Online training Snel en simpel werken met Zoom

Je gaat werken met Zoom. Hoe kies je dan het abonnement dat past bij jouw doelen en wensen? Hoe organiseer je binnen Zoom een online meeting? En als je een webinar wilt geven, hoe doe je dat dan?

Allemaal vragen waar je behoorlijk wat uitzoektijd aan kwijt kunt zijn op het moment dat je hebt besloten dat je met Zoom wilt werken. Om je al dat werk uit handen te nemen heb ik als ervaren Zoom-gebruiker voor jou de online training Snel en simpel werken met Zoom ontwikkeld. Lekker eenvoudig in het Nederlands, inclusief een plek waar je met al jouw specifieke vragen terechtkunt. 

Waarmee helpt snel en simpel werken met Zoom jou?

  • Het afsluiten van een abonnement bij Zoom
  • Het organiseren van online meetings met Zoom
  • Het geven van webinars met Zoom
  • Allerlei slimmigheidjes
  • Een vraagbaak voor alles waar je zelf niet uitkomt

 

Wat krijg je in deze training? 

Les 1: Welk abonnement kies je?

Wanneer heb je voldoende aan het Meetings abonnement, wanneer kun je beter voor Zoom Video Webinar of Zoom Rooms kiezen en hoe sluit je een maand- of een jaarabonnement af? In deze les vind je alle antwoorden.

Les 2: Werken met Zoom Meetings

Wanneer kies je voor een meeting, hoe maak je een meeting aan, hoe is iedereen te zien tijdens een meeting, welke extra opties zijn er tijdens een meeting, enzovoort. Alle ins en outs van online meetings organiseren met Zoom komen aan bod.

Les 3: Werken met Zoom Video Webinar

Wanneer kies je voor een webinar, hoe maak je een webinar aan, hoe nodig je deelnemers uit voor je webinar, hoe werkt het geven van een webinar met Zoom in de praktijk, welke extra opties zijn er, enzovoort. Alle ins en outs van webinars organiseren met Zoom komen aan bod.

Les 4: Zoom slimmigheidjes

In deze les komen allerlei extra mogelijkheden die in Zoom zitten aan bod. Bijvoorbeeld een slimme manier om flink wat geld te besparen op je Zoom webinar-account. 

Les 5: Veelgestelde Zoom-vragen

In deze les vind je antwoord op alle vragen die mij regelmatig over Zoom gesteld worden. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, dan kun je deze aan mij doorgeven en voeg ik vraag en antwoord toe aan deze les.

Extra: besloten Durf te vragen over Zoom Facebookgroep

Een interactieve plek waar je aan mij en anderen die deze training volgen al je vragen over Zoom kunt stellen waar je in de lessen (nog) geen antwoord op vindt.  

Meteen succesvol aan de slag met Zoom

Je investering in de training Snel en simpel werken met Zoom is slechts 17 euro (ex btw). Je kunt na je aanmelding meteen beginnen met de training.

Bij wie volg je deze training?

Mijn naam is Rimke de Groot, online ondernemer en sinds 2017 gebruiker van Zoom om meetings te organiseren en webinars te geven. Binnen mijn bedrijf Ik help jou online gebruik ik Zoom Meetings veelvuldig om klanten te coachen en online brainstorms en vragenuurtjes te organiseren. Ook geef ik met Zoom Video Webinars regelmatig online workshops. Al die praktijkervaring met het werken met Zoom deel ik graag met jou.