ONLINE WORKSHOP MOEITELOOS KLANTEN AANTREKKEN MET MAGNETISCHE ZOEKTERMEN

DONDERDAG 4 NOVEMBER

 

Door op je website de juiste zoekwoorden en -zinnen te gebruiken, trek jij jouw toekomstige klanten als een magneet naar je website. Doe je dit goed, dan weten jouw klanten je moeiteloos te vinden in Google. Maar wat zijn nu de juiste zoektermen voor jou? Hoe vind je die? En als je ze eenmaal gevonden hebt, waar zet je ze dan neer?

 

Laten we het samen doen

In de online workshop Moeiteloos klanten aantrekken met magnetische zoektermen gaan we lekker praktisch aan de slag met de juiste zoekwoorden voor jouw website. Jij vertelt mij welke bezoekers jij graag op je website wilt hebben en ik laat je met mijn favoriete tool Ubersuggest zien welke zoekwoorden voor jou perfect zijn om op je website te gebruiken. Aan het einde van deze workshop heb jij een kant-en-klaar lijstje met goede zoekwoorden om op je homepage te zetten én in je blogs te gebruiken. 

 

 

WAT GAAN WE DOEN IN DE WORKSHOP? 

In de workshop Moeiteloos klanten aantrekken met magnetische zoektermen komt de website van elke deelnemer aan bod. Ik laat je zien welke goede zoekwoorden er zijn voor jouw website en jij hoeft alleen maar mee te schrijven (of te luisteren, want je krijgt na afloop ook een overzichtje met jouw zoekwoorden plus toegang tot de opname van de workshop).

Iedere deelnemer sluit de workshop af met een lijstje perfecte zoektermen voor je homepage en een lijstje onderwerpen voor blogs die goed gaan scoren in Google. Ook geef ik je tips om hier na de workshop zelf verder mee aan de slag te gaan en voor het plaatsen van je zoektermen. Je kunt mij tijdens de workshop rechtstreeks vragen stellen. Bovendien leer je ook nog heel veel van de tips die jouw mededeelnemers krijgen. 

 

Meedoen aan de online workshop Moeiteloos klanten aantrekken met magnetische zoektermen 

De workshop Moeiteloos klanten aantrekken met magnetische zoektermen vindt online via Zoom plaats, dus je doet lekker mee vanuit je eigen woonkamer, werkplek of waar je dan maar bent. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers, zodat iedere aanwezige genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Je ontvangt na afloop een opname, zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Je investering in de workshop bedraagt slechts 47 euro (ex btw). Ik geef deze workshop op donderdag 4 november om 10.00 uur. Reserveer hieronder jouw plekje. 

 

Aanvang: 10.00 uur

Online via Zoom

Maximaal 8 deelnemers

inclusief opname na afloop 

Op een dag en tijd in overleg tussen jou en mij

Online via Zoom

Alleen jij en ik, ongeveer 1 uur 

inclusief opname na afloop 

 

 

 

Dit is wat ondernemers zeggen die eerder meededen aan deze workshop: 

 

“Ik wilde kort en bondig en in gewone mensen taal leren hoe ik mijn website beter kan laten scoren in Google. In de workshop heb ik geleerd dat mijn teksten wat langer mogen en welke zoektermen ik het beste kan gebruiken en waar ik ze het beste kan invoegen. Rimke werkt gedegen en zorgvuldig de informatie uit, waardoor je echt bruikbare informatie krijgt om zelf aan de slag te kunnen.”

Lydia Schmidt

Eigenaar Le Miracle, vakantiehuizen in de Cevennen

“Voor mijn website was ik op zoek naar teksten die mij zouden helpen om mijn online zichtbaarheid te vergroten. Ik had al eerder eens een gratis workshop gevolgd bij Rimke en werd door haar getriggerd hoe je deze kon vinden. Ze gebruikte tools die ik hiervoor niet kende, dus ik was wel nieuwsgierig wat het mij zou opleveren.

Ik heb in de workshop de tool Ubersuggest leren kennen. Daarmee kun je zien op welke woorden je site gevonden wordt, maar ook welke teksten/zoektermen je in blogs kunt gebruiken om vaker in Google gevonden te worden. Super handig! Tegelijkertijd kreeg ik een aantal suggesties aangereikt waar ik nog niet aan gedacht had, dus ik kreeg ook gelijk inspiratie voor het schrijven van blogs en onderwerpen voor een Facebook Live.

Ik vond het fijn dat het niet een algemene training is voor de hele groep en dat je het dan maar moet uitzoeken. Nee, ik kreeg heel persoonlijk een lijst met zoektermen die voor mij relevant zijn. Kijk, daar heb je wat aan!”

Linda de Wit

Mijn Hart Spreekt

“Ik hoopte in de workshop op adviezen over hoe je zoekwoorden vindt en hoe je die moet verwerken in je teksten. Rimke liet ons zien hoe Ubersuggest werkt en zij had voor ons al zoektermen gevonden. Voor mij was belangrijk te horen dat teksten op je website niet te kort moeten zijn (dat dacht ik altijd) en waar je je zoektermen vooral moet plaatsen. Ik ben intussen begonnen onze website daarop aan te passen. Ook heeft ze iedereen ideeën aan de hand gedaan voor blogonderwerpen. Mijn eerste komt er binnenkort aan!

Het was niet de eerste keer dat ik aan een workshop van Rimke meedeed; ik vind dat ze het altijd zo simpel uitlegt dat zelfs ik het begrijp, ik ben niet zo thuis in al die termen…… En wat ik altijd heel goed vind is dat Rimke iedereen in zijn of haar waarde laat, heel fijn!”

Petra Broek

Eigenaar B&B Plus Belle la Vue in Frankrijk

 

DOE JE MEE AAN DE WORKSHOP OP 4 NOVEMBER OF WIL JE LIEVER EEN PRIVÉSESSIE? 

Tijdens de online workshop Moeiteloos klanten aantrekken met magnetische zoektermen zijn er maximaal 8 deelnemers en staat de website van elke deelnemer 15 tot 20 minuten centraal. Je leert tijdens de groepsworkshop bovendien ook veel van de tips die de andere deelnemers krijgen en de vragen die zij stellen. Wil je liever een privésessie met mij, waarin we samen 1 uur lang in de perfecte zoekwoorden voor jouw website duiken? Dat kan ook. Boek in dat geval hieronder de privésessie, dan neem ik snel contact met je op om deze 1-op-1 sessie met jou in te plannen. Je investering voor de privésessie bedraagt 97 euro (ex btw). 

BIJ WIE VOLG JE DEZE WORKSHOP?

Hi, ik ben Rimke de Groot van Ik help jou online en ik help zelfstandig ondernemers om zichzelf, hun mooie aanbod én hun website goed vindbaar te maken in Google, zodat klanten hen uit zichzelf kunnen vinden. Zelf geniet ik volop van de vrijheid die een goed vindbare website mij geeft, omdat ik zo zelf niet voortdurend ‘op klanten hoef te jagen’. Nee, zij vinden mij, benaderen mij en kopen uit zichzelf bij mij. Inmiddels heb ik al meer dan 100 ondernemers geholpen om zichzelf ook goed vindbaar te maken in Google voor nieuwe klanten. 

 

HEB JE NOG EEN VRAAG AAN MIJ VOORDAT JE JE AANMELDT?

Stuur me dan even een mailtje op rimke@ikhelpouonline.nl