OPSCHALEN VANUIT JE HART

NAAR MEER IMPACT EN GROEI OP EEN MANIER WAAR JIJ gelukkig VAN WORDT

Gaat dit over jou?

Je draait al een tijdje mee als coach of therapeut. De basis van je bedrijf staat stevig. Het krijgen van klanten is geen abracadabra meer voor je. En toch schuurt er iets.

 

Jij bent het type ondernemer dat zichzelf altijd verder wil ontwikkelen. Je bent veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en bent als gevolg daarvan als mens de laatste tijd erg gegroeid. Maar je bedrijf is nog niet meegegroeid naar dat nieuwe level, en dat maakt je onrustig. Want je hebt dat verlangen in je hart: meer mensen helpen, meer impact maken, meer groei, ook financieel, zodat je de ruimte hebt om nog (veel) meer van de dingen te doen die belangrijk zijn voor jóu en voor de mensen om je heen. Bovendien vind je het gewoon leuk om jezelf te blijven uitdagen, ook op ondernemersvlak.

 

Maar zo glashelder als jouw ambities en doelen in je hoofd zijn, zo onzichtbaar zijn ze nog in de praktijk. Als jouw droomklanten op je website kijken, zien ze helemaal niet dat jouw aanbod er speciaal voor hen is. Sterker nog: misschien zien ze jouw aanbod wel helemaal niet, omdat het al een tijdje in jouw hoofd bestaat, maar nog steeds niet ‘in het echt’. 

Als jij je hierin herkent, dan is de kans groot dat het bij jou schuurt op minstens één van de drie volgende vlakken:

R

Aanbod: je verlangt naar een nieuw aanbod dat jou meer uitdaagt omdat het exclusiever of gemakkelijker opschaalbaar is. Je nieuwe aanbod is al heel concreet in je hoofd, maar eigenlijk zit het daar al veel te lang. Het wordt hoog tijd dat jouw nieuwe aanbod het levenslicht ziet, maar er is altijd wel iets dat je tegenhoudt: je hebt het er te druk voor, het is te spannend, je weet niet of het wel net zo goed zal verkopen als dat wat er al is. En tegelijk weet je stiekem ook dat het er gewoon moet komen, omdat het voor zo veel mensen van waarde kan zijn én omdat het jou uitdaagt om te groeien als ondernemer.

R

Ideale klanten: je hebt een tijd gehad waarin je blij werd van iedere klant die ja zei tegen jouw aanbod. Maar inmiddels kun je de vragen van je klanten wel dromen en beantwoord je ze op de automatische piloot. Je weet ook veel sterker waar JIJ wel en niet blij van wordt – of beter gezegd: van WIE jij wel en niet blij wordt. Je weet dat het tijd is om jezelf alleen nog de klanten te gunnen die jou energie geven. Maar o, wat vind je dat tegelijk ook spannend.

R

De manier waarop je je presenteert: in je hoofd ben jij allang een heel ander persoon dan een jaar geleden, misschien zelfs wel heel anders dan een halfjaar of drie maanden geleden. Maar wie een bezoekje brengt aan jouw website of een mail of een blog van jou leest, merkt daar nog niet of nauwelijks iets van. Je voelt dat het tijd wordt dat niet alleen de mensen in je directe omgeving, maar ook jouw (mogelijke) klanten ‘de nieuwe versie van jou’ leren kennen.

 

Als één van deze drie situaties herkenbaar voor jou is, en jij helemaal klaar bent met het tegenhouden van je eigen groei, dan kan Opschalen vanuit je hart jou helpen

Er wordt vaak gezegd dat jouw bedrijf alleen maar kan groeien tot het level waarop jij groeit als mens. En dat is ook zo. Maar waar jouw persoonlijke groei niet zomaar uit de lucht komt vallen, is het ook fijn om jezelf hulp te gunnen als het gaat om de groei van je bedrijf. Hulp van iemand die de ene keer je klankbord is om slimme groeistappen te zetten en de andere keer dwars door de excuses en obstakels heen prikt waarmee jij jezelf in de weg zit (want ja, die blijven er in elke fase van je ondernemerschap – en het is precies de reden waarom ik me ook elk jaar opnieuw graag laat coachen door ondernemers die verder zijn dan ik en die scherp zijn op dat soort ‘hiermee zit je jezelf dwars’-dingen.

Van deelnemers aan mijn trainingen krijg ik over twee dingen vaak complimenten: over dat ik zo goed op mijn gevoel weet te vertrouwen en van daaruit handel – én over dat ik altijd zo slim vooruit denk en volgens zo’n duidelijke strategie werk als ik een doel wil bereiken.

Voor mij kan het één niet losstaan van het ander. Ik geloof erin dat duurzaam en fijn succes pas echt ontstaat als je doet wat slim is om in jouw geval te doen én dat doet op een manier die volledig past bij jou en bij wie jij op dit moment bent. En om ook jou daarbij te helpen, heb ik een nieuw VIP-groepstraject samengesteld waarin ik je – op basis van die mix van strategie en gevoel – ga helpen om op een manier waar jij blij van wordt nu naast jezelf ook jouw bedrijf flink te laten groeien. 

Opschalen vanuit je hart is een traject van 4 maanden waarin je persoonlijke begeleiding van mij krijgt om de mooie doelen en dromen die al een tijdje in je hoofd zitten te realiseren op een manier die past bij jou. De nieuwe ronde van Opschalen vanuit je hart gaat van start op maandag 13 februari. Als jij daarbij wilt zijn, vul dan verderop op deze pagina je naam en e-mailadres in. 

Omdat je in dit traject extra veel persoonlijke aandacht en hulp van mij gaat krijgen, werken we samen in een kleine groep van maximaal 5 ondernemers.

 

VOOR WIE IS OPSCHALEN VANUIT JE HART? 

Opschalen vanuit je hart is een groeps- én 1-op-1-traject voor coaches en therapeuten die toe zijn aan meer groei en impact. in hun bedrijf Dit betekent dat Opschalen vanuit je hart niet voor elke ondernemer het juiste traject is. Hieronder ontdek je voor wie het wél en voor wie het niet is. 

WANNEER IS DIT TRAJECT NIET VOOR JOU? 
Q

Je zit nog in de ‘Hoe kom ik aan klanten’-fase. In dit traject ga ik je niet helpen om je bedrijf vanaf 0 op te zetten. Om deel te kunnen nemen aan Opschalen vanuit je hart vraag ik van je dat je al minimaal één vorm van aanbod succesvol hebt gemaakt en dus in de basis hebt laten zien dat je weet hoe klanten aantrekken werkt.

Q

Je bent het ‘neem mij mee aan het handje’-type ondernemer die graag tot op de centimeter nauwkeurig een plan wil volgen dat ik je voorschrijf. Zo’n coach kan ik niet voor jou zijn, omdat ik er juist heel erg in geloof dat er goud ontstaat als mijn kennis van strategie en slim ondernemen samenkomt met jouw eigen ideeën en gevoel over wat jou gaat helpen groeien

Q

Je wilt continu de ‘Hoe zou je het zelf aanpakken?’-vraag om je oren geslingerd krijgen. Hoewel ik het superbelangrijk vind dat jij succes bereikt op een manier die volledig bij jou past, is dit traject veel meer dan een ‘Alle antwoorden zitten al in je’-traject. Dan had je het immers net zo goed volledig zelfstandig kunnen doen. In dit traject krijg je concrete en bewezen strategieën en actieplannen om jouw bedrijf te laten groeien, die jij vervolgens modelleert naar dat wat het allerbeste past bij jou

Q

Je bent niet het ‘Feel the fear and do it anyway’-type ondernemer. In dit traject gaan we opschalen en dat zal van jou vragen dat je ook stappen gaat zetten die je spannend vindt. Spanning voelen bij het zetten van nieuwe stappen is volledig oké – maar je er telkens door laten tegenhouden en daardoor geen meter vooruitkomen niet. Tenminste, niet als je deel gaat nemen aan Opschalen vanuit je hart: dan wil ik dat je over 4 maanden hele mooie resultaten hebt bereikt, en trots terugkijkt op wat je allemaal gedaan en gedurfd hebt. 

 

WANNEER PAST DIT TRAJECT HEEL GOED BIJ JOU?
R

Als ambitieus een woord is dat van toepassing is op jou. Je verlangt er naar om, volgens jouw eigen definitie van plezier en succes, meer mensen te helpen en meer impact te maken met de waardevolle hulp die jij jouw klanten te bieden hebt. 

R

Als je iemand bent die er niet voor terugdeinst om actie te ondernemen, ook als het acties zijn die je spannend vindt of die anders zijn dan hoe je de dingen eerder (bijvoorbeeld vanuit ‘zo hoort het’-gedachten) hebt gedaan. Je durft te handelen vanuit het idee dat wél actie ondernemen je altijd verder brengt dan géén actie ondernemen. Zelfs als het niet zo uitpakt als je wilde leer je er iets van dat je alsnog dichter bij je doel brengt.

R

Als je al werkt met of een verlangen hebt naar één of meer schaalbare verdienmodellen waarmee je meer groei en impact kunt realiseren zonder dat je daar telkens harder voor hoeft te werken. Dat schaalbare kan gaan over online trainingen, cursussen of online programma’s, maar het kan ook een andere, bij jou passende vorm krijgen. 

 

R

Als je je open durft te stellen richting mij en je mededeelnemers. Opschalen vanuit je hart is geen ‘Kijk eens wie de snelste of grootste stappen zet’-wedstrijd en ook geen ‘Waarom lukt het haar wel en mij niet?’-vergelijkingsgedoe. Iedereen gaat in dit traject stappen zetten op haar of zijn eigen tempo en de magie ontstaat daarbij júist als je én geniet van de stappen die je zelf zet én al je mededeelnemers ook van harte de groei gunt die zij doormaken. Doordat de groep zorgvuldig wordt samengesteld, mag je erop vertrouwen dat je dit traject samen volgt met ondernemers die op een vergelijkbare manier in het ondernemerschap staan als jij en dat je binnen de groep precies krijgt wat jij nodig hebt. 

“Ik heb meer bereikt dan verwacht terwijl ik voor mijn gevoel minder hard gewerkt heb”

“Voor ik begon aan Opschalen vanuit je Hart liep ik tegen veel dingen aan. Ik wist wat ik wilde, maar hoe vertaal ik dat in concrete en behapbare acties om mijn bedrijf verder te laten groeien op de manier die bij mij past. Zonder aan mezelf, mijn gezondheid en mijn gezin voorbij te lopen. Voor ik aan dit traject begon, zat ik veel in mijn hoofd. En dat maakte mij naast onrustig ook onzeker.   

Met dank aan de nuchtere, praktische en liefdevolle blik van Rimke heb ik van een gratis cadeautje een betaald product van gemaakt. In dit proces kreeg ik inspiratie om meer producten te ontwikkelen om nog meer mensen te helpen. En heb ik mijn ideale klant nog scherper voor ogen gekregen.

Opschalen vanuit je Hart heeft me meer inzicht gebracht in hoe ik mijn bedrijf en privéleven beter kan combineren. Tijdens het traject heb ik meer bereikt dan ik verwacht had. Terwijl ik voor mijn gevoel minder hard heb gewerkt. 

Ik vond de manier waarop Rimke mij begeleid heeft heel prettig. Ze heeft een nuchtere en praktische kijk op dingen. Ze nam me waar nodig bij de hand, maar waar nodig hield ze me gewoon de kritische spiegel voor. Liefdevolle schoppen onder de kont wist ze me ook te geven. Het allerfijnste vind ik dat ze aan de hand van kritische vragen mij hielp antwoorden of oplossingen te vinden voor dingen waar ik twijfelde of bij vastliep. Hierdoor had ik altijd het gevoel dat ik met de hulp van een expert aan mijn bedrijf werkte op de manier die bij mij past en wil.”

Elma Gomes-Jardin

deelneemster Opschalen vanuit je hart ronde 1, Gewoon Opgeruimd

 

Het startpunt van Opschalen vanuit je hart

Als jij besluit deel te nemen aan Opschalen vanuit je hart, dan start je sowieso met een online VIP-sessie op woensdag 15 februari in de ochtend die in het teken staat van Groei en impact op jouw voorwaarden. Tijdens deze VIP-sessie maken we samen helder welke doelen jij in de 4 maanden waarin we intensief gaan samenwerken wilt bereiken en wat jij nodig hebt om van dit traject een succes te maken. Aan het einde van deze VIP-sessie heb je al een actieplan met concrete stappen en handvaten om tijdens Opschalen vanuit je hart mee vooruit te gaan. Ook leer je tijdens deze startsessie je mededeelnemers kennen. 

 

Hoe ziet het vervolg eruit?

Aansluitend op de VIP-sessie zullen er voor deelnemers aan Opschalen vanuit je hart 4 maanden lang (dus tussen 15 februari en 15 juni) twee telkens terugkerende onderdelen zijn. 

Ten eerste heb je steeds in de eerste helft van de maand de mogelijkheid om een 1-op-1 coachingssessie van 1 tot 1,5 uur met mij in te plannen, waarin we inzoomen op de stappen, uitdagingen, vragen en actiepunten die voor jou op dat moment belangrijk zijn. Aan elk van deze sessies houd je een concreet actieplan over waarmee jij die maand aan het bereiken van jouw doelen gaat werken. De coachingsessie vindt in principe online plaats, maar mocht je bij mij in de buurt wonen (of de reis ervoor over hebben), dan kunnen ze ook bij mij in Leeuwarden plaatsvinden. 

Het andere maandelijkse onderdeel zal de setting hebben van een mastermind, waarbij elke deelnemer aan Opschalen vanuit je hart één vraagstuk in mag brengen waarop je uitgebreid gecoacht wordt. Deze masterminds vinden online plaats, in principe altijd op de derde dinsdag van de maand om 10.00 uur. 

 

Wat gaat Opschalen vanuit je hart jou brengen? 

Afhankelijk van welke van de drie situaties die ik eerder op deze pagina schetste herkenbaar voor jou is, mag je in Opschalen vanuit je hart het volgende verwachten: 

Optie 1: tijd voor nieuw aanbod 

Je nieuwe aanbod gaat nu écht het levenslicht zien en jij gaat het tijdens de 4 maanden van Opschalen vanuit je hart op zijn minst één keer actief verkopen, door middel van een lancering of door mogelijke klanten 1 op 1 te benaderen. Aan het einde van Opschalen vanuit je hart heb jij je eerste klanten voor je nieuwe aanbod en heb je al ervaren hoeveel plezier en voldoening het je geeft om hen op deze manier te helpen.

Optie 2: alleen nog ideale klanten 

Je hebt super helder gemaakt met wie je wél en met wie je niet wilt werken – en dat is terug te zien in je website, in alles dat jij online doet en deelt en bovenal in het type klant dat nu JA zegt tegen jouw aanbod. Waar je eerder nog wel eens klanten kreeg die jou veel energie kostten omdat je zag dat jij hun succes liever wilde dan zij, krijg je nu alleen nog klanten die jou veel energie geven en die jou uitdagen het beste van jezelf te geven. Je ervaart daardoor veel meer plezier en voldoening in je bedrijf. 

Optie 3: krachtige jij, krachtige online presentatie, krachtige klanten 

Overal waar we jou online kunnen vinden ben jij precies zo te zien als je nu bent – en niet meer als de persoon die je één of twee jaar geleden nog was. Je trekt daardoor precies de klanten aan die op dit moment bij jou passen: klanten die jou veel plezier en energie geven, die jou op een positieve manier uitdagen en die dankzij jouw hulp hele mooie stappen zetten. Ook al heb je je prijzen inmiddels verhoogd, klanten zeggen nu veel gemakkelijker ja tegen jouw aanbod dan toen je nog lagere prijzen vroeg.

Wil jij deelnemen aan Opschalen vanuit je hart?

Opschalen vanuit je hart is een VIP-traject waar een kleine selectieprocedure aan verbonden is, om er zeker van te zijn dat de energie en samenstelling van de groep straks helemaal kloppen én dat dit traject jou de mogelijkheid biedt om jouw mooie doelen te behalen.

We gaan van start op maandag 13 februari en je investering in Opschalen vanuit je hart is nu nog 997 euro (na woensdag 8 februari gaat dit omhoog naar 1397 euro). Er is ook een mogelijkheid om in 4 maandelijkse termijnen van (nu nog) 257 euro te betalen. Als jij interesse hebt in meedoen aan Opschalen vanuit je hart, vul dan hieronder je naam en e-mailadres in om de korte vragenlijst te ontvangen en van daaruit samen te bekijken of jij een match bent. Doe dit ook als je mij eerst nog even persoonlijk wilt spreken over al dan niet deelnemen aan Opschalen vanuit je hart. Op de vragenlijst kun je namelijk aangeven dat je een Zoom-sessie met mij wilt inplannen. 

 

 

“Ik heb mijn online academie gelanceerd op een manier die heel erg bij mij past”

“Ik wilde heel graag een serieuze coach die ervaring heeft en een hartemens. Dus iemand die echt passie voor haar werk heeft, maar ook voor haar klanten. Mijn doel was om een online Academie te bouwen en mijn klanten veel meer extra’s te kunnen bieden. Bij alles wat erbij komt heeft Rimke meegedacht en handvatten gegeven. 

Het belangrijkste dat ik bereikt heb is het ontwikkelen en lanceren van een nieuwe online academie op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven. 

Het meest waardevol vind ik de coaching van Rimke, maar ook van de andere deelnemers uit de groep, omdat iedereen graag een bijdrage wil leveren aan een ander. Ik word zelf altijd heel enthousiast van mensen die vooruit gaan. Ook het leren plannen en een strategie uitdenken en dichtbij mezelf blijven vond ik waardevol. 

Bij Rimke krijg je meer dan waar voor je geld. Ze is super gedreven voor haarzelf en haar klanten, realistisch en eerlijk. Ze sluit aan bij waar je staat, dan kun je zelf verder stappen zetten.”

Angela Vrieling, deelneemster eerder VIP-traject

Coachnest

Ja, ik heb interesse in Opschalen vanuit je hart

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Robin startte tijdens Opschalen vanuit je hart de eerste ronde van haar Moeiteloos Gezond Eten Programma

Ook startte ze haar eigen Van Natura Jezelf podcast en leerde ze veel meer op zichzelf te vertrouwen in de dingen die ze wel en niet doet om onder de aandacht te komen van nieuwe klanten. In de video vertelt Robin zelf hoe ze Opschalen vanuit je hart heeft ervaren. 

 

Extra bonussen voor nog meer groei en impact

Als deelnemer aan Opschalen vanuit je hart krijg je drie superwaardevolle bonussen die jou helpen om nog meer waarde uit dit traject te halen:

 

Bonus 1: toegang tot een exclusief whatsapp-groepje voor deelnemers aan Opschalen vanuit je hart 

In dit whatsapp-groepje speciaal voor de kleine groep deelnemers aan Opschalen vanuit je hart kun je dagelijks terecht met al je vragen en uitdagingen. Op werkdagen ben ik er in deze groep om je vragen te beantwoorden en je te coachen als je ergens vastloopt. Ook de andere deelnemers kunnen hier natuurlijk met je meedenken. Dit is een zeer exclusieve bonus, want ik ben altijd erg zuinig op mijn telefoonnummer. 

 

Bonus 2: ‘O jee, wat nu’-begeleiding per e-mail 

Wanneer je als ondernemer groeistappen gaat zetten, komen er altijd wel ‘O jee, wat nu-obstakels’ op je pad: je weet wel, van die situaties waarin je graag even snel met iemand wilt sparren over hoe je hier het beste mee omgaat. Als er zich in jouw geval zo’n situatie voordoet – en je die liever 1-op-1 aan mij voorlegt dan in de whatsapp-groep – dan staat mijn mailbox gedurende het hele Opschalen vanuit je hart-traject voor je open om met je mee te denken en je van een goed advies te voorzien, zodat jij snel weer verder kunt.

 

Bonus 3: online kickstartsessie voor jouw Opschalen met succes-plan (twv 297 euro)

Speciaal voor alle deelnemers aan Opschalen vanuit je hart is er op dinsdag 14 februari een online VIP-sessie waarin we samen de basis leggen voor jouw succes gedurende het traject. In deze sessie maken we aan de hand van jouw doelen en dromen voor de komende 4 maanden een concreet actieplan waarmee jij de komende 4 maanden doelgericht stappen gaat zetten. Deze sessie is dus extra bovenop de 4 masterminds en de 4 1-op-1-sessies die je met mij hebt. 

 

“Ik heb meer voor elkaar gekregen”

“Al snel nadat ik startte met het ondernemerschap, had ik in de gaten dat als ik wilde groeien met mijn bedrijf, ik dat niet alleen kon. Dat maakte dat ik toen bij een businesscoach in een coachingstraject ben gestapt. Hier heb ik Rimke leren kennen. En waar voor mij de online wereld nog vrij nieuw was op dat moment, merkte ik dat Rimke daarin al een heel stuk verder was. Zij bleek behoorlijk wat kennis op dat gebied te hebben. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe coach, had ik inmiddels een goed gevoel bij Rimke en heb ik besloten om me aan te melden voor haar Groeisprong-traject. Daar heb ik geen spijt van gehad.

Regelmatig hadden we in Groeisprong met z’n allen een online mastermind, waarbij ieders professionele inbreng aan bod kwam. De sfeer was heel goed, dus je kon eigenlijk elk vraagstuk waar je tegenaan liep ter tafel brengen. Daarnaast keek Rimke ook heel specifiek met mij mee naar naar hoe ik verder kan groeien met mijn bedrijf. Waar ik nogal eens de neiging heb om te moeilijk te denken, kan Rimke dingen veel simpeler en laagdrempeliger zien. Door haar heb ik onder andere geleerd om projecten en nieuwe dingen in kleine stappen te verdelen en gewoon te beginnen, waardoor ik meer voor elkaar heb gekregen.”

Leonie Backus, deelneemster eerder VIP-traject

Gezondheidscoach Leudal

 

Wat mag je verwachten van mijn begeleiding tijdens Opschalen vanuit je hart? 

Als jij meedoet aan Opschalen vanuit je hart, ga ik ervan uit dat jij in 2023 grotere stappen wilt zetten dan de gemiddelde ondernemer en/of grotere stappen dan je in 2022 gedaan hebt. Ik ga je daarin begeleiden door al mijn praktische kennis over marketing en het laten groeien van je bedrijf met je te delen én door je te begeleiden in het vertrouwen op jezelf en het doen van dingen op jóuw manier.

De ene keer ben ik het klankbord bij wie je jouw nieuwe idee kunt toetsen, de andere keer jouw spiegel als ik merk dat je te moeilijk aan het denken of aan het doen bent. Twee dingen waar ik extra goed in ben zijn het vertalen van een groter doel naar een simpel actieplan met kleine, behapbare stapjes én het horen van wat jij niet letterlijk, maar wel tussen de regels door zegt. Daar ga ik absoluut gebruik van maken om jou uit te dagen tijdens Opschalen vanuit je hart mooie groeistappen te zetten. 

 

Veelgestelde vragen over Opschalen vanuit je hart

Heb je één of meer vragen over Opschalen vanuit je hart die niet hieronder staan? Stuur mij dan even een mailtje op rimke@ikhelpjouonline.nl. Ik geef je dan een goed en eerlijk antwoord.

 

Je hebt het erover dat de basis van je bedrijf al moet staan. Wat bedoel je daar precies mee?

Daar bedoel ik mee dat je in elk geval al één aanbod hebt en daar ook al (op zijn minst redelijk) gemakkelijk nieuwe klanten voor krijgt. In Opschalen vanuit je hart gaan we niet aan de slag met vragen als ‘Wat kan ik het beste aanbieden?’ en ‘Hoe krijg ik mijn eerste klanten?’

Niet omdat dit geen belangrijke vragen zijn, maar wel omdat ik niet de allerbeste coach ben om je bij deze basis te helpen. Als dit de plek is waar jij op dit moment staat met je bedrijf, zijn er genoeg andere coaches die je daar vele malen beter bij kunnen helpen. Mijn kracht ligt juist in jou begeleiden om dat wat je al hebt staan nog verder uit te bouwen. Dat kan op twee manieren: meer klanten krijgen voor je al bestaande aanbod en/of nieuw aanbod ontwikkelen dat een goede aanvulling is op wat je al hebt.

 

Je hebt het over schaalbare verdienmodellen. Wat versta je daar precies onder?

Ha, ik weet dat verschillende mensen een verschillende definitie hebben van ‘schaalbaarheid’, dus goed om dat even concreet te maken. Ik bedoel hiermee alles dat de vorm heeft van een online training of cursus, een groepsworkshop of groepstraject, een membership of een andere vorm waarbij je in een bepaalde hoeveelheid tijd meer dan één persoon tegelijk kunt helpen.

Stel dat je nu 1-op-1 met klanten werkt, dan is de definitie van schaalbaarheid voor mij bijvoorbeeld dat je ook groepsworkshops gaat geven waar bijvoorbeeld vier, acht, tien of twintig mensen aan mee kunnen doen. Of als je nu een ‘offline’ aanbod hebt, dan is de definitie van schaalbaarheid voor mij bijvoorbeeld dat je ook een online training of cursus gaat ontwikkelen waarin je (veel) meer mensen tegelijk kunt helpen zonder dat jou dit veel extra tijd kost.

 

Ja, ik heb interesse in Opschalen vanuit je hart

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.