fbpx

ONLINE WORKSHOP Zoekwoorden die klanten trekken

Dinsdag 28 februari 

 

Door op je website de juiste zoekwoorden en -zinnen te gebruiken, trek jij jouw toekomstige klanten als een magneet naar je website. Doe je dit goed, dan weten nieuwe klanten je moeiteloos te vinden in Google. Maar wat zijn nu de woorden en zinnen die zij in Google intypen als ze op zoek zijn naar jouw hulp? En hoe verwerk jij die woorden en zinnen nou goed in je website, zodat je ook écht gevonden wordt door nieuwe klanten? 

 

Laten we het samen doen

In de online workshop Zoekwoorden die klanten trekken gaan we in een klein groepje lekker praktisch aan de slag met de juiste zoekwoorden voor jouw website. Niet door maar een beetje te raden of iets te verzinnen, maar door mijn favoriete online hulpmiddel Ubersuggest erbij te pakken, waarin ik je precies laat zien welke zoekwoorden voor jou het beste werken om nieuwe klanten naar je toe te laten komen. Aan het einde van deze workshop heb jij een kant-en-klaar lijstje met goede zoekwoorden voor je homepage, je aanbodpagina(‘s) en als je wilt ook voor je blogs. Bovendien weet je precies hoe je vanaf nu ook zelf heel zelfverzekerd goed zoekwoordenonderzoek doet. 

 

 

WAT GAAN WE DOEN IN DE WORKSHOP? 

In de workshop Zoekwoorden die klanten trekken komt de website van elke deelnemer aan bod. Ik laat je zien welke goede zoekwoorden er zijn voor jouw website en jij hoeft alleen maar mee te schrijven (of te luisteren, want je krijgt na afloop ook een overzichtje met jouw zoekwoorden plus toegang tot de opname van de workshop).

Iedere deelnemer sluit de workshop af met een lijstje perfecte zoektermen voor je homepage en aanbodpagina’s en een aantal onderwerpen voor blogs die goed gaan scoren in Google. Ook geef ik je tips voor het plaatsen van je zoektermen op je website. Je kunt mij tijdens de workshop rechtstreeks vragen stellen. Bovendien leer je ook nog heel veel van de tips die jouw mededeelnemers krijgen. 

 

Meedoen aan de online workshop Zoekwoorden die klanten trekken

De workshop Zoekwoorden die klanten trekken vindt online via Zoom plaats, dus je doet lekker mee vanuit je eigen woonkamer, werkplek of waar je dan maar bent. Er is plek voor maximaal 4 deelnemers, zodat iedere aanwezige genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Je ontvangt na afloop een opname, zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Je investering in de workshop bedraagt op dit moment slechts 47 euro (ex btw). Ik geef deze workshop op dinsdag 28 februari om 10.00 uur. Als je er dan bij wilt zijn, reserveer dan hieronder jouw plekje. 

 

Aanvang: 10.00 uur

Online via Zoom

Maximaal 4 deelnemers

inclusief opname na afloop 

 

Dit is wat een eerdere deelneemster aan deze workshop zei: 

 

“Voor mijn website was ik op zoek naar teksten die mij zouden helpen om mijn online zichtbaarheid te vergroten. Ik had al eerder eens een gratis workshop gevolgd bij Rimke en werd door haar getriggerd hoe je deze kon vinden. Ze gebruikte tools die ik hiervoor niet kende, dus ik was wel nieuwsgierig wat het mij zou opleveren.

Ik heb in de workshop de tool Ubersuggest leren kennen. Daarmee kun je zien op welke woorden je site gevonden wordt, maar ook welke teksten/zoektermen je in blogs kunt gebruiken om vaker in Google gevonden te worden. Super handig! Tegelijkertijd kreeg ik een aantal suggesties aangereikt waar ik nog niet aan gedacht had, dus ik kreeg ook gelijk inspiratie voor het schrijven van blogs en onderwerpen voor een Facebook Live.

Ik vond het fijn dat het niet een algemene training is voor de hele groep en dat je het dan maar moet uitzoeken. Nee, ik kreeg heel persoonlijk een lijst met zoektermen die voor mij relevant zijn. Kijk, daar heb je wat aan!”

Linda de Wit

Mijn Hart Spreekt

 

DOE JE MEE AAN DE WORKSHOP OP 28 februari?

Tijdens de online workshop Zoekwoorden die klanten trekken zijn er maximaal 4 deelnemers en staat de website van elke deelnemer 20 tot 30 minuten centraal. Je krijgt veel persoonlijke tips. Je leert tijdens de groepsworkshop bovendien ook veel van de tips die de andere deelnemers krijgen en de vragen die zij stellen. 

BIJ WIE VOLG JE DEZE WORKSHOP?

Hi, ik ben Rimke de Groot van Ik help jou online en ik help ambitieuze coaches en therapeuten om zichzelf, hun mooie aanbod én hun website goed vindbaar te maken in Google, zodat nieuwe klanten jou en jouw waardevolle hulp uit zichzelf kunnen vinden. Zelf geniet ik volop van de vrijheid die een goed vindbare website mij geeft, omdat ik zo zelf niet voortdurend ‘op klanten hoef te jagen’. Nee, zij vinden mij, benaderen mij en kopen uit zichzelf bij mij. Inmiddels heb ik al vele coaches en therapeuten geholpen om zichzelf ook goed vindbaar te maken in Google voor nieuwe klanten. 

 

HEB JE NOG EEN VRAAG AAN MIJ VOORDAT JE JE AANMELDT?

Stuur me dan even een mailtje op rimke@ikhelpouonline.nl