AANBOD ONLINE TRAININGEN ÉN 1-OP-1

Klik op de afbeelding of de knop als je meer wilt weten over één van mijn trainingen. Wil je liever een 1-op-1 sessie met mij inplannen? Kijk dan even onderaan deze pagina.  

CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

Dit is de allerbeste training – inmiddels al door meer dan 100 ondernemers gevolgd – die ik je kan bieden om jouw website goed vindbaar te maken in Google én een constante stroom nieuwe klanten uit je website voort te laten komen. 

SUCCESVOL LANCEREN VANUIT JE HART

In deze training help ik je om op de manier die past bij jóu een grotere groep nieuwe klanten tegelijk naar jou toe te laten komen. We combineren hierin mijn slimme stappenplannen met de dingen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

SCHRIJF BLOGS DIE KLANTEN BEREIKEN

In deze training leer je hoe je blogs schrijft die goed gevonden worden in Google door de klanten die jij graag op je website wilt hebben. 

ONLINE MASTERCLASS KRIJG LINKS DIE KLANTEN TREKKEN

Ontdek hoe jij meelift op het websiteverkeer van anderen, zodat mogelijke nieuwe klanten jóu en je website makkelijker en sneller gaan vinden. 

EEN 1-OP-1 SESSIE MET MIJ BOEKEN

Als je wilt kun je ook een 1-op-1 sessie met mij inplannen om samen te werken aan een specifiek doel dat jij voor je website hebt, zoals het bereiken van meer mogelijke klanten op je website. Wil je weten welke mogelijkheden ik hiervoor bied? Stuur dan even een mailtje naar rimke@ikhelpjouonline.nl