Gratis workshop: Verdubbel je succes in 2020

 

Altijd druk zijn en toch weinig resultaat zien van je harde werk?

Uren per week in social media stoppen en daar toch maar weinig klanten uit halen? Telkens weer iets nieuws proberen en teleurgesteld raken als óók dat niet voor je blijkt te werken? Altijd hard werken en toch je omzet niet zien groeien? Het plezier in het runnen van je bedrijf telkens een beetje meer kwijtraken? Dat is niet hoe ik wil dat 2020 er voor jou uitziet. Simpelweg omdat het niet nodig is.

 

Doe gratis mee aan de online workshop: Verdubbel je succes in 2020

Dan laat ik je precies zien waar jij je op moet focussen als jij in 2020 dubbel zo veel resultaat en dus dubbel zo veel succes wilt behalen voor jouw bedrijf. En nee, dat is dus niet dat je dubbel zo veel uren aan marketing moet besteden als je er nu ook al heel druk mee bent. Er zijn veel betere dingen om te verdubbelen als jij gaat voor échte resultaten, volgens jouw eigen definitie van succes. Ik deel in de workshop mijn top 5 met je. 

In de online workshop Verdubbel je succes in 2020 laat ik je zo op een heldere manier zien waar in 2020 nu echt de kansen liggen om dubbel zo veel mensen te helpen, je plezier te verdubbelen en je omzet te verdubbelen. Ik hou van stappenplannen en interactie, dus ik leg je alles stap voor stap uit en ik geef je alle ruimte om je vragen te stellen over alles wat je tijdens de online workshop leert. Je krijgt zelfs de kans om tijdens de workshop live door mij gecoacht te worden. 

 

Aanmelden voor Verdubbel je succes in 2020

Deze online workshop geef ik op vrijdag 10 januari 2020 om 14.00 uur. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en deelname is volledig gratis. Je meldt je aan door op de knop hieronder te klikken. Kun je er niet bij zijn? Er volgen nog meer data waarop ik de workshop in januari geef. 

× .