Plannen als een Pro  

Ik weet het, veel ondernemers zijn niet van die planners. Ze hebben wel een hoofd boordevol goede ideeën, maar die ideeën ook daadwerkelijk omzetten in een concreet stappenplan dat met behulp van een goede planning realiteit wordt, dat is een heel ander verhaal. 

Omdat ik regelmatig vragen van andere ondernemers krijg over hoe het toch komt dat ik altijd zulke mooie plannen realiseer terwijl zij nog in de bedenkfase zitten, heb ik mijn ‘Plan je succes’-geheimen in de online training Plannen als een Pro gegoten. 

 

Met de Plannen als een Pro-training ontdek jij precies hoe jij op een heel praktische en bij jou passende manier een Pro in Plannen wordt

En hoe je als gevolg daarvan je doelen en dromen wél waarmaakt, of veel sneller dan je dat nu doet. Je leert in de lessen onder andere hoe je een succesvol kwartaal plant, hoe je goede weekplanningen maakt op een manier die past bij jou en hoe je jezelf aan je eigen deadlines houdt. Ook krijg je bij je deelname aan Plannen als een Pro mijn Ik help jou online Weekplanner, waar je zowel je mooie lanceerplannen als je weekplanningen op kunt uitwerken. 

Je schaft Plannen als een Pro aan voor maar 15 euro (ex btw). 

 

Wat krijg je precies in het Plannen als een Pro Pakket? 

ZO PLAN JE EEN SUCCESVOL KWARTAAL

In deze les neem ik je mee in hoe je jouw doelen voor het komende kwartaal bepaalt en vervolgens ook echt realiseert. Ik neem je mee in mijn kwartaaldoelen-systeem dat alles te maken heeft met een virtuele emmer, grote en kleine stenen en zand. 

ZO CREEER EN HAAL JE JOUW EIGEN DEADLINES

In deze les leer ik je alle manieren waarop je als ondernemer, en dus eigen baas, toch deadlines kunt creëren die jou in actie zetten om je doelen gedaan te krijgen. 

WEEKPLANNINGEN MAKEN VOLGENS HET MIKADO-SYSTEEM

In deze les leer je weekdoelen maken en behalen op basis van het zogenaamde Mikado-systeem. Hiermee kom je elke week een concrete stap dichter bij het realiseren van je doelen en dromen. 

VERZOEKNUMMERS

Iedereen die mijn training Plannen als een Pro volgt is van harte uitgenodigd om mij jouw planningsuitdagingen en -valkuilen te laten weten, zodat ik daar met nieuwe lessen in de training op in kan spelen. Zo zal Plannen als een Pro steeds waardevoller worden. 

IK HELP JOU ONLINE WEEKPLANNER

Deze fysieke weekplanner krijg je via de post opgestuurd. Op de weekplanner kun je een heel jaar lang al jouw plannen uitwerken. De weekplanner kan ook naar de meeste landen buiten Nederland opgestuurd worden.