DE GRATIS PLAN JE SUCCES WEEK:

11-15 NOVEMBER

 

KRIJG KLANTEN DOOR JEZELF TE ZIJN

Herken jij dit?

* Je stopt veel tijd en energie in het online onder de aandacht brengen van jouw bedrijf en aanbod. Maar het aantal nieuwe klanten dat dit oplevert valt je erg tegen. 

* Je ziet online allerlei tips en adviezen voorbijkomen over wat je wel en niet moet doen om meer klanten te krijgen. Maar het is zo veel en soms ook zo tegenstrijdig dat je helemaal niet meer weet waar JIJ je het beste op kunt focussen. 

* Je ziet om je heen heel veel ondernemers die online ook heel actief zijn en vraagt je af of jouw bedrijf en aanbod daartussen wel opgemerkt worden door jouw potentiële klanten. 

* Het voelt vaak zwaar om met je online marketing bezig te zijn. Soms doe je het met plezier, maar een andere keer met tegenzin. Zeker als je weinig resultaat ziet van alle energie en tijd die je erin stopt. 

KRIJG KLANTEN DOOR JEZELF TE ZIJN

Online zijn er allerlei mogelijkheden om onder de aandacht te komen van jouw toekomstige klanten: berichten plaatsen op Facebook of Instagram, blogs schrijven, nieuwsbrieven versturen, video’s of Stories maken, enzovoort. In theorie kunnen al die dingen voor je werken, maar dat gebeurt pas als ze ook helemaal passen bij jou, bij jouw aanbod en bij jouw potentiële klanten – en als je er op jóuw manier mee aan de slag gaat. 

Krijg je online lastig klanten, dan is de kans heel groot dat je veel te veel verschillende dingen aan het doen of proberen bent, of dat je heel druk bent met dingen die nooit voor jou gaan werken. En dat is zonde van je kostbare tijd en energie. 

HET KAN VEEL MAKKELIJKER EN LEUKER

En dat is precies wat ik je ga leren tijdens de gratis Plan je Succes Week van 11 tot en met 15 november, met als thema Krijg klanten door jezelf te zijn. Ik ga je niet allerlei nieuwe dingen of hippe strategieën leren om aan nieuwe klanten te komen, maar ik ga je juist helpen om het aantrekken van nieuwe klanten véél simpeler te maken. Want zodra jij alleen nog maar gaat doen wat echt bij jou past en wat het allerbeste voor jou werkt, gaat het doen van online marketing niet alleen veel lichter en leuker worden, maar bovenal veel meer klanten en omzet opleveren in minder tijd. 

Tijdens de Plan je Succes Week ga je samen met mij en een grote groep andere ondernemers 5 dagen serieus aan de slag. Tijdens deze 5 dagen leer ik jou precies hoe je een marketing- én verkoopplan maakt dat past bij jou, bij jouw aanbod en bij de klanten met wie jij het allerliefste werkt. 

 

LEER IN 5 DAGEN KLANTEN KRIJGEN DOOR JEZELF TE ZIJN

 

Dit krijg je:

Elke ochtend een live workshop rond het krijgen van klanten door jezelf te zijn. We gaan het onder andere hebben over wie jij bent als persoon en ondernemer, wie jouw ideale klanten zijn, hoe je online onder hun aandacht komt en hoe je jouw aanbod aan hen verkoopt. 

 

l

Elke ochtend een video over het thema van de dag inclusief een opdracht die jou gaat helpen meer klanten te krijgen door jezelf te zijn. 

N

Op woensdagavond een Facebook Live waarin je mij al je vragen kunt stellen over wat jij tijdens de Plan je Succes Week leert. 

DOE JE MEE?

Schrijf je dan in door hiernaast je voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen. Bij je inschrijving krijg je ook meteen toegang tot mijn Ik help jou online Proeflokaal, de plek waar je de workshops waar je tijdens de Plan je Succes Week niet live bij kunt zijn later terugkijkt. 

* Als je je inschrijft ontvang je na de Plan je Succes Week ook mijn wekelijkse mail met marketingtips die jou helpen om meer klanten te krijgen door jezelf te zijn. Wil je dat niet, dan kun je je daar altijd eenvoudig voor uitschrijven. 

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN?

Aan het eind van de Plan je Succes Week heb jij het volgende bereikt:

Z

Je weet precies waar jij als ondernemer voor staat en hoe je dat gebruikt om online op te vallen. 

Z

Je weet hoe je onder de aandacht komt van de mensen die jij het liefst wilt helpen, oftewel jouw ideale klanten. 

Z

Je weet welk pad jouw klant aflegt voordat hij daadwerkelijk klaar is om jouw aanbod te kopen, en hoe je hier in je marketing op inspeelt. 

Z

Je weet welke valkuilen er zijn als je meer klanten wilt krijgen door jezelf te zijn en hoe jij die kunt omzeilen of overwinnen. 

Z

Je weet wat wel en niet werkt als je jouw aanbod online gaat verkopen, en weet bovenal welke manieren van verkopen het beste werken voor jou, zodat je je daar volledig op kunt focussen. 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (38 jaar), online marketingcoach voor ondernemers die graag op een eenvoudige manier willen leren hoe ze online meer bekendheid en klanten krijgen voor hun mooie bedrijf. Ik werk vooral met ondernemers die een grote liefde hebben voor het werk dat ze doen en die daar graag nog veel meer mensen mee willen helpen of blij maken, maar zich niet zo zelfverzekerd voelen in het verkopen van hun aanbod. Ik hou ervan om alles wat ik je leer op een eenvoudige manier uit te leggen, stap voor stap, zodat het voor iedereen te volgen is. Als ik een training geef krijg ik van deelnemers vaak te horen dat ze al heel wat trainingen over hetzelfde onderwerp gevolgd hebben, maar dat ze het eindelijk echt helemaal snappen nu ik het uitleg. Inmiddels heb ik in mijn Ik help jou online Academie meer dan 100 ondernemers geholpen om online meer op te vallen en makkelijker klanten te krijgen. Aan mijn Plan je Succes Weken hebben tot nu toe rond de 250 ondernemers meegedaan. 

Wat eerdere deelnemers aan de Plan je Succes Week zeggen

 

“Ontzettend bedankt voor alle zeer bruikbare informatie, tips en adviezen. Ik ben echt onder de indruk van wat je deze week hebt geleverd! En ik kan er eigenlijk nog steeds niet over uit dat dit allemaal gratis was.”

Wendy 

 

“Ik kan wel zeggen dat dit de eerste challenge is die ik volg waar echt waardevolle informatie wordt gedeeld en wat voelt als echt.”

Noëlle

 

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER KLANTEN?

Meld je dan nu gratis aan voor de Plan je Succes Week van 11 tot en met 15 november 2019. Schrijf je hiernaast in en dan gaan we samen aan de slag!

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

× .