fbpx

Probeer continu klanten uit je website gratis uit

als jij slim en structureel meer klanten en omzet uit Google wilt halen

 

Klanten krijgen die jóu weten te vinden is de meest fijne manier om meer mensen te helpen met jouw mooie aanbod. Het maakt dat je niet continu zelf druk hoeft te zijn met het zoeken naar nieuwe klanten. 

Als nieuwe klanten jou goed kunnen vinden in Google én op jouw website echt een connectie met jou kunnen maken, zullen ze vele malen sneller de stap naar jou en jouw aanbod zetten, zonder dat jij aan ze hoeft te trekken of verkooptrucjes uit de kast hoeft te halen om ze over te halen.

In mijn training Continu klanten uit je website heb ik inmiddels meer dan 150 zelfstandig ondernemers mogen helpen om klanten en omzet uit Google te halen. En jij hebt nu de unieke kans om een aantal van de super-waardevolle lessen uit Continu klanten uit je website tijdelijk te volgen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of jij ook bij Continu klanten uit je website wilt aansluiten.

 

UNIEKE KANS: KRIJG 5 dagen toegang tot 5 waardevolle lessen uit continu klanten uit je website

 

Als je wilt heb jij de kans om 5 dagen lang een vijftal lessen uit mijn training Continu klanten uit je website te volgen, helemaal gratis en vrijblijvend. Als je je hieronder inschrijft krijg je meteen toegang tot deze lessen. Vergeet niet om ook even je achternaam in te vullen, dat is zodat mijn mailsysteem automatisch een account voor je aan kan maken in mijn Ik help jou online Academie.

 

 

DIT IS WAT HET VOLGEN VAN DEZE MINITRAINING JE GAAT OPLEVEREN: 

Hoe je erachter komt waar jouw mogelijke klanten op googelen als ze naar jou op zoek zijn, zodat je via Google veel gemakkelijker nieuwe klanten kunt bereiken. 

Welk zinnetje bovenaan je homepage mag staan als je mogelijke klanten op je website wilt houden in plaats van ze meteen weer bij je weg te jagen en nooit meer terug te zien. 

Hoe jij jezelf op een fijne, bij jou passende manier laat zien op je website, zodat nieuwe klanten heel gericht kiezen voor jóu en voor jóuw aanbod. 

Wat de eerste stap is die je mag zetten om jouw aanbod onweerstaanbaar en dus super-aantrekkelijk te maken voor jouw toekomstige klanten, zodat zij het veel gemakkelijker en sneller bij je gaan kopen. 

Hoe je Google Mijn Bedrijf, een handig extra hulpmiddel van Google, goed voor je laat werken, zodat je nog gemakkelijker klanten en omzet uit Google krijgt. 

En misschien nog wel een hele leuke extra verrassingsles 

 

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN ALS JE je aanmeldt?

Je krijgt in de 5 lessen die je gratis mag volgen superwaardevolle tips en handvaten aangereikt om jezelf gemakkelijk vindbaar te maken voor nieuwe klanten én om van je websitebezoekers ook echt nieuwe klanten te maken, zodat je meer omzet gaat maken uit je website. Ook kun je na het volgen van deze lessen een weloverwogen keuze maken of je al dan niet aan wilt sluiten bij de training Continu klanten uit je website.

 

HOE DOE JE MEE AAN DEze minitraining?

Als jij je hieronder gratis inschrijft voor de 5 lessen van Continu klanten uit je website, ontvang je meteen jouw inloggegevens waarmee je vijf dagen lang toegang krijgt tot de lessen, binnen mijn Ik help jou online Academie. Je kunt alle lessen vervolgens 5 dagen onbeperkt bekijken, op de momenten die jou goed uitkomen.