CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

 

JOUW ROUTE NAAR EEN CONTINUE STROOM NIEUWE KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

GUN JEZELF DE VRIJHEID VAN EEN WEBSITE DIE UIT ZICHZELF KLANTEN VOOR JOU WERFT

 

Laat hieronder je naam en mailadres achter als je op de wachtlijst wilt om mee te doen. 

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

BEN JIJ EEN COACH, DIENSTVERLENER OF ANDERE ZELFSTANDIG ONDERNEMER EN IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

 

 

R

Je brengt meer tijd op social media door dan je lief is. Want tja, alle ondernemers om je heen doen het ook en per keer kost het posten van een berichtje je weinig tijd. Maar als je heel eerlijk bent, levert al dat posten je niet veel op, behalve frustratie en onrust. Klanten krijg je er niet of nauwelijks uit. Je bent op zoek naar een eenvoudigere manier om die klanten wél naar jou toe te laten komen.

R

Het kost jou veel energie om actief bezig te zijn met het binnenhalen van klanten. De verzuchting “Kostte het allemaal maar veel minder tijd. En was het maar simpeler” had zo uit jouw mond kunnen komen. Je bent op zoek naar een manier van klanten krijgen die jou tijd en energie oplevert in plaats van kost.

R

Je had gedacht dat het makkelijk zou zijn, ondernemen en online klanten krijgen. Je website staat al een tijdje online en jij staat te popelen om meer mensen te helpen, maar het lijkt wel of bijna niemand je weet te vinden. Als je eenmaal weet hoe jij meer bezoekers op je website krijgt, weet je zeker dat jij meer nieuwe klanten gaat krijgen. Maar als je dit niet snel voor elkaar krijgt, moet je misschien wel stoppen met je bedrijf of terug naar die gevreesde baan in loondienst. 

R

Vrijheid is belangrijk voor je. Vrijheid om je tijd te besteden zoals jij dat wilt: bijvoorbeeld aan je gezin, aan je hobby’s of aan de verschillende interesses (of zelfs verschillende bedrijven) die jij als ondernemer hebt. Alleen is die vrijheid nu nog ver te zoeken. Een eenvoudige manier van klanten krijgen die niet te veel van jouw kostbare tijd opslokt is wat jij nodig hebt.

 

HERKEN JIJ JEZELF IN MINIMAAL 1 VAN DE 4 BOVENSTAANDE PUNTEN?

 

 

Als jij een beetje lijkt op de klanten met wie ik werk, dan staat vrijheid voor jou hoog in het vaandel. inclusief de vrijheid van rust in je hoofd omdat klanten jou makkelijk uit zichzelf weten te vinden, zodat jij tijd overhoudt die je precies zo kunt besteden als jij dat wilt: om leuke dingen te doen met je gezin of partner, om met je hobby’s bezig te zijn, om de verschillende interesses die jij als ondernemer hebt met elkaar te kunnen combineren of op nog een andere manier die voor jou belangrijk is.

Eén ding is zeker: (terug moeten naar) een baan in loondienst gaat je nooit de vrijheid geven die je als ondernemer hebt. Maar die vrijheid ga je alleen écht voelen als een continue stroom nieuwe klanten naar jou toe komt. En dat is precies waar ik je bij kan helpen in Continu klanten uit je website. 

Op social media bouw je je bedrijf op geleende grond, oftewel: ‘rented land’. En veel vrijheid geeft het je niet, want social media blijven alleen voor je werken als je er continu tijd in blijft stoppen. Zodra je daar (tijdelijk) geen zin in hebt stoppen de resultaten ook heel snel. Ik wist dat al, ik leerde nota bene vanaf het begin al aan mijn klanten dat ze zich moesten focussen op hun website en hoe ze daar klanten uit kregen. Maar zelf gedroeg ik me daar niet altijd naar.

Totdat ik vanaf 2018 besloot mijn tijd anders te gaan verdelen. Meer tijd ging stoppen in mijn website en in het verzamelen van e-mailadressen van mijn websitebezoekers, zodat we na hun eerste bezoek contact met elkaar konden houden.

 

 De tijd die ik hierin stopte bleef zich ook uitbetalen als ik vakantie had, vrij was of tijdelijk druk was met andere dingen. Ik kwam automatisch onder de aandacht van steeds meer potentiële klanten. En kreeg meer klanten en omzet. Ook als ik sliep of met andere dingen bezig was.

 

DIT IS OOK VOOR JOU WEGGELEGD

Z

Ook jij kunt (weer) die persoon zijn die ontspannen geniet van het ondernemerschap in plaats van dat je de onrust voelt om continu online actief en zichtbaar te zijn, of de zorgen over of er deze maand wel voldoende klanten komen.

Z

Ook jij bent in staat een systeem op te zetten waarmee je op een authentieke manier automatisch nieuwe klanten naar jou toe laat komen. 

Z

Ook jij kunt dat heerlijke gevoel ervaren van: ‘Mijn website is niet alleen maar mooi, hij brengt ook aanvragen, klanten en omzet binnen, zelfs terwijl ik vrij ben of slaap’.

Z

En ook jij kunt de vrijheid ervaren van weer baas zijn over je eigen tijd in plaats van vast te zitten in een hamsterrad met acties die je telkens weer moet doen om er resultaat uit te halen.

 

 

CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE NEEMT JE MEE LANGS DE VOLGENDE 6 STAPPEN

STAP 1: LEG DE RODE LOPER UIT VOOR JOUW KLANTEN

Websitebezoekers die echte interesse hebben in jouw aanbod brengen vrijwel altijd een bezoek aan je homepage, ook als ze via een andere websitepagina bij je binnen komen. In deze stap gaan we samen op zoek naar de perfecte zoekwoorden waarmee nieuwe klanten jou makkelijk vanuit Google gaan vinden en gaan we die op de juiste plekken op je homepage plaatsen. Ook ontdek je hoe jij op je homepage zowel de websitebezoekers die direct bij je willen kopen als de bezoekers die nog aan het oriënteren zijn op de juiste manier bedient en vasthoudt. 

STAP 2: LAAT KLANTEN KIEZEN VOOR JÓU

Klanten die graag kopen bij zelfstandig ondernemers zoals jij, doen meestal extra moeite om via Google iemand zoals jij – met jouw unieke eigenschappen, faciliteiten, kwaliteiten en andere onderscheidende elementen – te vinden. In de tweede stap leer jij hoe jij jezelf op je website onderscheidend presenteert – inclusief de juiste zoekwoorden – , zodat de klanten waar jij het aller-blijst van wordt jou makkelijk kunnen vinden. Ook leer je hoe jij een goede Over mij- of Over ons-pagina voor je website schrijft die jouw toekomstige klanten enthousiast maakt om juist met jóu contact op te nemen of rechtstreeks bij je te kopen. 

STAP 3: JOUW ONWEERSTAANBARE AANBOD

Een echt goede aanbodpagina is zo aantrekkelijk en onweerstaanbaar geschreven dat klanten zelfstandig bij jou gaan kopen, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Je leert in deze derde stap onder andere hoe jij koopbezwaren wegneemt bij je websitebezoekers en hoe je hun vertrouwen wint om daadwerkelijk bij je te gaan kopen of op zijn minst contact met je op te nemen over jouw aanbod. Ook kijken we naar goede zoekwoorden om te gebruiken voor je aanbodpagina, zodat deze ook rechtstreeks in Google vindbaar is. 

STAP 4: JOUW ‘ZO KRIJG IK KLANTEN’-SYSTEEM

Continu klanten uit je website is géén ‘one size fits all’-training. Samen kijken we welke manieren om naast de directe kopers nog meer klanten uit je website te krijgen er zijn en welke manier daarvan het beste bij jou past. In de training krijg je alle begeleiding om van de manier die past bij jou een succes te maken. 

STAP 5: JOUW ‘ZO KRIJG IK LEADS’-SYSTEEM

Samen kijken we in deze stap wat voor jou de beste manier is om e-mailadressen of andere contactgegevens van je websitebezoekers te verzamelen – zodat je ook met de niet-directe kopers in contact kunt komen en blijven. Je leert hoe jij een online cadeautje voor jouw websitebezoekers maakt dat zij zo graag willen hebben dat ze in ruil daarvoor graag hun e-mailadres aan jou geven. 

STAP 6: ZO VEEL WEBSITEBEZOEKERS ALS JIJ WILT (OOK TERWIJL JIJ LEKKER ANDERE DINGEN AAN HET DOEN BENT)

Deze laatste stap staat helemaal in het teken van het flink opschalen van het aantal bezoekers dat jouw website vanuit Google weet te vinden. We maken een blogplan dat aansluit bij jouw doelen en ambities – en je leert hoe je blogonderwerpen vindt en uitwerkt die het goed doen in Google, zodat je als je wilt een oneindig aantal mogelijke klanten op je website kunt krijgen. 

 

WE MAKEN EEN VLIEGENDE START TIJDENS DE ONLINE LIVE WEBSITE BOOTCAMP

Als nieuwe deelnemer aan Continu klanten uit je website krijg je niet alleen de online training die jou de bovenstaande 6 stappen laat doorlopen, met lifetime toegang, maar mag je als bonus óók meedoen aan de Website Bootcamp, de online live training waarin we met alle nieuwe deelnemers samen een vliegende start maken om van jouw website een klantenmagneet te maken, oftewel: een online plek die jou een steeds groeiende stroom nieuwe klanten en aanvragen oplevert.

Tijdens de Website Bootcamp, van maandag 27 september tot en met vrijdag 5 november, krijg je elke maandag een workshop plus vragenuurtje over één van de 6 stappen om continu klanten uit je website te krijgen. Ook is er elke donderdag of vrijdag een feedbacksessie waar ik je persoonlijk tips geef om jouw pagina’s en verkoopsysteem ijzersterk te maken. Van alle onderdelen worden opnames gemaakt die je ook na afloop onbeperkt kunt terugkijken. 

Aan de Website Bootcamp doet een groep van maximaal ongeveer 20 ondernemers mee, ideaal om genoeg onderlinge interactie te hebben én voldoende persoonlijke aandacht aan iedereen te kunnen geven. Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website, is er daarmee ook meteen een plek voor jou bij de Website Bootcamp gereserveerd.

 

WELKE BEGELEIDING KRIJG JE NOG MEER?

Continu klanten uit je website is géén ‘Hier heb je alle lessen, zoek het vanaf nu zelf maar uit, veel succes’-training. Als jij besluit mee te doen krijg je alle hulp die je wilt. Je bent hiervoor van harte welkom in de besloten Facebookgroep die bij de training hoort en waar je mij elke dag vragen mag stellen en om feedback mag vragen. Bovendien is er in de Facebookgroep elke week een vragenuurtje via Facebook Live. Eens per maand verplaatsen we dit vragenuurtje naar Zoom, zodat we nog meer de diepte in kunnen gaan op jouw vragen en je ook andere deelnemers aan de training ontmoet. 

 

BEN JIJ KLAAR VOOR VEEL MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE? 

De training Continu klanten uit je website gaat in december weer open open voor nieuwe deelnemers. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter als je op de wachtlijst wilt om dan mee te kunnen doen. 

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

MOOIE SUCCESSEN VAN MIJN KLANTEN

“Mijn verkoop is enorm omhoog geschoten”

 

“Voordat ik aan mijn trainingen bij Rimke begon had ik echt geen idee van SEO, hoe hoger te scoren op Google, et cetera. Ik had net mijn eerste website voor mijn bedrijf gemaakt en raakte flink gefrustreerd dat ik maar niet meer bezoekers kreeg.

Mijn waardevolste resultaat uit de training is dat ik dagelijks vele bezoekers op mijn website krijg en mijn verkoop sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog is geschoten. Ik heb het nu zelfs zo druk dat ik geen tijd heb om mijn laatste cursus van haar af te maken. Moet nu echt goed gaan plannen, maar alleen maar helemaal goed natuurlijk.

Ik deed zoveel simpele SEO-dingen verkeerd op mijn website zonder dat ik er erg in had en Rimke heeft me zoveel nieuwe trucjes en tips geleerd. Echt heel waardevol en zeker aan te raden als je een online business hebt of klanten via je website krijgt of wilt krijgen.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“BEZOEKERS DOEN DIRECT EEN AANVRAAG TERWIJL WIJ GEZELLIG DRUK ZIJN MET DE GASTEN DIE ER NU ZIJN”
 

“67.000 websitebezoekers in één maand? Hoe doe je dat nu je ook druk bent met de gasten?

Nu het seizoen is begonnen, is de tijd achter de pc best beperkt. Maar gelukkig komen er dagelijks bezoekers op de website, in mei waren er dat zelfs 67.000. Bizar hoog! Nóóit gedacht om zoveel bezoekers naar de website te kunnen laten komen.

Natuurlijk komen veel mensen alleen voor informatie. Maar veel van die bezoekers vertrekken dagelijks ook met een e-book over de regio of doen direct een aanvraag. En dit allemaal terwijl wij gezellig druk zijn met de gasten. Want alles dat we het afgelopen jaar aan onze website hebben gedaan blijft gewoon doorwerken. Heel prettig. 🙂 “

 
Gonnie Linssen

Bed & Breakfast La Vecchia Scuola (update mei 2021)

 

NOG MEER BONUSSEN DIE JE KRIJGT ALS JIJ MEEDOET

Naast de Website Bootcamp (twv 997 euro) en de toegang tot de Facebookgroep (onbetaalbaar) krijg je nog een aantal andere bonussen als jij besluit mee te doen aan Continu klanten uit je website.

 

EXTRA BONUS (HIJ IS TERUG): 1 OP 1 MAGNETISCHE ZOEKTERMEN SESSIE (TWV 147 EURO)

In deze 1-op-1 Magnetische Zoekwoorden Sessie gaan jij en ik samen de allerbeste zoekwoorden en -zinnen voor jouw website vinden, zodat jij straks heel makkelijk te vinden bent in Google door de klanten die jij kunt én wilt helpen. We plannen deze 1-op-1 sessie in op een moment dat jou goed uitkomt. 

 

EXTRA BONUS: JAARKAART ONLINE SAMENWERKDAGEN (TWV 497 EURO)

Elke maand is er voor deelnemers aan mijn training een online samenwerkdag waarop je een hele dag samen met mij en andere deelnemers aan jouw doelen van die dag kunt werken. De online samenwerkdagen zijn een goede stok achter de deur om veel gedaan te krijgen en een heerlijk productieve werkdag te hebben. Als nieuwe deelnemer aan Continu klanten uit je website mag je een heel jaar gratis meedoen aan de samenwerkdagen.

 

EXTRA BONUS: KANT-EN-KLARE TEMPLATES OM MEER EXTERNE LINKS NAAR JE WEBSITE TE KRIJGEN (TWV 147 EURO)

Als een andere website een link plaatst naar jouw website, ziet Google dat als een ‘stem op jouw website’. Hoe meer van die ‘stemmen’ je hebt, hoe makkelijker je hoog in Google komt. Ik geef je de exacte stappenplannen/templates om deze externe links van andere websites/ondernemers te verkrijgen.

 

EXTRA LAST MINUTE BONUS: ONLINE VIP-DAG ZO DOE JE EEN SUCCESVOLLE E-MAILLANCERING (TWV 197 EURO)

Leuk hoor, dat verzamelen van e-mailadressen uit je website, maar hoe maak je van die e-maillezers nu betalende klanten? Tijdens de online VIP-dag Zo doe je een succesvolle e-maillancering op dinsdag 19 oktober ga je dit stap voor stap leren. Met het stappenplan dat ik je tijdens deze online VIP-dag leer deed ik het afgelopen jaar zelf twee succesvolle e-maillanceringen met een omzet die (ruim) hoger is dan jouw investering in Continu klanten uit je website. 

Je krijgt deze bonus natuurlijk ook als je je eerder deze week al hebt aangemeld voor Continu klanten uit je website. 

BIJ WIE VOLG JE DEZE TRAINING?

Hi, mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor zelfstandig ondernemers die graag meer klanten uit hun website willen krijgen. Met mijn achtergrond als tekstschrijver help ik al sinds 2016 in mijn trainingen coaches, dienstverleners, webshopeigenaren én ondernemers die meerdere passies en/of bedrijven met elkaar combineren om precies dit te doen: op een eenvoudige manier meer klanten krijgen uit hun website. Ik sta bekend om mijn simpele Jip-en-Janneke-uitleg en -aanpak waardoor ook ondernemers die al die moeilijke marketingtermen niet kennen goede resultaten bereiken. Inmiddels heb ik in de training Continu klanten uit je website circa 70 ondernemers geholpen om meer klanten uit hun website te krijgen. 

GOED OM TE WETEN: 60 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

Ik ben super overtuigd van de resultaten die je met deze training kunt boeken. Daarom geef ik je de volgende garantie: als jij de komende twee maanden actief aan de slag gaat met deze training – dus de modules volgt en de bijbehorende opdrachten uitvoert, plus bij de online sessies van de Website Bootcamp aanwezig bent (of de opnames terugkijkt) – en na 60 dagen niet blij bent met de resultaten die je hebt behaald, geef ik je met alle liefde je investering terug. Je mag mij in dat geval een mailtje sturen op rimke@ikhelpjouonline.nl waarin je duidelijk omschrijft welke acties je aan de hand van de training ondernomen hebt en wat de reden is dat je niet tevreden bent over je geboekte resultaten.

 

NOG MEER MOOIE SUCCESSEN VAN MIJN KLANTEN

“Mijn doelgroep weet mij te vinden via Google”

 

“Jouw website is het enige waar je zelf de regie over kunt hebben. Als je zorgt dat de inhoud up-to-date blijft en Google heeft door dat jouw site ´leeft´, dan kan het zijn werk voor je doen. Inmiddels word ik door mijn doelgroep goed gevonden via Google. Het loont dus echt om regelmatig te bloggen, maar let wel op dat je de juiste zoekwoorden gebruikt. Die zoekwoorden zijn overigens niet alleen belangrijk voor het bloggen, ook voor de rest van je website. Maar daar kan Rimke je dus ontzettend goed bij helpen!

Rimke is zeer behulpzaam, reageert snel en stelt de juiste vragen om je zelf aan het denken te zetten. Ik raad de training aan iedereen aan die het beste uit zijn of haar website wil halen en graag aan de slag gaat om er zelf een succes van te maken.”

Jacqueline Naaborg

Studiekeuze Top 3

“Rimke laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt”

 

“Eigenlijk deed ik de website er altijd maar een beetje bij. Hoger scoren in Google was toch niet haalbaar in mijn ogen. Om daar iets aan te doen, zou ik ‘moeten’ gaan bloggen, maar ik had geen idee hoe te beginnen, waar ik over moest bloggen en hoe ik dat moest aanpakken. Teksten schrijven was nooit mijn ding en die wetenschap blokkeerde me volledig.
Ik ben dankzij Rimke toch gestart met bloggen. Zij liet me heel praktisch zien dat het echt niet zo moeilijk was als ik zelf ondertussen was gaan denken. Ze heeft me uitgelegd hoe Ubersuggest werkt, hoe ik dat kan inzetten om te kijken welke zoekwoorden wel en niet werken, hoe een blog opgezet kan worden en hoe ik daar goede call-to-actions aan kan hangen. En ik zie dat de blogs aanslaan, goed gevonden worden en echt meer verkeer naar de website geven.
Rimke is zo ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar Minty's Gifts & Prints (webshop in gepersonaliseerde kraamcadeaus)

“Ik heb nu meer mensen die direct een aankoop doen”

“Ik had wel een paar goedlopende blogs op mijn website, maar de website als geheel functioneerde niet echt. Klanten en mensen voor mijn gratis weggever kwamen meestal niet via mijn website, maar bijvoorbeeld via Facebook. Dat waren er én te weinig én ik wilde niet afhankelijk zijn van een platform als Facebook, dus ik wilde graag dat mijn website de grootste trekpleister van mijn bedrijf zou worden. Hoe ik daarvoor moest zorgen wist ik niet echt… 

Door de training te volgen zit mijn homepage nu veel beter in elkaar, waardoor ik mensen langer vasthoud op mijn site en waardoor mensen sneller doorklikken naar mijn aanbod. Ook heb ik met behulp van de training de verschillende aanbodpagina’s herschreven, waardoor ik nu meer aanvragen voor mijn gratis weggever heb en meer mensen die direct een aankoop doen

De training gaat veel verder dan alleen de website zelf, het gaat ook over het daadwerkelijk krijgen van klanten via je site en dat is uiteindelijk wat je wilt. Maar de meerwaarde van de training zit hem voor mij in de persoonlijke begeleiding van Rimke. De wekelijkse vragenuurtjes, de Facebookgroep waar vragen gesteld kunnen worden, gewoon het gevoel dat je er niet alleen voor staat is erg prettig. De manier waarop Rimke werkt vind ik ook heel fijn, ze maakt waar wat ze zegt: ze helpt je met het krijgen van klanten door jezelf te zijn. Dat doet ze voor in haar eigen manier van doen en dat maakt ondernemen ineens heel relaxed in plaats van ‘hijgerig’. Een verademing wat mij betreft!”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

“Meerdere gasten zeiden dat ze voor ons hadden gekozen omdat ze de nieuwe ‘Over ons’-pagina zo leuk vonden”

“Voordat ik de training ging volgen was ik al een tijdje aan het denken hoe ik de grote reserveringsbedrijven als Booking kon vermijden, want rechtstreekse boekingen in onze b&b brengen uiteraard meer geld op, maar ook heb je direct contact met de klant die je daardoor al beter leert kennen en zij ons. Ik wist wel dat ik onze website beter vindbaar moest maken, maar hoe…
Met de training werd ik gemotiveerd kritisch naar mijn webpagina’s te kijken, en om deze allemaal te herschrijven. Soms wel meerdere keren….. Maar uiteindelijk zag ik hoe ik dat beter kon doen en hoe ik ons en onze b&b op een leukere manier kon laten zien. Eén van de leukste dingen vond ik dat ik deze zomer meerdere keren van gasten hoorde dat ze de ‘over ons’ pagina zo leuk vonden en dat ze daarom voor ons gekozen hadden. Hoe leuk wil je het hebben!
Ik vind het ook fijn dat ik ‘lifetime’ toegang heb tot de training, want zo kan ik alles in mijn eigen tempo doen, zonder druk te ervaren dat het snel ‘af’ moet. Rimke heeft echt een hele fijne manier van haar ideeën overbrengen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ik heel veel mensen steeds terug zie komen.”

Petra Broek

Bed & Breakfast Plus belle la Vue in Frankrijk

 

Klaar voor meer klanten uit je website?

Continu klanten uit je website gaat in december weer open voor nieuwe deelnemers. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter als je op de wachtlijst wilt om dan mee te kunnen doen. 

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.