fbpx

Gratis meer klanten uit je website sessie 

Herken je deze nummer 1 vraag waar veel zelfstandig ondernemers hun hoofd over breken, ook als ze al een tijdje bezig zijn:

‘Hoe kom ik telkens weer aan nieuwe klanten? En hoe doe ik dat zonder dat ik de hele dag door op social media actief hoef te zijn en met mijn aanbod (of mezelf) te koop hoef te lopen?’

Zo ja, laten we dan samen in een Meer klanten uit je website-sessie eens kijken hoe jij ervoor zorgt dat er (veel) meer nieuwe klanten uit zichzelf naar jóu toe komen, omdat ze jou goed weten te vinden in Google en zich op jouw website zo aangesproken voelen dat ze maar wat graag contact met je opnemen of zelfs rechtstreeks bij je kopen.

De Meer klanten uit je website-sessie gaat jou helpen als: 

  • je nu nog niet of nauwelijks klanten hebt en gemotiveerd bent om op een bij jou passende manier je eerste klanten naar jou toe te laten komen en/of een meer stabiele stroom klanten naar jou toe te laten komen
  • je bedrijf al een beetje loopt, maar jij niet het type ondernemer bent dat genoegen neemt met ‘een beetje’. In dat geval kijken we samen hoe jij slim en simpel (veel) meer nieuwe klanten naar jou toe gaat laten komen
  • Je al een behoorlijk goedlopend bedrijf hebt, maar niet (meer) blij wordt van alles dat je binnen je bedrijf moet doen om constant nieuwe klanten te krijgen en de boel draaiende te houden. Dan kijken we samen hoe het, met een goed vindbare website als basis, veel eenvoudiger en slimmer kan. 

 

Jouw Meer klanten uit je website-sessie boeken

Tijdens een Meer klanten uit je website-sessie krijg je van mij 3 persoonlijke tips die jou helpen om je grootste obstakel of uitdaging van dit moment in je bedrijf, uiteraard gerelateerd aan je website, op te lossen. De sessie duurt 30 minuten en vindt online plaats, via Zoom. Het boeken van jouw Meer klanten uit je website-sessie gaat in 2 simpele stappen. 

Stap 1: als je hieronder jouw naam en e-mailadres achterlaat, ontvang je een kort vragenformulier waarin je mij wat achtergrondinformatie geeft om jou tijdens de sessie zo goed mogelijk te helpen.  

Stap 2: als ik aan de hand van jouw antwoorden zeker weet dat ik je goed kan helpen tijdens de Meer klanten uit je website-sessie, dan plannen we snel daarna een afspraak in om elkaar via Zoom te spreken. Dit zal altijd binnen een week zijn, vaak al sneller. 

 

De Meer klanten uit je website-sessie boek je gratis, zonder addertjes onder het gras. 

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Bij wie boek je deze sessie?

Hi, ik ben Rimke de Groot en sinds 2016 heb ik honderden zelfstandig ondernemers mogen helpen om (veel) meer nieuwe klanten uit hun website te krijgen. Ik leer je niet allerlei ingewikkelde nieuwe woorden rond SEO enzo, maar zorg ervoor dat je na een sessie met mij ook echt begrijpt wat jij mag doen om veel meer nieuwe klanten uit je website te halen. ‘Simpel’ en ‘praktisch’ zijn 2 van mijn lievelingswoorden, dus reken er maar op dat je meteen na deze sessie zin hebt om aan de slag te gaan met jouw klantentrekkende website.