fbpx

MAAK VAN JOUW WEBSITE EEN KLANTENMAGNEET 

Je website staat. Je hebt een homepage, een pagina over jezelf, één of meer aanbodpagina’s – en misschien nog wel een aantal andere websitepagina’s. Maar toch blijft er iets achter: klanten die jou uit zichzelf weten te vinden, uit zichzelf contact met je zoeken en uit zichzelf jouw waardevolle aanbod kopen. Je website is er wel, maar hij werkt niet voor je als een extra medewerker die op de automatische piloot klanten naar jou toe laat komen. En dat frustreert je.

Zeker omdat je weet dat je een heel mooi aanbod hebt waar je veel mensen mee kunt helpen of blij maken, maar er slechts weinig mensen uit zichzelf op je website terechtkomen om dat aanbod te bekijken en te kopen. 

Waar ligt het nou aan? En veel belangrijker nog: wat kun jij doen om op een simpele manier meer nieuwe klanten naar jouw website toe te laten komen en veel vaker jouw mooie aanbod te verkopen? Welke stappen mag je zetten om wél dat fijne gevoel te ervaren van mensen die jou in Google weten te vinden en klant bij jou willen worden? 

Laten we er samen voor zorgen dat er veel meer nieuwe klanten uit jouw website voortkomen

Als je zelf te dicht op je mooie bedrijf en aanbod zit, en niet de kennis in huis hebt die zorgt dat (veel) meer nieuwe klanten jouw website weten te vinden en bij je gaan kopen, dan zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Als je dat herkent, laten we dan samen zorgen dat jij meer klanten uit je website krijgt.

Met mijn expertise over hoe jij jezelf goed vindbaar maakt in Google, mijn achtergrond als tekstschrijver en journaliste én mijn ervaring met het schrijven van klantentrekkende websiteteksten, help ik je graag om meer klanten en omzet uit je website te krijgen. 

Ik kan je hierbij helpen in de Klantrekkende Website Scan, waar ik voor jou een uitgebreide scan van jouw website maak door de ogen van de klanten die jij wilt bereiken.

 

 

WAT ANDERE ONDERNEMERS ZEGGEN OVER DE  Klantentrekkende website Scan:

Met de Klantentrekkende website Scan heb ik inmiddels al tientallen ondernemers geholpen. Hieronder vind je een aantal mailtjes die ik mocht ontvangen van ondernemers voor wie ik deze websitescan al uitvoerde. 

Boek een Klantentrekkende Website Scan 

De Klantentrekkende Website Scan is de perfecte keuze voor jou als jij graag lekker zelf aan de slag wilt met het krijgen van meer klanten uit je website, aan de hand van de persoonlijke hulp en tips die ik je in de websitescan geef. Natuurlijk mag je mij per mail al je vragen stellen die je hebt nadat je de websitescan ontvangt.

Je investering in een Klantentrekkende Website-Scan bedraagt 117 euro (ex btw). De websitescan is op dit moment niet beschikbaar, maar in de loop van oktober zal hij weer korte tijd te boeken zijn. Laat je naam en e-mailadres hieronder achter als jij hier als eerste bericht over wilt krijgen. 

Ja, ik wil op de wachtlijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Mooie resultaten van mijn klanten: 

 

Wellicht heb je nog vragen over dit aanbod: 

Als ik de Klantentrekkende website-scan wil, wanneer ontvang ik die dan?

In principe ontvang je jouw websitescan binnen een week nadat je die bij mij besteld hebt. Mocht je zelf een goede reden hebben waarom je wat langer wilt wachten met het ontvangen van jouw websitescan (bijvoorbeeld omdat je bepaalde pagina’s op je website nog aan het (her)schrijven bent), dan kun je dit altijd bij mij aangeven. Ik houd rekening met jouw wensen en behoeftes. 

Ja, ik wil op de wachtlijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.