Gratis online training Slim scoren met zoekwoorden - Ik help jou online

Gratis online training Slim scoren met zoekwoorden

 

Zorg dat potentiële klanten jouw website via Google weten te vinden. Dat is de belangrijkste boodschap die ik je mee wil geven als jij in je bedrijf graag zelf de regie houdt over het aantrekken van nieuwe klanten en jezelf liever niet afhankelijk maakt van de grillen van social media. Maar als je aan de slag gaat met meer bezoekers naar je website trekken, waar begin je dan?

 

Start samen met mij met het plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken

Zoekwoorden zijn de woorden die jouw potentiële klanten in Google intypen als ze op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt, of als ze zich daarop aan het oriënteren zijn. Als je wilt dat jouw website op dat moment in de top 10 van de zoekresultaten in Google verschijnt, is het belangrijk dat jij de juiste zoekwoorden op de juiste plekken op je website hebt staan.

En dat plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken op je website, dat is precies wat ik je ga leren in de gratis online training Slim scoren met zoekwoorden. In 3 stappen maak ik je in eenvoudige taal wegwijs in de plekken op je website waar jij zoekwoorden moet plaatsen, als je in Google gevonden wilt worden door jouw toekomstige klanten.

 

Gratis aanmelden voor Slim scoren met zoekwoorden

De online training Slim scoren met zoekwoorden bestaat uit drie korte en lekker praktische videolessen. Als je je gratis aanmeldt voor de training, door hieronder je voornaam en e-mailadres in te vullen, krijg je direct de link naar de eerste les van de training in je mailbox. Zo kun je meteen aan de slag.

PS. Als je je aanmeldt voor deze gratis training ontvang je ook elke week van mij een mail met tips en inspiratie om meer klanten uit je website te halen. Wil je die waardevolle tips niet langer ontvangen, dan kun je je daar op elk gewenst moment voor uitschrijven. 

 

Ja, ik doe mee

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.