DE GRATIS PLAN JE SUCCES WEEK: 20-24 MEI

 

SCHRIJF TEKSTEN DIE KLANTEN TREKKEN

Herken jij dit?

* Je bent erg actief op social media, maar je krijgt weinig reacties op wat je daar deelt, laat staan dat het je klanten oplevert 

* Je berichten op social media bereiken maar weinig mensen. Zou het aan Facebook en Instagram liggen, of is er toch iets aan de hand met je berichten? 

* Je deelt online heel veel informatie, in je blogs, op je social mediakanalen, in je nieuwsbrief, maar meer aanvragen of verkopen levert het je niet op

* Je deelt online wel heel veel, maar echt actief je aanbod onder de aandacht brengen? Dat durf je niet zo goed en dus doe je het bijna nooit

SCHRIJF TEKSTEN DIE KLANTEN AANTREKKEN

Anno 2019 is er online veel te veel informatie beschikbaar. We kunnen dagelijks een overschot aan info tot ons nemen. Social media staat er vol mee. Dagelijks komen er duizenden informatieve blogartikelen en video’s bij. Mensen zien door de bomen het bos niet meer. Ze lezen wel, ze denken ook wel ‘O ja, handig’, maar ze worden er niet écht door geraakt. 

Met informatie delen maak jij geen verschil. Ontstaat er geen connectie ontstaat tussen jou en je online fans, volgers, lezers en kijkers die zo sterk is dat ze maar wat graag klant bij je willen worden. Je bent een van de velen, opvulling in hun toch al overvolle tijdlijn.  

MAAR ER IS IETS ANDERS DAT JOUW TOEKOMSTIGE KLANTEN JUIST HEEL HARD NODIG HEBBEN

En dat is inspiratie. Beleving. Emotie. Content die écht iets met hen doet. Iemand die ze aan het denken zet of uitdaagt. Die onderscheidend is. Iemand van wie je graag wilt leren of bij wie je graag wilt horen. Iemand met wie je graag wilt werken of bij wie je graag in de buurt bent. En tijdens de gratis Plan je Succes Week van 20 tot en met 24 mei 2019, met als Schrijf teksten die klanten aantrekken ga ik je precies leren hoe jij als ondernemer zo iemand wordt.

Nee, ik ga je niet leren hoe je keiharde verkoopteksten schrijft. Ik ga je wel leren hoe jij iemand wordt van wie de berichten niet doorgescrolld worden, maar écht gelezen, omdat er altijd iets waardevols en iets inspirerends in zit. Omdat je schrijft zoals je bent. Waardoor je een échte connectie met mensen maakt, waardoor ze meer van je willen weten en ook met je willen werken. 

Tijdens de Plan je Succes Week ga je samen met mij en een grote groep andere ondernemers 5 dagen intensief aan de slag. Tijdens deze 5 dagen leer ik jou al mijn geheimen uit mijn meer dan 10 jaar praktijkervaring als journaliste, zodat ook jij gaat opvallen met jouw teksten en daardoor klanten aantrekt. 

LEER IN 5 DAGEN TEKSTEN SCHRIJVEN DIE KLANTEN AANTREKKEN

 

Dit krijg je:

Elke ochtend een live workshop over een thema dat te maken heeft met het schrijven van teksten die opvallen en klanten aantrekken. We gaan het onder andere hebben over hoe jij meer van jezelf in je teksten stopt, over verhalen vertellen en over klanten krijgen dankzij je teksten. 

l

Elke dag een handige checklist met de belangrijkste punten uit de workshop en een opdracht waarmee je die dag aan de slag mag zodat jij ook teksten gaat schrijven die klanten aantrekken. 

N

Op woensdagavond en vrijdagmiddag een Facebook Live waarin je mij al je vragen kunt stellen over wat jij tijdens de Plan je Succes Week leert. 

DOE JE MEE?

Schrijf je dan in door hiernaast je voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen. Bij je inschrijving krijg je ook meteen toegang tot mijn Ik help jou online Proeflokaal, de plek waar je de workshops waar je tijdens de Plan je Succes Week niet live bij kunt zijn later terugkijkt. 

* Als je je inschrijft ontvang je ook mijn wekelijkse mail met makkelijk toe te passen marketingtips. Wil je dat niet, dan kun je je daar altijd eenvoudig voor uitschrijven. 

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

 

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN?

Aan het eind van de Plan je Succes Week heb jij het volgende bereikt:

Z

Je weet precies waar jij als ondernemer voor staat en hoe je dat onder woorden brengt. 

Z

Je weet hoe je meer van jezelf in jouw teksten kunt stoppen, zonder dat jij je daar ongemakkelijk bij voelt. 

Z

Je kent de kunst van storytelling, oftewel het vertellen van verhalen waarmee je mensen inspireert. 

Z

Je durft veel meer uit te spreken waar jij voor staat en waar jij in gelooft, zonder bang te zijn voor wat anderen daarvan zullen denken. 

Z

Je weet hoe je dankzij jouw teksten klanten krijgt, door de CLICK-formule toe te passen die ik op de laatste dag van de Plan je Succes Week met je deel. 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (37 jaar), online marketingcoach voor ondernemers die graag op een eenvoudige manier willen leren hoe ze online meer bekendheid en klanten krijgen voor hun mooie bedrijf. Voordat ik online marketingcursussen ging geven werkte ik ruim 10 jaar als journaliste. Schrijven zit in mijn bloed. Ik maak daar graag gebruik van om Facebookberichten, blogs en andere content te maken die veel bereik en reacties krijgen, waar vervolgens weer nieuwe klanten uit voortkomen. Tijdens de Plan je Succes Week Schrijf teksten die klanten aantrekken ga ik al mijn geheimen hierover voor het eerst delen met jou. 

Wat eerdere deelnemers aan de Plan je Succes Week zeggen

 

“Ontzettend bedankt voor alle zeer bruikbare informatie, tips en adviezen. Ik ben echt onder de indruk van wat je deze week hebt geleverd! En ik kan er eigenlijk nog steeds niet over uit dat dit allemaal gratis was.”

Wendy 

 

“Ik kan wel zeggen dat dit de eerste challenge is die ik volg waar echt waardevolle informatie wordt gedeeld en wat voelt als echt.”

Noëlle

 

“Ik vond het erg leerzaam en het had voor mij veel waarde”

Erica 

 

BEN JIJ KLAAR OM TEKSTEN TE SCHRIJVEN DIE KLANTEN AANTREKKEN?

Meld je dan nu gratis aan voor de Plan je Succes Week van 20 tot en met 24 mei 2019. Schrijf je hiernaast in en dan gaan we samen aan de slag!

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.