Workshops en presentaties

Organiseer je een event of wil je een interessante workshop aanbieden voor de leden van jouw ondernemersvereniging of netwerkclub? Dan kan ik een workshop of presentatie komen verzorgen over hoe je bekendheid en klanten krijgt via social media en/of je website. De invulling en duur van de presentatie of workshop gebeurt uiteraard in overleg met jou. Neem contact met me op via het onderstaande e-mailadres.

Vanaf 247 euro (ex btw) 

Interviews

Wil je mij interviewen voor je podcast, voor je website, voor je online training, programma of membership, voor een tijdschrift of krant of voor nog iets anders? Leuk! Stuur me via onderstaand e-mailadres gerust een verzoek, dan hoor je snel van mij.

Uiteraard gratis. 

JIJ ALS EXPERT BIJ MIJ

Weet jij veel van één specifiek onderdeel van online marketing en online ondernemen en lijkt het je leuk om hier een workshop of vragenuurtje over te komen geven in mijn Ik help jou online Academie? Leuk, stuur me dan een berichtje op onderstaand mailadres. Op dit moment krijg je niet betaald om een expertbijdrage aan mijn Academie te leveren. Wel heb je de mogelijkheid om promotie voor jezelf te maken in mijn klantennetwerk en ben ik ook bereid om iets terug te doen in de vorm van een gastbijdrage aan jouw training, programma of membership. 

Rimke de Groot – Ik help jou online

E-mail: rimke@ikhelpjouonline.nl

It Heafek 5

8941 AD Leeuwarden

BTW-nummer: NL1022.04.937.B01 

KVK-nummer: 01112212

CONTACT

Heb je een vraag of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar rimke@ikhelpjouonline.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Je gegevens gebruik ik alleen om je mail te beantwoorden (privacyverklaring

× .