Websitescan

Hoe maak je van jouw website een klantenmagneet?

 

Je website is een prachtig visitekaartje voor je bedrijf. Maar toch weten potentiële klanten je website niet massaal te vinden. En het aantal klanten dat uit je website voortkomt valt je tegen.

Waar ligt het nou aan? Gebruik je niet de juiste zoekwoorden om klanten aan te trekken? Spreken je teksten niet voldoende aan? Weten mensen de weg naar het aanbod op je website niet te vinden? Is er nog iets anders mis? Je hebt geen idee.

Krijg glasheldere tips en inzichten in de Ik help jou online websitescan

Tijdens een websitescan neem ik de rol aan van jouw potentiële klanten. Door hun ogen kijk ik naar jouw website. Kan ik je site makkelijk vinden als ik in Google zoek op dat wat ik nodig heb? Is het op je website direct duidelijk wat je mij te bieden hebt? Kan ik je aanbod gemakkelijk vinden én kopen? Enzovoort.

In een websitescan krijg je zowel bruikbare tips om meer klanten op je website te krijgen, als nuttige tips om meer klanten uit je website te halen. Ook kun je mij vooraf specifieke vragen mailen waar je in de websitescan graag antwoord op wilt. Elke websitescan is dus maatwerk.

 

Hoe werkt een websitescan?

Voordat ik aan de websitescan begin, hebben we even contact zodat ik weet wie de klanten zijn die jij op je website wilt hebben en of er specifieke vragen zijn waar jij in de websitescan graag antwoord op wilt. Daarna ga ik aan de slag met een uitgebreide scan. Je ontvangt daarvan een rapport in pdf. Vervolgens heb je nog gelegenheid om mij per mail vragen te stellen over alles dat uit de websitescan voortkomt.

 

Een websitescan boeken

Je investering in de Ik help jou online Websitescan is 117 euro (ex btw). Boek je websitescan via de knop hieronder en dan ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag.