GRATIS 3-DELIGE ONLINE TRAINING VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS 

 

Ontdek de 3 stappen waardoor jouw website hoog in Google komt, zodat hij vanzelf nieuwe klanten naar je toe brengt

en jij niet meer met tegenzin veel tijd op social media hoeft door te brengen
 

De Word gevonden in Google Bootcamp komt terug in september 2022. Via de knop hierboven kun je je alvast aanmelden voor de interesselijst, zodat je als eerste een berichtje ontvangt als je je kunt inschrijven voor de septembereditie van de Word gevonden in Google Bootcamp.

BEN JIJ AL EEN TIJDJE BEZIG ALS COACH, DIENSTVERLENER OF ANDERE ZELFSTANDIG ONDERNEMER EN HERKEN JE JEZELF HIERIN:

Je post regelmatig een berichtje of Story op Facebook, Instagram of LinkedIn omdat het lekker makkelijk is en omdat het snel even tussendoor kan. Maar eigenlijk levert al dat ‘even snel iets posten’ op social media je helemaal niet zo veel op. Vaak bereiken je berichten maar een klein deel van je volgers. En je inbox stroomt niet bepaald vol met berichten van mensen die betalende klant willen worden.

Als je dit herkent, weet dan dat je niet alleen bent. Heel regelmatig spreek ik zelfstandig ondernemers die wél aanwezig zijn op social media, maar er eigenlijk helemaal niet zo blij van worden. Omdat het veel energie kost en omdat het frustratie en onrust geeft dat de tijd die ze erin stoppen zo weinig resultaat in de vorm van nieuwe klanten oplevert. En ik snap dat helemaal. 

Toen ik zelf zo’n 5 jaar geleden berichten begon te posten op mijn social mediakanalen zat ik nog vol hoop dat dit mij een steeds verder groeiende stroom van nieuwe klanten zou opleveren. Totdat het kwartje viel dat veel mensen op social media je vooral voor de gezelligheid en inspiratie volgen, en niet omdat ze op zoek zijn naar jouw betaalde aanbod. Dat een like niet ‘Ik wil klant worden’ betekent, maar gewoon: ‘ha, wat een leuk bericht’. En dat je je er dus vooral richt op mensen die helemaal niet naar jouw betaalde aanbod op zoek zijn. 

Ik ben geen ‘social media-dokter’, maar ik kan je wel helpen om op een andere en veel makkelijkere manier nieuwe klanten naar jou toe te laten komen. Ik kan je helpen je focus te verleggen van social media naar je website en Google, dé plek waar klanten nu al uit zichzelf op zoek zijn naar jou. 

WIL JIJ MAKKELIJK GEVONDEN WORDEN DOOR KLANTEN DIE NU AL NAAR JOU OP ZOEK ZIJN? DOE DAN GRATIS MEE AAN DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

 

Goed gevonden worden in Google werkt net iets anders dan klanten krijgen via social media. Op Facebook en Instagram blijven jouw berichten hooguit 2 dagen onder de aandacht van je volgers. Daarna moet je weer iets nieuws maken om op hun netvlies te blijven. Waarbij het nog maar de vraag is of de mensen die jouw berichten zien wel echt toekomstige klanten zijn, want vaak volgt meer dan 90 procent van de mensen jou op Facebook en Insta gewoon voor de gezelligheid en inspiratie.  

 

In Google is dat anders. Googelen doen mensen niet gewoon even voor de gezelligheid of als tijdverdrijf. Mensen zijn in Google doelgericht op zoek naar iets dat ze nodig hebben. Naar iemand die ze nodig hebben. Ook naar jou en jouw aanbod. En als jouw website eenmaal goed te vinden is in Google, dan kunnen klanten keer op keer bij jou en je aanbod terechtkomen via Google, zonder dat jij dagelijks nieuwe teksten hoeft te schrijven.

 

Maak jezelf en je bedrijf niet afhankelijk van social media

Je herinnert je vast nog wel dat Facebook en Instagram begin oktober een hele avond uit de lucht waren. Heel onhandig als jij voor het online krijgen van klanten afhankelijk bent van deze kanalen. Vaak genoeg hoor ik ook verhalen van ondernemers die ineens hun hele account op social media kwijt zijn of er niet meer op kunnen inloggen. Pas als je dit zelf meemaakt realiseer je je welke grote gevolgen dit voor jouw bedrijf kan hebben – tenzij je een sterke plek op het internet hebt die helemaal van jou is: een website die goed te vinden is in Google. Ik neem je graag bij de hand om van jouw website zo’n sterke eigen plek op het internet te maken. 

 

WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP?

Dag 1, donderdag 10 maart: Zo werkt scoren in Google voor jóu

Ontdek de ingrediënten die ervoor zorgen dat nieuwe klanten jou weten te vinden in Google. Na deze eerste workshop is het voor jou glashelder hoe jij jouw website omhoog laat komen in Google. Je ontdekt dat het ook voor jou als zelfstandig ondernemer heel haalbaar is en dat je in Google bovendien heel gericht mensen bereikt die al op zoek zijn naar jou en jouw waardevolle aanbod.

Dag 2, dinsdag 15 maart: Op naar de top in Google

Staan je websitepagina’s nu ergens op plekken in Google waar nooit iemand kijkt? In workshop 2 gaan we samen de stappen zetten waarmee nieuwe klanten jou veel hoger in Google gaan vinden. Je krijgt een eenvoudig en bewezen stappenplan waar je direct lekker praktisch mee aan de slag kan, inclusief een geheim Google-ingrediënt speciaal voor zelfstandig ondernemers. 

Dag 3, donderdag 17 maart: Zo krijg je klanten uit je website 

Natuurlijk is het mooi als steeds meer bezoekers jouw website uit zichzelf weten te vinden. Maar hoe maak je van deze websitebezoekers nu betalende klanten? In de derde workshop ontdek je de eenvoudige stappen om bezoekers die jouw website in Google vinden ook jouw aanbod bij je te laten kopen. 

De live workshops vinden plaats via Zoom en beginnen op alle 3 de dagen om 10.00 uur (Nederlandse tijd). Erg leuk als je er live bij kunt zijn, maar als dat voor jou niet lukt, dan kun je ook na afloop de opnames bekijken, gewoon op de tijd die jou goed uitkomt. 

 

Wat levert jouw deelname aan de Word gevonden in Google Bootcamp je op?

KLANTEN BEREIKEN IN GOOGLE

Je hebt een lijstje van woorden en zinnen om direct op jouw website te zetten als je wilt dat nieuwe klanten jou in Google kunnen vinden – én je weet waar op je website je die woorden en zinnen neerzet.

JIJ SPRINGT ERUIT

Je weet wat het gouden ingrediënt is om jezelf in Google te onderscheiden van andere zelfstandig ondernemers die iets vergelijkbaars doen als jij – en gaat dit direct toepassen op je website. 

EEN KLANTEN UIT JE WEBSITE-PLAN

Je hebt de exacte stappen om niet alleen steeds meer bezoekers naar je website toe te laten komen, maar van deze bezoekers ook echt nieuwe betalende klanten te maken, zodat je niet meer afhankelijk bent van social media voor het krijgen van nieuwe klanten. 

Bij wie volg je de Word gevonden in Google Bootcamp?

Hi, ik ben Rimke de Groot en ik help coaches, dienstverleners en andere zelfstandig ondernemers om (veel) meer klanten uit hun website te krijgen. Jarenlang werkte ik als journaliste en tekstschrijver én bracht ik veel (te veel) tijd door op social media.  

Ik vond (en vind) het super gezellig op social media, maar klanten kreeg ik er maar weinig uit. En dus besloot ik het advies dat ik al een tijdje aan mijn eigen klanten gaf – stop meer tijd in je website dan in social media – zelf ook maar eens op te volgen. Toen ik dat deed kreeg ik al snel veel meer aanvragen en klanten, stuk voor stuk mensen die mij in Google vonden in plaats van dat ik naar hen op zoek moest.

Nu brengen ook de dingen die ik al in 2018, 2019 en 2020 voor mijn website deed mij nog steeds elke week in contact met nieuwe klanten en vinden elke maand duizenden nieuwe mensen mijn website in Google. Dat levert mij niet alleen meer klanten op voor mijn trainingen én voor mijn tweede business (het verkopen van online pubquizzen), maar ook veel meer rust en vrijheid. De tijd die ik overhoud besteed ik aan mijn hobby’s, wandelen in de natuur en tijd doorbrengen met vrienden en familie. <3

 

WAT IK KAN, DAT KAN JIJ OOK

Dat weet ik omdat ik inmiddels al bijna duizend zelfstandig ondernemers met allerlei verschillende soorten bedrijven heb geholpen om goed gevonden te worden in Google. Dit zeggen zij zelf over mijn Bootcamps en overige trainingen: 

“Ik krijg nu meer mensen op mijn website die direct een aankoop doen”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

Mijn verkoop is sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog geschoten.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“Rimke is ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar Minty's Gifts & Prints

DIT IS WAT JE KRIJGT TIJDENS DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

3 LIVE WORKSHOPS

Op donderdag 25 november, dinsdag 30 november en donderdag 2 december krijg je om 10.00 uur een live workshop waarin je een eenvoudig stappenplan leert waarmee je in Google goed vindbaar wordt voor nieuwe klanten. Van al deze workshops komen ook opnames beschikbaar, zodat je ze ook op een later moment kunt bekijken als je er niet live bij kunt zijn. 

TOEGANG TOT EEN FIJNE FACEBOOKGROEP

Ja, toch een klein stukje social media in deze Google Bootcamp. 😉 In de Facebookgroep van de Word gevonden in Google Bootcamp krijg je alle support die je nodig hebt bij de stappen die je tijdens de Bootcamp gaat zetten. Je kunt er terecht om vragen te stellen, jouw uitwerking van de opdrachten te delen en motivatie en inspiratie op te doen bij de andere deelnemers. 

l

HANDIG WERKBOEK

In het werkboek van de Word gevonden in Google Bootcamp maak je jouw eigen plan om meer bezoekers en nieuwe klanten naar jouw website te krijgen. Aan het invullen van je werkboek is ook een leuke winactie gekoppeld, daar hoor je tijdens de Bootcamp meer over. 

WAT JE WELLICHT NOG WILT WETEN VOORDAT JE JE AANMELDT:

WAT ALS IK GEEN TIJD HEB OM LIVE MEE TE DOEN? 

Je krijgt na alle drie de live workshops een berichtje als de opname voor je klaarstaat. Deze kun je rustig op jouw eigen tijd en tempo bekijken. De opnames blijven beschikbaar tot en met 1 week na de laatste live workshop. Je kunt dus ook meedoen als je niet op (alle) genoemde data live aanwezig kunt zijn. 

 

IS DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP GESCHIKT VOOR MIJ? 

De Word gevonden in Google Bootcamp is er speciaal voor coaches, dienstverleners, webshopeigenaren en andere zelfstandig ondernemers die al een tijdje bezig zijn met hun bedrijf en nog moeite hebben met het online krijgen van klanten – of graag veel meer klanten willen krijgen dan ze tot nu toe hebben – zonder daarbij afhankelijk te zijn van social media. Als jij jezelf hierin herkent, weet ik zeker dat je meedoen aan de Bootcamp een nuttige besteding van je tijd gaat vinden. Ben jij een beginnende zelfstandig ondernemer? Doe dan ook gerust mee, want je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk! 

 

KAN IK VRAGEN AAN JOU STELLEN?

Ja, dat kun je zeker. Je mag mij tijdens de Bootcamp alle hulp vragen die je nodig hebt. Vragen stellen kan tijdens de live workshops en in de bijbehorende besloten Facebookgroep.