Gratis online training Slim scoren met zoekwoorden

 

Hoe heerlijk is het als de klanten die jij kunt helpen jou uit zichzelf weten te vinden in Google? Als jij niet langer hoeft te ‘jagen’ op nieuwe klanten, maar zij vanzelf naar jóu toe komen? Als jij op je website slim gebruikmaakt van de zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken als ze naar jou en je aanbod op zoek zijn, dan is dat geen droom, maar iets dat ook voor jou binnen handbereik ligt. 

 

Maak jezelf vindbaar voor jouw nieuwe klanten 

Als jij bent zoals de meeste van mijn klanten, dan is jezelf verkopen niet je allergrootste hobby. Je blijft liever op de achtergrond dan dat je jezelf voortdurend moet promoten. Dan is het ideaal als je ervoor zorgt dat nieuwe klanten jóu kunnen vinden in plaats van dat jij naar hen op zoek moet en van alles uit de kast moet halen om ze maar enthousiast te maken om jouw mooie aanbod te kopen. 

Zoekwoorden zijn de woorden die jouw potentiële klanten in Google intypen als ze op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt, of als ze zich daarop aan het oriënteren zijn. Als je wilt dat jouw website hoog in de zoekresultaten in Google verschijnt op het moment dat zij aan het zoeken zijn, is het belangrijk dat jij de juiste zoekwoorden op de juiste plekken op je website hebt staan.

En dat plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken op je website, dat is precies wat je gaat leren in de gratis online training Slim scoren met zoekwoorden. In 3 stappen word je in eenvoudige taal wegwijs in de plekken op je website waar jij zoekwoorden moet plaatsen, als je in Google gevonden wilt worden door jouw toekomstige klanten.

 

Gratis aanmelden voor Slim scoren met zoekwoorden

De online training Slim scoren met zoekwoorden bestaat uit drie korte en lekker praktische videolessen. Als je je gratis aanmeldt voor de training, door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen, krijg je direct toegang tot de training. Je kunt dus na je aanmelding meteen beginnen. 

PS. Als je je aanmeldt voor deze gratis training ontvang je ook elke week van mij een mail met tips en inspiratie om meer klanten uit je website te halen. Wil je die waardevolle tips niet langer ontvangen, dan kun je je daar op elk gewenst moment voor uitschrijven. 

 

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.