SCOREN IN GOOGLE IN 2019

Online SEO cursus voor ondernemers

 

Staat jouw website niet bij de eerste 4 resultaten als jouw mogelijke klanten zoeken in Google? Dan zul je weinig klanten krijgen via je website, want 90 procent van de Google-gebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten.

 

In een cursus SEO leer jij zelf hoe er via Google klanten naar jouw website komen

“Ik kan het in Google nooit winnen van de grote(re) bedrijven. Zij kunnen er immers veel meer tijd en budget in stoppen dan ik.”

Ik merk dat ondernemers dit vaak denken als het gaat over het bereiken van hun toekomstige klanten in Google. Weet je, ik geloof daar niet in. Want wie niet groot is kan nog wel slim zijn. Ik weet bijvoorbeeld zeker dat jij als kleinere ondernemer de klanten die je via Google wilt bereiken veel beter kent dan de directeur en de SEO-specialist van een groot bedrijf hun doelgroep kennen. Omdat jij, in tegenstelling tot zij, jouw ideale klanten dagelijks of in elk geval wekelijks zelf spreekt en ziet. En dus is het voor jou ook makkelijker om ze met de juiste specifieke zoektermen aan te trekken.

 

Wat leer je in de SEO-training Scoren in Google in 2019?

In de online SEO-cursus Scoren in Google in 2019 neem ik jou bij de hand om in 2019 die dingen te doen die ervoor zorgen dat jouw toekomstige klanten via Google naar jouw website komen, en daar ook blijven om jouw waardevolle aanbod te ontdekken en te kopen. 

Hieronder zie je een overzicht van waar we in de training mee aan de slag gaan. 

MODULE 1: DE BASIS OP ORDE

Voordat we praktisch aan de slag gaan brengen we heel goed in kaart wie jij op je website wilt hebben, wie de mogelijke koper van jouw aanbod is. Ook zorgen we ervoor dat jij vanaf nu kunt zien wat wel en niet goed werkt op jouw website, zodat je die steeds beter kunt maken. 

MODULE 2: ZOEKEN IN 2019 EN VERDER

Ons zoekgedrag in Google is in een paar jaar tijd snel veranderd. Zo zoeken we steeds meer op langere zoektermen en op vragen. Ook is het belangrijk gebruik te maken van koopgerichte zoektermen. Dit komt allemaal aan bod in module 2, net als hoe je een inkijkje krijgt in waar jouw collega-ondernemers zo goed op scoren in Google

MODULE 3: BOUWSTEEN-ARTIKELEN

Bloggen werkt goed om meer toekomstige klanten op je website krijgen, het schrijven van bouwsteenartikelen nog beter. Wat zijn bouwsteenartikelen en hoe benut jij ze om jouw toekomstige klanten in groten getale naar je website te trekken? 

MODULE 4: BLOGGEN IN 2019 

Bloggen is een uitstekende manier om precies die bezoekers op jouw website te krijgen die jij graag wilt. Maar het is zonde om veel tijd te stoppen in het schrijven van blogs die zelden gevonden worden in Google. In deze module leer je hoe je blogs schrijft die wél hoog in de zoekresultaten komen

MODULE 5: SNELHEID, VEILIGHEID EN GEBRUIKS-VRIENDELIJKHEID

De teksten op je website kunnen nog zo goed zijn, als jouw website traag, onveilig of niet prettig te doorlopen is heb je daar helemaal niets aan. In deze module besteden we daarom aandacht aan deze drie belangrijke aspecten. 

MODULE 6: EXTRA’S OM TE SCOREN IN GOOGLE

Van Google Mijn Bedrijf tot het verzamelen van links naar jouw website, en van scoren in de videoresultaten tot het opbouwen van een SEO Spinnenweb: in deze module laat ik je zien wat je extra kunt doen om met jouw website te scoren in Google en je te onderscheiden van collega-ondernemers die deze kansen laten liggen

BONUSLESSEN

In de bonuslessen laat ik je onder andere zien hoe je met behulp van Google Analytics je website elke maand beter maakt, hoe je de Google Search Console instelt op je website én wat je doet zodra je website meer bezoekers begint te trekken, zodat je hier ook echt meer klanten uit haalt. 

Alles wat je in de SEO-cursus leert kun je gratis doen, zonder geld te hoeven uitgeven aan Adwords en dergelijke. Wat je leert is een mix van dingen die altijd belangrijk zijn om goed gevonden te worden in Google én van dingen waarvan Google zelf heeft bekendgemaakt dat deze in 2019 heel belangrijk zijn. Zo gaan we aan de slag met de nummer 1 factor om goed gevonden te worden in Google en leer ik je ook iets dat nog maar heel weinig ondernemers doen, maar dat heel effectief is om precies de juiste bezoekers naar jouw website te trekken.

Door de opdrachten in de lessen ga je alles direct op je website toepassen om hoger in Google te scoren.

Wat levert je deelname aan de SEO cursus Scoren in Google in 2019 jou op?

R

Je krijgt meer websitebezoekers, precies uit je doelgroep

R

Je komt dus meer onder de aandacht van jouw mogelijke klanten

R

Je onderneemt acties die altijd voor je blijven werken, niet alleen nu, maar ook over een jaar en over twee jaar en nog langer

R

Je weet veel beter wat echt belangrijk is om met jouw website hoog in Google te komen

Meedoen aan de SEO-training Scoren in Google in 2019

Al meer dan 35 ondernemers gingen je voor en volgden in het afgelopen jaar de SEO-cursus Scoren in Google. Doe jij ook mee? Dan bedraagt jouw investering nu slechts 247 euro (ex btw). Je volgt de lessen binnen de Ik help jou online Academie, volledig in jouw eigen tempo, op de momenten die voor jou goed uitkomen. Met je aanmelding krijg je automatisch gratis ook toegang tot nieuwe edities van deze SEO-cursus in de komende jaren.

 

BONUS VOOR ECHT GOEDE RESULTATEN

Ik wil zeker weten dat jij échte resultaten boekt met deze SEO-cursus. Daarom krijg je bij je aanmelding ook 3 maanden gratis toegang tot mijn gehele Ik help jou online Academie (twv. 141 euro). Je komt daarmee in een besloten Facebookgroep waar je dagelijks contact kunt hebben met mij en de andere Academieleden en samen aan de training kunt werken. Ook krijg je toegang tot alle online activiteiten in de Academie, zoals vragenuurtjes en samenwerkdagen. Bovendien kun je 3 maanden lang gebruikmaken van alle trainingen die in de Ik help jou online Academie te vinden zijn. 

 

VIP-DAG SCOREN IN GOOGLE IN 2019

Wil je tijdens de SEO-cursus nog meer exclusieve aandacht voor jouw website en het verbeteren van de vindbaarheid daarvan? Meld je dan aan voor de VIP-variant van Scoren in Google in 2019. Je krijgt dan naast de volledige SEO-training ook toegang tot de online VIP-dag Scoren in Google in 2019, een interactieve dag waarop we in een groepje van maximaal 8 deelnemers actief aan de slag gaan om jouw website goed te laten scoren in Google. De datum van deze VIP-dag wordt in overleg met jou gepland, dus je kunt er sowieso bij zijn. 

 

 

“In een paar maanden tijd ging ik van 235 bezoekers per maand naar 1.2k bezoekers!! En dat onder andere dankzij de vele tips en cursussen van Rimke!”

Riët Oving, deelneemster Scoren in Google in 2018

Finca Maravilla Verde B&B

 

JA, IK DOE MEE!

Vink bij je bestelling even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Je kunt dan vervolgens zelf aangeven of de btw in jouw geval verlegd moet worden of niet berekend hoeft te worden.

“Onze website is beter vindbaar in Google door alle tips en ons e-book wordt dagelijks gedownload. Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. En je wordt in de Academie niet overdonderd, alles kan op je eigen tempo.”

Griet Bajlo Van Eeckhaut, deelneemster Scoren in Google in 2018

B&B Kuca Bajlo

WIE BEN IK?

Ik ben Rimke de Groot, marketingcoach en de vrouw achter Ik help jou online. Al drie jaar coach ik met succes ondernemers om online beter gevonden te worden, zodat ze meer nieuwe klanten of gasten aantrekken. Mijn achtergrond ligt in de journalistiek en het tekstschrijven, waardoor ik alles weet over het schrijven van de juiste websiteteksten waardoor jij goed gevonden wordt door de mensen die tot jouw mogelijke gasten of klanten behoren. 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE SEO-TRAINING SCOREN IN GOOGLE IN 2019

HOEVEEL TIJD HEB IK NODIG OM GOEDE RESULTATEN TE BOEKEN MET DEZE TRAINING?

Ongeveer één tot twee uren per week. Goede resultaten in Google bereik je het beste door je acties op te delen in kleine stapjes – en als je er elke week één tot twee uur voor vrij maakt ga je die resultaten vanzelf zien. Wil je ook meedoen aan de online activiteiten die je als bonus bij de training krijgt? Maak er dan af en toe wat extra tijd voor vrij. 

WAT IS HET VERSCHIL MET DE GRATIS TRAINING BEREIK JOUW KLANTEN IN GOOGLE?

Wellicht heb je ook mijn gratis training Bereik jouw klanten in Google gevolgd. Deze training geeft je alle basiskennis voor wat je als ondernemer op zijn minst op orde moet hebben om goed gevonden te worden in Google. De training Scoren in Google in 2019 gaat veel verder de diepte in: waar maak jij echt het verschil om nog beter jouw toekomstige klanten te bereiken dan je collega-ondernemers en ook beter dan bedrijven die groter zijn dan dat van jou? Bovendien krijg je bij deze training veel meer persoonlijke begeleiding van mij, zodat je zeker weet dat je alles ook echt goed doet. 

IK HEB NU GEEN TIJD VOOR DEZE TRAINING, KAN IK OOK LATER MEEDOEN?

Even tussen ons: geen tijd is vaak een kwestie van geen prioriteit. En als jij nu geen prioriteit geeft aan meer klanten aantrekken via je website, wanneer doe je dat dan wel? En verder: ja, je kunt ook later instappen, al zal de investering vanwege de grote waarde van de training wel steeds verder omhoog gaan. Enne, als je je nu al aanmeldt houd je automatisch toegang tot de training zolang deze bestaat, en ook tot nieuwe versies in de komende jaren. Bij twijfel gewoon doen dus!