Continu klanten uit je lancering - Ik help jou online

TRAINING CONTINU KLANTEN UIT JE LANCERING

 

Is dit herkenbaar voor jou?

Ben jij een gedreven en ambitieuze ondernemer die meer klanten wil helpen en herken je je in één of meer van onderstaande punten:

R

Waarde delen doe je heel graag en makkelijk, maar ook echt je aanbod aan mensen doen, dat vind je een stuk lastiger

R

Je weet wel dat je als ondernemer eigenlijk je aanbod verkoopt, maar het voelt vaak alsof je jezelf aan het verkopen bent. En dat voelt heel ongemakkelijk

R

Je doet wel dingen om je aanbod onder de aandacht te brengen, maar je hebt het idee dat het allemaal losse flodders zijn zonder duidelijk plan

R

Vrijheid en plezier zijn belangrijk voor jou. Als er een manier zou zijn om met veel meer plezier en gemak je aanbod aan veel klanten te verkopen, dan zou je daar direct ‘ja’ tegen zeggen

 

Van frustratie naar fun

Ik weet het nog heel goed. Ik was al een tijdje online ondernemer en het liep nog niet echt storm in mijn bedrijf. Ik werd makkelijk bekend bij steeds meer mensen, maar dat stukje verkopen… ik vond het eng, ik vermeed het of deed het stuntelig en dus kreeg ik weinig klanten.

Tot dan toe had ik vooral veel geleerd over koude acquisitie. Zorgen dat je met potentiële klanten aan de telefoon kwam, of op de koffie mocht komen. Of die zogenaamd o zo leuke netwerkbijeenkomsten bezoeken in de hoop dat je daar aan de praat zou komen met je toekomstige klanten. Wat natuurlijk erg lastig was als je nauwelijks iemand durfde aan te spreken.

Er ging een wereld voor mij open toen ik opeens ontdekte dat er ook zoiets bestond als klanten naar mij toe laten komen. Mensen die zo blij waren met de waarde en inspiratie die ik online deelde dat ze mij benaderden om te vragen hoe ik ze kon helpen, in plaats van andersom. Zeker toen ik op die manier niet één klant kreeg, niet twee, maar een heleboel.  

Deze manier van nieuwe klanten krijgen ben ik gaan finetunen door het in de vorm te gieten van het zogenaamde lanceren. Vanaf het moment dat ik hier al mijn focus aan gaf en de koude acquisitie lekker links liet liggen ging mijn bedrijf flink groeien. En merkte ik in de praktijk dat ik ook een mooi en succesvol bedrijf kon hebben zonder al dat ‘verkoopgedoe’.

 

Wat ik kan, dat kan jij ook

Dat weet ik omdat ik mijn lanceerconcept inmiddels al heb mogen leren aan veel van mijn klanten, en ook zij er in de praktijk mooie successen mee boeken. Patricia bijvoorbeeld, die mij midden in haar eerste lancering onderstaande berichtje stuurde:

“Ik heb een nieuw product ontwikkeld wat compleet buiten mijn comfortzone ligt en ik ben op tijd begonnen met de prelancering. Het grootste obstakel van de lancering bleek ikzelf te zijn en dankzij de feedback, de steun en soms de vriendelijke schoppen onder mijn kont ben ik nu op de helft van de lancering. Ik ben superveel aanwezig op social media, in posts en op stories en ik laat zien dat ik een expert ben. En het werkt! Ik krijg geen klachten dat men mij zo vaak ziet, nee, ik krijg bestellingen!! Op dag 2 was ik al uit de kosten en nu nader ik de 10 in verkopen en het is nu al geslaagd terwijl ik nog 5 dagen lancering te gaan heb.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse

Ook jou help ik graag om door middel van lanceren veel meer leuke klanten naar jou toe te laten komen, in mijn training Continu klanten uit je lancering. 

 

Laat mij je helpen in

Continu klanten uit je lancering

 

De meest complete training die jou leert hoe jij veel leuke nieuwe klanten tegelijk naar jou toe laat komen 

Continu klanten uit je lancering is een online trainingsprogramma waarin je stap voor stap en in eenvoudige lessen leert hoe jij een telkens groeiende stroom klanten krijgt vanuit lanceringen. Je volgt deze training zelfstandig, met groepsbegeleiding in de bijbehorende Facebookgroep waar je dagelijks vragen kunt stellen en waar elke week een online vragenuurtje plaatsvindt. Je krijgt lifetime toegang, dus zolang als de training bestaat.

 

ZO ZIET JOUW STAPPENPLAN NAAR SUCCES ERUIT

De training Continu klanten uit je lancering bestaat uit 8 modules die logisch op elkaar aansluiten. Je volgt deze modules volledig op jouw eigen tempo. Ben je er op dit moment nog niet aan toe om alles uit te voeren wat aan bod komt? Dan doe je eerst een gedeelte van de lessen, want je hebt lifetime toegang tot de training. Ook als je (eerst) met een gedeelte van de modules aan de slag gaat, ga je al mooie resultaten behalen in de vorm van meer klanten en omzet. 

MODULE 1: EEN IJZERSTERK LANCEERPLAN VAN Z NAAR A

In deze module leer je wat de vijf essentiële ingrediënten zijn van een succesvolle lancering en hoe jij een ijzersterk lanceerplan maakt om het aantal nieuwe klanten dat jij graag wilt naar je toe te laten komen. 

MODULE 2: EEN GESLAAGDE PRELANCERING

De prelancering is als de warming-up voor je lancering. Met een goede prelancering zal je lancering vele malen meer succesvol zijn. Hoe je een ijzersterk prelanceringsplan maakt leer je in deze module. 

MODULE 3: JE BEKENDHEID BIJ POTENTIELE KLANTEN VERGROTEN EN VERSTERKEN

Voor een succesvolle lancering heb je fans en volgers nodig: mensen die jou kennen, een connectie met jou voelen én interesse hebben in jouw mooie aanbod. In deze module leer je hoe je bekendheid opbouwt bij en een steeds sterkere connectie maakt met potentiële nieuwe klanten. 

MODULE 4: EEN SIMPELE LANCERING

In module 4 leer ik je alles over een eenvoudige manier om te lanceren, zonder al te veel toeters en bellen. Bij dit type lancering maak je vooral gebruik van je social mediakanalen, blogs of video’s en/of je e-maillijst. Je krijgt in deze module het volledige succesplan voor een simpele lancering. Wil je tijdens je lancering groter uitpakken, bijvoorbeeld met webinars of een challenge/bootcamp? Dan help ik je daarbij in de bonusmodules. 

MODULE 5: VERKOPEN OP DE MANIER DIE BIJ JOU PAST

Verkopen is het spannendste en tegelijk het allerbelangrijkste element dat het succes van jouw lancering bepaalt. In deze module krijg je alle handvaten aangereikt om zelfverzekerd en succesvol je aanbod te verkopen tijdens jouw lancering. 

MODULE 6: SNELLER JA'S VAN NIEUWE KLANTEN KRIJGEN

In een lancering zijn er allerlei ‘geheime wapens’ die je kunt inzetten om klanten snel te laten beslissen of juist op het laatste moment de knoop nog te laten doorhakken om jouw aanbod te kopen. Uiteraard op een niet-opdringerige manier. Ze komen in deze module aan bod. 

MODULE 7: EXTRA OMZET UIT EN NA JE LANCERING

Door al mijn lanceerervaring heb ik inmiddels meerdere interessante manieren ontdekt om zonder (veel) extra werk tijdens en na afloop van je lancering nog extra omzet te maken. Die manieren deel ik in deze module met je, zodat jij al dit goud niet laat liggen. 

MODULE 8 LANCEREN EN MINDSET

Voor en tijdens je lancering heb je niet alleen te maken met je praktische plannen, maar ook met allerlei emoties – positief, maar vaak ook wat minder helpend – die de kop opsteken en het succes van je lancering in de weg kunnen zitten. In deze module help ik je om door deze obstakels heen te breken, zodat jouw lancering zo succesvol mogelijk wordt. 

 

WELKE BEGELEIDING KRIJG JE?

Elke week is er in de Facebookgroep voor deelnemers aan trainingen van de Ik help jou online Academie een feedback- en vragenuurtje via Facebook Live waar je mij al je vragen kunt stellen. Je kunt deze Q&A live bijwonen of later terugkijken. Sowieso kun je dagelijks in de Facebookgroep van de training terecht om al je vragen te stellen, om de uitwerking van opdrachten uit de training te delen en om te connecten met de andere deelnemers aan de training.

 

“Met hulp van Rimke heb ik mijn nieuwe online academie kunnen lanceren op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven. 

Het meest waardevol vind ik de coaching van Rimke, maar ook van de andere deelnemers uit de groep, omdat iedereen graag een bijdrage wil leveren aan een ander. Ik word zelf altijd heel enthousiast van mensen die vooruit gaan. Ook het leren plannen en een strategie uitdenken en dichtbij mezelf blijven vond ik waardevol. 

Bij Rimke krijg je meer dan waar voor je geld. Ze is super gedreven voor haarzelf en haar klanten, realistisch en eerlijk. Ze sluit aan bij waar je staat, dan kun je zelf verder stappen zetten.”

Angela Vrieling

Coachnest

“Ik vind de trainingen van Rimke altijd enorm waardevol. Ze deelt iedere keer zoveel kennis en informatie! Ik heb in deze training geleerd hoe je een goede lancering opbouwt: hoe lang je van tevoren begint, hoe je interesse wekt bij je volgers, en het soort berichten dat je plaatst gedurende je (pre)lancering. Tijdens de VIP-dag (inmiddels de Bootcamp, red.) heb ik tips gekregen voor goede openingszinnen en call to actions voor mijn berichten. En ook concrete feedback op mijn geschreven posts. Wat ik ook waardevol vond aan de VIP-dag is dat je je netwerk uitbreidt. Dat leverde mij een deelnemer aan mijn jaarplan-workshop op!”

Noeky Karreman

Karreman010, advies in ondernemen

 

Aanmelden voor Continu klanten uit je lancering

Continu klanten uit je lancering is NU geopend voor nieuwe deelnemers. Bij je aanmelding krijg je toegang tot de online training van Continu klanten uit je lancering én tot een hele waardevolle VIP-sessie waarin jij en ik samen jouw ijzersterke lanceerplan gaan maken. Meld je hieronder aan om erbij te zijn. 

 

 

BONUS VOOR EEN VLIEGENDE START: 1-OP-1 VIP-SESSIE

Als jij in februari instapt in de training Continu klanten uit je lancering, dan krijg je bij je deelname als bonus een 1-op-1 VIP-sessie van 1,5 uur met mij waarin wij samen een ijzersterk lanceerplan voor jou gaan maken waarmee jij veel klanten naar jou toe kunt laten komen. Deze bonus heeft een waarde van 147 euro. 

 

OOK DEZE BONUSMODULES KRIJG JE: 

BONUSMODULE 1: LANCEREN MET WEBINARS

Webinars geven als onderdeel van je lancering is een superslimme manier om meer nieuwe klanten te krijgen. Zelf doe ik dit al sinds begin 2017. In deze module leer je alles over het geven van webinars die jou klanten opleveren. 

BONUSMODULE 4: ORIGINELE MANIEREN OM TE LANCEREN

In deze extra module hebben we het over andere manieren om door te lanceren in korte tijd een piek in je omzet te realiseren. Aan bod komen onder andere de pilotlancering en de tweestapslancering (waarbij je twee keer geld verdient, yes!).

BONUSMODULE 2: SUCCESVOL ADVERTEREN TIJDENS JE LANCERING

In deze module leer je hoe je anno 2021 door te adverteren op Facebook en Instagram nog veel meer mogelijke nieuwe klanten bereikt tijdens je lancering en hoe je jouw aanbod slim en effectief onder hun aandacht brengt. Deze bonusmodule laat je praktisch zien hoe adverteren werkt én leert je een aantal slimme advertentietechnieken die juist in een lancering heel goed werken. 

BONUSWORKSHOP SUCCESVOL LANCEREN IN CRISISTIJD

Deze bonusworkshop leert je om juist in tijden die door velen als uitdagend worden ervaren de kansen en mogelijkheden voor ondernemers te zien en die te benutten door een slimme en succesvolle lancering te doen. 

BONUSMODULE 3: LANCEREN MET EEN CHALLENGE OF BOOTCAMP

Challenges en Bootcamps zijn super geschikt om in een paar dagen tijd een heel sterke connectie te maken met jouw potentiele klanten, om vervolgens je aanbod te verkopen. Zelf heb ik sinds 2018 ruime ervaring opgedaan met het krijgen van klanten vanuit challenges en bootcamps. In deze module krijg je het complete succesplan hiervoor.