plan je website succes

voor een website die jou in 2023 nieuwe klanten brengt

Je website werkt voor jou, ook als jij niet werkt. Maar om je website uit zichzelf voor jou te laten werken, mag jij eerst wel zelf wat tijd, liefde en aandacht aan jouw website geven. Zodat hij dagelijks (veel) bezoekers gaat trekken die concreet op zoek zijn naar jouw mooie aanbod. En zodat hij regelmatig zorgt dat nieuwe klanten uit zichzelf jouw aanbod kopen of er op zijn minst contact met je over opnemen.

Als jij lijkt op de meeste zelfstandig ondernemers die ik ken, dan neem jij je vast wel eens voor om meer tijd in je website te stoppen. Misschien wel omdat je minder afhankelijk wilt worden van social media. Want daar is het altijd maar afwachten of jouw mooie aanbod onder de aandacht komt van mensen die er écht naar op zoek zijn, of van mensen die jou vooral voor de gezelligheid volgen. Terwijl je in Google heel doelgericht mensen bereikt die uit zichzelf al op zoek zijn naar jouw aanbod.

Je voornemen meer tijd in je website te stoppen is stap 1, maar die tijd dan ook nog echt vinden, dat is nog wel eens een ‘dingetje’. Zelfs als je weet wat het je allemaal voor moois oplevert als je wél prioriteit geeft aan je website.

Om je te helpen op weg naar jouw klantentrekkende website, nodig ik je graag uit om het sámen te gaan doen. Ik heb namelijk iets heel moois bedacht voor alle zelfstandig ondernemers die in 2023 nu echt eens hun website goed voor hen willen laten werken, zodat deze ook klanten naar hen toe kan brengen op het moment dat zij zelf niet werken.

Gaat dit over jou? Dan ben je van harte welkom om vanaf maandag 16 januari tijdens Plan je Website Succes 2 weken lang samen stappen te zetten naar jouw klantentrekkende website, door elke dag dat jij aan het werk bent iets positiefs voor je website te doen. We zijn op dit moment al begonnen, maar je kunt nog heel gemakkelijk aanhaken als je wilt. 

 

Dit gaan we doen tijdens Plan je Website Succes

R

Als jij meedoet aan Plan je Website Succes, dan ontvang je elke werkdag van maandag 16 januari tot en met vrijdag 27 januari een video van mij, waarin je tips krijgt die ervoor gaan zorgen dat meer mogelijke klanten jouw website gaan vinden en dat jij meer nieuwe klanten uit je website krijgt.

R

In elke dagelijkse video ga ik ook meerdere websitepagina’s van deelnemers aan Plan je Website Succes van mijn persoonlijke feedback voorzien – dus ook die van jou (als je dat wilt uiteraard). Zo zie je in de praktijk waar jouw kansen liggen om meer nieuwe klanten uit je website te krijgen. Ik weet zeker dat je ook veel hebt aan de tips die ik over websitepagina’s van anderen ga geven – want in de praktijk hebben we allemaal dezelfde valkuilen als het om het aantrekken van meer nieuwe klanten gaat.

R

Je hoeft gedurende Plan je Website Succes geen vaste tijdstippen te reserveren om mee te doen. Je krijgt elke middag een mail met de link naar de video van die dag, die je kunt kijken op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Deze video’s blijven voor jou als deelnemer een jaar lang toegankelijk.

R

Overigens kan het maar zo zijn dat ik als onderdeel van Plan je Website Succes ook nog een leuke online live activiteit organiseer. Die krijg je dan als bonus. Laat je verrassen.

R

In totaal krijg je minstens 5 uren aan waardevolle tips om meer nieuwe klanten uit jouw website te krijgen. Als je ook maar één van die tips gaat toepassen op jouw website, weet ik al zeker dat je jouw investering in Plan je Website Succes minstens in tienvoud terugverdient.

R

Als je actief meedoet aan Plan je Website Succes, is jouw website minstens twee weken lang in beweging – waardoor je sneller ‘vriendjes met Google’ wordt en gemakkelijker op de eerste pagina of misschien zelfs wel de eerste plaats in Google belandt.

 

bonus: trek nieuwe klanten aan met blogs die goed scoren in Google

Bloggen is een geweldige manier om je website levendig te houden en om jezelf goed vindbaar te maken voor meer nieuwe klanten. Maar hoe schrijf je blogs die hoog in Google komen? Dat ga ik je laten zien tijdens een online live Zoom-sessie op maandag 23 januari van 19.30 tot 20.30 uur. Ik ga daarbij voorbeelden gebruiken van blogs die door jou en andere deelnemers aan Plan je Website Succes geschreven zijn. Als je wilt ben je welkom om hier live bij te zijn en direct je vragen te stellen. Kun je niet live aanwezig zijn, geen zorgen, net als van alle andere video’s krijg je snel na afloop van deze live-sessie een opname. 

 

Ben je erbij?

Ben jij klaar om twee weken lang tijd, liefde en aandacht in jouw website te steken – met als beloning dat nieuwe klanten jou gemakkelijker gaan vinden én sneller bij je gaan kopen? Boek dan hieronder je ticket voor slechts 27 euro. Ja, ja, dat is 2,70 euro per video van een halfuur – een fractie van wat je normaal gesproken voor mijn coaching betaalt.

 

Goed om te weten: 

=

Omdat ik jou graag wil laten zien dat eenvoudig en effectief prima samen kunnen gaan, heb ik hier geen uitgebreide aanbodpagina van gemaakt. Ik vertrouw erop dat jij zelf wel voelt hoeveel jouw investering in een ticket voor Plan je Website Succes jou gaat opleveren – en dat je het dus niet nodig hebt dat ik al mijn ‘overtuigingstechnieken’ op je loslaat.

=

Tijdens Plan je Website Succes heb je de kans om mijn persoonlijke feedback te ontvangen op één of meer pagina’s op jouw website. Dat kan een blog zijn, een aanbodpagina, een homepage, je Over mij-pagina, een pagina voor je weggever of nog een andere pagina. Na je aanmelding kun je mij jouw top 3 doorgeven van pagina’s waarop jij het liefst mijn feedback ontvangt.

=

Zoals je hierboven al zag: je hoeft geen vaste tijdstippen te reserveren om mee te kunnen doen aan Plan je Website Succes. Je krijgt elke dag per mail een seintje van mij als de nieuwe video voor je klaarstaat. Heb jij tussen 16 en 27 januari één of meer drukke dagen? Helemaal geen probleem, want je hebt een jaar de tijd om alle video’s te bekijken.

=

Als je wilt mag je mij elke werkdag tussen 16 en 27 januari in de ochtend jouw ‘dit ga ik vandaag aan mijn website doen’-lijstje mailen. Zo ben ik je stok achter de deur om ook daadwerkelijk in actie te komen, zodat jouw website echt die klantentrekkende plek voor jou gaat worden.

=

Wat je tijdens deze 10 dagen krijgt en leert, kun je heel 2023 blijven gebruiken om meer nieuwe klanten uit je website te krijgen. Het is dus een eenmalige investering die je gedurende het hele jaar van pas komt.

 

Hoe doe je mee?

Ken je die quote: ‘If you pay, you pay attention?’ Ik vind het fantastisch om gratis trainingen, challenges en webinars te geven (en dat ga ik in 2023 zeker ook weer doen), maar ik weet ook hoe het werkt: met iets dat jij gratis van mij (of van iemand anders) ontvangt doe je nu eenmaal vaak niet zo veel – en zeker niet langdurig. Je hebt er zelf niets ingestopt, en dat maakt vaak dat je er ook minder uithaalt, hoe waardevol het ook is.

Daarom daag ik je uit om jezelf de (kleine) investering van 27 euro te gunnen om mee te doen – en daarbij meteen met jezelf de afspraak te maken dat je écht iets gaat doen met alles dat je aangereikt krijgt tijdens Plan je Website Succes. Zodat je jouw investering met gemak in veelvoud terugverdient.

 

 

Wat mijn klanten zeggen:

Hi, ik ben Rimke de Groot en ik help al sinds 2016 zelfstandig ondernemers om meer nieuwe klanten uit hun website te krijgen. En daar help ik jou ook graag mee. Dit is wat een aantal van mijn klanten zeggen over het volgen van mijn trainingen.