ONLINE TRAINING

VAN 0 NAAR 1000 OP FACEBOOK

 

HERKEN JE DAT?

 

R

Je hebt een Facebookpagina die vooral geliked wordt door je familie, vrienden en bevriende ondernemers – en maar weinig door mogelijke toekomstige klanten. 

R

Je stopt veel tijd in je Facebookpagina, maar krijgt meestal weinig reacties op je berichten.

R

Of je stopt er juist te weinig tijd in, omdat je het gevoel hebt dat Facebook toch niet voor jou werkt.

R

Je hoort om je heen dat anderen makkelijk klanten krijgen via Facebook, maar het lukt jou maar niet om met alle tijd die je in Facebook stopt de omzet van jouw bedrijf te laten groeien.

 

DAT KAN ANDERS

Het is super frustrerend als je op Facebook van alles probeert en het maar niet lukt om meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en bovenal meer klanten te krijgen voor jouw mooie bedrijf. Je komt dan al snel tot de conclusie dat omzet krijgen via Facebook voor jouw bedrijf niet is weggelegd, dat Facebook blijkbaar niet bij je past of niet voor jou werkt.

Waarschijnlijk is dat niet waar. Facebook kan namelijk werken voor iedere ondernemer en voor ieder bedrijf, als je er op de juiste manier gebruik van maakt. En dat is niet de manier waarop je gewend bent je bedrijf te promoten: door zo veel mogelijk over je aanbod te praten, of zo hard mogelijk te roepen hoe goed jouw producten of diensten zijn.

Facebook is een sociaal netwerk: het gaat er dus om interactie, om echt contact maken met de mensen die jou online volgen, in gesprek komen, tweerichtingsverkeer. Om sociale berichten die precies passen bij de andere berichten die jouw volgers in hun tijdlijn voorbij zien komen. Het gaat dus niet om ‘harde’ promotie, maar veel meer om het subtiel onder de aandacht brengen wat jij te bieden hebt. Als jij dat doorkrijgt en ook toepast in de praktijk, dan weet ik zeker dat Facebook ook voor jou en voor jouw bedrijf gaat én blijft werken – en dat je er klanten door krijgt.

 

VAN 0 NAAR 1000 OP FACEBOOK

De online training Van 0 naar 1000 op Facebook helpt jou stap voor stap om meer naamsbekendheid te krijgen voor jouw mooie bedrijf en om meer zichtbaar te worden bij jouw mogelijke toekomstige klanten. Ook leert de training je hoe jij klanten aantrekt via je Facebookpagina. In de training ga jij leren:

  • Hoe je meer fans krijgt voor je Facebookpagina
  • Hoe je in gesprek komt met jouw fans en volgers
  • Hoe je via Facebook e-mailadressen verzamelt van potentiële klanten
  • Hoe je video’s inzet om écht zichtbaar te worden op Facebook
  • Hoe je jouw Facebookfans inzet als ambassadeurs
  • Wat de basisbeginselen zijn van Facebook adverteren
  • Een succesvolle strategie om via Facebook klanten te krijgen

 

MEEDOEN EN KLANTEN KRIJGEN VIA FACEBOOK

Jouw investering in de training Van 0 naar 1000 op Facebook bedraagt slechts 47 euro (ex. btw). Daarvoor krijg je:

 

In de training van 0 tot 1000 op Facebook wordt heel duidelijk en stapsgewijs weergegeven wat belangrijk is om te weten en te regelen om je zakelijke Facebookpagina tot een succes te maken. De training heb ik volledig (in eigen tempo) doorlopen. Ik weet nu wat er nodig is en welke stappen ik zelf kan zetten om mijn eigen pagina verder uit te bouwen. Ook dat kan gelukkig in eigen tempo. Je hoeft echt niet direct alles uit te voeren. Zo heb ik bijvoorbeeld nog niet geëxperimenteerd met het adverteren, maar dat is uiteindelijk wel mijn bedoeling.

Facebook verandert af en toe de regels en daar speelt Rimke goed op in. Haar Facebookvolgers en de leden van haar academie houdt ze goed op de hoogte. Persoonlijk was ik erg blij met de training over Facebook, dat gaf me een duidelijk beeld van de mogelijkheden en wat ik nog extra kan doen om mijn eigen bedrijf meer naamsbekendheid te geven.

Jacqueline Naaborg de Alvan

Papallona Coaching & Advies

“Door lid te worden van de Academie is onze Facebookpagina van 500 naar 1650 likes gegaan en we krijgen bijna elke dag nieuwe paginalikes. Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. En je wordt in de Academie niet overdonderd, alles kan op je eigen tempo.”

Griet Bajlo Van Eeckhaut

B&B Kuca Bajlo

× .