Ben jij klaar voor een continue stroom nieuwe klanten uit je website?

Meld je dan aan voor de wachtlijst van Continu klanten uit je website

(de training gaat in maart 2023 tijdelijk open voor nieuwe deelnemers)

 

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter als jij als eerste een berichtje wilt ontvangen als de deuren van Continu klanten uit je website weer open gaan, zodat jij ook de stappenplannen en strategieën krijgt waarmee nieuwe klanten jou en je website uit zichzelf gaan vinden in Google en vervolgens maar wat graag bij je willen kopen of contact met je opnemen. En zodat jij in de tijd die je overhoudt doordat jouw website werkt voor jou andere dingen kunt doen die belangrijk zijn voor jou.

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Lees hier wat deelnemers zeggen over Continu klanten uit je website

Hoor hier wat leden van de Continu klanten uit je website Community zelf zeggen over de training

Leonie Backus, Gezondheidscoach Leudal

“Ik wilde eerst vooral een mooie website, maar dat ie goed gevonden wordt in Google is toch ook wel heel erg fijn. Mijn website is steeds meer voor mij gaan werken.”

Patricia Zoer, Ghana Coach en Moon and Star Guesthouse

Patricia is een onderneemster met meerdere bedrijven, die dankzij haar websites de gasten aantrekt die bij haar passen en haar veel plezier in haar werk geven. “Ik krijg dankzij de cursus nu de kans om te verkopen wat ik wil verkopen.”

Jolinda Cath, Flow Spirit

“Ik heb stappen gezet waarvan ik eerder nooit gedacht had dat ik ze zou zetten.” Jolinda mailde mij na het maken van de video nog ter aanvulling dat ze ook goed gevonden wordt op Google Mijn Bedrijf en ook daardoor nieuwe klanten krijgt.

Arthur Mekenkamp, Le Petit Mas d’Ile

“Ik heb veel meer mensen op mijn website en de Over ons-pagina is een regelrechte hit.” Via Messenger voegde Arthur er half november 2021 nog aan toe dat al bijna de helft van zijn te verhuren weken voor het zomerseizoen van 2022 is volgeboekt.

Karina Jap a Joe, Vindlicht 

“Ik was social media een beetje zat en was op zoek naar een manier van werken vanuit moeiteloze kracht. De training gaf mij de tools in handen om veel eerder gevonden te worden in Google.”

Petra Broek, bed & breakfast Plus Belle la Vue

“Ik heb geleerd hoe je eenvoudige zoekwoorden kunt vinden en je pagina’s goed kan indelen. Gasten kiezen voor ons omdat onze website hen zo aanspreekt.”

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.