Lift mee op het websiteverkeer van anderen, zodat nieuwe klanten jóu en je website veel makkelijker en sneller vinden

Online masterclass op woensdag 2 november

Krijg links die klanten trekken

online workshop met 3+ uur waardevolle tips en inspiratie

Doe mee en je hebt aan het einde van deze training een concreet actieplan om waardevolle links naar jouw website te krijgen op andere websites die nu al veel bezoekers in jouw doelgroep trekken, zodat meer mogelijke klanten jouw website gaan vinden.

Of krijg je geld terug als je niet minimaal 2 gouden ideeën aan deze training overhoudt.

De echte reden waarom het zo veel tijd en energie blijft kosten om online klanten te krijgen

 

Als jij lijkt op de meeste zelfstandig ondernemers die ik ken, dan herken je ongetwijfeld deze ene vraag die voelt als dat irritante kiezelsteentje dat tijdens het wandelen in je schoen zit:

 

Hoe zorg ik ervoor dat er (veel) meer nieuwe klanten naar mij toe komen, zonder dat ik voortdurend zelf tijd en energie moet steken in het zoeken naar klanten?  

 

De kans is groot dat jij niet voor niets zelfstandig ondernemer bent geworden. Ik vermoed dat jij iemand bent die graag zelf de touwtjes in handen heeft en die dingen zelf wel uitzoekt en voor elkaar krijgt. En dat maakt jou tot een heel krachtige persoon én ondernemer. Maar doordat je zo zelfstandig bent als ondernemer, ben je vaak geneigd om de kansen om je krachten met anderen te bundelen over het hoofd te zien.

 

En dat is ook helemaal niet zo gek

Maar wel zonde. Want je kent die ene uitspraak misschien wel: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. En dat geldt net zo goed als jij graag meer klanten uit je website wilt krijgen. Beter nog: als nieuwe klanten jouw website volledig uit zichzelf weten te vinden en vervolgens ook uit zichzelf contact met je opnemen of zelfs rechtstreeks bij je kopen. 

 

Klinkt mooi: klanten die jouw website uit zichzelf vinden, maarrr…

Ik begrijp het helemaal als jij je als zelfstandig ondernemer soms een hele kleine speler in een hele grote markt voelt. Een kleine vis in een hele grote vijver. Als je het gevoel hebt op te moeten boksen tegen andere ondernemers die al langer bezig zijn dan jij, die misschien wel werknemers in dienst hebben of veel meer budget beschikbaar hebben om werk uit te besteden: dan kan ik het me voorstellen dat je het een uitdaging vindt om jezelf tussen hen in – of beter nog: boven hen – ook vindbaar te maken in Google.

 

Maar ook deze uitdrukking heb je vast wel eens gehoord: ‘If you can’t beat them, join them’. Of, beter gezegd: zie andere ondernemers, bedrijven en websites niet als concurrenten, maar als mogelijke samenwerkpartners. Zie de kansen om jullie krachten te bundelen op een manier die voor jullie allebei waardevol is. Zodat jij mee kunt liften op dat wat zij al hebben opgebouwd in Google, zodat nieuwe klanten niet alleen hén, maar ook jóu weten te vinden.

En dat is precies waar ik jou mee wil helpen!

 

Ik stel je graag voor aan mijn online masterclass: Krijg links die klanten trekken

Een bewezen eenvoudige manier om snel meer mogelijke klanten op jouw website te krijgen – door je krachten te bundelen met anderen die zich richten op dezelfde doelgroep als jij en die al veel bereik hebben opgebouwd in Google.

 

De online masterclass Krijg links die klanten trekken gaat jou het volgende opleveren:

 

R

Links op drukbezochte websites

Externe links op websites met tien- of honderdduizenden bezoekers per maand zijn voor jou vele malen interessanter dan links op websites die ongeveer evenveel bezoekers trekken als de jouwe. Tegelijk is het ook een grotere uitdaging om ze te verkrijgen. In deze masterclass ontdek je hoe jij wél die waardevolle links krijgt op websites van veel grotere spelers in jouw vakgebied.

R

Links in de media

Websites van (nieuws)media, magazines en tijdschriften doen het vaak heel goed in Google. Voor jou is het dan ook super interessant om op zo’n website een mooie externe link te krijgen. Met mijn 10+ jaar ervaring in de journalistiek leer ik je in de masterclass hoe je makkelijk en doelgericht contact legt met journalisten zodat jij in de online media komt.

R

Interessante samenwerkpartners

Jouw tijd en energie zijn kostbaar. Na deze masterclass weet je precies welke mede-zelfstandig ondernemers voor jou wél en welke niet een interessante partner zijn om externe links mee uit te wisselen. Je leert ook manieren om te achterhalen hoe goed andere websites die jij wilt benaderen het doen in Google – zodat je zelf kunt bepalen of het een meerwaarde is om een link op die site te krijgen.

R

Ga slim met je tijd om

Externe links naar jouw website verzamel je bijvoorbeeld door een gastblog te schrijven of een interview te geven. Maar het kan ook nóg makkelijker. Niet door je website in een lang rijtje met links op een andere website te laten opnemen (want daar heb je helemaal niets aan), maar wel op een andere manier. Ook dit ga je leren in deze masterclass.

En meer! 

Zo krijg je ook een aantal geschreven stappenplannen en voorbeeldmails die je helpen om contact te leggen met media en ondernemers achter websites waarop jij graag een externe link wilt verkrijgen. 

 

Let op:

Haal je uit deze online masterclass niet minimaal twee gouden ideeën om meer waardevolle links naar jouw website te krijgen, dan geef ik je met alle plezier jouw geld terug.

Mijn garantie voor jou

Als jij je aanmeldt voor de masterclass Krijg links die klanten trekken, dan garandeer ik je dat je aan het einde van de training minimaal twee gouden ideeën hebt om meer waardevolle externe links naar jouw website te krijgen. Is dat bij jou niet het geval, dan krijg je gewoon je geld terug.

In andere woorden: als jij na de masterclass niet minimaal twee concrete actiepunten hebt om meer externe links én daarmee meer mogelijke klanten naar jouw website te krijgen, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl en dan geef ik je met alle plezier 100 procent van je investering in deze masterclass terug – zonder dat ik je allerlei lastige vragen laat beantwoorden.

Stuur als dit voor jou van toepassing is binnen 14 dagen nadat de masterclass live heeft plaatsgevonden een mailtje naar rimke@ikhelpjouonline.nl. 

 

Bij wie volg je deze masterclass?

Hi, ik ben Rimke en ik heb sinds 2016 al honderden zelfstandig ondernemers mogen helpen om veel meer klanten uit hun website te krijgen. Voordat ik dat ging doen werkte ik jarenlang als journaliste, waarbij ik onder andere tal van ondernemers in grote bedrijven interviewde. Daardoor weet ik ook heel goed hoe je zowel journalisten als andere ondernemers benadert voor een geslaagde samenwerking die voor jullie beiden waardevol is. 

Momenteel betalen klanten mij minimaal 600 euro om mijn allerbeste begeleiding te krijgen om meer klanten uit hun website te halen. Ik bied gedurende het jaar maar zelden iets aan dat lager geprijsd is dan dat.

Waarom nu dan wel?

In de afgelopen jaren heb ik heel wat zelfstandig ondernemers zien worstelen met het krijgen van genoeg klanten. Het zorgt ervoor dat ze niet volop kunnen genieten van de vrijheid die eigenlijk standaard bij het zelfstandig ondernemerschap zou moeten horen.

Daarom wil ik je iets bieden dat én tot snelle resultaten leidt én betaalbaar is voor zo veel mogelijk ondernemers. Zodat nog veel meer mooie vormen van aanbod van gedreven zelfstandig ondernemers zoals jij goed gevonden worden door de klanten die daar nu al naar op zoek zijn.

Krijg links die klanten trekken is jouw sleutel naar een website die makkelijker gevonden wordt door mensen die jouw mogelijke klant zijn.  

En als jij mijn hulp en begeleiding wilt bij het verkrijgen van meer sterke links naar jouw website, dan bedraagt jouw investering nu dus slechts 47 euro. 

Als jij er klaar voor bent om veel meer mogelijke klanten op jouw website te ontvangen, zodat je lekker door kunt gaan met het laten groeien van jouw bedrijf, meld je dan aan door op de knop hieronder te klikken. Je bent vervolgens van harte welkom bij de online live masterclass op woensdag 2 november om 9.30 uur én je krijgt ook direct al toegang tot de opname van de masterclass zoals ik die in februari 2022 al gaf. 

NORMAAL VOOR 97 EURO, NU VOOR SLECHTS 47 EURO

 

Wat gebeurt er na je aanmelding voor de online masterclass Krijg links die klanten trekken?

Je krijgt meteen nadat ik je aanmelding heb gezien al toegang tot al het materiaal dat bij de online masterclass hoort: de opname van de masterclass zoals ik die in februari al live gaf plus een aantal stappenplannen en voorbeeldmails om meer externe links naar jouw website te krijgen. En natuurlijk kom je ook meteen op de gastenlijst om live mee te doen aan de masterclass Krijg links die klanten trekken die ik geef op woensdag 2 november vanaf 9.30 uur, via Zoom. 

 

DIT IS WAT KLANTEN ZEGGEN OVER HET WERKEN MET MIJ

Dit is wat deelnemers zeggen over het volgen van trainingen van mij: 

“Ik heb al diverse trainingen en workshops bij Rimke gevolgd, en elke keer leer ik weer wat nieuws. Heldere en enthousiaste uitleg, duidelijke voorbeelden – en na iedere sessie krijg ik zin om zelf aan de slag te gaan en mijn website nóg beter te maken. Echt een aanrader voor iedere ondernemer!”

Marise Hurkmans

Intratypical

“Een training bij Rimke is heerlijk praktisch. Ze legt stap voor stap uit hoe ze het zelf heeft aangepakt, zodat je haar kunt ‘nadoen’. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden en scheelt het je heel veel gedoe en energie.”

Jacoline Steegstra

Huwelijkstrainer

“Volg een training bij Rimke, en je weet zeker dat je nieuwe dingen leert. Niet alleen dingen die mooi en interessant klinken, maar dingen die je ook meteen zelf kunt toepassen. Rimke gebruikt duidelijke taal en geeft naast waardevolle informatie, ook veel energie en motivatie om je website te verbeteren!”

Dilo van Commenee

1 2 Travel Africa

Ik word heel enthousiast van trainingen van Rimke. Ze is kalm en vriendelijk en legt alles heel rustig en duidelijk uit. Vaak ook met een stappenplan of checklist. Hierdoor weet ik gelijk wat ik kan doen en aan welke knopjes ik kan draaien om te bereiken wat ik wil. Dat geeft mij energie om gelijk ermee aan de slag te gaan!

Karina Jap a Joe

Vindlicht

DOE JE MEE?

Doe je mee aan de online masterclass Krijg links die klanten trekken? Meld je dan aan via de knop hieronder.