Gun jij jezelf een succesvol 2019?

Hoe kijk jij voor je bedrijf terug op 2018? Ben je tevreden over wat je bereikt hebt? Of trots zelfs, op de stappen die je hebt gezet?

Of baal je, omdat je niet de resultaten hebt bereikt die jij wilde? Ben je teleurgesteld omdat je niet de mooie doelen hebt behaald die je een jaar geleden voor ogen had? Ook dan ben je niet de enige, want er zijn verschillende valkuilen waardoor je jouw mooie plannen uiteindelijk niet realiseert.

 

s

Je doelen klopten niet met wat je écht wilt

In deze tijd waarin bijna iedereen online is, kun je precies zien wat andere ondernemers doen. Bewust of onbewust laat jij je daar vaak door leiden bij het maken van jouw plannen en doelen. Je werkt niet aan succes dat 100% past bij jou en dus loop je gedurende het jaar vast.

s

Je had geen duidelijk marketingplan

Je bent wel bezig geweest met het krijgen van meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en klanten of gasten voor jouw bedrijf, maar er zat geen goed doordacht plan of simpel systeem achter. Als je heel eerlijk bent, deed je eigenlijk maar wat. 

s

Je zat jezelf in de weg

Ook als je wél alle praktische kennis in huis hebt over hoe je online klanten aantrekt is er nog iets dat je behoorlijk in de weg kan zitten: jouw eigen hoofd en al je gedachten over wat je wel en niet zou moeten of kunnen doen voor jouw bedrijf. Loop je daarin vast, dan blijft er weinig energie over om aan je doelen te werken. 

 

 

Klaar om het anders te doen?

Doe dan mee aan de training Maak je Succesplan voor 2019. Deze training helpt jou stap voor stap aan een compleet plan om van 2019 een succes te maken voor jouw bedrijf. In 12 lessen gaan we samen aan de slag met:

JOUW SUCCES

Hoe ziet een succesvol bedrijf en een succesvol jaar er voor jou uit?

JOUW HELDERE AANBOD

Wat ga jij verkopen, hoe en wanneer?

JOUW PLAN

Hoe krijg jij in 2019 meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en meer omzet voor jouw mooie bedrijf?

JOUW PLANNING

Hoe hak jij je doelen en dromen in haalbare stukjes?

JOUW GEDACHTEN

Wat staat jou nu nog in de weg om van 2019 een succesvol jaar te maken en hoe ruim je die gedachten op?

EN MEER

Aan het eind van deze training heb jij een compleet succesplan voor jouw bedrijf voor 2019. 

Je volgt deze training in mijn Ik help jou online Academie. Je houdt een jaar lang toegang tot de training, zodat je er gedurende 2019 steeds op terug kunt vallen. Je krijgt ook een werkboek, waarin jij je complete marketingplan voor 2019 vastlegt. Verder heb je op het forum in de Academie de mogelijkheid jouw uitwerking van de opdrachten te delen. Maak daar gebruik van, want volgens de statistieken hebben ondernemers die hun doelen en dromen delen met anderen 80 procent meer kans om ze ook echt waar te maken. 🙂

 

Meedoen?

Start dan vandaag al met de training Maak je Succesplan voor 2019. Je kunt op twee manieren meedoen. 

 

Winactie

Onder iedereen die zich voor 3 januari 2019 aanmeldt voor Maak je Succesplan voor 2019 verloot ik een lidmaatschap van 2 maanden van mijn Ik help jou online Academie als geheel (ter waarde van € 94). 

 

Gun jij iemand anders een succesvol 2019?

Dan mag je ook een kaartje voor de training Maak je Succesplan voor 2019 cadeau geven aan een andere ondernemer. Geef dan als je de bevestigingsmail ontvangt zo snel mogelijk even aan aan wie jij de training cadeau geeft.

 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (37 jaar) en ik leer je hoe jij meer online naamsbekendheid krijgt voor jouw bedrijf, en hoe jouw volgers fans van je worden en vervolgens klanten of gasten. Waar veel ondernemers ‘offline’ beginnen, startte ik meteen een online bedrijf, waarin ik ondernemers leer om online meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en meer gasten of klanten te krijgen. Inmiddels heb ik hier bijna 100 klanten mee mogen helpen in betaalde online workshops, online trainingen en mijn online academie. Ik onderscheid me van andere marketingcoaches doordat ik alles in begrijpelijke taal uitleg, stap voor stap, zodat jij ook met marketing aan de slag kan om meer klanten of gasten aan te trekken als je niet bekend bent met al die hippe (Engelse) marketingtermen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je houdt een jaar lang toegang tot de training Maak je Succesplan voor 2019. Omdat er ook lessen in zitten over het maken van een kwartaalplanning en over evaluatie is het slim om ook gedurende 2019 de lessen er nog eens bij te pakken.

Hoeveel tijd heb ik nodig om de training te volgen?

Waarschijnlijk zijn 2 tot 4 uurtjes voldoende om aan de hand van de training jouw succesplan voor 2019 te kunnen maken.

Leer ik in deze training hoe ik een marketingplan maak?

Ja, dat is precies wat we gaan doen in de training. Naast lessen en tips over de praktische kant van marketing is er in dit marketingplan ook ruimte voor stilstaan bij wat jij nu écht wilt en welke gedachten jou daarbij eventueel bij in de weg zitten. Een marketingplan Plus dus!