ZICHTBAAR JEZELF

LAAT JEZELF ZIEN, PRECIES ZOALS JE BENT

Hé, mooie ondernemer…

Ben jij online al zichtbaar als de persoon die jouw prachtige bedrijf runt? Laat jij jezelf al zien op foto’s, of nog persoonlijker: op video? Maak je Stories, Facebook Lives, Instagram TV’s, video’s die je deelt op social media of op YouTube? En doe je dat regelmatig of af en toe? 

 

R

JA?

Heel goed! Zou je mij dan willen helpen om nog veel meer ondernemers aan te moedigen om zichtbaar zichzelf te zijn? Ja? Lees dan hieronder snel verder! 

Q

NEE?

Dan is deze campagne speciaal voor jou. Ik wil je namelijk inspireren én aanmoedigen om online veel meer zichtbaar jezelf te zijn. Lees gauw verder en kom binnenkort terug als deze pagina gevuld is met heel veel inspiratie! 

Zichtbaar jezelf zijn levert je als ondernemer zó veel op

Ja, zichtbaar jezelf zijn is spannend. Want als jij jezelf op video laat zien kunnen anderen daar van alles van vinden. En praten met je hoofd op camera is meestal een stuk spannender dan rustig een verhaal schrijven van achter je toetsenbord. En toch, ondanks dat spannende, levert het je zó veel meer op. 

Want je maakt veel makkelijker connecties met andere ondernemers wanneer ze jouw gezicht kennen en je stem kunnen horen. Je maakt veel makkelijker een klik met de mensen die jouw potentiële klanten zijn. En deze zelfde mogelijke klanten krijgen veel sneller vertrouwen in je als ze jou op video hebben gezien. Bovendien geeft het je zelfvertrouwen als je eenmaal begonnen bent met video’s en daar leuke reacties op krijgt. Ook geeft het je rust: andere mensen vinden jou júist leuk precies zoals je bent, waardoor jij in alles wat je in en voor je bedrijf doet volledig jezelf kunt zijn. Er is geen enkel verschil meer tussen wie jij online bent en wie jij bent als mensen jou echt ontmoeten. 

 

Het is mijn missie dat nog veel meer ondernemers online zichtbaar zichzelf worden

 

 

Help je mij?

Ben jij online nog niet echt zichtbaar jezelf? Laat je dan lekker inspireren op deze pagina. Maak jij wel al video’s waarop je zelf te zien bent als het gezicht achter je bedrijf? Wil je mij dan helpen? Dat doe je als volgt:

 

Maak een video van ongeveer 1 minuut waarop jij vertelt wat online zichtbaar worden jou als ondernemer gebracht heeft. Beantwoord in je video bijvoorbeeld de volgende 3 vragen:

  • Wat hield je eerst tegen om online zichtbaar te worden?
  • Wat gebeurde er toen je wel online zichtbaar werd?
  • Wat heeft online zichtbaar zijn jou tot nu toe gebracht?

 

Maak je video het liefst in liggend formaat, zodat hij makkelijk te delen is op de tijdlijnen van verschillende social mediakanalen. Mail mij jouw video op rimke@ikhelpjouonline.nl. Doe dat via Wetransfer of een vergelijkbare site als je video meer dan 10 MB is.

 

Wat gebeurt er met je video?

Jouw video krijgt een plek op deze websitepagina, zodat we samen zo veel mogelijk andere ondernemers kunnen inspireren om ook online zichtbaar te worden. Zo veel mogelijk van de video’s zal ik ook gaan delen op de social mediakanalen van Ik help jou online, onder de hashtag #zichtbaarjezelf, zodat jouw verhaal nog meer mensen bereikt en we samen een zo groot mogelijke impact kunnen maken. Natuurlijk ben je vrij om de video die je naar mij mailt ook zelf te delen op jouw kanalen.

De maker van de video met het allermooiste verhaal wint bovendien een interview in mijn Ik help jou online Podcast, waar we het samen gaan hebben over wat online zichtbaar zijn jou als ondernemer brengt.

Je video kun je naar mij mailen tot en met maandag 14 oktober. 

 

Laat je inspireren door deze ondernemers

 

 

Wendy van Dalen van Dutch for Children

MICHELE WOLTERS VAN ALGARVE VILLA RENTALS

MONIQUE DELISSEN VAN Q WEBSTUDIO

Patricia Zoer van Moon and Star Guesthouse

Gee Adriaansz van Digitaal Design

Roos Zwager van Polmone

Esther Franken van EF Office Management

Yvonne van Leeuwen van Animal Design Fotografie

Doe je ook mee?

Het is mijn droom dat deze pagina binnenkort helemaal vol staat met inspirerende verhalen van ondernemers die al online zichtbaar zijn en dat deze verhalen voor andere ondernemers net dat duwtje zijn om online ook meer van zichzelf te laten zien – zodat zij daar de positieve effecten van ervaren en daarmee ook weer een inspiratiebron voor anderen kunnen zijn. Laten we samen een heel mooi ripple effect teweegbrengen! Help je mij? Dan verwacht ik binnenkort jouw video op rimke@ikhelpjouonline.nl. 

 

Liefs, Rimke 

.