Gun jij jezelf succes?

Hoe kijk jij als ondernemer terug op de afgelopen 3 maanden? Ben je tevreden over wat je bereikt hebt? Of trots zelfs, op de stappen die je binnen jouw bedrijf hebt gezet?

Of baal je, omdat je niet de resultaten hebt bereikt die jij wilde? Ben je teleurgesteld omdat je niet de mooie doelen hebt behaald die je voor ogen had? Ook dan ben je niet de enige, want er zijn verschillende valkuilen waardoor je jouw mooie plannen uiteindelijk niet realiseert.

 

s

Je laat je te veel leiden door hoe het hoort

In deze mooie tijd kun je online alles van bijna iedereen zien. Wat ze doen, hoe ze het doen, hoe goed het bij iedereen gaat. Ongemerkt laat jij je daar vaak door leiden bij het maken van jouw keuzes en het kiezen van jouw richting. Tot je merkt dat het niet werkt, omdat het niet past bij wie jij bent en bij wat jij écht zelf wilt. 

s

Je had geen duidelijk marketingplan

Je bent wel bezig geweest met het krijgen van meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en omzet voor jouw bedrijf, maar er zat geen goed doordacht plan of simpel systeem achter. Als je heel eerlijk bent, deed je eigenlijk maar wat. 

s

Je zat jezelf in de weg

Ook als je wél alle praktische kennis in huis hebt over hoe je online klanten aantrekt is er nog iets dat je behoorlijk in de weg kan zitten: jijzelf en al je gedachten over wat je wel en niet zou moeten of kunnen doen voor jouw bedrijf. Loop je daarin vast, dan blijft er weinig energie over om aan je doelen en dromen te werken. 

 

 

Klaar om het anders te doen?

Doe dan mee aan de training Maak je Succesplan. Deze training helpt jou stap voor stap aan een compleet plan om met veel meer focus en helderheid verder te werken aan het succes van jouw bedrijf. In 12 lessen gaan we samen aan de slag met:

JOUW SUCCES

Hoe ziet een succesvol bedrijf en een succesvol jaar er voor jou uit?

JOUW HELDERE AANBOD

Wat ga jij verkopen, hoe en wanneer?

JOUW PLAN

Hoe krijg jij meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en meer omzet voor jouw mooie bedrijf?

JOUW PLANNING

Hoe hak jij je doelen en dromen in haalbare stukjes zodat je echt stappen zet?

JOUW GEDACHTEN

Wat staat jou nu nog in de weg om van jouw doelen en dromen een succes te maken en hoe ruim je die gedachten op?

EN MEER

Aan het eind van deze training heb jij een compleet succesplan voor jouw bedrijf.

Je volgt deze training in mijn Ik help jou online Academie. Je houdt onbeperkt toegang tot de training, zodat je er steeds op terug kunt vallen. Je krijgt ook een werkboek, waarin jij je complete succesplan voor jouw bedrijf vastlegt. Verder heb je op het forum in de Academie de mogelijkheid jouw uitwerking van de opdrachten te delen. Maak daar gebruik van, want volgens de statistieken hebben ondernemers die hun doelen en dromen delen met anderen 80 procent meer kans om ze ook echt waar te maken. 🙂

 

Meedoen?

Start dan vandaag al met de training Maak je Succesplan.  

 

 

Bonus: zo verdubbel je je succes

Als bonus bij deze training krijg je ook nog 5 workshops waarin je leert om jouw plezier, jouw focus, jouw resultaat, jouw fouten (ja, ook die: ik leg het je uit in de workshop) en je succes te verdubbelen. In totaal zo’n 5 uren waardevol bonusmateriaal om nog meer succes te bereiken als ondernemer. 

 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (37 jaar) en ik leer je hoe jij meer online naamsbekendheid krijgt voor jouw bedrijf, en hoe jouw volgers fans van je worden en vervolgens klanten of gasten. Waar veel ondernemers ‘offline’ beginnen, startte ik meteen een online bedrijf, waarin ik ondernemers leer om online meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en meer gasten of klanten te krijgen. Inmiddels heb ik hier bijna 100 klanten mee mogen helpen in betaalde online workshops, online trainingen en mijn online academie. Ik onderscheid me van andere marketingcoaches doordat ik alles in begrijpelijke taal uitleg, stap voor stap, zodat jij ook met marketing aan de slag kan om meer klanten of gasten aan te trekken als je niet bekend bent met al die hippe (Engelse) marketingtermen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je houdt onbeperkt toegang tot de training Maak je Succesplan. 

Hoeveel tijd heb ik nodig om de training te volgen?

Waarschijnlijk zijn 2 tot 4 uurtjes voldoende om aan de hand van de training jouw succesplan te kunnen maken.

Leer ik in deze training hoe ik een marketingplan maak?

Ja, dat is precies wat we gaan doen in de training. Naast lessen en tips over de praktische kant van marketing is er in dit marketingplan ook ruimte voor stilstaan bij wat jij nu écht wilt en welke gedachten jou daarbij eventueel bij in de weg zitten. Een marketingplan Plus dus!

× .