpen zonder dat je daarvoor de hele dag aanwezig moet zijn op social media of aan andere tijdrovende vormen van actieve acquisitie moet doen.

R

Als je graag meer klanten en omzet uit Google wilt krijgen, maar op dit moment nog niet zo goed weet welke stappen je daarvoor mag zetten.

R

Als je ambities verder reiken dan één of twee nieuwe klanten per maand helpen. Kortom: als jouw bedrijf niet een leuke hobby voor je is, maar een business waar je een serieuze omzet mee wilt maken.

 

Mooie resultaten van mijn klanten: 

 

Nog even op een rijtje: 

Wanneer: donderdag 14 maart, van 9.30 tot 12.30 uur

Waar: online via Zoom

Jouw investering: slechts 25 euro (ex btw) 

 

Veelgestelde vragen: 

Kan ik persoonlijk vragen aan je stellen?

Yes, als jij je nu aanmeldt voor de Klanten uit Google Workshop, heb je het geluk dat ik de workshop nog in een kleine groep geef. Er zullen maximaal 20 ondernemers aanwezig zijn, dus er is ook ruimte om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. Ik bekijk zelfs voorafgaand aan de workshop jouw website, zodat ik je ook antwoord ga geven op de vragen waarvan je nog niet wist dat je die zeker aan mij moest stellen. 

Ik kan 14 maart niet, wanneer is de volgende workshop?

Dat weet ik op dit moment nog niet. 14 maart is nu nog best ver weg, dus mogelijk kun je vooraf nog iets regelen om er alsnog bij te zijn. Denk creatief! De vraag is immers of er de volgende keer niet óók weer iets is waardoor je niet mee kunt doen. Denk als een ondernemer en creëer zelf de mogelijkheden die jou meer groei in jouw bedrijf gaan bezorgen.