Gratis online training voor meer klanten uit je website

Ontdek hoe je teksten schrijft waardoor websitebezoekers bij je gaan kopen

Wil jij dat je website meer klanten voor je aan gaat trekken? Maar weet je niet goed waar te beginnen of welke onderdelen je het beste kunt aanpakken om van kijkers op je website kopers te maken? Doe dan mee aan de gratis online training Schrijf websiteteksten die klanten werven.

Wat levert Schrijf websiteteksten die klanten werven je op?

 

 

 In deze online training leer je hoe je van jouw websitebezoekers betalende klanten maakt. Als je meedoet krijg je 7 concrete en praktische schrijfopdrachten die jou daarbij helpen. Je leert welke onderdelen belangrijk zijn op een website die niet alleen maar mooi is, maar ook echt klanten voor je werft. Je krijgt de handvaten aangereikt om zelf sterke teksten te schrijven en wordt bovenal in actie gezet om dat wat je leert direct voor je eigen website toe te passen.

websitescan

Deze online training kun je volledig in je eigen tempo volgen. 

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De 7 sleutels naar meer klanten uit je website

Dit is waar we mee aan de slag gaan in de training Schrijf websiteteksten die klanten werven:

Sleutel 1: connectie met jouw ideale klanten

Je leert hoe je jouw ideale klanten direct aanspreekt op je homepage, zodat ze op je site blijven en daar verder gaan kijken.

Sleutel 2: in contact met jouw ideale klanten

Je leert hoe je het voor jouw ideale klanten die nog niet direct klaar zijn om te kopen super aantrekkelijk maakt om jou hun e-mailadres te geven, zodat jullie met elkaar in contact kunnen blijven.

Sleutel 3: IJzersterke testimonials

Je leert hoe je superkrachtige testimonials krijgt van de klanten die je al geholpen hebt, zodat nieuwe klanten sneller ja durven te zeggen tegen jouw aanbod.

Sleutel 4: presenteer jezelf krachtig

Je leert met overtuiging een tekst te schrijven over wat jou onderscheidt, zodat je het verlangen van je websitebezoekers om juist voor jou en jouw mooie aanbod te kiezen versterkt.

Sleutel 5: laat jezelf zien in woorden

Je leert hoe je een diepere connectie maakt met jouw websitebezoekers, zodat ze veel sneller contact met je op gaan nemen of zelfs direct bij je kopen.

Sleutel 6: Neem een obstakel weg

Je leert hoe je in woorden een obstakel dat jouw bezoeker nog tegenhoudt om ja te zeggen tegen je aanbod wegneemt, zodat dat obstakel niet meer in de weg staat van het kopen van jouw aanbod.

Sleutel 7: wat levert jouw aanbod op?

Je leert goed verwoorden wat het jouw websitebezoekers oplevert als ze gebruikmaken van jouw aanbod, zodat ze er sneller ja tegen zeggen.

Krijg meteen toegang

Als je je hieronder aanmeldt voor Schrijf websiteteksten die klanten werven, dan krijg je meteen toegang tot de training binnen mijn Ik help jou online Academie. 

Ja, ik doe mee aan de gratis training Schrijf websiteteksten die klanten werven

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.