Schrijf blogs die klanten bereiken - Ik help jou online

Wat als er een makkelijke manier was om veel meer nieuwe klanten bekend te maken met jouw mooie aanbod zonder dat jij op hen hoeft te jagen?

Schrijf blogs die klanten bereiken is een eenvoudige en krachtige training die jou laat zien hoe jij makkelijk meer klanten bereikt met het schrijven van slechts één blog per maand, zodat jij meer mensen kunt helpen met jouw mooie aanbod.

 

Veel ondernemers weten dat bloggen hen gaat helpen om veel meer potentiële klanten de weg naar hun website en daarmee hun mooie aanbod te laten vinden, maar ze lopen allemaal tegen hetzelfde obstakel aan…

Dit is waar ze tegenaan lopen…

Ze vinden dat een blog er netjes en verzorgd uit moet zien én veel meer inhoud moet hebben dan een post op social media. Dat maakt de drempel om te beginnen hoog.

Ze zien dat er over elk onderwerp al eens geschreven is en denken daarom dat zij niets nieuws meer toe te voegen hebben.

Ze zijn bang om het fout te doen als het gaat om SEO. Hebben ze een leuke tekst geschreven, staan de zoekwoorden er niet goed in…

En goede onderwerpen bedenken is een uitdaging. Als ze eenmaal begonnen zijn, begint het vanzelf te stromen, maar om eerst dat begin te maken…

 

Soms hebben ze zelfs al een of meer blogs geschreven die al tijden ongepubliceerd in hun computer staan, niet bereikbaar voor hun potentiële nieuwe klanten. Zo zonde!

Wat ambitieuze ondernemers zoals jij nodig hebben is een simpel plan om blogs te schrijven die klanten bereiken, met duidelijke handvaten voor het kiezen van goede onderwerpen, het schrijven van aansprekende teksten én het plaatsen van de juiste zoekwoorden.

 

En laat ik nou net dát voor jou gemaakt hebben.

 

 

WELKOM BIJ JOUW EENVOUDIGE OPLOSSING….

 

De simpele Bereik klanten met je blogs formule die werkt voor:

R

COACHES EN TRAINERS

R

THERAPEUTEN

R

TEKSTSCHRIJVERS

R

ONDERNEMERS IN DE VAKANTIEBRANCHE

R

FOTOGRAFEN

R

WEBSITEBOUWERS

R

CREATIEVE ONDERNEMERS

R

EN VELE ANDEREN

 

WAT KRIJG JE PRECIES?

LES 1: VIND ONDERRWERPEN DIE KLANTEN BEREIKEN

In deze workshop ga je zien wat goede blogonderwerpen zijn waar jij jouw lievelingsklanten mee aantrekt. Aan het eind van de workshop heb jij tal van ideeën om blogs te schrijven die jouw nieuwe klanten aanspreken!

Hier werken we aan:

+ Bepaal jouw doel 

+ Vind uit wat jouw klanten willen weten

+ Kies je blogonderwerpen 

SUPER BONUS: 50 GOUDEN BLOGONDERWERPEN

Als bonus bij deze workshop krijg je ook een lijst met 50 gouden blogonderwerpen waar je op elk moment op kunt terugvallen als je zelf even geen inspiratie hebt. Er zit altijd een onderwerp tussen dat jij direct om kunt zetten in een blog dat klanten bereikt. 

LES 2: MAAK JE BLOG KLAAR VOOR PUBLICATIE

In deze workshop leer je alles over waar een goed blog dat klaar is om potentiële klanten te bereiken aan voldoet – van de juiste lengte tot de beste titel. Aan het einde van deze workshop durf jij vol zelfvertrouwen jouw blogs te publiceren! 

HIER WERKEN WE AAN:

+ Je blogonderwerp onderverdelen in subonderwerpen

+ Een pakkende titel en tussenkoppen maken

+ Een goed begin en een sterke afsluiting van je blog 

SUPER BONUS: CHECKLIST DE PERFECTE TITEL VOOR JOUW BLOG

Als bonus bij deze workshop krijg je ook een handige checklist met gouden tips om de perfecte titel voor jouw blog te vinden, zodat potentiële klanten je blog nog makkelijker kunnen vinden én sneller gaan lezen

 

LES 3: DE PERFECTE ZOEKWOORDEN VOOR JE BLOG

In deze workshop leer je de juiste zoekwoorden voor jouw blog te vinden. Ook ontdek je wat de beste plekken in je blog zijn om deze zoekwoorden te plaatsen. Zo kunnen nieuwe klanten jou en je website veel makkelijker vinden in Google! 

HIER WERKEN WE AAN: 

+ Hoe vind je goede zoekwoorden

+ Welke zoekwoorden passen bij jouw blog

+ Waar in je blog plaats je zoekwoorden

SUPER BONUS: SPIEKBRIEFJE PLUS VIDEO ZOEKWOORDEN PLAATSEN

Als bonus bij deze workshop krijg je een handig spiekbriefje voor het plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken, zodat je dit bij de hand kunt houden als je een blog gaat schrijven. Ook krijg je bij deze workshop een extra video waarin je ziet hoe je de plugin Yoast SEO als hulpmiddel gebruikt voor het plaatsen van zoekwoorden op de juiste plekken

 

IN DE TRAINING SCHRIJF BLOGS DIE KLANTEN BEREIKEN KRIJG JE DIT TOTALE PAKKET MET:

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Vind onderwerpen die klanten bereiken (ter waarde van 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Maak je blog klaar voor publicatie (ter waarde van 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De perfecte zoekwoorden voor je blog (ter waarde van 117 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. 50 gouden blogonderwerpen (ter waarde van 47 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De perfecte titel voor je blog checklist (ter waarde van 47 euro)

 

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Spiekbriefje en video zoekwoorden plaatsen (ter waarde van 57 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Gouden tips voor extra bloglezers checklist (ter waarde van 47 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Blog Blauwdruk (ter waarde van 47 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Maandelijkse bloguitdaging als stok achter de deur (ter waarde van 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Website Succes Community (onbetaalbaar!)

TOTALE WAARDE = 653 euro

NU VOOR JOU VOOR MAAR 37 EURO

 

JE KRIJGT OOK DEZE BONUSSEN ZODAT JE EXTRA SNEL RESULTAAT KUNT BOEKEN:

CHECKLIST GOUDEN TIPS VOOR EXTRA BLOGLEZERS

Als jij bent zoals de meeste ondernemers, dan zie je graag snel resultaat van iets waar jij tijd in steekt. Daarom krijg je in deze bonus tips om jouw blogs extra onder de aandacht te brengen, zodat je nog sneller én nog meer lezers voor je blogs gaat bereiken. 

BLOG BLAUWDRUK

Veel ondernemers houden van simpel en makkelijk. En dat is precies wat deze Blog Blauwdruk is. Als je de Blauwdruk invult staan de grote lijnen van je blog meteen klaar, zodat jij veel tijd bespaart bij het schrijven van je blog. 

MAANDELIJKSE BLOGUITDAGING

Ik weet hoe de meeste ondernemers zijn: ze doen graag dingen die ervoor zorgen dat zij meer klanten bereiken, maar ze vinden het een uitdaging om hun eigen stok achter de deur te zijn. Daarom ben ik jouw stok achter de deur, door je elke maand een bloguitdaging te geven waarmee je een mooie prijs kunt winnen. 

WEBSITE SUCCES COMMUNITY

De Website Succes Community is de Facebookgroep van de training Schrijf blogs die klanten bereiken, waar je elke dag terechtkunt voor het stellen van vragen en het krijgen van feedback op jouw blogs, zodat je ze daarna met zelfvertrouwen op je website kunt plaatsen. 

Stel je voor: jij komt terug van een wandeling, je checkt je mail en je hebt een aanvraag, inschrijving of zelfs een directe aankoop van een nieuwe klant. Iemand heeft jou gewoon in Google gevonden terwijl jij heerlijk van andere dingen aan het genieten was.

Hoe vrij zou je je voelen als nieuwe klanten jou automatisch weten te vinden?

Hoeveel druk zou het voor je wegnemen om continu hard te werken en veel tijd online door te brengen? Wat zou je doen met de extra tijd die vrijkomt als jouw blogs automatisch nieuwe klanten naar je website kunnen brengen, op elk moment van de dag?

Dat is wat de training Schrijf blogs die klanten bereiken voor jou kan doen…

Waarom zou je mij vertrouwen?

Ik leer je dit niet alleen; ik pas dit zelf ook toe. Ik schrijf voor mijn eigen bedrijf al blogs om nieuwe klanten te bereiken sinds 2015, en daarvoor hielp ik hier al andere ondernemers mee. Je krijgt van mij een stappenplan dat zich al vele malen bewezen heeft.

Ik heb niet alleen ervaring met blogs over marketingonderwerpen, in mijn vorige bedrijf als freelance journaliste blogde ik over tientallen onderwerpen, van een tweede huis kopen in het buitenland tot tennis en hardlopen. Ik weet wat erbij komt kijken om een blog te laten scoren in Google voor allerlei verschillende typen bedrijven en die kennis heb ik verwerkt in deze training.

Ik heb in mijn eerdere trainingen al honderden ondernemers geholpen om klanten aan te trekken door te bloggen. Deze ondernemers zijn actief in uiteenlopende branches, van vakantie-accommodaties tot kraamcadeautjes en van studiekeuzebegeleiding tot tekstschrijven.

Ik hou van eenvoud en benaderbaarheid. Net als jij begon ik met nul klanten en nul bloglezers. Ik weet hoe het is om een bedrijf te runnen rond iets waar je superveel passie voor hebt en om dat stap voor stap uit te bouwen.

 

WAT LEVERT DE TRAINING SCHRIJF BLOGS DIE KLANTEN BEREIKEN JOU OP?

Die vraag laat ik graag beantwoorden door ondernemers die de training al volgen. Dit is hun antwoord op de vraag welk resultaat zij er (tot nu toe) uit gehaald hebben: 

 

veelgestelde vragen

WAT ALS IK EXTRA HULP NODIG HEB?

Ik vind het belangrijk dat jij er niet alleen voor staat als je een training bij mij volgt. Daarom krijg je exclusieve toegang tot de Website Succes Community, de besloten Facebookgroep die bij de training hoort. Je mag deze groep wanneer je maar wilt gebruiken om vragen te stellen en om feedback te vragen op je blogs. Ook is er een ‘stok achter de deur’-element in de groep zodat je in actie blijft bij het schrijven van blogs.

 

WANNEER KRIJG IK TOEGANG TOT de training EN DE website SUCCES COMMUNITY?

Meteen na je aanmelding krijg je automatisch toegang tot de training. Schrijf blogs die klanten bereiken is een online training, dus je kunt de lessen volgen op de momenten die jou uitkomen. Direct na je inschrijving ontvang je ook een mail met een uitnodiging voor de Facebookgroep Website Succes Community.

 

HOEVEEL TIJD KOST DEZE TRAINING?

Er is geen tijdsdruk, je kunt de training Schrijf blogs die klanten bereiken volledig op je eigen tempo volgen. Dit is géén training met tientallen uren aan videomateriaal, de 3 workshops zijn praktisch en to-the-point. Ik vind het belangrijker dat jij gaat dóen dan dat je uren aan lesmateriaal zit te bekijken. Na het kijken van de lessen word je meteen enthousiast om in actie te komen. Door de tips en handvaten die je krijgt zul je merken dat het schrijven van een blog je steeds sneller afgaat.

 

WAT ALS IK geen inspiratie heb voor het schrijven van een blog?

Dan denken ik en de andere deelnemers graag met je mee over goede blogonderwerpen voor jou. Plaats een berichtje in de Website Succes Community en sta versteld van hoeveel goede ideeën voor onderwerpen jij in no-time hebt. Bij deze training is er ook één keer per maand een online vragen- en brainstormuurtje via Zoom. Ook daar helpen we je graag om inspiratie op te doen.

 

WAT ALS IK ER NA AANMELDING ACHTER KOM DAT deze training TOCH NIET IETS VOOR MIJ IS?

Als je binnen 7 dagen tot de conclusie komt dat je niet voor de volle 100 procent blij bent met de aanschaf van de training en alle bonussen die je erbij krijgt, geef ik je met alle plezier je geld terug. Dat betekent dat je je vandaag in kunt schrijven en de komende 7 dagen kunt gebruiken om de training en alle bonussen te ontdekken en vervolgens kunt beslissen of je de training wilt houden. 

 

WAT ALS IK EEN ANDERE VRAAG HEB OVER schrijf blogs die klanten bereiken?

Aarzel dan vooral niet om een mailtje te sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl zodat ik je er een goed antwoord op kan geven.