Online VIP-dag: Dubbel zo veel klanten op je website - Ik help jou online

ONLINE VIP-DAG DUBBEL ZO VEEL KLANTEN OP JE WEBSITE

Voordat de mensen die jij met je mooie aanbod kunt helpen klant bij je worden moeten ze je eerst weten te vinden. Wil je klanten krijgen via je website, dan is het niet het allerbelangrijkste dat die website een prachtig visitekaartje voor je is, maar dat hij de juiste mensen naar je toe trekt: jouw potentiële klanten. Anders is je website net zoiets als dat winkeltje in een achterafstraatje vlakbij het drukke winkelgebied: wel in de buurt van de drukte, maar zelf nauwelijks bezocht door mogelijke klanten.

In de basis is het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld om jouw website vindbaar te maken voor de juiste mensen. Het vraagt erom dat jij je goed kunt verplaatsen in de mensen die jij graag als klant wilt hebben en vervolgens de taal spreekt die zij ook gebruiken. Dan werkt Google als een magneet voor je die automatisch de juiste klanten jouw online wereld binnentrekt.

 

Maar ik begrijp hoe dat gaat als jij hier in je eentje voor gaat zitten

Je hebt geen idee waar te beginnen, ziet door de bomen het bos niet. Je weet niet waar je op moet letten of wat jij moet doen om jouw website vooruit te helpen. Na een halfuurtje doelloos surfen of naar je beeldscherm staren stop je er maar weer gefrustreerd mee, met nog meer vraagtekens dan toen je besloot te beginnen. Gevolg is dat je geen stap verder komt met het goed vindbaar maken van jouw website voor jouw nieuwe klanten. En die dus ook niet echt in grote stromen bij je voor de (digitale) deur staan. 

 

 

Hoe zou het voor je zijn als ik je een hele dag bij de hand neem en jij daarna weer minimaal een halfjaar vooruit kunt met het laten groeien van je website?

Als we een hele dag samen aan de slag gaan: jij, ik en maximaal nog drie andere ondernemers van wie je ook weer veel kunt opsteken? En dat jij op die dag genoeg leert (en vooral ook leert begrijpen) om je websiteverkeer minimaal te verdubbelen, en het van daaruit nog een keer te verdubbelen? Zodat je niet alleen dubbel zo veel bezoekers op je website krijgt, maar ook dubbel zo veel aanvragen in je mailbox, dubbel zo veel directe kopers op je website en dubbel zo veel omzet uit je website?

 

Dit is precies wat we gaan doen tijdens de online VIP-dag Dubbel zo veel klanten op je website

Ik ga je helpen met iets dat voor mij gesneden koek is, maar voor veel ondernemers o zo lastig: een plan om het bezoek aan je website flink te laten groeien. Niet om het groeien op zich, maar met als doel om precies de juiste mensen naar jouw website te brengen: jouw toekomstige klanten.

Dit is wat we gaan doen:

Snelle verbeterkansen spotten

Hoe staat je website er nu voor en welke kansen zijn er voor jou om net wat plekjes in Google op te schuiven zodat je wél in plaats van niet gevonden wordt?

Blogideeën opdoen

We gaan specifiek op zoek naar blogonderwerpen die bij jou passen én de potentie hebben het goed te doen in Google. Je maakt in de loop van de VIP-dag een lijstje met onderwerpen waar jij het komende halfjaar over kunt bloggen, inclusief de zoektermen die je in die blogs op slimme plekken gaat gebruiken.

Spieken bij je collega’s

In mijn favoriete zoekwoordentool Ubersuggest zie je niet alleen waar jouw kansen liggen, maar ook wat de meest succesvolle collega’s in jouw branche of vakgebied zo goed doen. Doordat ik alles wat we tegenkomen in een paar seconden kan interpreteren, leer jij daar veel van wat je zelf kunt gebruiken om weer een paar stappen dichter bij de Google-toppers in jouw vakgebied te komen.

En meer

Doordat we tijdens de online VIP-dag met een klein groepje zijn is er ook ruimte voor maatwerk. Als er meer dingen zijn die jij wilt leren of weten om dubbel zo veel klanten op je website te krijgen, dan heb je alle ruimte om dat bij mij aan te geven.

Bij wie volg je deze online VIP-dag?

Mijn naam is Rimke de Groot, en een van de dingen waar ik goed in ben is het simpel maken van SEO, zodat ook jij gaat snappen hoe het werkt en bovenal hoe je het voor jou laat werken om nieuwe klanten aan te trekken. Dit jaar heb ik het aantal bezoekers aan mijn website laten groeien van rond de 1.400 per maand naar bijna 4.000 per maand. Gewoon door simpele dingen te doen zoals het schrijven van blogs over de juiste onderwerpen.

Sinds die flinke groei van mijn websitebezoek verkoop ik mijn aanbod vaker op de automatische piloot, word ik veel vaker gemaild door klanten die direct gebruik willen maken van een van mijn diensten en groeit mijn maillijst bijna dagelijks met nieuwe mensen die mogelijk in de toekomst klant bij mij worden. En dat is wat ik jou ook gun, en waar ik je mee ga helpen tijdens deze online VIP-dag.

 

Praktische details van de online VIP-dag

Deze online VIP-dag Dubbel zo veel klanten op je website vindt plaats op donderdag 15 oktober van 10.00 tot 16.00 uur, met een middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur. We komen tijdens de VIP-dag bijeen in Zoom, in een setting waarin we elkaar allemaal kunnen zien en horen. Ik maak een opname van de hele dag, die je achteraf krijgt zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken en luisteren. Er zijn maximaal 4 plekken, zodat ik alle deelnemers optimale aandacht kan geven.

Je investering in deze online VIP-dag is 97 euro (ex btw).