GRATIS: HET IK HELP JOU ONLINE PROEFLOKAAL

Het Proeflokaal van Ik help jou online is dé online plek waar ik jou mijn meest waardevolle gratis tips geef over hoe jij online marketing inzet voor jouw bedrijf. In het Proeflokaal heb je toegang tot:

  • Gratis videolessen over hoe je meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en meer klanten of gasten krijgt voor jouw bedrijf
  • Plus gratis proeflessen van een aantal van mijn online trainingen, zoals over hoe je goede teksten schrijft voor je website

 

Toegang tot het Proeflokaal

Om toegang te krijgen tot het Proeflokaal is het belangrijk dat je ingeschreven staat voor mijn nieuwsbrief met gratis marketingtips. Zo weet ik namelijk zeker dat ik toestemming van jou heb om je e-mailadres te gebruiken voor het aanmaken van je account in het Proeflokaal. Ook kan ik je dan op de hoogte houden zodra er iets nieuws in het Proeflokaal beschikbaar is en wanneer er een online activiteit is.

Wil je toegang tot het Proeflokaal? Vul dan hiernaast je naam en e-mailadres in. Als je mijn mails met marketingtips nog niet ontvangt, dan krijg je deze vanaf nu automatisch ook. Het Proeflokaal gaat open in de week van 20 augustus. Als je je nu aanmeldt ontvang je dan alle informatie over jouw account.

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.