fbpx

Gratis online masterclass voor coaches en therapeuten

De 5 simpele stappen om klanten en omzet uit Google te halen

Ontdek welke simpele stappen jij als coach of therapeut mag zetten als jij graag meer nieuwe klanten en omzet uit Google wilt halen. Zodat jij regelmatig nieuwe klanten krijgt zonder dat je steeds zelf actief naar hen op zoek hoeft – omdat zij jou al goed weten te vinden. 

 

Er staat momenteel niet op korte termijn een nieuwe masterclass over dit onderwerp op de planning. Wil je het graag als eerste horen als je weer mee kunt doen? Vraag dan hier mijn spiekbriefje voor het plaatsen van zoekwoorden gratis aan. Ik houd je dan per mail op de hoogte van nieuwe data. 

 

Ben jij een coach of therapeut en wil je graag meer nieuwe klanten helpen?

Geniet je van het contact met je klanten, van het gevoel dat je voor hen van betekenis kunt zijn, van de dankbaarheid die je van hen krijgt? Weet én voel je dat je nog (veel) meer mensen kunt en wilt helpen met jouw mooie aanbod? Maar struikel je over de vraag hoe jij jezelf telkens bij nieuwe klanten onder de aandacht brengt?

Dan gaat deze masterclass je helpen om:

R

De woorden en zinnen te vinden die op jouw website mogen staan zodat nieuwe klanten jou in Google kunnen vinden

R

De valkuilen te voorkomen waar minstens 80% van de coaches en therapeuten in terechtkomt als je jezelf goed vindbaar wilt maken in Google. 

R

Nu ook alvast in contact te komen met de mensen die jouw hulp over een paar maanden heel graag willen, zodat jij de ‘hoe kom ik deze maand nou weer aan nieuwe klanten’-stress steeds meer los kunt laten. 

R

Op je website een supersterke verbinding te maken met jouw bezoekers – zodat de klanten die het beste bij jou passen gemakkelijk de keuze maken voor jóu

R

Jouw aanbod zo onweerstaanbaar te presenteren dat je websitebezoekers het uit zichzelf al bij je willen kopen, zonder dat je hen hoeft over te halen in zo’n ongemakkelijk verkoopgesprek

 

wat anderen zeggen over hun deelname aan deze masterclasses: 

 

 

BIJ WIE VOLG JE DEZE TRAINING?

Hi, ik ben Rimke de Groot en sinds 2016 heb ik honderden coaches en therapeuten mogen helpen om (veel) meer nieuwe klanten uit hun website te krijgen. In mijn masterclasses leer je niet allerlei ingewikkelde nieuwe woorden rond SEO enzo, maar je begrijpt na deze masterclass wél precies wat jij mag doen om veel meer nieuwe klanten uit je website te halen. ‘Simpel’ en ‘praktisch’ zijn 2 van mijn lievelingswoorden, dus reken er maar op dat je meteen na deze masterclass zin hebt om aan de slag te gaan met jouw klantentrekkende website. 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

HOE LANG DUURT DEZE TRAINING ONGEVEER?

Deze online training duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief de tijd die ik aan het einde maak om al je vragen te beantwoorden. 

 

KOMT ER OOK EEN OPNAME VAN DE TRAINING BESCHIKBAAR?

Ja, ik zal na afloop van de training de opname tijdelijk beschikbaar maken om terug te kijken. Wil je dus wel graag meedoen, maar kun je niet live aanwezig zijn? Meld je dan toch even aan via één van de knoppen hierboven. Ik laat het je per mail weten als de opname voor je klaarstaat.

 

SHOW UP LIVE BONUS; 4 GOUDEN TIPS OM MEER KLANTEN OP EN UIT JE WEBSITE TE KRIJGEN ZONDER MEER WEBSITECONTENT TE MAKEN 

Omdat ik houd van leergierige ondernemers die hun bedrijf én hun doelen serieus nemen, krijg je van mij een mooie extra bonus als jij je niet alleen maar aanmeldt voor de online masterclass De 5 simpele stappen om klanten en omzet uit Google te halen, maar ook daadwerkelijk live aanwezig bent. In dat geval laat ik je tijdens de training weten hoe je jouw gratis bonus 4 gouden tips om meer klanten op en uit je website te krijgen zonder meer websitecontent te maken in ontvangst kunt nemen.