fbpx

DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

ZO ZORG JE DAT KLANTEN JÓU WETEN TE VINDEN

 

Leer een simpel uit te voeren stappenplan waarmee jouw nieuwe klanten jouw website weten te vinden zodat jij niet langer meer naar hen op zoek hoeft en al helemaal niet aan ze hoeft te trekken om ze jouw mooie aanbod te laten kopen. De Word gevonden in Google Bootcamp komt in het najaar van 2021 terug. Wil je een berichtje ontvangen als je je (weer) kunt aanmelden? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter. 

Ja, ik wil me alvast aanmelden

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Ben jij een ambitieuze ondernemer die meer klanten wil helpen en herken je dit?

* Je werkt wel eens aan je website, maar je ziet dat je nog steeds maar een handjevol bezoekers per week bereikt. Je vraagt je af hoe je nou écht veel mensen, en bovenal potentiele nieuwe klanten, naar je website toe laat komen. 

* Je wilt wel dat veel meer potentiële klanten jouw website gaan vinden, maar je weet niet zo goed hoe je hen bereikt. Wat typen zij nou aan hun kant van het beeldscherm in Google in als ze op zoek zijn naar jou? 

* Er is iets dat je tegenhoudt om echt stappen te zetten om vol te gaan voor het krijgen van meer bezoekers en klanten op je website: je website moet er eerst nóg perfecter uitzien. 

* Of je hebt simpelweg een goede stok achter de deur nodig om nu eens echt serieus werk te maken van de vindbaarheid van je website, of om de draad weer op te pakken. 

 

ZORG DAT KLANTEN JOUW WEBSITE UIT ZICHZELF KUNNEN VINDEN

Goed gevonden worden in Google is geen hogere wiskunde. Je hoeft er niet allerlei ingewikkelde termen voor te kennen of te begrijpen. Je hoeft er niet voor te adverteren. En je hoeft er al helemaal geen uren tijd per week aan te besteden. Dat doe en heb ik ook allemaal niet – en toch trekt mijn website duizenden bezoekers per maand via Google en krijg ik elke maand nieuwe klanten uit mijn website. 

Wat wel belangrijk is: goed weten wat jij wilt én wat de klanten die jij kunt helpen willen. Zodat je op je website precies neerzet waar die toekomstige nieuwe klanten van jou naar op zoek zijn. En dat is wat ik je ga leren in de Word gevonden in Google Bootcamp, op een manier waarvan jij zult zeggen: ‘Dit is leuk, dit snap ik, dit kan ik!’

 

Laat mij je leren hoe jij zonder tijd te verspillen goed gevonden wordt in Google

We gaan hiermee aan de slag in de Word gevonden in Google Bootcamp van 6 tot en met 11 juni 2021. Ik ga jou leren hoe jij de homepage van je website zo inricht dat hij klaar is om veel meer potentiele nieuwe klanten te ontvangen. Je krijgt van mij het exacte stappenplan dat ik zelf ook gebruik om via Google met veel meer potentiële klanten in contact te komen, en hen vervolgens enthousiast te maken om gebruik te maken van mijn betaalde aanbod. Bovendien ben ik je stok achter de deur om nu echt in actie te komen. 

Tijdens de Word gevonden in Google Bootcamp ga je samen met mij en een grote groep andere ondernemers 5 dagen serieus aan de slag. Tijdens deze 5 dagen leer ik jou precies hoe jij jouw homepage en daarmee jouw bedrijf vindbaar maakt in Google, én heb je de gelegenheid om mij al jouw vragen hierover te stellen. Je kiest zelf of je gratis meedoet aan deze training of dat je een VIP-ticket boekt zodat ik je volledig aan de hand kan nemen om alles wat je leert meteen toe te passen voor jouw bedrijf. 

 

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN?

Aan het eind van de Word gevonden in Google Bootcamp heb jij het volgende bereikt:

Z

DAG 1: WEET WAAR JE STAAT

Je weet precies hoe makkelijk of lastig potentiele klanten jouw homepage nu al weten te vinden en dus welke verbeteringen je hier nog in mag aanbrengen. 

Z

DAG 2: BENUT DE BELANGRIJKSTE ZIN OP JE WEBSITE

Je ontdekt welke zin op je website voor Google heel belangrijk is (spoiler: je bezoeker komt deze zin vrij snel tegen) en hoe jij deze zin op zo’n manier schrijft dat je Google én jezelf blij maakt. 

Z

DAG 3: SCOREN IN GOOGLE

Je snapt welke zoekwoorden je waar op jouw homepage moet plaatsen zodat je website ook echt gevonden gaat worden in Google door de klanten die jij kunt helpen. 

Z

DAG 4: STA JE EIGEN SUCCES NIET IN DE WEG

Je weet welke obstakels jou nog tegenhielden om voluit voor het bereiken van klanten via Google te gaan en hebt ze overwonnen zodat je nu voor écht succes kunt gaan. 

Z

DAG 5: ZO KRIJG JE KLANTEN UIT JE WEBSITE

Je weet wat dé dingen zijn waardoor je van een websitebezoeker een klant maakt zodat je veel meer klanten uit je website gaat halen. 

 

DIT IS WAT JE KRIJGT IN DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

 

PRE PARTY

Op zondag 6 juni maken we alvast een feestelijke start met deze training, zodat je optimaal voorbereid bent om in de vijf dagen daarna het maximale uit de Bootcamp te halen. 

 

LIVE WORKSHOPS

Van 7 tot en met 11 juni krijg je elke ochtend om 10.00 uur een live workshop waarin je een eenvoudig stappenplan leert om goed gevonden te worden in Google. Deze workshops kun je ook op een ander moment gedurende de dag terugkijken. 

DENK SUCCESVOL COACHING

Omdat ik wil dat je gedurende deze training de praktische stappen niet alleen gaat snappen, maar ook echt gaat uitvoeren, krijg je van 7 tot en met 11 juni ook elke dag een korte video om jou te laten denken als een succesvolle ondernemer. 

l

HANDIG INVULSCHEMA

Je krijgt gratis een handig schema waarmee je jouw homepage Google-proof maakt, door de juiste zoekwoorden op de juiste plekken te zetten. 

Ben je erbij tijdens de Word gevonden in Google Bootcamp?

De Word gevonden in Google Bootcamp vindt plaats van 6 tot en met 11 juni 2021. Meld je hieronder aan om gratis of met een VIP-ticket mee te doen aan de Bootcamp.

 

 

BIJ WIE VOLG JE DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (39 jaar), online marketingcoach voor ondernemers die met veel liefde in hun bedrijf werken en (veel) meer klanten naar hen toe willen laten komen op een manier die niet al te veel tijd kost. Schrijven doe ik al zolang ik een pen vast kan houden, eerst als hobby, toen als journaliste en nu al ruim vijf jaar als marketingcoach. Inmiddels heb ik in mijn trainingen meer dan 100 ondernemers geholpen om hun mooie bedrijf beter vindbaar te maken in Google. Zelf verwelkom ik tussen de 8.000 en 12.000 bezoekers per maand op mijn website en krijg ik hier elke week nieuwe klanten uit. 

Ik hou ervan om alles wat ik je leer op een eenvoudige manier uit te leggen, stap voor stap, zodat het voor iedereen te volgen is. Als ik een training geef krijg ik van deelnemers vaak te horen dat ze al heel wat trainingen over hetzelfde onderwerp gevolgd hebben, maar dat ze het eindelijk echt helemaal snappen nu ik het uitleg. Aan mijn challenges en bootcamps hebben tot nu toe rond de 500 ondernemers meegedaan. 

 

DIT ZEGGEN DEELNEMERS AAN DE VORIGE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

(die in het teken stond van bloggen om goed gevonden te worden in Google)

 

DIT IS WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

“Mijn verkoop is sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog geschoten. Ik heb het nu zelfs zo druk dat ik geen tijd heb om mijn laatste cursus van haar af te maken.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“Ik krijg nu meer mensen op mijn website die direct een aankoop doen”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

“Rimke is ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar KaartjeVanOns.nl en Minty's Gifts & Prints

BEN JE ER DE VOLGENDE KEER BIJ TIJDENS DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP?

Laat dan hieronder je naam en mailadres achter zodat ik je een berichtje kan sturen als de aanmelding weer van start gaat.

Ja, ik wil me alvast aanmelden

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.