OPSCHALEN VANUIT JE HART

NAAR MEER IMPACT EN GROEI OP EEN MANIER WAAR JIJ BLIJ VAN WORDT

Gaat dit over jou?

Je bent al een tijdje ondernemer. De basis van je bedrijf staat. Het krijgen van klanten is geen abracadabra (meer) voor je. En toch is er die onrust in je hoofd, dat verlangen in je hart: meer mensen helpen, meer impact maken, meer groei, ook financieel, zodat je de ruimte hebt om nog (veel) meer van de dingen te doen die belangrijk zijn voor jóu.

Stel dat het opzetten van een succesvol bedrijf een berg zou zijn, dan ben jij die berg al best een stuk op gelopen. Maar nu sta je op een punt waar je twee kanten op kunt kijken en tegelijk niet in beweging komt: je ziet de mooie dingen die je al bereikt hebt en bent daar dankbaar voor. Maar je hebt ook nog méér verlangens en dromen die je nog niet hebt waargemaakt. En het voelt alsof je hier vastzit, alsof je een plateau op de berg hebt bereikt waar je eigenlijk niet wilt blijven, maar waarvan je ook niet (precies) weet hoe je er vandaan komt of wat nu de best bij jou passende route is om verder omhoog te klimmen.

Je voelt sterk dat er meer in je zit. Dat je nog meer mensen kunt helpen. Wilt helpen ook, omdat jij daar gelukkig van wordt en anderen ook. Dat je nog meer van betekenis kunt zijn met dat wat jij goed kunt. Maar je herkent jezelf ook in minstens één van de volgende uitdagingen: 

R

Tijd is een obstakel voor je. Misschien heb je nu een patroon voor jezelf gecreëerd waarin het waarmaken van meer dromen en doelen en het helpen van meer mensen ook meer van je kostbare tijd opslokt, zonder dat dit je bedoeling was. Misschien zie je daardoor niet hoe je nu het beste vooruitkomt zonder nóg harder te gaan werken, waardoor je geen stappen zet in de richting van de nieuwe dromen en doelen die je wel degelijk wilt waarmaken.

R

Misschien voel je aan de ene kant heel sterk dat er meer in jou zit, dat je nog meer mensen kunt helpen en nog meer je eigen droombedrijf kunt creëren, maar gaat dat aan de andere kant ook gepaard met ‘wie ben ik nou om…’-gedachten en met onzekerheid over of je alles dat met groei gepaard gaat wel aankunt: meer klanten, meer verwachtingen, meer uitdagende keuzes om te maken, enzovoort. Misschien blijf je daardoor al een tijdje (of een hele tijd) op precies hetzelfde punt hangen.

R

En misschien weet je ook al heel duidelijk wát je wilt, maar nog niet hóe je dat in de wereld kunt gaan zetten. Bijvoorbeeld als je de sprong wilt maken van ‘offline’ naar online aanbod waarmee je nog meer klanten kunt helpen zonder dat dit telkens meer van je tijd kost. Misschien heb je heel duidelijk hoe jouw nieuwe aanbod eruit mag zien, maar nog niet goed hoe je hier een constante stroom nieuwe klanten voor krijgt op een manier die past bij jou – waardoor je vast blijft zitten in je hoofd.

 

Als één van deze drie situaties herkenbaar voor jou is, is de kans groot dat Opschalen vanuit je hart jou kan helpen om je bedrijf te laten groeien op een manier die volledig past bij jou

Duurzame en blijvende groei kan niet ontstaan als je probeert vooruit te komen op een manier die in de kern niet past bij jou. Zodra je vanuit wilskracht en ‘doen zoals anderen het doen’ gaat ondernemen, kan dat best een tijdje succesvol zijn, maar er zal altijd iets gebeuren waardoor je jezelf gaat saboteren en je weer tot stilstand komt of blijft hangen.

Ik werd me daarvan bewust toen ik eens ging analyseren waarom het waarmaken van mijn ene doel of droom zo gemakkelijk gaat, terwijl het bij een ander doel of een andere droom zo moeizaam verloopt. Terugkijkend zag ik heel duidelijk waar het verschil zat: bij alles dat niet lukte dacht en handelde ik te veel uitsluitend vanuit strategie en ‘wat is slim om te doen’-gedachten, zonder bij mezelf in te checken of het wel paste bij en goed voelde voor mij. Terwijl bij alles dat wél lukte slimme strategie en een goed gevoel over wat ik deed in precies de ideale mix samenkwamen.

Van deelnemers aan mijn trainingen krijg ik over twee dingen vaak complimenten: over dat ik zo goed op mijn gevoel weet te vertrouwen en van daaruit handel – én over dat ik altijd zo slim vooruit denk en volgens zo’n duidelijke strategie werk als ik een doel wil bereiken.

Voor mij kan het één niet losstaan van het ander. Ik geloof erin dat duurzaam en fijn succes pas echt ontstaat als je doet wat slim is om in jouw geval te doen én dat doet op een manier die volledig past bij jou. En om ook jou daarbij te helpen, heb ik besloten een gloednieuw VIP-groepstraject samen te stellen waarin ik je – op basis van die mix van strategie en gevoel – ga helpen om op een manier waar jij blij van wordt meer groei en impact te realiseren voor jouw mooie bedrijf.

Opschalen vanuit je hart is een groepstraject van 4 maanden waarin je persoonlijke begeleiding van mij krijgt om de mooie doelen en dromen die jij op dit moment hebt te realiseren op een manier die past bij jou. Op dit moment is de eerste ronde van Opschalen vanuit je hart van start gegaan. Als jij mogelijk de volgende keer deel uit wilt maken van dit exclusieve traject, dan kun je je verderop op deze pagina aanmelden voor de interesselijst. 

Omdat je in dit traject extra veel persoonlijke aandacht en hulp gaat krijgen, werken we samen in een kleine groep van maximaal 8 ondernemers.

 

VOOR WIE IS OPSCHALEN VANUIT JE HART? 

Opschalen vanuit je hart is een groepstraject voor zelfstandig ondernemers die al een tijdje bezig zijn met hun bedrijf en nu toe zijn aan meer groei en impact. Dit betekent dat Opschalen vanuit je hart niet voor elke ondernemer het juiste traject is. Hieronder ontdek je voor wie het wél en voor wie het niet is. 

WANNEER IS DIT TRAJECT NIET VOOR JOU? 
Q

Je zit met je bedrijf nog in de ‘Hoe kom ik aan klanten’-fase. In dit traject ga ik je niet helpen om vanaf 0 een bedrijf op te zetten. Om deel te kunnen nemen aan Opschalen vanuit je hart vraag ik van je dat je al minimaal één vorm van aanbod succesvol hebt gemaakt en dus in de basis hebt laten zien dat je weet hoe klanten aantrekken werkt.

Q

Je zoekt een ‘Maak een plan voor mij waarin jij mij tot op de centimeter nauwkeurig voorschrijft welke stappen ik moet zetten’-coach. Zo’n coach kan ik niet voor jou zijn, omdat ik er juist heel erg in geloof dat er goud ontstaat als mijn kennis van manieren om jouw bedrijf te laten groeien samenkomt met jouw eigen ideeën en gevoel over wat jou gaat helpen groeien

Q

Je wilt continu de ‘Hoe zou je het zelf aanpakken?’-vraag om je oren geslingerd krijgen. Hoewel ik het superbelangrijk vind dat jij succes bereikt op een manier die volledig bij jou past, is dit traject veel meer dan een ‘Alle antwoorden zitten al in je’-traject. Dan had je het immers net zo goed volledig zelfstandig kunnen doen. In dit traject krijg je concrete en bewezen strategieën en actieplannen om jouw bedrijf te laten groeien, die jij vervolgens modelleert naar dat wat het allerbeste past bij jou

Q

Je wilt van tevoren exact weten wat je in dit traject te wachten staat. Het is de allereerste keer dat ik dit traject ga geven en Opschalen vanuit je hart zal ontstaan in cocreatie tussen jou, mij en de andere deelnemers. Alle live onderdelen worden volledig afgestemd op de behoeftes van de deelnemers. Een deel van wat je gaat ontvangen ligt dus niet van tevoren al vast. 

WANNEER PAST DIT TRAJECT HEEL GOED BIJ JOU?
R

Als ambitieus een woord is dat van toepassing is op jou. Je verlangt er naar om, volgens jouw eigen definitie van plezier en succes, meer mensen te helpen en meer impact te maken met jouw mooie aanbod.

R

Als je iemand bent die er niet voor terugdeinst om actie te ondernemen, ook als het acties zijn die je spannend vindt of die anders zijn dan hoe je de dingen eerder (bijvoorbeeld vanuit ‘zo hoort het’-gedachten) hebt gedaan. Je durft te handelen vanuit het idee dat wél actie ondernemen je altijd verder brengt dan géén actie ondernemen. Zelfs als het niet zo uitpakt als je wilde leer je er iets van dat je alsnog dichter bij je doel brengt.

R

Als je een bedrijf hebt dat in de basis geschikt is voor schaalbare verdienmodellen waarmee je meer groei en impact kunt realiseren zonder dat je daar telkens harder voor hoeft te werken. Overigens geloof ik dat er in elk bedrijf mogelijkheden zijn voor schaalbaarheid, maar als je deelneemt aan dit traject is het fijn als je hier zelf ook zo naar kijkt.

R

Als je gelooft in de kracht van groepscoaching. Zelf geloof ik heel erg in de kracht van groepen en in de magie die ontstaat als ondernemers met uiteenlopende bedrijven en achtergronden bij elkaar komen. Daarom is Opschalen vanuit je hart een groepscoachingstraject, inclusief natuurlijk meer dan voldoende aandacht voor elke individuele deelnemer. Doordat de groep zorgvuldig wordt samengesteld, mag je erop vertrouwen dat je dit traject samen volgt met ondernemers die op een vergelijkbare manier in het ondernemerschap staan als jij en dat je binnen de groep precies krijgt wat jij nodig hebt. 

 

Het startpunt van Opschalen vanuit je hart

Als jij besluit deel te nemen aan Opschalen vanuit je hart, dan start je sowieso met een offline of online VIP-dag die in het teken staat van Groei en impact op jouw voorwaarden. Tijdens deze VIP-dag maken we samen helder welke doelen jij in de 4 maanden waarin we intensief gaan samenwerken wilt bereiken en wat jij nodig hebt om van dit traject een succes te maken. Aan het einde van deze VIP-dag heb je al een actieplan met concrete stappen en handvaten om tijdens Opschalen vanuit je hart mee vooruit te gaan.

Op basis van alles dat er tijdens de VIP-dagen aan bod komt, zal ik de inhoud van de themadagen samenstellen. Je mag er dus op vertrouwen dat jij gedurende het Opschalen vanuit je hart-traject precies gaat krijgen wat jij nodig hebt.

 

Hoe ziet het vervolg eruit?

Aansluitend op de VIP-dagen zullen er voor deelnemers aan Opschalen vanuit je hart 4 maanden lang twee (online) live-dagen zijn. Elke maand zal één van de twee online live-dagen in het teken staan van een thema dat aansluit bij Opschalen vanuit je hart.

Zoals al aangegeven, zullen deze thema’s ontstaan op basis van de behoeftes van de deelnemers, maar je kunt denken aan thema’s als: een aanbod succesvol maken, een aanbod slim opschalen, van offline naar online gaan, je huidige klanten op nog meer manieren helpen, verkopen vanuit je hart, money mindset, je bekendheid bij nieuwe klanten vergroten, op een fijnere manier met je tijd omgaan, ondernemen op jouw eigen voorwaarden, door je eigen (denkbeeldige) plafond heen breken, enzovoort, enzovoort.  

De andere maandelijkse live-dag zal de setting hebben van een mastermind, waarbij elke deelnemer aan Opschalen vanuit je hart één vraagstuk in mag brengen waarop je uitgebreid gecoacht wordt. Ook deze masterminds zijn in principe online, maar mocht er vanuit de groep juist ook behoefte zijn aan live verbinding en contact, dan kunnen ze ook worden opgesplitst in één online mastermind (in de ochtend) én één live mastermind (in de middag). De keuze hierover maak ik in nauw overleg met jou en de andere deelnemers. 

De (online) live-dagen zullen zo veel mogelijk plaatsvinden op de eerste en de derde dinsdag van de maand.

 

Bij welk type bedrijf en ambitie past Opschalen vanuit je hart het beste?

Er zijn drie groepen ondernemers die ik in dit traject het allerbeste kan helpen, omdat het de dingen zijn waar ik de meeste ervaring mee heb. Herken jij je in één van deze drie, dan is Opschalen vanuit je hart vrijwel zeker geschikt voor jou. Herken jij je niet in één van deze drie groepen, maar voel je wel heel sterk dat je er in Opschalen vanuit je hart bij wilt zijn? Vul dan sowieso de vragenlijst in om te kijken of jij ook een match bent voor dit traject.

Groep 1: je wilt succesvol (meer) aanbod opzetten

Je werkt al 1-op-1 met klanten, maar je wilt ook graag met succes een online of offline aanbod creëren waarmee je meer klanten tegelijk kunt helpen. Denk aan een online training of cursus, een membership, een webshop, een groepstraject of nog een ander (schaalbaar) aanbod waarmee je meer mensen tegelijk helpt zonder dat dit jou meer tijd kost. Of je hebt al een aanbod, maar je wilt dit aanbod uitbreiden op een manier die zowel voor jouzelf als voor jouw klanten een waardevolle en logische aanvulling is.

Groep 2: je wilt opschalen op een manier die past bij jou

Je hebt al een aanbod dat stevig staat en waarvoor je (redelijk) gemakkelijk nieuwe klanten krijgt. Maar het zijn nog niet de aantallen nieuwe klanten die je graag wilt. Je bent op zoek naar een slimme en bij jou passende manier om met jouw mooie aanbod veel meer mensen te bereiken en helpen en zo meer impact te maken.

Groep 3: je wilt de dingen die je doet nóg meer op jóuw manier doen

Wie van buitenaf naar jou kijkt, ziet iemand die succesvol is in wat zij of hij doet. Maar bij jou van binnen knaagt er iets: ook al heb je succes met wat je doet, het voelt niet (altijd) als licht, makkelijk en de allerleukste invulling van jouw ondernemersleven. Je wilt hulp om de dingen die je doet nóg meer op jóuw eigen manier te doen, waardoor je bedrijf blijft groeien en jij tegelijk veel meer plezier en moeiteloosheid in het ondernemen gaat ervaren.

Wil jij deelnemen aan Opschalen vanuit je hart?

Opschalen vanuit je hart is een VIP-traject waar een kleine selectieprocedure aan verbonden is, om er zeker van te zijn dat de energie en samenstelling van de groep straks helemaal kloppen én dat dit traject jou de mogelijkheid biedt om jouw mooie doelen te behalen.

Je investering in Opschalen vanuit je hart is 997 euro. Er is ook een mogelijkheid om in 4 maandelijkse termijnen van 257 euro te betalen. Als je straks als eerste de kans wilt om een plekje in de volgende ronde van Opschalen vanuit je hart te boeken, wil ik je vragen hieronder jouw naam en e-mailadres in te vullen. Ik laat het je dan als eerste weten als de aanmelding weer open gaat. 

 

 

“Ik heb mijn online academie gelanceerd op een manier die heel erg bij mij past”

“Ik wilde heel graag een serieuze coach die ervaring heeft en een hartemens. Dus iemand die echt passie voor haar werk heeft, maar ook voor haar klanten. Mijn doel was om een online Academie te bouwen en mijn klanten veel meer extra’s te kunnen bieden. Bij alles wat erbij komt heeft Rimke meegedacht en handvatten gegeven. 

Het belangrijkste dat ik bereikt heb is het ontwikkelen en lanceren van een nieuwe online academie op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven. 

Het meest waardevol vind ik de coaching van Rimke, maar ook van de andere deelnemers uit de groep, omdat iedereen graag een bijdrage wil leveren aan een ander. Ik word zelf altijd heel enthousiast van mensen die vooruit gaan. Ook het leren plannen en een strategie uitdenken en dichtbij mezelf blijven vond ik waardevol. 

Bij Rimke krijg je meer dan waar voor je geld. Ze is super gedreven voor haarzelf en haar klanten, realistisch en eerlijk. Ze sluit aan bij waar je staat, dan kun je zelf verder stappen zetten.”

Angela Vrieling, deelneemster eerder VIP-traject

Coachnest

Ja, ik heb interesse in Opschalen vanuit je hart

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Extra bonussen voor nog meer groei en impact

Als deelnemer aan Opschalen vanuit je hart krijg je drie superwaardevolle bonussen die jou helpen om nog meer waarde uit dit traject te halen:

 

Bonus 1: dagelijkse coaching in de Facebookgroep van Opschalen vanuit je hart (waarde: onbetaalbaar)

In de Facebookgroep speciaal voor de kleine groep deelnemers aan Opschalen vanuit je hart kun je dagelijks terecht met al je vragen en uitdagingen. Elke werkdag zal ik in de groep aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en je te coachen als je ergens vastloopt. Ook de andere deelnemers kunnen hier natuurlijk met je meedenken. Als lid van de Facebookgroep word je iedere week aangemoedigd minimaal één vraag in te brengen waarvan het antwoord jou vooruit helpt bij het bereiken van je doelen en dromen. Ook zal ik er regelmatig een prikkelende vraag stellen die jou uitdaagt en aan het denken zet. 

 

Bonus 2: ‘O jee, wat nu’-begeleiding per e-mail (twv. 497 euro)

Wanneer je als ondernemer groeistappen gaat zetten, komen er altijd wel ‘O jee, wat nu-obstakels’ op je pad: je weet wel, van die situaties waarin je graag even snel met iemand wilt sparren over hoe je hier het beste mee omgaat. Als er zich in jouw geval zo’n situatie voordoet – en je die liever 1-op-1 aan mij voorlegt dan in de Facebookgroep – dan staat mijn mailbox gedurende het hele Opschalen vanuit je hart-traject voor je open om met je mee te denken en je van een goed advies te voorzien, zodat jij snel weer verder kunt.

 

Bonus 3: extra VIP-sessie Jouw succesplan voor 2023 (twv 297 euro)

Speciaal voor alle deelnemers aan Opschalen vanuit je hart organiseer ik in de loop van december 2022 een online VIP-sessie Jouw succesplan voor 2023. In deze sessie kijken we samen vooruit naar wat jij in 2023 wilt bereiken en hoe jij dat gaat realiseren op de manier die het allerbeste past bij jóu, zodat je het nieuwe ondernemersjaar vol vertrouwen in kunt gaan. 

 

“Ik heb meer voor elkaar gekregen”

“Al snel nadat ik startte met het ondernemerschap, had ik in de gaten dat als ik wilde groeien met mijn bedrijf, ik dat niet alleen kon. Dat maakte dat ik toen bij een businesscoach in een coachingstraject ben gestapt. Hier heb ik Rimke leren kennen. En waar voor mij de online wereld nog vrij nieuw was op dat moment, merkte ik dat Rimke daarin al een heel stuk verder was. Zij bleek behoorlijk wat kennis op dat gebied te hebben. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe coach, had ik inmiddels een goed gevoel bij Rimke en heb ik besloten om me aan te melden voor haar Groeisprong-traject. Daar heb ik geen spijt van gehad.

Regelmatig hadden we in Groeisprong met z’n allen een online mastermind, waarbij ieders professionele inbreng aan bod kwam. De sfeer was heel goed, dus je kon eigenlijk elk vraagstuk waar je tegenaan liep ter tafel brengen. Daarnaast keek Rimke ook heel specifiek met mij mee naar naar hoe ik verder kan groeien met mijn bedrijf. Waar ik nogal eens de neiging heb om te moeilijk te denken, kan Rimke dingen veel simpeler en laagdrempeliger zien. Door haar heb ik onder andere geleerd om projecten en nieuwe dingen in kleine stappen te verdelen en gewoon te beginnen, waardoor ik meer voor elkaar heb gekregen.”

Leonie Backus, deelneemster eerder VIP-traject

Gezondheidscoach Leudal

“Ik geloof nu veel meer in mezelf”

“Ik wilde in Groeisprong mijn hondenfotografie laten groeien en daar klanten voor krijgen. Ik wilde een goede basis hebben voor een mooi bedrijf. In de eerste ronde van Groeisprong waren de coachsessies erg waardevol door de sturing van Rimke, en in de tweede ronde merkte ik dat ik zelf al veel dingen begon te zien, waardoor ik zelf veel inbreng had en door Rimke ondersteund werd. In de masterminds ontdekte ik steeds meer wat wel en niet bij me paste, ook een waardevol proces.

Het mooiste vind ik dat ik nu zelf een kwartaalplan kan maken en veel zichtbaarder ben op social media, zonder veel moeite. En ook dat ik een betere mindset heb gekregen tegenover geld. Ik had dit niet kunnen bereiken door alles zelf uit te zoeken. Rimkes inzicht in marketing en mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben mij gebracht waar ik nu ben. En ik geloof 75 procent meer in mezelf dan voordat ik aan Groeisprong begon.”

Yvonne van Leeuwen, deelneemster eerder VIP-traject

Animal Design Fotografie

 

Wat levert meedoen aan Opschalen vanuit je hart jou op?

Omdat Opschalen vanuit je hart een maatwerk-coachingstraject is, waarin jouw doelen en dromen het startpunt zijn, is het resultaat natuurlijk voor elke deelnemer verschillend. Wat je sowieso mag verwachten is dat je de doelen waarmee je aan Opschalen vanuit je hart begint gaat behalen. Concreet kan dit bijvoorbeeld betekenen dat:

=

Je met succes een nieuw (schaalbaar) aanbod hebt ontwikkeld en daar ook al je eerste klanten voor gekregen hebt

=

Je straks dubbel zo veel aanvragen en klanten krijgt voor een bestaand aanbod waarmee je nu al met veel plezier klanten helpt

=

Je veel meer plezier en vrijheid ervaart in alles dat jij doet in je bedrijf

=

Je veel meer durft te vertrouwen op je gevoel en daardoor veel krachtigere keuzes maakt die zorgen voor een snellere en fijnere groei van jouw bedrijf

MIJN GARANTIE VOOR JOU

Voordat jij een plekje krijgt in de pilotgroep van Opschalen vanuit je hart, kijken we samen zorgvuldig of dit voor jou het juiste traject is om jouw doelen en dromen te bereiken. Als het antwoord hierop voor ons beiden ‘ja’ is, is de kans groot dat jij in Opschalen vanuit je hart jouw doelen gaat bereiken.

Maar omdat dit een gloednieuw traject is en ik me best kan voorstellen dat je het toch ook wel spannend vindt om de investering in Opschalen vanuit je hart te doen, wil ik je graag de volgende garantie geven: als voor 31 oktober (dus na de VIP-dag en de eerste échte maand van Opschalen vanuit je hart) blijkt dat Opschalen vanuit je hart toch niet hét traject voor jou is, dan heb je de mogelijkheid om dit bij mij aan te geven en je volledige investering (exclusief 97 euro als vergoeding voor de VIP-dag) terug te ontvangen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl.

Ja, ik heb interesse in Opschalen vanuit je hart

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Veelgestelde vragen over Opschalen vanuit je hart

Omdat dit een gloednieuw traject is, heb ik nog maar een klein overzicht met veelgestelde vragen voor je. Heb je één of meer vragen over Opschalen vanuit je hart die daar niet tussen staan? Stuur mij dan even een mailtje op rimke@ikhelpjouonline.nl. Ik geef je dan een goed en eerlijk antwoord – en bovendien leer ik dan van jou welke vragen ik in het Veelgestelde vragen-gedeelte van deze pagina kan opnemen. Dus aarzel niet om een berichtje te sturen als je iets wilt vragen.

 

Je hebt het erover dat de basis van je bedrijf al moet staan. Wat bedoel je daar precies mee?

Daar bedoel ik mee dat je in elk geval al één aanbod hebt en daar ook al (op zijn minst redelijk) gemakkelijk nieuwe klanten voor krijgt. In Opschalen vanuit je hart gaan we niet aan de slag met vragen als ‘Hoe kies ik mijn ideale klant?’, ‘Wat kan ik het beste aanbieden?’ en ‘Hoe krijg ik mijn eerste klanten?’

Niet omdat dit geen belangrijke vragen zijn, maar wel omdat ik niet de allerbeste coach ben om je bij deze basis te helpen. Als dit de plek is waar jij op dit moment staat met je bedrijf, zijn er genoeg andere coaches die je daar vele malen beter bij kunnen helpen. Mijn kracht ligt juist in jou begeleiden om dat wat je al hebt staan nog verder uit te bouwen. Dat kan op twee manieren: meer klanten krijgen voor je al bestaande aanbod en/of nieuw aanbod ontwikkelen dat een goede aanvulling is op wat je al hebt.

 

Je hebt het over schaalbare verdienmodellen. Wat versta je daar precies onder?

Ha, ik weet dat verschillende mensen een verschillende definitie hebben van ‘schaalbaarheid’, dus goed om dat even concreet te maken. Ik bedoel hiermee alles dat de vorm heeft van een online training of cursus, een groepsworkshop, een membership, een webshop of een andere vorm waarbij je in een bepaalde hoeveelheid tijd meer dan één persoon tegelijk kunt helpen.

Stel dat je nu 1-op-1 met klanten werkt, dan is de definitie van schaalbaarheid voor mij bijvoorbeeld dat je ook groepsworkshops gaat geven waar bijvoorbeeld vier, acht, tien of twintig mensen aan mee kunnen doen. Of als je nu een ‘offline’ aanbod hebt, dan is de definitie van schaalbaarheid voor mij bijvoorbeeld dat je ook een online training of cursus gaat ontwikkelen waarin je (veel) meer mensen tegelijk kunt helpen zonder dat jou dit veel extra tijd kost.

 

Opschalen vanuit je hart klinkt interessant, maar Leeuwarden is een beetje ver voor mij.

Ha, dat is helemaal geen probleem, want Opschalen vanuit je hart is in de basis een online traject, waarvoor je niet naar mij in Leeuwarden hoeft te reizen. Alle themadagen en masterminds vinden online plaats, via Zoom. Alleen voor de VIP-dag, die je extra krijgt om een vliegende start te maken met Opschalen vanuit je hart, is er de mogelijkheid (maar dus niet de verplichting) om naar mij in Leeuwarden te komen. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk deze VIP-dag online via Zoom te volgen.

Ja, ik heb interesse in Opschalen vanuit je hart

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.