Gratis online masterclass voor coaches en therapeuten

De 5 simpele stappen van een klantentrekkende website

Die zorgt dat nieuwe klanten naar jóu toe komen en jij dus niet naar hen op zoek hoeft 

Ontdek welke simpele stappen jij als coach of therapeut mag zetten als jij graag meer nieuwe klanten wilt die jou uit zichzelf weten te vinden in Google en vervolgens ook uit zichzelf contact met je opnemen of rechtstreeks JA zeggen tegen jouw mooie aanbod. Zodat jij regelmatig nieuwe klanten krijgt zonder dat je jezelf voortdurend hoeft te verkopen.

 

Ben jij een coach of therapeut en geniet je volop van het werken met jouw klanten?

Geniet je van het contact met je klanten, van het gevoel dat je voor hen van betekenis kunt zijn, van de dankbaarheid die je van hen terugkrijgt? Weet én voel je dat je nog (veel) meer mensen kunt en wilt helpen met jouw mooie aanbod? Maar struikel je over de vraag hoe jij jezelf telkens bij nieuwe klanten onder de aandacht brengt?

Dan gaat deze masterclass je helpen om:

R

De vragen en woorden te vinden die jouw mogelijke klanten in Google intypen als ze jouw hulp nodig hebben. 

R

De valkuilen te voorkomen waar minstens 80% van de coaches en therapeuten in terechtkomt als je jezelf goed vindbaar wilt maken in Google. 

R

Op je website een supersterke verbinding te maken met jouw toekomstige klanten, zoals je dat ook doet met de mensen die al klant bij jou zijn – zodat de klanten die het beste bij jou passen gemakkelijk de keuze maken voor jóu

R

Jouw aanbod zo onweerstaanbaar te presenteren dat je websitebezoekers het uit zichzelf al bij je willen kopen, zonder dat je hen hoeft over te halen in zo’n ongemakkelijk verkoopgesprek

R

Nu alvast in contact te komen met de mensen die over drie maanden of een halfjaar door jou geholpen willen worden, zodat jij de ‘hollen en stilstaan’-stress in je bedrijf los kunt laten

 

wat anderen zeggen over hun deelname aan mijn masterclasses: 

 

 

BIJ WIE VOLG JE DEZE TRAINING?

Hi, ik ben Rimke de Groot en sinds 2016 heb ik honderden coaches en therapeuten mogen helpen om (veel) meer nieuwe klanten uit hun website te krijgen. In mijn masterclasses leer je niet allerlei ingewikkelde nieuwe woorden rond SEO enzo, maar je begrijpt na deze masterclass wél precies wat jij mag doen om veel meer nieuwe klanten uit je website te halen. ‘Simpel’ en ‘praktisch’ zijn 2 van mijn lievelingswoorden, dus reken er maar op dat je meteen na deze masterclass zin hebt om aan de slag te gaan met jouw klantentrekkende website. 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

HOE LANG DUURT DEZE TRAINING ONGEVEER?

Deze online training duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief de tijd die ik aan het einde maak om al je vragen te beantwoorden. 

 

KOMT ER OOK EEN OPNAME VAN DE TRAINING BESCHIKBAAR?

Ja, ik zal na afloop van de training de opname tijdelijk beschikbaar maken om terug te kijken. Wil je dus wel graag meedoen, maar kun je niet live aanwezig zijn? Meld je dan toch even aan via één van de knoppen hierboven. Ik laat het je per mail weten als de opname voor je klaarstaat.

 

SHOW UP LIVE BONUS; 4 GOUDEN TIPS OM MEER KLANTEN OP EN UIT JE WEBSITE TE KRIJGEN ZONDER MEER WEBSITECONTENT TE MAKEN 

Omdat ik houd van leergierige ondernemers die hun bedrijf én hun doelen serieus nemen, krijg je van mij een mooie extra bonus als jij je niet alleen maar aanmeldt voor de online masterclass De 5 simpele stappen van een klantentrekkende website, maar ook daadwerkelijk live aanwezig bent. In dat geval laat ik je tijdens de training weten hoe je jouw gratis bonus 4 gouden tips om meer klanten op en uit je website te krijgen zonder meer websitecontent te maken in ontvangst kunt nemen.