DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP - Ik help jou online

DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP:

KOMT TERUG IN APRIL OF MEI 2021

ZO ZORG JE DAT KLANTEN JÓU WETEN TE VINDEN

 

Leer een simpel uit te voeren stappenplan waarmee jouw nieuwe klanten jouw website weten te vinden zodat jij niet langer meer naar hen op zoek hoeft en al helemaal niet aan ze hoeft te trekken om ze jouw mooie aanbod te laten kopen.  

Ja, stuur me een berichtje als de inschrijving weer open gaat

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Ben jij een ambitieuze ondernemer die meer klanten wil helpen en herken je dit?

* Je werkt wel eens aan je website, maar je ziet dat je nog steeds maar een handjevol bezoekers per week bereikt. Je vraagt je af hoe je nou écht veel mensen naar je website toe laat komen. 

* Je wilt wel dat veel meer potentiële klanten jouw website gaan vinden, maar je weet niet zo goed wat zij interessant vinden. Wáár moet jij nou over schrijven zodat zij je website willen bezoeken? 

* Er is iets dat je tegenhoudt om echt stappen te zetten om vol te gaan voor het krijgen van meer bezoekers en klanten op je website: je website moet er eerst nóg perfecter uitzien. 

* Of je hebt simpelweg een goede stok achter de deur nodig om te gaan beginnen met bloggen en andere dingen die veel meer bezoekers op jouw website laten komen. Of om de draad weer op te pakken.

 

SCHRIJF TEKSTEN DIE KLANTEN OP JE WEBSITE BRENGEN

Goed gevonden worden in Google is niet moeilijk. Je hoeft er niet allerlei ingewikkelde termen voor te kennen of te begrijpen. Je hoeft er niet voor te adverteren. En je hoeft er al helemaal geen uren tijd per week aan te besteden. Dat doe en heb ik ook allemaal niet – en toch trekt mijn website duizenden bezoekers per maand via Google en krijg ik elke maand nieuwe klanten uit mijn website. 

Wat wel belangrijk is: goed weten wat jij wilt én wat de klanten die jij kunt helpen willen. Zodat je op je website gaat schrijven over precies die onderwerpen waarmee jij hén in Google bereikt. En dat is precies wat ik je ga leren in de Word gevonden in Google Bootcamp, op een manier waarvan jij zult zeggen: ‘Dit is leuk, dit snap ik, dit kan ik!’

 

Laat mij je leren hoe jij zonder tijd te verspillen goed gevonden wordt in Google

We gaan hiermee aan de slag in de Word gevonden in Google Bootcamp van 1 tot en met 6 november 2020. Ik ga jou leren hoe jij een blog schrijft waarmee potentiële klanten jou in Google weten te vinden. Houd je niet van bloggen, dan kun je tijdens deze training dat wat je leert ook toepassen voor een ‘gewone’ pagina op je website. Je krijgt van mij het exacte stappenplan dat ik zelf ook gebruik om via Google met veel meer potentiële klanten in contact te komen, en hen vervolgens enthousiast te maken om gebruik te maken van mijn betaalde aanbod. Bovendien ben ik je stok achter de deur om nu echt in actie te komen. 

Tijdens de Word gevonden in Google Bootcamp ga je samen met mij en een grote groep andere ondernemers 5 dagen serieus aan de slag. Tijdens deze 5 dagen leer ik jou precies hoe jij jouw website en bedrijf vindbaar maakt in Google, én heb je de gelegenheid om mij al jouw vragen hierover te stellen. Je kiest zelf of je gratis meedoet aan deze training of dat je een VIP-ticket boekt zodat ik je volledig aan de hand kan nemen om alles wat je leert meteen toe te passen voor jouw bedrijf. 

 

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN?

Aan het eind van de Word gevonden in Google Bootcamp heb jij het volgende bereikt:

Z

DAG 1: WAT JE DOET BEPAALT WAT JE BEREIKT

Je weet precies welk type ondernemer jij moet zijn om veel meer klanten op je website te krijgen, zodat je recht op je doel af kunt gaan. 

Z

DAG 2: BLOGONDERWERPEN DIE KLANTEN TREKKEN

Je weet waar jouw klanten naar googelen, zodat je daar in de keuze van jouw onderwerpen op in kunt spelen en geen onnodige tijd verspilt aan blogs die niets voor je gaan doen. 

Z

DAG 3: SCOREN IN GOOGLE

Je snapt welke zoekwoorden je waar in jouw blog moet plaatsen zodat je blog ook echt gevonden gaat worden in Google door de klanten die jij kunt helpen. 

Z

DAG 4: STA JE EIGEN SUCCES NIET IN DE WEG

Je weet welke obstakels jou nog tegenhielden om voluit voor het bereiken van klanten via Google te gaan en hebt ze overwonnen zodat je nu voor écht succes kunt gaan. 

Z

DAG 5: ZO KRIJG JE KLANTEN UIT JE WEBSITE

Je weet wat dé dingen zijn waardoor je van een websitebezoeker een klant maakt zodat je veel meer klanten uit je website gaat halen. 

 

DIT IS WAT JE KRIJGT IN DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

 

PRE PARTY

Op zondag 1 november maken we alvast een feestelijke start met deze training, zodat je optimaal voorbereid bent om in de vijf dagen daarna het maximale uit de Bootcamp te halen. 

 

LIVE WORKSHOPS

Van 2 tot en met 6 november krijg je elke ochtend om 10.00 uur een live workshop waarin je een eenvoudig stappenplan leert om goed gevonden te worden in Google. Deze workshops kun je ook op een ander moment gedurende de dag terugkijken. 

DENK SUCCESVOL COACHING

Omdat ik wil dat je gedurende deze training de praktische stappen niet alleen gaat snappen, maar ook echt gaat uitvoeren, krijg je van 2 tot en met 6 november elke dag een korte video om jou te laten denken als een succesvolle ondernemer. 

l

HANDIG INVULSCHEMA

Je krijgt gratis een handig schema dat je keer op keer in kunt vullen als jij een blog of websitetekst gaat schrijven waarmee je goed gevonden wilt worden in Google. In dit schema breng je onder andere in kaart wat voor jou de meest slimme zoekwoorden zijn om in je tekst te gebruiken. 

“Ik zit na je training nog steeds op een dubbel aantal bezoekers”

“Ik heb tijdens je training in het voorjaar een blog geschreven over corona en trakteren. Dat was een schot in de roos: op het hoogtepunt in juni was mijn bezoekersaantal met een factor 5 (!) omhoog gegaan en nu zit ik nog steeds op een dubbel aantal bezoekers dan dat ik gewend was. Ik wilde je dit nog even meegeven, want jouw week heeft mij een extra boost gegeven.”

Annemiek van Haperen

Partyday Traktaties

 

Ben je erbij tijdens de Word gevonden in Google Bootcamp? 

In april of mei 2021 ga ik de Word gevonden in Google Bootcamp weer live geven. Schrijf je hieronder in voor de interesselijst als jij er dan eventueel bij wilt zijn. Er zal een laagdrempelige optie zijn om mee te doen en een kans om met een VIP-ticket extra coaching van mij te krijgen gedurende de Bootcamp.

 

Ja, stuur me een berichtje als de inschrijving weer open gaat

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

BIJ WIE VOLG JE DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (39 jaar), online marketingcoach voor ondernemers die heel graag in hun bedrijf aan het werk zijn en veel meer klanten naar hen toe willen laten komen op een manier die niet al te veel tijd kost. Schrijven doe ik al zolang ik een pen vast kan houden, eerst als hobby, toen als journaliste en nu al bijna vijf jaar als marketingcoach. Bloggen deed ik jarenlang voor klanten, en daarna ben ik andere ondernemers gaan leren hoe zij zelf hun website kunnen laten scoren in Google. Inmiddels heb ik hier in mijn trainingen meer dan 100 ondernemers mee geholpen. Zelf verwelkom ik ongeveer 5.000 bezoekers per maand op mijn website en krijg ik hier elke week nieuwe klanten uit. 

Ik hou ervan om alles wat ik je leer op een eenvoudige manier uit te leggen, stap voor stap, zodat het voor iedereen te volgen is. Als ik een training geef krijg ik van deelnemers vaak te horen dat ze al heel wat trainingen over hetzelfde onderwerp gevolgd hebben, maar dat ze het eindelijk echt helemaal snappen nu ik het uitleg. Aan mijn challenges en bootcamps hebben tot nu toe rond de 500 ondernemers meegedaan. 

 

DIT IS WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

“Mijn verkoop is sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog geschoten. Ik heb het nu zelfs zo druk dat ik geen tijd heb om mijn laatste cursus van haar af te maken.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“Ik krijg nu meer mensen op mijn website die direct een aankoop doen”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

“Rimke is ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar KaartjeVanOns.nl en Minty's Gifts & Prints

Ja, stuur me een berichtje als de inschrijving weer open gaat

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.