fbpx

Voor zelfstandig ondernemers die klanten en omzet uit Google willen halen

Leer hoe jij blogs schrijft die hoog in Google komen, zodat je meer bezoekers op je website krijgt en meer nieuwe klanten kunt helpen

Al meer dan 75 deelnemers gingen je voor. 

 

Ben je moe van het continu posten van berichten op social media zonder dat het je veel nieuwe klanten oplevert?

Is dit herkenbaar?

 

Hi, ik ben Rimke en ik spreek zoveel zelfstandig ondernemers die van alles proberen om op social media nieuwe klanten te krijgen: posten op bepaalde tijdstippen, Stories en Reels maken, geld stoppen in advertenties, privéberichtjes sturen naar nieuwe volgers, elke dag 5 nieuwe contacten leggen, hippe hashtags gebruiken …

 

… om uiteindelijk te ervaren dat het vooral heel veel tijd en energie kost en niet het aantal nieuwe klanten oplevert waar ze zo naar verlangen.

Ik begrijp het als je het druk hebt, dus ik kom gelijk to the point. Als je lijkt op de meeste zelfstandig ondernemers die ik ken, dan heb je 1 (of meer) van deze 3 redenen waarom je tot nu toe toch maar op social media actief bent in plaats van blogs te schrijven

 

Welke is het meest herkenbaar voor jou?
Een berichtje op Facebook of Insta posten kost simpelweg minder tijd

Ja, ik snap je, een bericht plaatsen op de socials is makkelijker en sneller – handig als je het al druk genoeg hebt met van alles en nog wat. Maar wat doen je Facebook- en Insta-posts van een week geleden nu nog voor jou? En je berichten van een maand geleden? Of een halfjaar? Die van mij doen daar niets meer voor mij, terwijl mijn blogs uit 2018 en 2019 nog steeds dagelijks gevonden worden én mij met nieuwe klanten in contact brengen. Bedenk eens wat het jou waard is om nu wat extra tijd te besteden aan iets dat daarna tot wel vijf jaar lang voor je kan werken, of zelfs nog langer.

Je ziet dat anderen ook veel op social media posten, dan kun jij niet achterblijven

Je hebt gelijk: er zijn mensen die veel op social media posten en daar ook echt veel klanten uit halen, meestal de mensen die jij op Insta of Facebook bewondert. Wat je niet ziet is hoeveel tijd zij er écht in stoppen: vaak vele uren per dag. Een coach bij wie ik zelf graag trainingen volg zat zelfs op de avond voor haar bevalling nog urenlang DM’s op Instagram te beantwoorden. Tegelijk zijn er ook veel zelfstandig ondernemers die er óók best veel tijd in stoppen, maar er niet of nauwelijks klanten uithalen. Ik spreek hen regelmatig in mijn privéberichtjes en mijn mailbox. Maar in het openbaar hoor je er natuurlijk niemand over. Wees voorzichtig met jouw keuzes baseren op wat je bij een ander ziet (of denkt te zien), kies je eigen koers. 

Je bent toch al veel op social media, even iets posten gaat makkelijk tussendoor

Op social media kan het heel gezellig zijn. Ik ben er ook graag te vinden. Meestal tijdens mijn ‘Nu ik mijn werk heb afgerond, mag ik van mezelf even door social media scrollen’-kwartiertjes. Sta je er wel eens bij stil dat social media voor veel mensen vooral een ‘tijdverdrijf’-plek zijn waar ze gezelligheid opzoeken of een beetje doelloos scrollen, niet zo zeer een plek waar ze actief zijn omdat ze iets willen kopen? Op je website is dat anders: niemand gaat even een kwartiertje googelen voor de gezelligheid, mensen zijn er bewust op zoek: ook naar jóu en jouw mooie aanbod.

Als jij nu naar dit scherm kijkt en denkt ‘Hé Rimke, ik herken hier zeker iets in’, dan is dat een goed teken. Je bent namelijk niet de enige die (te) veel tijd in social media steekt zonder er echt iets uit te halen, en ik ben blij dat je er bent.

 

Want het goede nieuws is:

 

Er is een oplossing.

 

Wat jij nodig hebt is een strategie die ervoor zorgt dat nieuwe klanten jóu gaan vinden in plaats van dat jij voortdurend naar hen op zoek moet. Iets dat ervoor zorgt dat jouw mailbox volstroomt met aanvragen of zelfs directe verkopen zonder dat jij allerlei ingewikkelde marketingtrucjes moet gaan leren. 

 

En als je wilt help ik jou daar graag bij. Ik wil je helpen om een constante stroom nieuwe klanten te krijgen zonder dat jij uren achter je computer of in al de social media apps hoeft door te brengen terwijl je jezelf intussen afvraagt waarom niets echt goed voor je werkt.

 

Weet je wat het is?

Als iemand googelt, is die persoon al bewust op zoek naar iemand zoals jij. Mensen googelen niet voor de gezelligheid of als tijdverdrijf, maar omdat ze een specifieke behoefte hebben: soms alleen aan informatie, maar vaak genoeg ook aan een concreet aanbod dat ze graag willen kopen. Ook dat van jou.

Ik schrijf al jaren. Eerst als journaliste voor kranten en tijdschriften. Dat was makkelijk, want de kranten en bladen waar ik voor schreef hadden al veel abonnees, dus bereikten mijn verhalen automatisch veel mensen. Daarna vooral online, ook voor mijn eigen websites. Die moesten het in eerste instantie doen met een handjevol bezoekers.

Dat kwam omdat ik één belangrijk ding over het hoofd zag: mijn eerste blogs waren ‘gezelligheidsstukjes’, geen blogs die aansloten bij waar anderen online al naar op zoek waren. Ik miste in mijn blogs één belangrijk puzzelstukje: zoekwoorden verwerken die mijn nieuwe klanten al aan het intypen waren in Google.

Toen ik die ging toevoegen, bleek dat de gouden greep. Eindelijk kreeg ik wel die mailtjes van nieuwe klanten die met mij wilden werken en zelfs rechtstreekse verkopen uit mijn website. Plus veel bezoekers die zich eerst inschreven voor mijn e-maillijst en op een later moment alsnog klant werden. Het waren allemaal mensen die mij vonden in Google zonder dat ik naar hen op zoek hoefde.

Het schrijven van blogs die klanten bereiken werkte én het werkt nog steeds voor mij – ook als ik er maar eentje per maand schrijf. Het brengt een stabiele en constante stroom nieuwe klanten op mijn pad én het geeft mij alle vrijheid die ik wil – want hé: ook al ben ik nog zo gek op marketing, er zijn ook veel andere dingen die ik graag doe, zoals veel tijd doorbrengen met de mensen die belangrijk voor mij zijn.

 

Wat ik kan, dat gun ik jou ook

Daarom heb ik alles dat voor mij werkt om met mijn blogs nieuwe klanten te bereiken in een simpel stappenplan gegoten dat ook jij kunt gebruiken om een stabiele stroom nieuwe klanten en aanvragen te krijgen uit je website.

 

Laat me je voorstellen aan de simpele Bereik klanten met je blogs formule die bestaat uit 3 stappen:

STAP 1: VIND ONDERRWERPEN DIE KLANTEN BEREIKEN

In deze eerste workshop ga je zien wat goede blogonderwerpen zijn waar jij jouw lievelingsklanten mee aantrekt. Aan het eind van de workshop heb jij tal van ideeën om blogs te schrijven die jouw nieuwe klanten aanspreken!

Hier werken we aan:

+ Bepaal jouw doel 

+ Vind uit wat jouw klanten willen weten

+ Kies je blogonderwerpen 

SUPER BONUS: 50 GOUDEN BLOGONDERWERPEN

Als bonus bij deze workshop krijg je ook een lijst met 50 gouden blogonderwerpen waar je op elk moment op kunt terugvallen als je zelf even geen inspiratie hebt. Er zit altijd een onderwerp tussen dat jij direct om kunt zetten in een blog dat klanten bereikt. 

STAP 2: MAAK JE BLOG KLAAR VOOR PUBLICATIE

In deze tweede workshop leer je alles over waar een goed blog dat klaar is om potentiële klanten te bereiken aan voldoet – van de juiste lengte tot de beste titel. Aan het einde van deze workshop durf jij vol zelfvertrouwen jouw blogs te publiceren! 

HIER WERKEN WE AAN:

+ Je blogonderwerp onderverdelen in subonderwerpen

+ Een pakkende titel en tussenkoppen maken

+ Een goed begin en een sterke afsluiting van je blog 

SUPER BONUS: CHECKLIST DE PERFECTE TITEL VOOR JOUW BLOG

Als bonus bij deze workshop krijg je ook een handige checklist met gouden tips om de perfecte titel voor jouw blog te vinden, zodat potentiële klanten je blog nog makkelijker kunnen vinden én sneller gaan lezen

 

STAP 3: DE PERFECTE ZOEKWOORDEN VOOR JE BLOG

In deze derde workshop leer je de juiste zoekwoorden voor jouw blog te vinden. Ook weet je na deze workshop wat de beste plekken in je blog zijn om deze zoekwoorden te plaatsen. Zo kunnen nieuwe klanten jou en je website veel makkelijker vinden in Google! 

HIER WERKEN WE AAN: 

+ Hoe vind je goede zoekwoorden

+ Welke zoekwoorden passen bij jouw blog

+ Waar in je blog plaats je zoekwoorden

SUPER BONUS: SPIEKBRIEFJE PLUS VIDEO ZOEKWOORDEN PLAATSEN

Als bonus bij deze workshop krijg je een handig spiekbriefje voor het plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken, zodat je dit bij de hand kunt houden als je een blog gaat schrijven. Ook krijg je bij deze workshop een extra video waarin je ziet hoe je de plugin Yoast SEO als hulpmiddel gebruikt voor het plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken

 

IN DE TRAINING SCHRIJF BLOGS DIE KLANTEN BEREIKEN KRIJG JE DIT TOTALE PAKKET MET:

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Vind onderwerpen die klanten bereiken (ter waarde van 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Maak je blog klaar voor publicatie (ter waarde van 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De perfecte zoekwoorden voor je blog (ter waarde van 117 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. 50 gouden blogonderwerpen (ter waarde van 47 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De perfecte titel voor je blog checklist (ter waarde van 47 euro)

 

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Spiekbriefje en video zoekwoorden plaatsen (ter waarde van 57 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Gouden tips voor extra bloglezers checklist (ter waarde van 47 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Blog Blauwdruk (ter waarde van 47 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Website Succes Community (onbetaalbaar!)

TOTALE WAARDE = 653 euro

NU VOOR JOU VOOR MAAR 37 EURO

 

JE KRIJGT OOK DEZE BONUSSEN ZODAT JE EXTRA SNEL RESULTAAT KUNT BOEKEN:

CHECKLIST GOUDEN TIPS VOOR EXTRA BLOGLEZERS

Als jij bent zoals de meeste ondernemers, dan zie je graag snel resultaat van iets waar jij tijd in steekt. Daarom krijg je in deze bonus tips om jouw blogs extra onder de aandacht te brengen, zodat je nog sneller én nog meer lezers voor je blogs gaat bereiken. 

BLOG BLAUWDRUK

Veel ondernemers houden van simpel en makkelijk. En dat is precies wat deze Blog Blauwdruk is. Als je de Blauwdruk invult staan de grote lijnen van je blog meteen klaar, zodat jij veel tijd bespaart bij het schrijven van je blog. 

WEBSITE SUCCES COMMUNITY

De Website Succes Community is de Facebookgroep van de training Schrijf blogs die klanten bereiken, waar je elke dag terechtkunt voor het stellen van vragen en het krijgen van feedback op jouw blogs, zodat je ze daarna met zelfvertrouwen op je website kunt plaatsen. 

Stel je voor: jij komt terug van een wandeling, je checkt je mail en je hebt een aanvraag, inschrijving of zelfs een directe aankoop van een nieuwe klant. Iemand heeft jou gewoon in Google gevonden terwijl jij heerlijk van andere dingen aan het genieten was.

Hoe vrij zou je je voelen als nieuwe klanten jou automatisch weten te vinden?

Hoeveel druk zou het voor je wegnemen om continu hard te werken en veel tijd online door te brengen? Wat zou je doen met de extra tijd die vrijkomt als jouw blogs automatisch nieuwe klanten naar je website kunnen brengen, op elk moment van de dag?

Dat is wat de training Schrijf blogs die klanten bereiken voor jou kan doen…

Waarom zou je mij vertrouwen?

Ik leer je dit niet alleen; ik pas dit zelf ook toe. Ik schrijf voor mijn eigen bedrijf al blogs om nieuwe klanten te bereiken sinds 2015, en daarvoor hielp ik hier al andere ondernemers mee. Je krijgt van mij een stappenplan dat zich al vele malen bewezen heeft.

Ik heb niet alleen ervaring met blogs over marketingonderwerpen, in mijn vorige bedrijf als freelance journaliste blogde ik over tientallen onderwerpen, van een tweede huis kopen in het buitenland tot tennis en hardlopen. Ik weet wat erbij komt kijken om een blog te laten scoren in Google voor allerlei verschillende typen bedrijven. En al die kennis heb ik verwerkt in deze training.

Ik heb in mijn eerdere trainingen al honderden ondernemers geholpen om klanten aan te trekken door te bloggen. 

Ik hou van eenvoud en benaderbaarheid. Net als jij begon ik met nul klanten en nul bloglezers. Ik weet hoe het is om een bedrijf te runnen rond iets waar je superveel passie voor hebt en om dat stap voor stap uit te bouwen.

 

WAT LEVERT DE TRAINING SCHRIJF BLOGS DIE KLANTEN BEREIKEN JOU OP?

Die vraag laat ik graag beantwoorden door ondernemers die de training al volgen. Dit is hun antwoord op de vraag welk resultaat zij er (tot nu toe) uit gehaald hebben: 

 

veelgestelde vragen

WAT ALS IK EXTRA HULP NODIG HEB?

Ik vind het belangrijk dat jij er niet alleen voor staat als je een training bij mij volgt. Daarom krijg je exclusieve toegang tot de Website Succes Community, de besloten Facebookgroep die bij de training hoort. Je mag deze groep wanneer je maar wilt gebruiken om vragen te stellen en om feedback te vragen op je blogs. 

 

WANNEER KRIJG IK TOEGANG TOT de training EN DE website SUCCES COMMUNITY?

Meteen na je aanmelding krijg je automatisch toegang tot de training. Schrijf blogs die klanten bereiken is een online training, dus je kunt de lessen volgen op de momenten die jou uitkomen. Direct na je inschrijving ontvang je ook een mail met een uitnodiging voor de Facebookgroep Website Succes Community.

 

HOEVEEL TIJD KOST DEZE TRAINING?

Er is geen tijdsdruk, je kunt de training Schrijf blogs die klanten bereiken volledig op je eigen tempo volgen. Dit is géén training met tientallen uren aan videomateriaal, de 3 workshops zijn praktisch en to-the-point. Ik vind het belangrijker dat jij gaat dóen dan dat je uren aan lesmateriaal zit te bekijken. Na het kijken van de lessen word je meteen enthousiast om in actie te komen. Door de tips en handvaten die je krijgt zul je merken dat het schrijven van een blog je steeds sneller afgaat.

 

WAT ALS IK geen inspiratie heb voor het schrijven van een blog?

Dan denken ik en de andere deelnemers graag met je mee over goede blogonderwerpen voor jou. Plaats een berichtje in de Website Succes Community en sta versteld van hoeveel goede ideeën voor onderwerpen jij in no-time hebt. 

 

WAT ALS IK ER NA AANMELDING ACHTER KOM DAT deze training TOCH NIET IETS VOOR MIJ IS?

Als je binnen 7 dagen tot de conclusie komt dat je niet voor de volle 100 procent blij bent met de aanschaf van de training en alle bonussen die je erbij krijgt, geef ik je met alle plezier je geld terug. Dat betekent dat je je vandaag in kunt schrijven en de komende 7 dagen kunt gebruiken om de training en alle bonussen te ontdekken en vervolgens kunt beslissen of je de training wilt houden. 

 

WAT ALS IK EEN ANDERE VRAAG HEB OVER schrijf blogs die klanten bereiken?

Aarzel dan vooral niet om een mailtje te sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl zodat ik je er een goed antwoord op kan geven.