IK HELP JOU ONLINE LIVE & LUNCH

Je runt je bedrijf alleen en dat vind je heerlijk. Het geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt en te werken waar en wanneer je wilt. Maar het betekent ook dat je er alleen voor staat als je werkt AAN je bedrijf. Dat je alleen zit te puzzelen op vragen als: Hoe kom ik onder de aandacht bij nieuwe klanten? Hoe word ik online meer zichtbaar? Hoe ga ik mijn nieuwe aanbod onder de aandacht brengen? Waar wil ik naartoe werken, hoe wil ik dat mijn bedrijf er over een jaar uitziet?

Eigenlijk zou je hier best eens met andere ondernemers over willen praten. Hoe doen zij dat? Wat werkt goed voor hen als het gaat over online naamsbekendheid en klanten krijgen? En welke tips hebben ze voor jou?

 

IK HELP JOU ONLINE LIVE & LUNCH IN LEEUWARDEN

Dat is precies waar we het over gaan hebben tijdens Ik help jou online Live & Lunch. Met een klein groepje ondernemers komen we bij elkaar en gaan we tips en ervaringen uitwisselen over online naamsbekendheid krijgen, online je aanbod onder de aandacht brengen en online klanten krijgen. Je mag mij al je vragen stellen over online marketing en ondernemen en je kunt leren van de verhalen en ervaringen van de andere deelnemers. En had ik al gezegd dat er ook een heerlijk lunchbuffet is?

De volgende editie van Ik help jou online Live & Lunch vindt plaats op dinsdag 5 november in Leeuwarden. Ik help jou online Live & Lunch begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur. De locatie is Hotel Van der Valk aan de rand van Leeuwarden, makkelijk bereikbaar met de auto en 10 minuten lopen vanaf de bushalte. 

DE PRAKTISCHE DETAILS

Waar: Hotel Van der Valk in Leeuwarden

Wanneer: dinsdag 5 november om 12.00 uur

Wat krijg je: tips over marketing en ondernemen om jouw bedrijf te laten groeien en een uitgebreid lunchbuffet waarbij je zelf kiest wat je wilt eten en drinken

Jouw investering: 25 euro (ex btw)

Plek voor: maximaal 8 deelnemers

× .