fbpx

Lift mee op het websiteverkeer van anderen, zodat nieuwe klanten jóu moeiteloos en snel vinden

Online masterclass Krijg links die klanten trekken

Met 3+ uur waardevolle tips en inspiratie

Doe mee en je hebt aan het einde van deze training een concreet en compleet actieplan om met behulp van links op andere websites veel meer mensen in jouw doelgroep te bereiken en meer nieuwe klanten te helpen met jouw mooie aanbod. 

Of krijg je geld terug als je niet minimaal 2 gouden ideeën aan deze training overhoudt.

 

De echte reden waarom het zo veel tijd en energie blijft kosten om online nieuwe klanten te krijgen

 

Als jij lijkt op de meeste zelfstandig ondernemers die ik ken, dan herken je ongetwijfeld deze ene vraag die voelt als dat irritante kiezelsteentje dat tijdens het wandelen in je schoen zit:

 

Hoe zorg ik ervoor dat er (veel) meer nieuwe klanten naar mij toe komen? Hoe bereik ik meer nieuwe mensen die interesse hebben in mijn aanbod, zonder dat ik daar voortdurend veel van mijn kostbare tijd en energie in moet stoppen?  

 

De kans is groot dat jij niet voor niets zelfstandig ondernemer bent geworden. Ik vermoed dat jij iemand bent die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Iemand die dingen zelf wel uitzoekt en voor elkaar krijgt. En dat maakt jou tot een heel krachtige persoon én ondernemer. Maar doordat je zo zelfstandig bent als ondernemer, ben je vaak geneigd om de kansen om je krachten met anderen te bundelen over het hoofd te zien.

 

En dat is ook helemaal niet zo gek

Maar wel zonde. Want je kent die ene uitspraak misschien wel: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. En dat geldt net zo goed als jij graag meer klanten uit je website wilt krijgen. Beter nog: als je wilt dat nieuwe klanten jouw website volledig uit zichzelf weten te vinden en vervolgens ook uit zichzelf contact met je opnemen of zelfs rechtstreeks je aanbod bij je kopen. 

 

Klinkt mooi: klanten die jouw website uit zichzelf vinden, maarrr…

Ik begrijp het helemaal als jij je als zelfstandig ondernemer soms een hele kleine speler in een hele grote markt voelt. Een kleine vis in een hele grote vijver. Als je het gevoel hebt op te moeten boksen tegen andere ondernemers die al langer bezig zijn dan jij, die misschien wel werknemers in dienst hebben of veel meer budget beschikbaar hebben om werk uit te besteden: dan kan ik het me voorstellen dat je het een uitdaging vindt om jezelf tussen hen in – of beter nog: boven hen – ook vindbaar te maken in Google.

 

Maar ook deze uitdrukking heb je vast wel eens gehoord: ‘If you can’t beat them, join them’. Of, beter gezegd: zie andere ondernemers, bedrijven en websites niet als concurrenten, maar als mogelijke samenwerkpartners. Zie de kansen om jullie krachten te bundelen op een manier die voor jullie allebei waardevol is. 

Waarom dit zo goed werkt? Alle personen en bedrijven waarmee jij samenwerkt hebben al een eigen netwerk opgebouwd van mensen die hen kennen, een klik met hen hebben en vertrouwen in hen hebben. Als jij in hun netwerk geïntroduceerd wordt, straalt dat ook af op jou en op jouw bedrijf. Elke website van een andere ondernemer, een ander bedrijf of een (online) magazine heeft al een eigen autoriteit opgebouwd in Google. Als jij op deze website vermeld wordt, straalt dat ook op jou en jouw website af. Dat maakt samenwerken met anderen tot zo’n fijne én effectieve manier om jezelf bekend te maken bij nieuwe mogelijke klanten. 

En dat is precies waar ik jou mee wil helpen!

 

Ik stel je graag voor aan mijn online masterclass: Krijg links die klanten trekken

Een bewezen eenvoudige manier om snel meer mogelijke klanten op jouw website te krijgen – door je krachten te bundelen met anderen die zich richten op dezelfde doelgroep als jij en die al veel bekendheid en een groot bereik in Google hebben opgebouwd. 

 

De online masterclass Krijg links die klanten trekken gaat jou het volgende opleveren:

 

R

Meer bekendheid voor jouw mooie bedrijf

Externe links op websites met tien- of honderdduizenden bezoekers per maand zorgen ervoor dat jij in één klap bekend wordt bij veel nieuwe mogelijke klanten die jou op een andere manier waarschijnlijk nooit gevonden hadden. In de masterclass ontdek je hoe jij ervoor zorgt dat dit soort drukbezochte websites een link naar jouw website willen plaatsen. 

R

Publiciteit in de media

Websites van (nieuws)media, magazines en tijdschriften doen het vaak heel goed in Google. Voor jou is het dan ook super interessant om op zo’n website een mooie externe link te krijgen. Met mijn 10+ jaar ervaring in de journalistiek leer ik je in de masterclass hoe je makkelijk en doelgericht contact legt met journalisten zodat jij in de online media komt.

R

Interessante samenwerkingen

Jouw tijd en energie zijn kostbaar. Na deze masterclass weet je precies welke mede-zelfstandig ondernemers voor jou wél en welke niet een interessante partner zijn om externe links mee uit te wisselen als je meer nieuwe klanten wilt krijgen. Je leert ook manieren om te achterhalen hoe goed andere websites die jij wilt benaderen het doen in Google – zodat je slim kunt bepalen met wie je wel en niet wilt samenwerken. 

R

Tijd besparen bij het aantrekken van nieuwe klanten

Externe links naar jouw website verzamel je bijvoorbeeld door een gastblog te schrijven of een interview te geven. Maar het kan ook nóg makkelijker. Niet door je website in een lang rijtje met links op een andere website te laten opnemen (want daar heb je helemaal niets aan), maar wel op een andere manier. Ook hier ga je alles over horen in de masterclass. 

Kort samengevat: wat je in de masterclass Krijg links die klanten trekken leert gaat ervoor zorgen dat jij op een simpele manier onder de aandacht komt bij veel meer mensen in jouw doelgroep en dat je, daaruit voortvloeiend, meer nieuwe klanten krijgt. Waarbij het allerleukste van het krijgen van deze links is dat je hier zowel op de korte als op de lange termijn mooie resultaten van mag verwachtten.

Bij de masterclass krijg je ook een aantal handige stappenplannen en voorbeeldmails die je helpen om contact te leggen met media en ondernemers achter websites waarop jij graag een externe link wilt verkrijgen. 

 

“Ik mocht een gastblog op de website van een bekend reismagazine schrijven”

“Krijg links die klanten trekken heeft mij de inspiratie gegeven om nog vaker out of the spreekwoordelijke box te denken. Naast een aantal hele praktische tips die een perfecte houvast vormen, heb ik gemerkt dat van het een het ander komt. Als je maar besluit om ergens de eerste stap te zetten!

Dankzij deze masterclass heb ik beter leren kijken naar specifieke aanknopingspunten, waardoor een van Nederlands grootste websites over de reiswereld (Reizbizz) mijn ingezonden brief als volwaardig artikel heeft geplaatst op hun website. En aansluitend op een thema editie van een bekend geprint reismagazine (Columbus Travel), heb ik een gastblog op hun website mogen schrijven.

Inmiddels heb ik vergevorderd contact met een van hun fotojournalisten om naar Malawi te komen voor een echte reportage in het magazine dat gemiddeld 180.000 lezers bereikt. Het begon met het willen krijgen van meer links naar onze website, maar wat mij betreft is het einde nog niet in zicht!

Natuurlijk ga ik een voor een verder met het contacten van de namen op m’n Top 100 lijst, dat was ook echt een fijne tip om de mogelijkheden letterlijk in beeld te brengen.”

Dilo van Commenee

deelnemer masterclass in februari 2022 , 1 2 Travel Africa

 

LET OP:

Haal je uit deze online masterclass niet minimaal twee gouden ideeën om meer waardevolle links naar jouw website te krijgen, dan geef ik je met alle plezier jouw geld terug.

Mijn garantie voor jou

Als jij je aanmeldt voor de masterclass Krijg links die klanten trekken, dan garandeer ik je dat je aan het einde van de training minimaal twee gouden ideeën hebt om meer waardevolle externe links naar jouw website te krijgen. Is dat bij jou niet het geval, dan krijg je gewoon je geld terug.

In andere woorden: als jij na de masterclass niet minimaal twee concrete actiepunten hebt om meer externe links én daarmee meer mogelijke klanten naar jouw website te krijgen, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl en dan geef ik je met alle plezier 100 procent van je investering in deze masterclass terug – zonder dat ik je allerlei lastige vragen laat beantwoorden.

Stuur als dit voor jou van toepassing is binnen 14 dagen nadat de masterclass live heeft plaatsgevonden een mailtje naar rimke@ikhelpjouonline.nl. 

 

Bij wie volg je deze masterclass?

Hi, ik ben Rimke en ik heb sinds 2016 al honderden zelfstandig ondernemers mogen helpen om veel meer klanten uit hun website te krijgen. Voordat ik dat ging doen werkte ik jarenlang als journaliste, waarbij ik onder andere tal van ondernemers in grote bedrijven interviewde. Daardoor weet ik ook heel goed hoe je zowel journalisten als andere ondernemers benadert voor een geslaagde samenwerking die voor jullie beiden waardevol is. 

Momenteel betalen klanten mij minimaal 600 euro om mijn allerbeste begeleiding te krijgen om meer klanten uit hun website te halen. Ik bied gedurende het jaar maar zelden iets aan dat lager geprijsd is dan dat.

Waarom nu dan wel?

In de afgelopen jaren heb ik heel wat zelfstandig ondernemers zien worstelen met het krijgen van genoeg klanten. Het zorgt ervoor dat ze niet volop kunnen genieten van de vrijheid die eigenlijk standaard bij het zelfstandig ondernemerschap zou moeten horen.

Daarom wil ik je iets bieden dat én tot snelle resultaten leidt én betaalbaar is voor zo veel mogelijk ondernemers. Zodat nog veel meer mooie vormen van aanbod van gedreven zelfstandig ondernemers zoals jij goed gevonden worden door de klanten die daar nu al naar op zoek zijn.

Krijg links die klanten trekken is jouw sleutel naar een website die makkelijker gevonden wordt door mensen die jouw mogelijke klant zijn.  

En als jij mijn hulp en begeleiding wilt bij het verkrijgen van meer sterke links naar jouw website, dan bedraagt jouw investering nu slechts 147 euro. 

Als jij er klaar voor bent om veel meer mogelijke klanten op jouw website te ontvangen, zodat je lekker door kunt gaan met het laten groeien van jouw bedrijf, meld je dan aan door op de knop hieronder te klikken. 

 

MEEDOEN AAN KRIJG LINKS DIE KLANTEN TREKKEN

Als jij je aanmeldt voor de masterclass Krijg links die klanten trekken, dan krijg je direct zodra ik je aanmelding gezien heb toegang en kun je ‘m lekker in jouw eigen tijd en tempo volgen. Je investering in de masterclass bedraagt slechts 147 euro (ex btw).  

 

 

 

“Mijn vindbaarheid wordt steeds groter”

“Ik mocht schrijven over een nieuw uitgebracht garen van Durable. Garen werd me toegestuurd, zodat ik het kon testen op een bestaand patroon van me. Deze review is gepubliceerd op hun weblog Craftkitchen, uiteraard met vermelding van mijn link.

Regelmatig interview ik een collega ontwerper. Hier schrijf ik een blog van en dit blog krijgt bij elke ontwerper ook een plekje op hun website.
Ook heb ik een aantal gastblogs geschreven voor een aantal buitenlandse ontwerpers om mijn Engelstalige website wat op te peppen!
Al doende ben ik er wel achter gekomen dat in de haakwereld veel websites niet zo’n hoge DA* hebben. Er wordt veel gebruikt gemaakt van verkoopplatformen. Hierdoor stijgt mijn DA niet met hele grote stappen maar steeds een beetje. Maar mijn vindbaarheid wordt steeds groter!”

 

* DA staat voor domeinautoriteit, iets waar je tijdens de masterclass meer over ontdekt. 

Claudia Bierau

deelnemer masterclass in februari 2022 , CB's Creations

 

Wat gebeurt er na je aanmelding voor de online masterclass Krijg links die klanten trekken?

Je krijgt meteen nadat ik je aanmelding heb gezien toegang tot al het materiaal dat bij de online masterclass hoort: de opname van de masterclass ( +3 uur aan waardevolle tips en inspiratie) plus een aantal stappenplannen en voorbeeldmails om meer externe links naar jouw website te krijgen. Ook heb je de mogelijkheid om, als ik besluit de masterclass nog eens live te geven, dan automatisch ook mee te doen. 

 

DIT IS WAT KLANTEN ZEGGEN OVER HET WERKEN MET MIJ

Dit is wat deelnemers zeggen over het volgen van trainingen van mij: 

“Ik heb al diverse trainingen en workshops bij Rimke gevolgd, en elke keer leer ik weer wat nieuws. Heldere en enthousiaste uitleg, duidelijke voorbeelden – en na iedere sessie krijg ik zin om zelf aan de slag te gaan en mijn website nóg beter te maken. Echt een aanrader voor iedere ondernemer!”

Marise Hurkmans

Intratypical

“Een training bij Rimke is heerlijk praktisch. Ze legt stap voor stap uit hoe ze het zelf heeft aangepakt, zodat je haar kunt ‘nadoen’. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden en scheelt het je heel veel gedoe en energie.”

Jacoline Steegstra

Huwelijkstrainer

Ik word heel enthousiast van trainingen van Rimke. Ze is kalm en vriendelijk en legt alles heel rustig en duidelijk uit. Vaak ook met een stappenplan of checklist. Hierdoor weet ik gelijk wat ik kan doen en aan welke knopjes ik kan draaien om te bereiken wat ik wil. Dat geeft mij energie om gelijk ermee aan de slag te gaan!

Karina Jap a Joe

Vindlicht

DOE JE MEE?

Doe je mee aan de online masterclass Krijg links die klanten trekken? Meld je dan aan via de knop hieronder.