SCOREN IN GOOGLE IN 2018 EN 2019

Je wilt dat je website goed scoort in Google. Sta je niet bij de eerste 4 zoekresultaten die jouw mogelijke gasten of klanten intypen in Google? Dan weten zij jouw website lastig te vinden, want 90 procent van de internetgebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten.

 

Jij kunt het zelf!

Google gebruikt in totaal zo’n 200 factoren om websites in de zoekresultaten op te nemen. Sommige zijn heel technisch en er verandert ook regelmatig iets in wat Google het meest belangrijk vindt om websites hoog in de zoekresultaten te plaatsen. Maar het goede nieuws is dat er ook veel is dat jij als ondernemer zelf kunt doen om je website goed vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google – én dat er ook zaken zijn die al jaren belangrijk zijn om goed gevonden te worden in Google en die dat de komende jaren ook blijven.

Wat leer je in de trainingen Scoren in Google in 2018 en 2019?

In de online training Scoren in Google in 2018 leer ik jou de dingen die in 2018 het meest belangrijk zijn om met je website hoog in Google te komen voor de woorden waar jouw mogelijke gasten of klanten op zoeken. Zo komen er meer bezoekers uit precies jouw doelgroep naar je website, zodat je makkelijker meer gasten of klanten krijgt.

In maart 2019 komt er een nieuwe versie van deze training beschikbaar: Scoren in Google in 2019. Op dat moment gaat de prijs van de training ook omhoog. Als jij je nu al aanmeldt voor Scoren in Google, krijg je die gloednieuwe lessen er straks gratis bij.

Alles wat je in de training leert kun je zelf doen, zonder dat je er geld aan hoeft uit te geven. Wat je leert is een mix van dingen die altijd belangrijk zijn om goed gevonden te worden in Google én van dingen waarvan Google zelf heeft bekendgemaakt dat deze in 2018 heel belangrijk zijn. Zo gaan we aan de slag met de nummer 1 factor om goed gevonden te worden in Google en leer ik je ook iets dat nog maar heel weinig ondernemers doen, maar dat heel effectief is om precies de juiste bezoekers naar jouw website te trekken.

Door de opdrachten in de lessen ga je alles direct op je website toepassen om hoger in Google te scoren.

Wat levert je deelname aan Scoren in Google in 2018 op?

R

Je krijgt meer websitebezoekers, precies uit je doelgroep

R

Je komt dus meer onder de aandacht van jouw mogelijke gasten of klanten

R

Je onderneemt acties die altijd voor je blijven werken, niet alleen nu, maar ook over een jaar en over twee jaar en nog langer

R

Je weet veel beter wat echt belangrijk is om met jouw website hoog in Google te komen

Meedoen aan de training Scoren in Google in 2018

Al meer dan 30 ondernemers gingen je voor en volgden de training Scoren in Google in 2018. Doe jij ook mee? Dan bedraagt jouw investering slechts 97 euro (ex btw). Zodra ik je aanmelding heb gezien krijg je meteen toegang tot alle lessen, die je volgt binnen de Ik help jou online Academie. Je volgt de training volledig in jouw eigen tempo, op de momenten die voor jou goed uitkomen.

 

JA, IK DOE MEE!

Vink bij je bestelling even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Je kunt dan vervolgens zelf aangeven of de btw in jouw geval verlegd moet worden of niet berekend hoeft te worden.

WIE BEN IK?

Ik ben Rimke de Groot, marketingcoach en de vrouw achter Ik help jou online. Al drie jaar coach ik met succes ondernemers om online beter gevonden te worden, zodat ze meer nieuwe klanten of gasten aantrekken. Mijn achtergrond ligt in de journalistiek en het tekstschrijven, waardoor ik alles weet over het schrijven van de juiste websiteteksten waardoor jij goed gevonden wordt door de mensen die tot jouw mogelijke gasten of klanten behoren.