Lanceer Succes Plan - Ik help jou online

Online training Lanceer Succes Plan

Verkoop jouw mooie aanbod zonder opdringerige verkooptrucs

 

Hi, ik ben Rimke en ik help je op een manier die bij jou past je mooie aanbod te verkopen aan zo veel mogelijk leuke klanten

Alle ondernemers willen graag veel klanten helpen met hun mooie aanbod, maar er is één groot probleem

 

Ze vinden het superlastig om te verkopen. 

 

HET PROBLEEM IS...

Ook al weten ze wel dat ze eigenlijk hun aanbod verkopen, het voelt vaak toch alsof ze zichzelf aan het verkopen zijn en ze hebben daar al snel het gevoel bij dat ze zichzelf aan het opdringen zijn.

Ze gebruiken manieren van verkopen die helemaal niet bij hen passen… omdat iemand hen ooit verteld heeft dat het zo moet.

Ze voelen zich zo ongemakkelijk bij verkopen dat potentiële klanten dit ongemak ook voelen, waardoor nieuwe klanten krijgen alleen maar lastiger wordt.

En wat erger is: inmiddels zijn ze het hele doen van een aanbod zo veel mogelijk uit de weg gegaan, waardoor nieuwe klanten hen nog moeizamer weten te vinden.

 

Wat ondernemers zoals jij nodig hebben is een manier om klanten naar jou toe te laten komen in plaats van dat jij op ze moet ‘jagen’.

 

En laat ik nu precies die eenvoudige manier voor jou gecreëerd hebben.

Jouw simpele oplossing: het Lanceer Succes Plan

De gouden formule om klanten te krijgen zonder opdringerige verkooptrucs

 

Voor het verkopen van deze soorten aanbod werkt deze formule uitstekend; 

 

R

CURSUSSEN EN TRAININGEN

R

COACHING EN BEGELEIDING

R

WORKSHOPS

R

SOFTWARE EN SERVICES

R

VAKANTIE-ARRANGEMENTEN

R

WEBSHOPPRODUCTEN

R

CREATIEVE PRODUCTEN

R

EN VELE ANDEREN

 

WAT KRIJG JE IN HET LANCEER SUCCES PLAN? 

Het Lanceer Succes Plan bestaat uit drie basisonderdelen en verschillende bonussen. 

Deel 1: Aandacht krijgen van nieuwe klanten

In het eerste deel van het Lanceer Succes Plan gaan we er samen voor zorgen dat potentiële nieuwe klanten jou en jouw mooie aanbod opmerken.

Waar we aan werken:

We kiezen welk aanbod jij onder de aandacht gaat brengen van potentiële klanten en hoe jij jezelf duidelijk gaat profileren als iemand bij wie je moet zijn als je behoefte hebt aan dit aanbod.

 

Bonus: 25 manieren om nieuwe klanten te vinden buiten je eigen netwerk

Bij deze workshop krijg je ook een handige checklist met 25 manieren om online potentiële nieuwe klanten te vinden buiten het netwerk dat je zelf al hebt opgebouwd.

Deze checklist komt in de loop van januari beschikbaar. 

 

Deel 2: Vertrouwen winnen bij nieuwe klanten

In het tweede deel van het Lanceer Succes Plan gaan we er samen voor zorgen dat potentiële klanten zo veel vertrouwen in jou krijgen dat ze enthousiast worden om je aanbod te kopen.

Waar we aan werken:

Je leert content maken waardoor jouw potentiële klanten jou een gunfactor en expertstatus toekennen en je leert die content te maken in de vorm en op de plek die het beste passen bij jou en de klanten die jij graag wilt helpen.

Bonus: bouw vertrouwen door verhalen te vertellen

In deze bonusles leer ik je hoe jij vertrouwen bij mogelijke nieuwe klanten opbouwt door goede verhalen te vertellen over de klanten die je al eerder geholpen hebt.

Deze videoles komt in de loop van januari beschikbaar. 

 

Deel 3: Je aanbod verkopen vanuit verbinding

In het laatste deel van het Lanceer Succes Plan gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw mooie aanbod aan je potentiële klanten gaat verkopen op de manier die jou makkelijk afgaat.

Waar we aan werken:

We kiezen een manier van verkopen die helemaal past bij jou. Ook leer je hoe je op een vriendelijke manier urgentie creëert bij jouw potentiële klanten om ja te zeggen tegen je mooie aanbod.

Bonus: 25 ideeën voor een ijzersterke bonus die klanten JA laat zeggen tegen jouw aanbod

Bij deze workshop krijg je ook een handige checklist die je 25 ideeën aanreikt voor het geven van een aantrekkelijke bonus bij jouw aanbod, waardoor klanten er sneller JA tegen zeggen.

Deze checklist komt in de loop van januari beschikbaar. 

 

IN HET LANCEER SUCCES PLAN KRIJG JE DIT TOTALE PAKKET MET:

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Het stappenplan om aandacht te krijgen van nieuwe klanten (twv 147 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Het stappenplan om vertrouwen te winnen van nieuwe klanten (twv 147 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Het stappenplan om je aanbod te verkopen vanuit verbinding (twv 197 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De 25 manieren om nieuwe klanten te vinden (twv 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De bonusles over vertrouwen winnen door verhalen te vertellen (twv 57 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De 25 ideeën om klanten sneller JA te laten zeggen tegen je aanbod (twv 97 euro)

 

Totale waarde = 742 euro

Voor jou voor maar 27 euro

 

DEZE EXTRA BONUSSEN KRIJG JE OOK NOG

Om te zorgen dat je nog makkelijker en sneller resultaten boekt met het Lanceer Succes Plan krijg je ook nog 3 extra bonussen.

Checklist voor een succesvolle simpele lancering in 30 dagen

Dankzij dit simpele actieplan hoef jij het wiel niet meer zelf uit te vinden en weet je precies welke stappen jij te zetten hebt als je binnen een maand een eenvoudige en succesvolle lancering wilt doen.

Direct beschikbaar

Werkboek Lanceer succesvol jouw mooie aanbod zonder pusherige verkooptrucs

In dit e-book krijg je alle stappen van het Lanceer Succes Plan ook nog eens in geschreven vorm, waarbij je direct aan de slag kunt met de opdrachten om jouw lanceersuccesplan te maken.

Direct beschikbaar

Toegang tot de Facebook Community van de training

Om je nog beter te helpen om goede resultaten te behalen met het Lanceer Succes Plan krijg je ook toegang tot de Facebook Community die bij de training hoort. Hier kun je elke dag vragen stellen aan mij en de andere ondernemers die deze training volgen. 

Direct beschikbaar

Stel je eens voor hoe heerlijk het is om op je telefoon te kijken en te zien dat een klant uit zichzelf naar jou toe is gekomen en jouw mooie aanbod heeft gekocht of je erover gemaild heeft.

Hoe zou jij je voelen als het zo makkelijk voor je wordt?

Wat zou je doen met de rust die dit je geeft en de tijd die je overhoudt omdat je geen dingen meer doet die toch niet voor je werken? Hoe zou je genieten van het gevoel dat je op zo’n leuke manier veel mensen kunt helpen met jouw mooie aanbod?

Dat is wat het Lanceer Succes Plan je kan bieden.

 

Waarom zou je mij vertrouwen?

Zelf werk ik al volgens de stappen uit het Lanceer Succes Plan sinds begin 2017. Toen al, met nog relatief weinig bekendheid voor mijn bedrijf, verkocht ik met dit plan een workshop met 12 plekken en een ticketprijs van 37 euro uit. Na die eerste succesvolle lancering volgden er nog vele andere, waarbij ik tijdens mijn meest recente lancering een omzet van 6257 euro behaalde en ruim 20 nieuwe klanten binnen 2,5 week mocht verwelkomen. 

Ook hielp ik al een heleboel van mijn klanten om succesvol te lanceren met behulp van de stappen uit het Lanceer Succes Plan, zoals Angela die bij de lancering van haar online academie meteen 10 klanten had:

“Met hulp van Rimke heb ik mijn nieuwe online academie kunnen lanceren op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven.”

Angela Vrieling

Coachnest

En Patricia, voor wie lanceren compleet nieuw was, maar meteen succesvol uitpakte: 

“Ik heb een nieuw product ontwikkeld wat compleet buiten mijn comfortzone ligt en ik ben op tijd begonnen met de prelancering. Het grootste obstakel van de lancering bleek ikzelf te zijn en dankzij de feedback, de steun en soms de vriendelijke schoppen onder mijn kont ben ik nu op de helft van de lancering. Ik ben superveel aanwezig op social media, in posts en op stories en ik laat zien dat ik een expert ben. En het werkt! Ik krijg geen klachten dat men mij zo vaak ziet, nee, ik krijg bestellingen!! Op dag 2 was ik al uit de kosten en nu nader ik de 10 in verkopen en het is nu al geslaagd terwijl ik nog 5 dagen lancering te gaan heb.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse

En Noeky, die dankzij haar lancering aan het einde van 2020 tientallen ondernemers mocht helpen een goed jaarplan voor 2021 te maken: 

“Ik vind de trainingen van Rimke altijd enorm waardevol. Ze deelt iedere keer zoveel kennis en informatie! In een eerdere training van haar had ik al ontdekt dat lanceren goed bij mij past, en nu heb ik ook de tools om er daadwerkelijk een succes van te maken.”

Noeky Karreman

Karreman010, advies in ondernemen