fbpx

Hét Lanceer Succes Plan: val online op bij jouw droomklanten

 

Wat als het ook leuk en makkelijk kan zijn om veel nieuwe klanten enthousiast te maken voor jouw mooie aanbod?

Dit is waar veel ondernemers vastlopen: je hebt een grote liefde voor het werk dat je doet en je kunt er gepassioneerd over vertellen. Maar als je dat dan wilt doen in de vorm van marketing, met al zijn ingewikkelde regeltjes, dan lukt het je niet om dat net zo moeiteloos te doen. Dan word je onzeker of je het allemaal wel goed doet en komt er niet vloeiend uit je toetsenbord wat je eigenlijk zo graag wilde overbrengen.

 

Met als gevolg dat je niet wordt opgemerkt door de klanten die jij zo graag wilt helpen.

 

JE KENT HET WEL...

Je hebt echt wel iets te vertellen, maar je twijfelt of het interessant genoeg is om online te delen.

Je weet wel dat het belangrijk is om online regelmatig van je te laten horen, maar je raakt zo verstrikt in alle regeltjes over hoe het zogenaamd moet dat je bevriest en vaak maar helemaal niets deelt.

Je wilt je niet te veel opdringen aan de mensen die jou volgen, dus praat je maar niet al te vaak over je aanbod.

En als je een tijdje wel de smaak te pakken hebt om online van je te laten horen, dan raak je onzeker als het niet meteen dat oplevert wat jij gehoopt had.

 

En ondertussen blijft dat stemmetje in je hoofd rondspoken hoe het kan dat het anderen blijkbaar wel lukt om online klanten te krijgen en jou maar niet.

 

Wat ondernemers zoals jij nodig hebben is een plan om op een manier die jou van nature makkelijk afgaat online van je te laten horen, zodat jouw droomklanten je opmerken én bij je willen kopen. 

 

En laat ik nu precies dat eenvoudige plan voor jou gecreëerd hebben.

Jouw simpele oplossing: het Lanceer Succes Plan

De gouden formule om online op te vallen bij jouw droomklanten

 

Voor het verkopen van deze soorten aanbod werkt deze formule uitstekend:

 

R

CURSUSSEN EN TRAININGEN

R

COACHING EN BEGELEIDING

R

WORKSHOPS

R

SOFTWARE EN SERVICES

R

VAKANTIES

R

WEBSHOPPRODUCTEN

R

CREATIEVE PRODUCTEN

R

EN VELE ANDEREN

 

WAT KRIJG JE IN HET LANCEER SUCCES PLAN? 

Het Lanceer Succes Plan is jouw eenvoudige stappenplan om opgemerkt te worden door steeds meer van jouw droomklanten. In het Lanceer Succes Plan doe je dat door online waarde en inspiratie te delen over onderwerpen waar jij oprecht enthousiast over bent. Doordat je dat op een heel slimme en gestructureerde manier doet maak je echt een klik met jouw droomklanten en krijgen ze bovendien veel vertrouwen in je. Zoveel zelfs dat ze steeds enthousiaster worden om gebruik te maken van jouw mooie aanbod. 

Deel 1: Opvallen bij nieuwe klanten

In het eerste deel van het Lanceer Succes Plan gaan we er samen voor zorgen dat potentiële nieuwe klanten jou en jouw mooie aanbod opmerken.

Waar we aan werken:

We kiezen welk aanbod jij onder de aandacht gaat brengen van potentiële klanten en hoe jij jezelf duidelijk gaat profileren als iemand bij wie je moet zijn als je behoefte hebt aan dit aanbod. We kiezen ook het onderwerp waarover jij online waarde en inspiratie gaat delen. 

 

Bonus: 25 manieren om nieuwe klanten te vinden buiten je eigen netwerk

Bij dit deel van de training krijg je ook een handige checklist met 25 manieren om online onder de aandacht te komen van potentiële nieuwe klanten buiten het netwerk dat je zelf al hebt opgebouwd.

 

 

Deel 2: Vertrouwen opbouwen bij nieuwe klanten

In het tweede deel van het Lanceer Succes Plan gaan we er samen voor zorgen dat potentiële klanten zo veel vertrouwen in jou krijgen dat ze enthousiast worden om je aanbod te kopen.

Waar we aan werken:

Je leert content maken waardoor jouw potentiële klanten een klik met jou krijgen en gaan zien dat jij verstand hebt van dat waar je zo enthousiast over praat. We gaan samen kijken wat voor jou de beste vorm en plek zijn om jouw content onder de aandacht te brengen bij de klanten die jij graag wilt helpen. 

Bonus: bouw vertrouwen door verhalen te vertellen

In deze bonusles leer ik je hoe jij vertrouwen bij mogelijke nieuwe klanten opbouwt door goede verhalen te vertellen over de klanten die je al eerder geholpen hebt.

 

Deel 3: Je aanbod verkopen vanuit verbinding

In het laatste deel van het Lanceer Succes Plan gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw mooie aanbod aan je potentiële klanten gaat verkopen op de manier die jou makkelijk afgaat.

Waar we aan werken:

We kiezen een manier van verkopen die helemaal past bij jou. Ook leer je hoe je op een vriendelijke manier urgentie creëert bij jouw potentiële klanten om ja te zeggen tegen je mooie aanbod.

Bonus: 25 ideeën voor een ijzersterke bonus die klanten JA laat zeggen tegen jouw aanbod

Bij dit deel van de training krijg je ook een handige checklist die je 25 ideeën aanreikt voor het geven van een aantrekkelijke bonus bij jouw aanbod, waardoor klanten er sneller JA tegen zeggen.

 

IN HET LANCEER SUCCES PLAN KRIJG JE DIT TOTALE PAKKET MET:

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Het stappenplan om aandacht te krijgen van nieuwe klanten (twv 147 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Het stappenplan om vertrouwen te winnen van nieuwe klanten (twv 147 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. Het stappenplan om je aanbod te verkopen vanuit verbinding (twv 197 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De 25 manieren om nieuwe klanten te vinden (twv 97 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De bonusles over vertrouwen winnen door verhalen te vertellen (twv 57 euro)

Vinkje, Segoe UI Symbol-lettertype, tekencode 2713 HEX. De 25 ideeën om klanten sneller JA te laten zeggen tegen je aanbod (twv 97 euro)

 

Totale waarde = 742 euro

Voor jou voor maar 27 euro

 

DIT IS WAT DEELNEMERS AAN HET LANCEER SUCCES PLAN ZEGGEN:

Sabine is mandala Artist en mandala tekendocent. 

Roos runt met haar man een gastenverblijf in Italië. 

Anita is eigenaresse van Kaaps Wijnhuis, specialist in Zuid-Afrikaanse wijnen. 

 

DEZE EXTRA BONUSSEN KRIJG JE OOK NOG

Om te zorgen dat je nog makkelijker en sneller resultaten boekt met het Lanceer Succes Plan krijg je ook nog 3 extra bonussen.

Checklist voor een succesvolle simpele lancering in 30 dagen

Dankzij dit simpele actieplan hoef jij het wiel niet meer zelf uit te vinden en weet je precies welke stappen jij te zetten hebt als je binnen een maand een eenvoudige en succesvolle lancering wilt doen.

Direct beschikbaar

Werkboek Lanceer succesvol jouw mooie aanbod zonder pusherige verkooptrucs

In dit e-book krijg je alle stappen van het Lanceer Succes Plan ook nog eens in geschreven vorm, waarbij je direct aan de slag kunt met de opdrachten om jouw lanceersuccesplan te maken.

Direct beschikbaar

Toegang tot de Lanceer Succes Community op Facebook

Om je nog beter te helpen om goede resultaten te behalen met het Lanceer Succes Plan krijg je ook toegang tot de Lanceer Succes Community op Facebook die bij de training hoort. Hier kun je elke dag vragen stellen aan mij en de andere ondernemers die deze training volgen. 

Direct beschikbaar

Stel je eens voor hoe heerlijk het is om op je telefoon te kijken en te zien dat een klant uit zichzelf naar jou toe is gekomen en jouw mooie aanbod heeft gekocht of je erover gemaild heeft.

Hoe zou jij je voelen als het zo makkelijk voor je wordt?

Wat zou je doen met de rust die dit je geeft en de tijd die je overhoudt omdat je geen dingen meer doet die toch niet voor je werken? Hoe zou je genieten van het gevoel dat je op zo’n leuke manier veel mensen kunt helpen met jouw mooie aanbod?

Dat is wat het Lanceer Succes Plan je kan bieden.

 

Waarom zou je mij vertrouwen?

Zelf werk ik al volgens de stappen uit het Lanceer Succes Plan sinds begin 2017. Toen al, met nog relatief weinig bekendheid voor mijn bedrijf, verkocht ik met dit plan een workshop met 12 plekken en een ticketprijs van 37 euro uit. Na die eerste succesvolle lancering volgden er nog vele andere, waarbij ik tijdens mijn meest recente lancering ruim 20 nieuwe klanten binnen 2,5 week mocht verwelkomen. 

Ook hielp ik al een heleboel van mijn klanten om succesvol te lanceren met behulp van de stappen uit het Lanceer Succes Plan, zoals Angela die bij de lancering van haar online academie meteen 10 klanten had:

“Met hulp van Rimke heb ik mijn nieuwe online academie kunnen lanceren op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven.”

Angela Vrieling

Coachnest

En Patricia, voor wie lanceren compleet nieuw was, maar meteen succesvol uitpakte: 

“Ik heb een nieuw product ontwikkeld wat compleet buiten mijn comfortzone ligt en ik ben op tijd begonnen met de prelancering. Het grootste obstakel van de lancering bleek ikzelf te zijn en dankzij de feedback, de steun en soms de vriendelijke schoppen onder mijn kont ben ik nu op de helft van de lancering. Ik ben superveel aanwezig op social media, in posts en op stories en ik laat zien dat ik een expert ben. En het werkt! Ik krijg geen klachten dat men mij zo vaak ziet, nee, ik krijg bestellingen!! Op dag 2 was ik al uit de kosten en nu nader ik de 10 in verkopen en het is nu al geslaagd terwijl ik nog 5 dagen lancering te gaan heb.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse

En Noeky, die dankzij haar lancering aan het einde van 2020 tientallen ondernemers mocht helpen een goed jaarplan voor 2021 te maken: 

“Ik vind de trainingen van Rimke altijd enorm waardevol. Ze deelt iedere keer zoveel kennis en informatie! In een eerdere training van haar had ik al ontdekt dat lanceren goed bij mij past, en nu heb ik ook de tools om er daadwerkelijk een succes van te maken.”

Noeky Karreman

Karreman010, advies in ondernemen

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat als ik extra hulp nodig heb?

Ik vind het belangrijk dat jij er niet alleen voor staat als je een training bij mij volgt. Daarom krijg je exclusieve toegang tot de Lanceer Succes Community, de besloten Facebookgroep die bij de training hoort. Je mag deze groep wanneer je maar wilt gebruiken om vragen te stellen en om hulp en feedback te vragen. Ook is er een ‘stok achter de deur’-element in de groep zodat je in actie blijft bij jouw uitwerking van het Lanceer Succes Plan.

 

Wanneer krijg ik toegang tot het Lanceer Succes Plan en de Lanceer Succes Community?

Meteen na je aanmelding krijg je automatisch toegang tot de training. Ook ontvang je een mail met een uitnodiging voor de Facebookgroep Lanceer Succes Community.

 

Hoeveel tijd gaat dit mij kosten?

Er is geen tijdsdruk, je kunt het Lanceer Succes Plan volledig in je eigen tempo uitwerken, ook omdat je er onbeperkte toegang toe krijgt. Wil je graag snel aan de slag, dan kun je al binnen 30 dagen jouw plan voor een geslaagde lancering klaar en in uitvoering hebben.

 

Wat als ik nu nog niets te lanceren heb?

Dan brainstorm ik graag met je mee om een mooi, bij jou passend aanbod te bedenken waar jij jouw klanten blij mee kunt maken. In de Facebookgroep die bij het Lanceer Succes Plan hoort mag je deze vraag rechtstreeks aan mij voorleggen. 

 

Wat als ik er na aanmelding achter kom dat het Lanceer Succes Plan toch niet iets voor mij is?

Als je binnen 7 dagen tot de conclusie komt dat je niet voor de volle 100 procent blij bent met de aanschaf van de training en alle bonussen die je erbij krijgt, geef ik je met alle plezier je geld terug. Dat betekent dat je je vandaag in kunt schrijven en de komende 7 dagen kunt gebruiken om de training en alle bonussen te ontdekken en vervolgens kunt beslissen of je de training wilt houden. 

 

Wat als ik een andere vraag heb over het Lanceer Succes Plan?

Aarzel dan vooral niet om een mailtje te sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl zodat ik je er een goed antwoord op kan geven.