Ben jij klaar om met jouw mooie aanbod veel meer mensen tegelijk te helpen?

Meld je dan aan voor de wachtlijst van Succesvol lanceren vanuit je hart

 

Op dinsdag 24 mei gaat de aanmelding voor de 2022-ronde van Succesvol lanceren vanuit je hart van start, inclusief een maand lang intensieve begeleiding van mij om jouw allerbeste lancering voor te bereiden en uit te voeren.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter als jij als eerste een berichtje wilt ontvangen als de deuren van Succesvol lanceren vanuit je hart 2022 open gaan, zodat jij ook de stappenplannen en de volledig bij jou passende strategieën krijgt waarmee (veel) meer nieuwe klanten ja gaan zeggen tegen jouw mooie aanbod. Zodat jij nóg meer mensen kunt helpen met dat wat jij het allerliefste doet.

Ja, ik wil op de interesselijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Lees hier wat anderen zeggen over de begeleiding op het gebied van lanceren die ze van mij gekregen hebben:

“Met hulp van Rimke heb ik mijn nieuwe online academie kunnen lanceren op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven.”

Angela Vrieling

Coachnest

“Ik heb een nieuw product ontwikkeld wat compleet buiten mijn comfortzone ligt. Het grootste obstakel van de lancering bleek ikzelf te zijn en dankzij de feedback, de steun en soms de vriendelijke schoppen onder mijn kont ben ik nu op de helft van de lancering. Ik ben superveel aanwezig op social media, in posts en op stories en ik laat zien dat ik een expert ben. En het werkt! Ik krijg geen klachten dat men mij zo vaak ziet, nee, ik krijg bestellingen!! Op dag 2 was ik al uit de kosten en nu nader ik de 10 in verkopen en het is nu al geslaagd terwijl ik nog 5 dagen lancering te gaan heb.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse & Ghana Coach

“Ik vind de trainingen van Rimke altijd enorm waardevol. Ze deelt iedere keer zoveel kennis en informatie! In een eerdere training van haar had ik al ontdekt dat lanceren goed bij mij past, en nu heb ik ook de tools om er daadwerkelijk een succes van te maken.”

Noeky Karreman

Karreman010, advies in ondernemen

 

Wanneer schrijf jij je in voor de wachtlijst van Succesvol lanceren vanuit je hart?

Sinds de eerste keer dat ik een lancering deed was ik meteen verliefd. Mijn waarde en inspiratie met zó veel mensen mogen delen, voor zo veel mensen van betekenis kunnen zijn en vervolgens een mooie groep nieuwe klanten verder mogen helpen, dat vind ik het allerleukste om te doen.

In de afgelopen 9 maanden (juli 2021-maart 2022) heb ik mezelf uitgedaagd om nog beter te worden in lanceren en mijn lanceringen flink op te schalen, om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Dat was een hele leuke en leerzame reis, en de lessen die ik onderweg geleerd heb wil ik graag doorgeven aan andere zelfstandig ondernemers die ook door middel van lanceringen klanten aan willen trekken.

Vanuit dit enthousiasme heb ik besloten mijn training Continu klanten uit je lancering in een nieuw jasje te steken: met een naam die nog meer kloppend voelt (Succesvol lanceren vanuit je hart), met nog meer waarde én met nog betere begeleiding om jou te helpen ook mooie en succesvolle lanceringen te doen.

Ik ga de vernieuwde training Succesvol lanceren vanuit je hart in 2022 één keer openstellen voor een mooie groep deelnemers, in de loop van mei 2022. Als je besluit daarbij te zijn, krijg je niet alleen een maand lang intensieve lanceerbegeleiding van mij zodat jij vol zelfvertrouwen een sterke lancering kunt doen, maar krijg je – omdat het de eerste keer is dat ik de vernieuwde versie van de training geef – ook een no-brainer aanbod om mee te doen.

 Voel jij dat je bij Succesvol lanceren vanuit je hart wilt zijn? Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst. Je krijgt dan als eerste alle details als de deuren van de training open gaan.

Ja, ik wil op de interesselijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.