fbpx

Opschalen vanuit Google: In 4 weken jouw route naar dubbel zo veel klanten en omzet uit je website

Opschalen gaat niet om harder werken, het gaat om slimmer werken. Ben jij daar klaar voor? Doe dan mee vanaf maandag 26 februari.

 

 

Wat is Opschalen vanuit Google?

Opschalen vanuit Google is een programma van 4 weken waarin ik je meeneem in de 4 stappen die jij mag zetten als je minstens dubbel zo veel klanten en omzet uit je website wilt halen (meer dan dubbel mag natuurlijk ook). We gaan in 4 online masterclasses van 2 uren samen aan de slag om jouw bedrijf vanuit Google te laten groeien. 

 

Week 1: Verdubbel je websiteverkeer, verdubbel je leads. Hierin neem ik je mee in de slimme acties die je elke maand mag doen om te zorgen dat er dubbel zo veel bezoekers en dus dubbel zo veel mogelijke klanten ( = leads) op jouw website komen – en dubbel zo veel aanvragen en aanmeldingen in jouw mailbox. 

Week 2: Een klantreis om van te dromen. Tussen het moment dat jouw bezoekers op je website komen en het moment dat ze op een koop- of contactknop klikken kan er van alles gebeuren. Dingen die zorgen dat ze die knop nooit bereiken én dingen die ervoor zorgen dat ze twee keer zo snel klant bij je willen worden, of je dubbel zo graag willen spreken. In deze masterclass gaan we zorgen dat jouw favoriete websitebezoekers twee keer zo snel klant willen worden.

Week 3: Een onweerstaanbare aanbodpagina met een bovengemiddelde conversie. Wat zou het voor jou en je bedrijf betekenen als je de conversie uit je aanbodpagina met minstens 2 procent omhoog zou krijgen? Hoeveel extra klanten en omzet zou je dat opleveren? Om van een hoger aantal kijkers op je website ook echt klanten te maken mag je op details

Week 4: Continu klanten uit je e-mails. Je e-maillijst is geen vriendenlijst, het is een marketingmiddel om klanten en omzet te maken. Ik durf de stelling wel aan dat jij op dit moment minstens de helft van je kansen om klanten uit je e-mails te halen laat liggen. In deze masterclass ontdek je waar deze gemiste kansen liggen en hoe jij minstens dubbel zo veel klanten en omzet uit je mailinglijst haalt.

 

Wanneer vinden de masterclasses plaats?

Maandag 26 februari van 13.00 tot 15.00 uur: Verdubbel je websiteverkeer, verdubbel je leads

Maandag 4 maart van 10.00 tot 12.00 uur: De ideale klantreis

Dinsdag 12 maart van 11.00 tot 13.00 uur: Een onweerstaanbare aanbodpagina met een bovengemiddelde conversie

Maandag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur: Continu klanten uit je e-mails

 

Lukt het je niet om op alle data live aanwezig te zijn? Geen probleem, je houdt toegang tot de opnames tot en met 1 mei. Wat ik met je ga delen kan je met gemak minstens 10.000 euro extra omzet opleveren dit jaar, ook als je de masterclasses terugkijkt, dus laat je bij je beslissing of je deelneemt niet leiden door hoeveel je live aanwezig kunt zijn. Voorafgaand aan de masterclasses krijg je steeds de kans om mij jouw vragen over het thema van die week voor te leggen, zodat elke masterclass helemaal aansluit bij dat wat jou verder helpt. 

 

Bonus: tijdelijke besloten Opschalen vanuit Google Facebookgroep

Voor alle deelnemers aan Opschalen vanuit Google is er een tijdelijke besloten Facebookgroep waar je mij een maand lang al je vragen kunt stellen over de thema’s die in de masterclasses aan bod komen en hoe jij alles slim toepast. Ik beantwoord in deze groep 31 dagen lang al je vragen.

 

Jouw investering in Opschalen vanuit Google is 297 euro (ex btw) als je je uiterlijk 25 februari aanmeldt. 

 

Wanneer is Opschalen vanuit Google iets voor jou?

Als jij meedoet aan Opschalen vanuit Google, dan ga ik ervan uit dat je op dit moment al klanten en omzet uit Google haalt – en dan niet doordat er per ongeluk eens een klant komt binnenvliegen, maar omdat jij weet wat je daarvoor te doen hebt. Kortom: de basis staat – en nu wil je op zijn minst verdubbelen.

Ook ga ik ervan uit dat je niet de kriebels krijgt van het woord ‘ambitieus’ en juist wel van het woord ‘bedrijfje’. Je wilt een omzet van minstens 40.000 euro per jaar uit je bedrijf halen (of haalt die er nu al uit) – of dat nu al gelijk in 2024 is, of in de komende jaren. Als dat zo is, dan kun je het je niet veroorloven om over elke mooie kans die op jouw pad komt wekenlang te wikken en te wegen. Dat neemt veel te veel ruimte in beslag in je hoofd: ruimte die jij nodig hebt voor veel belangrijkere dingen dan dat – namelijk het helpen van je klanten en het ondernemen van slimme acties die zorgen dat je nog veel meer klanten kunt helpen en dus ook omzet en impact kunt maken.

Wil je graag dat nieuwe klanten dubbel zo vaak en gemakkelijk naar jou toe komen? Dat websitebezoekers nog veel sneller besluiten je aanbod te kopen of daarover contact met je op te nemen? Dat jouw omzet verdubbelt zonder dat jij daar dubbel zo hard voor hoeft te werken? Dan is Opschalen vanuit Google voor jou.

Het is de allereerste keer dat ik al deze waarde over Opschalen vanuit Google ga delen, en zoals met alles dat ik voor het eerst doe, is de investering dan extra aantrekkelijk. Je krijgt hierna nooit meer de kans om al deze kennis zo voordelig van mij te ontvangen – en die investering kun je dan ook nog aftrekken als opleidingskosten voor je bedrijf.

Beantwoord de bovenstaande vragen voor jezelf en druk op de knop als je erbij wilt zijn in Opschalen vanuit Google.

 

Wil je nog even overleggen of Opschalen vanuit Google iets voor jou is? 

Lees je hierboven sommige dingen waar jij je wel in herkent en andere waarvan je niet zeker weet of jij eraan voldoet? Weet je niet zeker of jij nu al genoeg klanten en omzet uit Google haalt om al aan opschalen toe te zijn? Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet en stuur mij een mailtje op rimke@ikhelpjouonline.nl met als onderwerpregel Vraag Opschalen vanuit Google, en leg me daarin jouw vraag of twijfel voor. Dan kijk ik even persoonlijk met je mee of Opschalen vanuit Google voor jou gaat werken. Zet het adres van jouw website ook even in je mail.