Plan je Succes in Google Week - Ik help jou online

PLAN JE SUCCES IN GOOGLE WEEK

 

Doe gratis mee van 24-27 februari 2020

Krijg snel en simpel klanten op je website 

Ben jij ondernemer en herken je dit?

* Je merkt dat het je telkens veel tijd en energie kost om bezig te zijn met marketing die jou nieuwe klanten oplevert. Je zou willen dat het allemaal wat simpeler en minder tijdrovend was.

* Je hebt een website die er prachtig uitziet, maar hij levert je niet of nauwelijks klanten op.

* Je weet wel globaal hoe goed gevonden worden in Google werkt, maar hoe je het nou precies voor JOU laat werken, eigenlijk heb je geen idee.

* Vrijheid is belangrijk voor jou. Vooral vrijheid om je tijd zo te besteden als jij dat wilt. Ook als het om je marketing gaat wil je graag een eenvoudige manier die jou meer klanten brengt.

LAAT JE WEBSITE VOOR JOU WERKEN IN PLAATS VAN ANDERSOM

Potentiële klanten op je website krijgen is niet moeilijk. We zijn er als ondernemers alleen heel goed in om het in ons hoofd ingewikkeld te maken. Maar alles wat jij hoeft te doen is een eenvoudig stappenplan volgen dat alle ondernemers die nu al continu klanten krijgen via hun website ook toepassen. En dat is precies wat ik je ga leren tijdens de gratis Plan je Succes in Google Week.

Van 24 tot en met 27 februari gaan we samen aan de slag. Ik ga je geen dingen leren die nu werken en over een paar maanden weer anders zijn, maar juist helpen aan een glashelder stappenplan dat nu én de komende jaren voor je werkt. Want zodra jij je gaat focussen op de juiste acties gaat klanten werven uit je website niet alleen veel makkelijker worden, maar ga je ook meer resultaat bereiken in minder tijd.

Tijdens de Plan je Succes in Google Week ga je samen met mij en een groep andere ondernemers 4 dagen serieus aan de slag. Tijdens deze 4 dagen leer je precies hoe jij jouw toekomstige klanten naar je website toe laat komen.

 

DIT KRIJG JE ALS JE MEEDOET

l

Elke ochtend een video over het thema van de dag, inclusief een huiswerkopdracht die jou helpt om dat wat je leert meteen om te zetten in een tastbaar resultaat voor jouw website.

Elke ochtend om 10.00 uur een live workshop rond het thema Krijg snel en simpel klanten op je website. Kun je niet live aanwezig zijn? Van alle workshops maak ik een opname, die je tijdens de gehele Plan je Succes in Google Week en ook nog in de week daarna kunt terugkijken. De workshop van donderdag 27 februari geef ik niet alleen ’s ochtends, maar ook ’s avonds om 20.00 uur.

Toegang tot een besloten Facebookgroep exclusief voor deelnemers aan de Plan je Succes in Google Week. Hier kun je mij dagelijks vragen stellen en met mij en de anderen delen hoe jij de opdrachten uitwerkt.

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN?

Aan het einde van de Plan je Succes in Google Week heb jij het volgende bereikt: 

R

Je weet precies wie jij op je website wilt hebben, oftewel: wie jouw ideale websitebezoeker is.

R

Je weet hoe je op een eenvoudige manier magnetische zoektermen vindt, waarmee jij jouw toekomstige klanten bereikt. 

R

Je weet waar op je website je jouw zoektermen moet plaatsen zodat ze ook echt effectief voor je gaan werken in Google. 

R

Je weet hoe je op een manier die eenvoudig is en niet veel tijd kost telkens meer toekomstige klanten op je website krijgt. 

Maak kans op mooie prijzen

Als deelnemer aan de Plan je Succes in Google Week maak je kans op twee mooie prijzen:

Prijs 1: Gratis deelname aan de online workshop Magnetische zoektermen, waarin we samen op zoek gaan naar de zoektermen waarmee jij jouw toekomstige klanten bereikt (twv 47 euro). Deze prijs ga ik verloten onder iedereen die mijn Plan je Succes in Google Week promoot in haar of zijn netwerk.

Prijs 2: Een 1-op-1 coachingssessie met mij van 1,5 uur waarin wij samen een plan gaan maken waarmee jij continu klanten krijgt uit je website (twv 197 euro). Deze ga ik verloten onder alle deelnemers aan mijn Plan je Succes in Google Week die op alle vier dagen hun huiswerkopdracht maken en op tijd naar mij mailen.

 

Bij wie volg je deze training?

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach met een achtergrond als journaliste/tekstschrijver. Het is mijn missie om ondernemers te leren hoe ze door middel van de juiste zoektermen en teksten op hun website hun toekomstige klanten als een magneet naar zich toe trekken. Al sinds 2016 help ik in mijn trainingen ondernemers om precies dit te doen: op een eenvoudige manier de juiste bezoekers naar je website trekken en daar vervolgens klanten van maken. Ondernemers die mijn trainingen volgen zien eerst hun aantal websitebezoekers en als gevolg daarvan ook hun omzet groeien. Aan mijn Plan je Succes Weken hebben tot nu toe ongeveer 300 ondernemers meegedaan.