fbpx

VOOR zelfstandig ondernemers DIE slim en structureel NIEUWE KLANTEN en omzet uit Google willen halen

CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

In 4 maanden een website die jou regelmatig nieuwe klanten uit Google brengt

Zodat jij de omzet maakt die jij wilt zonder dat je veel tijd op social media door hoeft te brengen 

 

 

 

AL MEER DAN 150 anderen GINGEN JE VOOR

 

De klanten van draagconsulente Charlotte vinden haar in Google: 

Tekstschrijfster Helene krijgt haar aanvragen voor nieuwe schrijfopdrachten via Google: 

 

Je bent zelfstandig ondernemer en je bent ambitieus. Een miljoenenbedrijf neerzetten, dat hoeft van jou nou ook weer niet, maar genoeg omzet maken om lekker van je bedrijf te kunnen leven én veel mensen te kunnen helpen, dat wil je absoluut. Alleen dat vinden van nieuwe klanten, dat is nog wel eens een dingetje…

Als jij lijkt op de meeste zelfstandig ondernemers met wie ik werk, dan ben jij een eigen bedrijf gestart omdat je anderen wilde helpen…

… zonder dat je daarvoor hele dagen achter je computer, op je telefoon of met een camera in je hand wilde doorbrengen om je aanbod en jezelf onder de aandacht te brengen bij mogelijke nieuwe klanten. Die tijd en energie geef je liever aan de mensen die nú al door jou geholpen willen worden.

 

Je realiteit is nu misschien heel anders

Wellicht gaat er nu veel van je kostbare tijd op aan posten op social media – zonder dat daar een constante stroom nieuwe klanten uit voortkomt. Misschien heb je het gevoel dat je jezelf op social media aan het opdringen bent, of dat niemand jou daar opmerkt. Wat ook niet zo gek, is, want veel mensen gaan niet op Facebook, Instagram, Tiktok of LinkedIn op zoek naar jouw aanbod – hoe hard ze jouw hulp misschien ook nodig hebben. Het is veel te onoverzichtelijk om daar op zoek te gaan naar iemand die jou kan helpen.

Je laat zo veel kansen om klanten te krijgen liggen als je je alleen op social media focust.

Ik bedoel, heeft het tot nu toe goed voor je gewerkt? Kom je er elke dag bij tientallen of honderden nieuwe mensen onder de aandacht of steeds bij hetzelfde kringetje van vaste volgers of contacten? Geeft het je veel energie om hier je tijd in te stoppen of kost het je vooral veel energie, en misschien ook wel frustratie? 

 

Ik wil meteen tegen je zeggen dat het niet jouw ‘schuld’ is als je tot nu toe vooral focus hebt gegeven aan social media in je zoektocht naar nieuwe klanten.

Want het is ook makkelijk om daar je berichtjes te posten. Het is ook lekker laagdrempelig. Het is ook wat veel business- en marketingcoaches je als advies geven: start gewoon een social media kanaal, dan ben je ook meteen gestart met je bedrijf.

Alleen is de kans heel groot dat je er vooral gevolgd wordt door mensen die helemaal geen behoefte hebben aan jouw betaalde aanbod. Mensen die jou vooral volgen voor de gezelligheid, de inspiratie en de saamhorigheid van collega’s-volgen-collega’s. 

 

Het is allemaal helemaal oké! Want dat jij die nieuwe klanten tot nu toe niet hebt gevonden, betekent niet dat ze er niet al zijn. Dat zij niet al naar jou op zoek zijn. Jij hoeft jezelf alleen maar goed vindbaar te maken voor hen om ze heel snel wél contact met jou op te laten nemen of rechtstreeks bij je te laten kopen.

En dat is wat gaat gebeuren als jij je website goed vindbaar maakt in Google. Als jij een website hebt die nieuwe klanten naar jóu toe laat komen in plaats van dat jij voortdurend naar hen op zoek moet.

 

Een website die het goed doet in Google zorgt niet alleen dat je meer nieuwe klanten en aanvragen krijgt, het zorgt er ook voor dat:

 

=

Jij je eigen plek op het internet hebt waar jij jezelf en je bedrijf precies zo kunt presenteren als jij wilt, zonder afhankelijk te zijn van algoritmes of social media storingen

=

Jij de druk om voortdurend aanwezig te zijn op kanalen als Facebook en Instagram steeds meer voelt verdwijnen

=

Er alleen maar hele leuke klanten naar jou toe komen, precies de mensen van wie jij energie krijgt, die volledig uit zichzelf gekozen hebben voor jou

=

Je zelfs ’s nachts terwijl je ligt te slapen nieuwe contactaanvragen of zelfs rechtstreeks nieuwe klanten kunt krijgen. 

=

En jij je hoofd niet meer hoeft te breken over de vraag hoe jij jezelf bij meer nieuwe klanten onder de aandacht gaat brengen, zodat je veel meer rust en vrijheid ervaart bij het runnen van je bedrijf. 

 

JE WEBSITE IS ALS EEN EXTRA MEDEWERKER IN JE BEDRIJF DIE DAG EN NACHT voor jou WERKT ZONDER OM SALARIS TE VRAGEN

En als je wel eens andere zelfstandig ondernemers spreekt die je zelden of nooit iets op social media ziet posten en die toch veel klanten hebben, is de kans groot dat zij een website hebben die klanten naar hén toe laat komen. 

DE NUMMER 1 FOUT DIE je waarschijnlijk maakt als je vastloopt IN HET KRIJGEN VAN nieuwe KLANTEN:

Als jij op dit moment worstelt met het krijgen van nieuwe klanten, dan is de kans groot dat je té veel gefocust bent op de mensen die je rechtstreeks voor je kunt zien – zoals je volgers en contacten op social media – en te weinig bezig bent met de mensen die nu al uit zichzelf in Google op zoek zijn naar de waardevolle hulp die jij te bieden hebt.

Dat maakt dat je in een spagaat terechtkomt: de mensen die jij voor je ziet worden geen klant, terwijl de mensen die wél graag klant willen worden je niet kunnen vinden. Als je hierdoor dan ook nog gefrustreerd of ontmoedigd raakt, kom je voor je het weet in een vicieuze cirkel terecht die ervoor zorgt dat jouw bedrijf niet groeit en jij het plezier in het ondernemen misschien wel kwijtraakt.

Je kunt dan wel nog meer gaan posten op social media, nog meer zichtbaar worden, of dansjes doen in Reels of op Tiktok, maar dat lost het probleem niet op. Het zorgt er alleen maar voor dat nog meer van je kostbare tijd wordt opgeslokt door dingen die niet je échte passie zijn en die je bovenal geen nieuwe klanten brengen.

Zolang jij jezelf niet vindbaar maakt voor mensen die al op zoek zijn naar jou en jouw hulp gaat je probleem niet weg.

En na de zeven afgelopen jaren waarin ik al honderden zelfstandig ondernemers heb mogen helpen om klanten en omzet uit Google te halen, weet ik dat het zo simpel is als dit:

Het is niet jouw taak om mensen die niet naar je op zoek zijn te overtuigen je aanbod tóch te willen

Het is jouw taak om jezelf goed vindbaar te maken voor de mensen die jouw aanbod nú al willen.

 

Voor de mensen die nu al in Google naar jou op zoek zijn dus. 

Want als je dat voor elkaar krijgt, dan zul je merken dat je heel veel andere dingen waar jij nu je kostbare tijd en energie in steekt helemaal niet meer nodig hebt. Dat je geen mensen meer hoeft over te halen om klant bij jou te worden. Dat alles in je bedrijf veel makkelijker gaat. En dat de juiste mensen uit zichzelf al gebruik willen maken van jouw mooie aanbod. 

 

In Google hebben jouw mogelijke klanten het initiatief. Ja, en ik weet het: de meesten van ons houden de touwtjes graag zelf in handen en vinden het om die reden best spannend om te vertrouwen op het initiatief van een ander. Maar in dit geval mag je erop rekenen dat het ook echt gebeurt: googelen doet namelijk bijna de hele wereldbevolking die toegang heeft tot internet, jóuw mogelijke klanten dus ook. 

En als jij je website goed vindbaar maakt in Google, dan gaat dit zolang als jij een bedrijf – of misschien wel meerdere bedrijven – hebt voor je werken.

 

Als jij lijkt op de meeste ondernemers die deze pagina tot hier gelezen hebben, dan is de kans groot dat je inmiddels de mogelijkheden ziet van een website die het goed doet in Google en die nieuwe klanten naar jóu toe laat komen – en dat je voor je ziet hoeveel meer nieuwe klanten je dan kunt helpen. Maar misschien kijk je nu ook een beetje glazig naar deze pagina en vraag je jezelf af:

 

“Hoe doe ik dat dan?!”

“Welke teksten schrijf ik dan voor mijn website zodat nieuwe klanten mij in Google kunnen vinden? Welke woorden gebruik ik zodat mijn website hoog in Google komt? Hoe zorg ik ervoor dat bezoekers niet alleen maar een kijkje komen nemen op mijn website, maar daar vervolgens ook een aankoop of aanvraag gaan doen?” Het kan zo overweldigend en ingewikkeld lijken dat je toch maar weer verder kijkt naar andere manieren die je druk en ver van succes houden in jouw bedrijf. En dat snap ik helemaal.

 

MAAR HIER IS EEN KLEIN ‘TUSSEN JOU EN MIJ’ GEHEIMPJE:

HET IS HELEMAAL NIET INGEWIKKELD OM KLANTEN UIT JE WEBSITE TE KRIJGEN, OOK NIET VOOR JOU

 

Het is eigenlijk net als koken: als jij een recept kunt volgen, gewoon stap voor stap, ben jij ook als je geen keukenprins(es) bent in staat een heerlijk gerecht op tafel te toveren. En als je in staat bent om een simpel websiterecept te volgen, dan ben jij ook in staat om veel meer klanten en omzet uit jouw website te halen.

Dit websiterecept bestaat uit 6 stappen. En als je één van deze 6 stappen mist, dan is de kans groot dat nieuwe klanten jou niet kunnen vinden of dat je wel kijkers op je website hebt, maar niet of nauwelijks kopers.

Dus net als met dat recept voor dat heerlijke gerecht:

Hoe zet je het op tafel? Door telkens één stapje uit het recept te volgen.

 

Hoe krijg je een website die je telkens nieuwe klanten oplevert?

Door telkens één stapje uit het recept te volgen, in de juiste volgorde.

Waarbij elk stapje op de juiste manier uitgevoerd mag worden.

 

Hoe zou het voor je zijn als je een stap-voor-stap plan had voor elk onderdeel van je website dat jou een continue stroom nieuwe klanten en omzet gaat brengen? Hoe fijn zou het zijn als jij dit alleen maar hoefde te volgen, net als dat recept van dat ene gerecht waarmee je een ander (of jezelf) graag wilt verrassen?

 

Zonder je overweldigd te voelen!

Zonder bang te zijn of je het allemaal wel goed doet!

Zonder tijd of geld te verspillen aan dingen die niet voor je werken!

 

STEL JE EENS VOOR DAT JIJ:

Dat stap voor stap plan had om jouw website voor je te laten werken zodat nieuwe klanten jou dagelijks uit zichzelf kunnen vinden en wekelijks uit zichzelf contact met je opnemen of rechtstreeks je aanbod kopen. Stel je eens voor hoe het is als je website dit zo lang voor je kan blijven doen als jij wilt. Hoeveel vrijheid zou je dat geven? Hoeveel rust zou het je brengen? 

 

Je hoeft er niet alleen maar over te dromen, want het bestaat!

 

LAAT ME JE VOORSTELLEN AAN CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

Jouw simpele stap-voor-stap plan om steeds meer nieuwe klanten naar jou toe te laten komen:

l

Een uitgebreide training die je in eenvoudige taal bij de hand neemt door de zes onderdelen die samen zorgen dat er structureel nieuwe klanten naar jou toe komen vanuit Google 

l

Met stappenplannen en spiekbriefjes voor websiteteksten die zowel Google als de bezoekers van je website blij maken – zodat je jezelf úren denk- en uitzoekwerk bespaart

l

Krijg mijn complete formule om steeds meer nieuwe mensen bekend te maken met jou en jouw mooie aanbod, zonder dat dit jou telkens meer tijd kost

l

En hét stappenplan om jouw aanbod zo onweerstaanbaar te maken dat jouw websitebezoekers er met gemak en plezier JA tegen zeggen. 

 

 

OMDAT JOUW MOOIE AANBOD EN JOUW TOEKOMSTIGE KLANTEN HET ALLERBESTE VERDIENEN

Het is tijd om jouw website de succesvolle makeover te geven die het verdient, zodat de klanten die nu al op zoek zijn naar jou je straks wél kunnen vinden in Google. Net zoals ze andere deelnemers aan Continu klanten uit je website nu moeiteloos kunnen vinden.

 

 

“EEN GAST DIE BIJ GOOGLE WERKT COMPLIMENTEERDE ME MET DE WEBSITE”

Pascalle en haar man verhuren vakantiehuizen in het Spaanse Andalusië. Van een gast die bij Google werkt kreeg ze mooie complimenten over haar website, waar ze de lessen uit Continu klanten uit je website in heeft toegepast.

 

IK LAAT JE GRAAG ZIEN WAT JE KRIJGT ALS JE BESLUIT MEE TE DOEN AAN CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

STAP 1: ZOEKWOORDEN DIE KLANTEN TREKKEN

Het verschil tussen websites die maar een handjevol bezoekers trekken en websites waarop het continu druk is, is het gebruik van slimme zoekwoorden.

Als jij op je website slim gebruikmaakt van de woorden en zinnen die jouw klanten intypen als ze in Google op zoek zijn naar jou (en daarbij de 3 meest voorkomende valkuilen vermijdt), komen zij uit zichzelf naar jouw website en naar jou toe. Daarom ontdek je in deze eerste module de 4 beste manieren om goede zoekwoorden voor jouw website te vinden – plus op welke plekken op je website jij deze zoekwoorden dan neerzet. Aan het einde van module 1 heb jij de juiste zoekwoorden op de juiste plekken op je websitepagina’s staan en ben je klaar om gevonden te worden door veel meer nieuwe klanten.

 

IN DEZE MODULE ONTDEK JE:

 • Wat de meeste businesscoaches je niet vertellen over hoe je online wél klanten naar je toe laat komen zonder continu druk te zijn met posten op social media of het doen van koude acquisitie
 • Hoe je de perfecte zoekwoorden voor jouw website vindt zodat nieuwe klanten jou moeiteloos kunnen vinden in Google
 • Het geheime ingrediënt om jezelf goed vindbaar te maken in Google, óók als je veel concurrentie hebt van andere zelfstandig ondernemers en/of grotere bedrijven

En meer!

“MIJN VERKOOP IS ENORM OMHOOG GESCHOTEN”

“Voordat ik aan mijn trainingen bij Rimke begon had ik echt geen idee van SEO, hoe hoger te scoren op Google, et cetera. Ik had net mijn eerste website voor mijn bedrijf gemaakt en raakte flink gefrustreerd dat ik maar niet meer bezoekers kreeg.

Mijn waardevolste resultaat uit de training is dat ik dagelijks vele bezoekers op mijn website krijg en mijn verkoop sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog is geschoten.

Ik deed zoveel simpele SEO-dingen verkeerd op mijn website zonder dat ik er erg in had en Rimke heeft me zoveel nieuwe trucjes en tips geleerd. Echt heel waardevol.”

Tessa Hofman

Mama Milk Fairy, maakt sieraden waarin moedermelk verwerkt is

“BEZOEKERS KLIKKEN NU SNELLER DOOR NAAR MIJN AANBOD”

“Ik had wel een paar goedlopende blogs op mijn website, maar de website als geheel functioneerde niet echt. Klanten en mensen voor mijn gratis weggever kwamen meestal niet via mijn website, maar bijvoorbeeld via Facebook. Dat waren er én te weinig én ik wilde niet afhankelijk zijn van een platform als Facebook, dus ik wilde graag dat mijn website de grootste trekpleister van mijn bedrijf zou worden. 

Door de training te volgen zit mijn homepage nu veel beter in elkaar, waardoor ik mensen langer vasthoud op mijn site en waardoor mensen sneller doorklikken naar mijn aanbod.”

Eunice Bom

Mijn Monumentjes, helpt anderen hun levensverhaal te schrijven

STAP 2: LEG DE RODE LOPER UIT VOOR NIEUWE KLANTEN

Websitebezoekers die mogelijk klant willen worden brengen vrijwel altijd een bezoek aan je homepage, ook als ze via een andere websitepagina bij je binnen komen.

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Deze zin is absoluut ook van toepassing op je homepage. Daarom ontdek je in deze module de 6 onderdelen die samen een ijzersterke homepage maken die logisch in elkaar zit en die daardoor nieuwe klanten vasthoudt in plaats van ze meteen weer bij je weg te jagen. 

 

IN DEZE MODULE ONTDEK JE:

 • Het allerbelangrijkste element om bezoekers niet meteen weg te jagen van je website voordat ze er goed en wel hebben rondgekeken
 • De makkelijkste manier om jezelf op je homepage onderscheidend te presenteren van je collega’s die ongeveer dezelfde hulp kunnen bieden als jij
 • De 7 homepagefouten die vrijwel iedere ondernemer maakt, plus hoe je ze kunt voorkomen, zodat je geen klanten misloopt

En meer! 

STAP 3: LAAT KLANTEN KIEZEN VOOR JÓU

Voordat jouw websitebezoekers het aandurven om contact met jou te zoeken – of zelfs rechtstreeks bij je te kopen – willen ze eerst een connectie met jou kunnen maken. Het kan voor hen immers best wel een drempel zijn om de hulp in te schakelen van iemand die ze nog niet (zo goed) kennen. 

Ik weet dat veel zelfstandig ondernemers het een uitdaging vinden om op een pakkende manier over zichzelf te schrijven – én zichzelf goed te laten zien op hun website. Daarom neem ik je in deze module stap voor stap bij de hand om op je website op zo’n manier over jezelf te schrijven dat jouw toekomstige klanten spontaan enthousiast worden om juist met jóu contact op te nemen of rechtstreeks bij je te kopen. 

 

IN DEZE MODULE ONTDEK JE:

 • De makkelijkste manier om een boeiende en aantrekkelijke tekst over jezelf te schrijven, zodat je een echte connectie maakt met je websitebezoekers
 • Hoe je jezelf op je Over mij- of Over ons-pagina op een krachtige manier presenteert die helemaal past bij wie jij bent en waar je goed in bent  
 • Het échte geheim van een goede Over mij- of Over ons-pagina die ervoor zorgt dat klanten voor jou kiezen

En meer!

“MENSEN WILLEN GEWOON ZIEN EN WETEN MET WIE ZE TE MAKEN HEBBEN”

“Wat moeten mensen nou met ons verhaal, dacht ik voordat ik aan Continu klanten uit je website begon. Maar kennelijk lezen ze het allemaal, want hij staat standaard in de top 5 van best bezochte pagina’s op onze website. Mensen willen gewoon zien en weten met wie ze te maken hebben als ze overwegen om bij je op vakantie te komen.”

Arthur Mekenkamp

Camping en gites Le Petit Mas d'Ile in Frankrijk

“EEN NIEUW STEL BOEKTE PER MAIL HET MEEST UITGEBREIDE TRAJECT”

“Ik heb nu een duidelijk aanbod van drie smaken op mijn website en benoem duidelijk de prijs (die ik ook nog eens omhoog gooide). Websitebezoekers kunnen via Calendly automatisch een kennismakingsafspraak inboeken. Tot mijn verbazing werkt dit als een trein! Er zijn deze week 3 kennismakingsgesprekken automatisch ingepland en vanmorgen heeft een nieuw stel het meest uitgebreide traject geboekt per mail.”

Jacoline Steegstra

Huwelijkstrainer

STAP 4: MAAK JE AANBOD ONWEERSTAANBAAR

Veel kijkers, weinig kopers. Het is een grote frustratie van veel zelfstandig ondernemers die het wél voor elkaar weten te krijgen om meer bezoekers naar hun website te laten komen, maar niet om daarmee ook meer klanten uit hun website te halen.

In deze module reik ik je de 7 ingrediënten aan van een aanbodpagina die zo aantrekkelijk en onweerstaanbaar is dat klanten zelfstandig bij je gaan kopen of contact met je gaan opnemen, zonder dat jij er omkijken naar hebt.  

 

IN DEZE MODULE ONTDEK JE:

 • De makkelijkste manier om een bezoeker van je aanbodpagina te laten zien waarom hij juist jóuw aanbod moet kopen
 • Het geheime ingrediënt waarmee je bij een websitebezoeker die jou pas net leert kennen direct het vertrouwen wint om ja te zeggen tegen jouw aanbod
 • Hoe je de koopbezwaren van je websitebezoekers wegneemt zodat ze zonder aarzelen ja zeggen tegen je aanbod

En meer!

STAP 5: BLIJF OP HET NETVLIES VAN JE TOEKOMSTIGE KLANTEN

Niet iedereen is direct bij het eerste bezoek aan jouw website al klaar om de stap naar jouw betaalde aanbod te zetten. Je krijgt ook veel bezoekers die nu nog niet, maar in de toekomst wél graag jouw hulp willen. Maar ze zullen de stap naar jou toe alleen zetten als jij in de tussentijd op hun netvlies blijft.

In deze module maken we samen een bij jou passend plan om contactgegevens van je websitebezoekers te verzamelen – zodat je ook met de niet-directe klanten in contact komt en blijft. Je leert hoe jij een online cadeautje voor jouw websitebezoekers maakt dat zij zo graag willen hebben dat ze in ruil daarvoor graag hun e-mailadres aan jou geven, zodat jij tot wel tien keer zo veel nieuwe klanten uit je website krijgt.

 

IN DEZE MODULE ONTDEK JE:

 • Het allerbelangrijkste element van een online cadeautje waarvoor veel websitebezoekers zich inschrijven
 • De slimste manier om dubbel zo veel inschrijvingen voor je e-maillijst te krijgen
 • De meest eenvoudige manier om op het netvlies te blijven van de websitebezoekers die zich inschrijven op jouw e-maillijst, zodat ze op een later moment alsnog klant bij je worden

En meer!

“VEEL BEZOEKERS VRAGEN ONS E-BOOK OVER DE REGIO AAN”

“Onze website trekt maandelijks duizenden bezoekers. Natuurlijk komen veel mensen alleen voor informatie. Maar veel van die bezoekers vertrekken dagelijks ook met een e-book over de regio of doen direct een aanvraag. En dit loopt ook allemaal door terwijl wij gezellig druk zijn met de gasten. Want alles dat we het afgelopen jaar aan onze website hebben gedaan blijft gewoon doorwerken. Heel prettig. 🙂 “

Gonnie Linssen

Bed & Breakfast La Vecchia Scuola in Italië, heeft inmiddels een e-maillijst met duizenden abonnees

“DOOR TE BLOGGEN HEB IK VEEL MEER BEZOEKERS OP MIJN WEBSITE GEKREGEN”

“Door te bloggen heb ik veel meer bezoekers op mijn website gekregen. Als ik weer een blog wil schrijven, kijk ik waar ik op dat moment het meeste enthousiasme bij voel of wat strategisch het beste past bij mijn doelen. Inspiratie voor nieuwe onderwerpen doe ik vaak op tijdens het wandelen. In het begin was ik vooral actief op Facebook. Mijn website vond ik toen minder belangrijk. Inmiddels ben ik nog steeds actief op Facebook, maar leg ik ook veel meer het accent op mijn website en op bloggen om mijn klanten aan te trekken. Ik heb nu een website die werkt voor mij.”

Leonie Backus

Gezondheidscoach Leudal

STAP 6: Schrijf blogs DIE NOG MEER KLANTEN TREKken 

Meer mensen helpen. Meer impact maken. Je bedrijf steeds verder laten groeien, zonder daar telkens harder voor te moeten werken. Het is een wens van veel ondernemers. 

In deze module zie je hoe jij jezelf door op een slimme manier waarde te delen op je website (in de vorm van blogs, maar het mogen ook podcasts of video’s met een stukje tekst zijn) bekendmaakt bij steeds meer mogelijke klanten en als gevolg daarvan steeds meer mensen kunt helpen. We maken een plan dat past bij jou en bij de doelen en ambities die jij hebt – en waar je óók blij van wordt als je niet zo’n schrijver bent. Je leert in deze module ook hoe je onderwerpen vindt en uitwerkt die het uitstekend doen in Google, zodat jij zo veel mogelijke klanten op je website kunt krijgen als je maar wilt.

 

IN DEZE MODULE ONTDEK JE:

 • Het echte geheim om dubbel, driedubbel of tiendubbel zo veel mogelijke klanten op je website te krijgen
 • De makkelijkste manier om content te maken waarmee je nieuwe klanten bereikt
 • Hoe je je bedrijf en aanbod bij steeds meer mensen onder de aandacht brengt zonder daar uren per week voor achter je computer te zitten

En meer!

 

OKÉ, WAT IS JE INVESTERING OM MEE TE DOEN?

Meedoen aan Continu klanten uit je website is niet zo goedkoop als urenlang video’s kijken op YouTube of het lezen van tientallen blogs om daar tips uit op te pikken. Maar heb jij al eens een blog gevonden dat tegen je terugpraat of een YouTube-video die je persoonlijk van feedback voorziet? Continu klanten uit je website neemt je wél stap voor stap helemaal bij de hand om de resultaten te krijgen die jij graag wilt, inclusief persoonlijke feedback en tips om alles goed toe te passen voor jouw website en doelen. Het is geen ‘Hier heb je de lessen, zoek het daarmee zelf maar uit’-training. Je krijgt er een community bij cadeau van allemaal andere ondernemers die precies hetzelfde willen of al bereikt hebben als jij wilt.  

Je zult vele malen sneller resultaat zien dan wanneer je uren en uren van jouw kostbare tijd stopt in alles zelf uitzoeken. En heb je wel eens uitgerekend hoeveel omzet je in al die tijd die in ‘zelf uitzoeken’ gaat zitten had kunnen verdienen? 

Meedoen aan Continu klanten uit je website is een kleine investering in jezelf die zich dubbel en dwars uitbetaalt in alle komende jaren dat jij één of meer websites hebt. Als jouw website namelijk eenmaal werkt voor jou, kan hij dat zo lang als jij wilt blijven doen – zonder moe te worden, op vakantie te willen of om salaris(verhoging) te vragen.

Continu klanten krijgen uit je website is een transformatie die je vrij maakt van de constante druk om voortdurend aanwezig te zijn op social media en die je verlost van continu piekeren over acties die je nu weer moet doen om nieuwe klanten voor de komende tijd binnen te halen. Het laat je weer zelf de baas worden over jouw tijd en hoe je die wilt besteden, terwijl er tegelijk meer nieuwe klanten naar jou toe komen.

Wat je in Continu klanten uit je website leert is exact wat je ook kunt bereiken door structureel voor honderden euro’s per maand in Google te adverteren en door een dure copywriter in te huren die jouw klantentrekkende websiteteksten – al dan niet in de woorden die passen bij jou – voor je schrijft, maar dan voor een fractie van de prijs die je daarvoor betaalt.

Ik zou nu een supermooi verhaal kunnen schrijven over dat de waarde van deze training minstens een paar duizend euro bedraagt en dat je investering om mee te doen normaal gesproken 1.997 euro is – maar dat je nu voor een veel lagere investering mee kunt doen. En hoewel daar geen woord aan gelogen is, voelt dat voor mij toch te veel als één van die verkooptrucjes waar ik absoluut geen fan van ben. 

Daarom laat ik je simpelweg weten dat ik super gemotiveerd ben om Continu klanten uit je website zo toegankelijk mogelijk te maken voor zo veel mogelijk zelfstandig ondernemers die een constante stroom nieuwe klanten naar hen toe willen laten komen, zodat ze veel meer mensen kunnen helpen met hun mooie aanbod én meer tijd voor zichzelf overhouden,

Om die reden kun je vandaag al met Continu klanten uit je website starten voor een investering van 4 termijnen van slechts 257 euro (ex btw). 

IN DE PRAKTIJK VAN THEA, DIE HAAR KLANTEN NAAR EEN GEZONDER EN ENERGIEKER LEVEN BEGELEIDT, WERD HET VEEL DRUKKER NA HET DOORLOPEN VAN CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

OPRUIMCOACH ELMA VAN GEWOON OPGERUIMD WORDT DOOR DE ENE NA DE ANDERE NIEUWE KLANT GEVONDEN IN GOOGLE

 

MELD JE VANDAAG AAN VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

SLECHTS 4 TERMIJNEN VAN 257 EURO

(INVESTEER VANDAAG SLECHTS 257 EURO EN START DIRECT)

OF BESPAAR meer dan 30 EURO BIJ BETALING IN 1 KEER

 

MIJN START ZONDER ZORGEN GARANTIE VOOR JOU

Het feit dat je dit deel van deze pagina leest betekent dat je al weet dat Continu klanten uit je website ervoor gaat zorgen dat er veel meer nieuwe klanten uit zichzelf naar jou toe komen, via Google en je website.  Maar misschien twijfel je nog steeds. Voel je een aarzeling. Voelt het voor jou toch als een spannende sprong in het diepe om de stap te zetten om je aan te melden. En ik snap je.

Misschien denk je: ‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn! Hoe weet ik nou zeker of dit is wat ik nodig heb?’

Mijn simpele tip: probeer het gewoon!

 

MIJN 60 DAGEN GARANTIE VOOR JOU:

Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website en de komende 60 dagen actief aan de slag gaat met de training, en dus ook de bijbehorende opdrachten uitvoert, en daarna om wat voor reden dan ook niet het gevoel hebt dat dit de beste investering was die je kunt doen om meer nieuwe klanten naar jou toe te laten komen, dan is het enige wat je hoeft te doen een mailtje sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl – en dan geef ik je met liefde je volledige investering terug.

 

EXTRA BONUSSEN VOOR NOG MEER KLANTEN EN OMZET

Omdat ik het leuk vind om cadeautjes uit te delen, krijg je bij jouw aanmelding voor Continu klanten uit je website ook nog een heel mooi bonuspakket met waardevolle extra’s die jou helpen om nog meer (én sneller) klanten en omzet uit je website te halen en nog meer impact te maken met jouw mooie werk. Deze bonussen krijg je:

 

BONUS 1: 4 maanden toegang tot Vliegende Start Calls (twv 497 euro) 

Een blog of een YouTube-video waar jij tips uit haalt praat niet terug tegen jou, ik wel. Als nieuwe deelnemer aan Continu klanten uit je website krijg jij 4 maanden toegang tot de zogenaamde online Vliegende Start Calls die je volgt samen met de andere ondernemers die tegelijk met jou beginnen. We starten in de week van 26 februari en je hebt wekelijks een online Q&A met mij en de anderen waar ik je persoonlijk help met je websiteteksten en -vragen. Aan het einde van deze 4 maanden staat jouw klantentrekkende website als een huis. Ook als je maar gedeeltelijk live bij de calls aanwezig kunt zijn is dit extreem waardevol. Van alle calls komen ook opnames beschikbaar.

Deze bonus krijg je als jij je aanmeldt tussen nu en vrijdag 23 februari. 

 

BONUS 2: 7 keer snel en simpel meer klanten en omzet uit en dankzij je website 

Natuurlijk ga je aan de hand van Continu klanten uit je website (steeds) meer klanten en omzet uit Google halen. Als aanvulling daarop geef ik je nóg 7 snelle en simpele strategieën om meer klanten uit je website te krijgen. Als je snel serieus met één van de zeven aan de slag gaat, kun je met gemak in de eerste maand nadat je met Continu klanten uit je website start 1.000 euro extra omzet uit je website halen. 

 

BONUS 3: LIFETIME COACHING EN BEGELEIDING IN DE IK HELP JOU ONLINE COMMUNITY (ONBETAALBAAR)

Als je bij mij een training komt volgen vind ik het erg belangrijk dat je altijd bij mij terechtkunt als je vragen hebt of feedback wilt op dingen die je aan je website verbeterd hebt. Daarom krijg je bij je deelname ook toegang tot de Facebookgroep Trainingen van Ik help jou online Academy én tot het forum binnen mijn Academie. Je kunt op het forum en ook in de Facebookgroep, waar je meer dan 130 andere ondernemers treft, dag en nacht vragen stellen. Bovendien zijn er voor deelnemers aan de training élke maand twee thema-vragenuurtjes, eentje over alles dat met Google en zoekwoorden te maken heeft en eentje waarin je jouw websiteteksten door mij kunt laten beoordelen. Deze vragenuurtjes vinden plaats via Zoom. 

“Rimke is zo ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

 

WIL JE VAN MIJN KLANTEN ZELF HOREN HOE ZIJ DE TRAINING CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE ERVAREN?

Klik dan de video’s hieronder aan. 

 

JOLINDA CATH, FLOW SPIRIT:

“Ik heb stappen gezet waarvan ik eerder nooit gedacht had dat ik ze zou zetten.”

LEONIE BACKUS, GEZONDHEIDSCOACH LEUDAL

“Ik wilde eerst vooral een mooie website, maar dat ie goed gevonden wordt in Google is toch ook wel heel erg fijn. Mijn website is steeds meer voor mij gaan werken.”

PATRICIA ZOER, GHANA COACH EN MOON AND STAR GUESTHOUSE: 

“Ik krijg dankzij de cursus nu de kans om te verkopen wat ik wil verkopen.”

 

DIT IS WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN OVER MIJN BEGELEIDING:

“Volg een training bij Rimke, en je weet zeker dat je nieuwe dingen leert. Niet alleen dingen die mooi en interessant klinken, maar dingen die je ook meteen zelf kunt toepassen. Rimke gebruikt duidelijke taal en geeft naast waardevolle informatie, ook veel energie en motivatie om je website te verbeteren!”

Dilo van Commenee

1 2 Travel Africa

 

EN NOG EEN PAAR BERICHTJES VAN KLANTEN DIE HUN CIJFERS GOED BIJHOUDEN

 

 

 

OKÉ, NOG EVEN OP EEN RIJTJE:

Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website, dan krijg je meteen toegang tot alles wat jij nodig hebt om een constante stroom nieuwe klanten naar jou toe te laten komen via je website, inclusief:

 

1. De 6 essentiële trainingsmodules voor elke zelfstandig ondernemer die wil dat nieuwe klanten naar jóu toe komen in plaats van dat jij voortdurend naar hen op zoek moet

2. Spiekbriefjes, checklists en concrete opdrachten voor elk onderdeel van jouw klantentrekkende website

3. Vier bonusmodules en andere extra’s die je helpen nóg meer nieuwe klanten uit je website te krijgen

4. Mijn complete stappenplan om je aanbod op je website onweerstaanbaar te maken, zodat klanten er uit zichzelf ja tegen zeggen

5. Onbeperkte toegang tot de begeleiding bij de training, in de erg actieve en behulpzame Facebookgroep

6. Onbeperkte toegang tot de maandelijkse online thema-Q&A’s via Zoom 

7. Inclusief 4 maanden toegang tot de online Vliegende Start Calls waar je al je vragen kunt stellen en websitepagina’s kunt voorleggen, zodat jij binnen 4 maanden een klantentrekkende website hebt. 

 

En nog veel, veel meer!

Dit maakt alles dat je krijgt ruim meer dan 3.000 euro waard (3.497 euro om precies te zijn). En jij kunt dit allemaal krijgen door vandaag slechts 257 euro te investeren.  

 

SLECHTS 4 TERMIJNEN VAN 257 EURO

(INVESTEER VANDAAG SLECHTS 257 EURO EN START DIRECT)

OF BESPAAR meer dan 30 EURO BIJ BETALING IN 1 KEER

 

OKÉ, HET IS TIJD OM ÉÉN VAN TWEE KEUZES TE MAKEN

Je eerste keuze is om niets te doen. En zoals je waarschijnlijk al weet: als je niets kiest, verandert er ook niets. Dan is er over een halfjaar waarschijnlijk niet zo veel veranderd ten opzichte van hoe het nu is, en over een jaar ook niet. 

 

Maar als je al weet dat jij veel meer nieuwe klanten wilt helpen, en dat je die klanten naar je toe wilt laten komen op een fijne en makkelijke manier die niet voortdurend uren van jouw kostbare tijd opslokt of van je vraagt dat je dingen doet waar je niet blij van wordt, dan is je keuze makkelijk: meld je aan voor Continu klanten uit je website en begin jouw transformatie naar het zijn van die zelfstandig ondernemer die volop geniet van het helpen van veel klanten terwijl je tegelijk ook genoeg tijd hebt voor jezelf en alles dat óók belangrijk voor jou is.

Klik simpelweg op één van de aanmeldknoppen op deze pagina en dan zien we je snel in de Continu klanten uit je website Community!

 

Maar als je nog steeds in dubio bent of je de sprong wel of niet zult wagen, laat me dan nog één ding met je delen. Mogelijk denk je namelijk:

“Het klinkt allemaal geweldig, maar ik heb op dit moment gewoon het geld, de tijd en/of de energie niet om mee te doen”

 

Als dat herkenbaar voor je is, is de kans groot dat je helemaal geen keuze maakt. Dat je jouw omstandigheden de knoop voor je laat doorhakken. En zoals je misschien al weet: dat is niet hoe de zelfstandig ondernemers die jij bewondert omdat het bij hen zo goed gaat denken. Weet je, ‘omstandigheden’ zitten meestal in ons hoofd. Het zijn ‘tijd’- en ‘geld’-redenen die ons hoofd bedenkt om ons veilig op ons plekje te houden in plaats van te kiezen voor een sprong in het diepe die gaat leiden tot het maken van meer impact, het helpen van meer mensen en het maken van meer omzet in jouw bedrijf.

 

Succes geeft niks om jouw omstandigheden.

Succes vindt altijd een weg om naar jou toe te komen, op elk moment waarop jij er vol overtuiging voor kiest.

 

Dat is wat die zelfstandig ondernemers die jij bewondert weten. En jij nu ook.  

 

BELANGRIJK!

Oké, als jij lijkt op sommige mensen die dit lezen, dan denk je nu misschien: ‘Ik wil meedoen aan Continu klanten uit je website, maar ik kan het niet betalen’.

 

En als dat écht zo is, dan raad ik je zeker af om deze investering in jouw bedrijf en jouw mooie doelen en dromen te doen. Ik wil absoluut niet dat je financieel onverantwoorde stappen zet om maar mee te kunnen doen. Maar als je heel eerlijk bent en merkt dat het meer een kwestie is van ‘ik vind het super spannend om deze investering te doen’, dan wil ik je nog iets meegeven. 

Want ik weet het en jij weet het ook: het zijn economisch roerige tijden – en ik merk om me heen dat dit sommige mensen behoorlijk bezighoudt. Misschien jou ook wel. Misschien vraag je je af of je zelf de ruimte wel hebt om deze investering in de groei van jouw mooie bedrijf te doen. Misschien vraag je je ook af of nieuwe klanten op dit moment wel geld uit willen geven aan jouw mooie aanbod.

Tegelijk vermoed ik dat jij, als je tot zover op deze (lange) pagina aan het lezen bent, een sterk verlangen hebt om veel meer mensen te helpen met jouw mooie aanbod. En dat je stiekem ook wel weet dat je daar heel goed hulp bij kunt gebruiken. En het feit dat je op deze pagina bent betekent ook dat je die hulp nog niet gevonden hebt: want als dat wel zo was, was je hier niet, toch?

 

Als dit voor jou van toepassing is, dan is wat je nu gaat lezen het allerbelangrijkste dat je ooit gaat lezen over het laten groeien van je bedrijf en het helpen van steeds meer leuke nieuwe klanten.

Als je mee wilt doen aan Continu klanten uit je website en denkt dat je het niet kunt betalen, dan gebeurt er bij jou iets dat ik ‘hoofd versus hart’ noem. Oftewel: je hart zegt je dat je wilt deelnemen aan Continu klanten uit je website omdat je een sterk verlangen hebt om veel (meer) klanten te helpen met jouw mooie aanbod, maar je hoofd meldt je dat het financieel niet haalbaar is voor jou. Je gedachten gaan met je aan de haal. En wat je vervolgens doet zal bepalen wat er gebeurt.

Denk hier eens over na: het feit dat je denkt dat het voor jou niet haalbaar is, is een teken dat je denkt en handelt vanuit een versie van jezelf die zichzelf niet in staat ziet om een echt succesvol bedrijf te hebben (je weet wel: dat stemmetje in je hoofd dat je graag klein houdt). Sta er eens bewust bij stil hoe dat stemmetje je keer op keer saboteert op weg naar je dromen, zonder dat je het in de gaten had – totdat ik het nu net tegen je zei.

 

Dit is hoe het echt zit:

Je hebt jezelf één belangrijke vraag te stellen die allesbepalend is voor hoe het komende ondernemersjaar er voor jou uit gaat zien, en dat is deze:

 

‘Ga ik 100% verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten die ik het komende jaar wil, of niet?’

 

Waarbij de definitie van verantwoordelijkheid nemen is: ervoor zorgen dat het gáát gebeuren.

 

Dit betekent dat jij alle successen die je tot nu toe in jouw bedrijf bereikt hebt zelf hebt ‘veroorzaakt’, en dat je alles dat tot nu toe niet voor jou gebeurd is ook zelf hebt veroorzaakt.

Dus als je vandaag met je bedrijf nog niet bent waar je had willen zijn, zie je nu dat jij daar zelf een belangrijke rol in hebt gespeeld. Overigens zonder dat dit jouw ‘schuld’ is, want je gedachten kunnen heél krachtig zijn, zowel in je voordeel als in je nadeel. En het kan best lastig zijn om je positieve gedachten over jezelf vaker of harder aan het woord te laten zijn dan je negatieve gedachten. Maar als je écht een succes wilt maken van jouw bedrijf, kun je ook bewust de keuze maken voor de gedachten die horen bij het zijn van een succesvolle ondernemer. Ja, ook jij kunt dat. 

 

De vraag is nu veranderd:

Als jij echt 100% verantwoordelijkheid neemt voor je eigen succes, is de vraag niet langer: ‘Kan ik dit wel betalen?’ De vraag is nu: ‘Hoe ziet de versie van mijzelf die 100% verantwoordelijkheid neemt voor het succes van haar/zijn bedrijf eruit, de versie die zorgt dat ik deze investering dubbel en dwars terugverdien, en ben ik bereid om die versie van mezelf te zijn?’

 

Welk antwoord je op deze vraag ook geeft, alles is oké. 

Als je antwoord ja is, klik dan hieronder om je aan te melden voor Continu klanten uit je website. En als je antwoord nee is, dan mag je nu wegklikken van deze pagina.

Waarbij ik je nog één belangrijk ding mee wil geven: ik draai al meer dan 19 jaar mee als zelfstandig ondernemer en voor mij waren de jaren van de financiële crisis uit 2008/2009 en ‘het jaar dat niet genoemd mag worden 2020’ een paar van mijn beste ondernemersjaren. Niet door in de angst te schieten dat klanten mijn aanbod niet meer nodig hadden, maar door bewust te kiezen voor vertrouwen dat ik juist in dit soort spannende tijden een waardevolle bijdrage kan leveren voor een ander. En dat gun ik jou ook. Klanten hebben jóu juist nu harder nodig dan anders. Gun het jezelf om er voor hen te zijn.

 

Maar maak snel een keuze.

Want nieuwe klanten die jij kunt helpen zijn nu al op zoek naar jou in Google. Het wordt hoog tijd dat ze je ook écht gaan vinden. Hoe langer jij wacht, hoe langer jouw toekomstige klanten moeten wachten op jóuw waardevolle hulp. 

 

ALS JE GEEN KEUZE MAAKT, MIS JE DE KANS OM veel meer nieuwe klanten te helpen en meer omzet te maken

Ik weet zeker dat jij het kunt. Met de juiste succes mindset, met de juiste handvaten, en met de juiste hulp, kun jij je leven en bedrijf veranderen. En samen met alle leden van de Continu klanten uit je website Community zal ik er voor je zijn om je daarbij te helpen.

 

Verspil niet nog een jaar met dromen over hoe het ook allemaal had kunnen lopen.

Meld je aan en maak je dromen werkelijkheid.

 

Meld je vandaag aan voor Continu klanten uit je website voor 4 betalingen van slechts 257 euro.

 

KIES JIJ VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE?

 

ANTWOORD OP VEELGESTELDE VRAGEN

Voor het geval ik iets vergeten ben te benoemen, hier vind je een lijstje met de vragen die mij het meest gesteld worden, plus de antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om mij even te mailen op rimke@ikhelpjouonline.nl zodat ik je er alsnog antwoord op kan geven.

 

HOE KOMT HET DAT DEELNEMERS AAN DE TRAINING ZULKE GOEDE RESULTATEN BOEKEN EN DAT ER ZO VEEL SUCCESVERHALEN OP DEZE PAGINA STAAN?

In de afgelopen 7 jaar heb ik zelf ook behoorlijk wat trainingen gevolgd, de ene keer met meer resultaat dan de andere keer. Het grote verschil tussen de trainingen waar ik wél goede resultaten mee boekte en degene waar ik geen resultaat uit haalde is altijd de begeleiding die bij de training zit. Want het is leuk en aardig om een hele bak kennis te krijgen, zelfs in de vorm van een stappenplan, maar dan weet je nog steeds niet hoe jij die kennis nou op de allerbeste manier voor jóu toepast en of je het allemaal wel goed doet. 

Ik geloof niet in ‘Hier heb je het lesmateriaal, veel succes ermee, zoek het nu zelf maar uit’-trainingen. Bij mijn training hoort heel actieve begeleiding: je kunt dagelijks vragen aan mij stellen, je kunt op elk moment feedback ontvangen op alles dat je aan je website doet en je kunt ook gebruikmaken van de kennis van andere deelnemers aan de training, die altijd bereid zijn een ander te helpen. Juist doordat je al deze hulp krijgt zet je veel sneller stappen, en ook nog op de manier en het tempo die perfect passen bij jou en jouw doelen. Dat maakt dat je op de aanmeldpagina van de training zo veel succesverhalen ziet. 

 

IK BEN NIET DE BESTE SCHRIJVER, IS DEZE TRAINING DAN WEL IETS VOOR MIJ?

Ik begrijp het helemaal als jij het spannend vindt om je aan te melden voor een training waarin je met je websiteteksten aan de slag gaat als jij jezelf niet de allerbeste schrijver vindt. Maar weet je: leren schrijven is eigenlijk net als leren koken. Als jij een recept kunt volgen, kun je ook als niet-keukenprins(es) een heerlijke taart bakken en als jij een schrijfrecept dat ik je geef kunt volgen kun jij ook hele goede websiteteksten schrijven. Bovendien kun je in de Facebookgroep waar je als deelnemer aan de training toegang toe krijgt altijd feedback vragen op je teksten. Het is een veilige omgeving waar iedereen elkaar helpt. Juist als je je minder zelfverzekerd voelt als schrijver is het slim om je hierin bij de hand te laten nemen in plaats van het alleen te doen, toch?

 

IK KAN ZELF NIETS AAN MIJN WEBSITE AANPASSEN, KAN IK DAN WEL MEEDOEN?

Hoewel ik geen al te technische dingen van je ga vragen als je meedoet, heb je gelijk dat het wel handig is om een paar basisdingen zelf te kunnen. Daarom krijg je als bonus bij de training Continu klanten uit je website ook nog de extra training Beheer snel en simpel zelf je website, waarin ik je stap voor stap de belangrijkste dingen leer die jij graag zelf wilt kunnen op je website. En weet je: de basis van je website beheren is eigenlijk net als een meubel van Ikea in elkaar zetten. Als je gewoon stap voor stap de simpele instructies volgt, dan ga je binnen no time een heleboel zelf kunnen op je website. En hoe fijn is dat?

 

MOET IK EEN WORDPRESS-WEBSITE HEBBEN OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Absoluut niet! Lang niet alle deelnemers aan Continu klanten uit je website hebben een WordPress-website en het is absoluut geen voorwaarde om mee te kunnen doen of goede resultaten te behalen. Sterker nog: een paar van de meest succesvolle deelnemers hebben helemaal geen WordPress-website.

 

IS DEZE TRAINING OOK VOOR MIJ ALS IK NOG MAAR NET MET MIJN BEDRIJF BEGONNEN BEN?

Absoluut! Als je denkt dat je als startende ondernemer eerst minimaal een jaar zelf moet aanrommelen voordat je hulp in mag schakelen, dan onderneem je in de verkeerde volgorde. Je weet wat ze zeggen, toch? Een goed begin is het halve werk.

Het mooie van dit stappenplan is dat het werkt voor zowel beginnende als meer ervaren zelfstandig ondernemers. Dus ook als jouw website nog maar sinds kort in de lucht – of zelfs nog in de maak is – is deze training 100% geschikt voor jou.

 

IK HEB NOG NAUWELIJKS BEZOEKERS OP MIJN WEBSITE, IS DEZE TRAINING DAN WEL IETS VOOR MIJ?

Geen enkel probleem als je nu nog nauwelijks bezoekers op je website hebt, daar gaat Continu klanten uit je website je juist bij helpen. De training is zo ontwikkeld dat jij vanzelf meer bezoekers op je website krijgt – en bovenal de juiste bezoekers die klant bij jóu willen worden –, ook als je website nu nog maar een handjevol bezoekers trekt.

 

HOEVEEL TIJD GAAT HET KOSTEN OM DEZE TRAINING VOLLEDIG TE DOEN?

Dat is helemaal aan jou. Er zijn deelnemers die meteen vol in de training duiken en al voordat ze halverwege zijn zo veel klanten hebben dat ze helemaal niet toe komen aan het volgen van de andere lessen. Er zijn ook deelnemers die rustig de tijd nemen om alles stap voor stap te volgen en toe te passen. Het perfecte tempo bestaat niet, en je kunt ook halverwege de training al klanten uit je website krijgen.

Bovendien is Continu klanten uit je website zo gemaakt dat het je juist tijd gaat besparen, omdat het je stap voor stap meeneemt in de dingen die jij nodig hebt voor een website die jou een continue stroom klanten brengt. En als je website eenmaal werkt voor jou, ga je nog veel meer tijd overhouden.

 

STAAT ALLES WAT IK NODIG HEB NIET AL OP YOUTUBE?

Ha, vast wel. Maar hoeveel tijd en frustratie gaat het jou kosten om alles dat je nodig hebt op YouTube op te zoeken? Weet je al waar je allemaal precies naar op zoek bent? En als je dingen voor je eigen website gaat toepassen, hoe ga je die YouTube-video dan om feedback vragen over of je het wel goed hebt gedaan? Het is helemaal oké als je alles op YouTube en Google op wilt zoeken, maar als tijd kostbaar voor jou is, en je minstens een paar dingen kunt opnoemen die je liever doet dan uren dingen uitzoeken, gun het jezelf dan om veel tijd te besparen met een kant-en-klaar stappenplan en een echte persoon aan wie je feedback kunt vragen.

 

WAT KAN IK VERWACHTEN NADAT IK ME AANMELD VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE?

Als je jouw aanmelding hebt afgerond krijg je meteen een welkomstmail met alle informatie die jij nodig hebt om te kunnen starten met Continu klanten uit je website. Ook ontvang je direct na je aanmelding je inloggegevens voor de training. Je krijgt automatisch ook toegang tot alle toekomstige extra’s en updates die nog aan de training worden toegevoegd.

 

ALS IK ERACHTER KOM DAT DEZE CURSUS NIET GESCHIKT IS VOOR MIJ, KAN IK DAN MIJN GELD TERUGVRAGEN?

Ik bied je een 60 dagen Start zonder Zorgen Garantie waarbij je je geld terug kunt vragen als je ontdekt dat deze training absoluut niet is wat jij nodig hebt. Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website en de komende 60 dagen actief aan de slag gaat met de training, en daarna om wat voor reden dan ook niet het gevoel hebt dat dit de beste investering was die je kunt doen om meer nieuwe klanten naar jou toe te laten komen, dan is het enige wat je hoeft te doen een mailtje sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl – en dan geef ik je met liefde je volledige investering terug.

 

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt lifetime toegang. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen in de Ik help jou online Academie als je lessen van Continu klanten uit je website wilt volgen. De lessen staan dan op elk moment van de dag (en nacht) voor je klaar.  

 

WANNEER BIED JE DEZE TRAINING WEER AAN? HET VOELT NU NIET ALS HET JUISTE MOMENT VOOR MIJ.

Mag ik je een wedervraag stellen? Wanneer is het wel ‘hét juiste moment’ voor jou? Heb je voor jezelf helder hoe ‘hét juiste moment’ er voor jou uitziet? En als je daar niet direct antwoord op weet, hoe lang heb je het al uitgesteld om serieus met het krijgen van meer klanten en omzet aan de slag te gaan? En hoeveel langer ben je bereid dit nog uit te stellen?

Je bedrijf laten groeien kun je goed vergelijken met allerlei levensbepalende stappen die je privé zet. Denk aan samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, een huisdier nemen, emigreren misschien wel. Het is maar zelden ‘hét perfecte moment’ om ervoor te gaan. Maar als je eenmaal helder hebt wat je heel graag wilt, dan kies je er toch voor om het te doen en maak je er een succes van. En dit is jouw kans om diezelfde keuze nu ook voor je bedrijf te maken. Ga jij je droom op pauze zetten of ga je er een succes van maken? Als je het nu niet doet, wanneer doe je het dan wel?

 

MELD JE VANDAAG AAN VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

SLECHTS 4 TERMIJNEN VAN 257 EURO

(INVESTEER VANDAAG SLECHTS 257 EURO EN START DIRECT)

OF BESPAAR meer dan 30 EURO BIJ BETALING IN 1 KEER

Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief BTW; de prijs inclusief BTW zie je als je je aanmeldt (met mogelijkheid om indien van toepassing de BTW te verleggen als je in het buitenland woont). Als jij je aanmeldt voor de training verklaar je ook dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van Ik help jou online en dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op deze pagina.

©  Continu klanten uit je website 2024. Alle rechten voorbehouden.

 

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden