Lanceer je Succes Bootcamp - Ik help jou online

Wat als jij een kant-en-klaar actieplan krijgt om dit voorjaar tientallen leuke nieuwe klanten jouw mooie aanbod te laten kopen? 

 

De Lanceer je Succes Bootcamp

Doe van 15 tot en met 19 maart mee aan deze 5-daagse online live training waarin wij samen jouw actieplan maken om dit voorjaar tientallen nieuwe klanten voor jouw mooie aanbod te laten kiezen. Zonder dat je er pusherige verkooptrucs voor hoeft uit te halen.

Er zijn 3 belangrijke obstakels die ervoor zorgen dat jouw nieuwe klanten jou online niet weten te vinden en dus niet bij je kopen.

Op welke van deze drie loop jij vast?

 

PROBLEEM 1

Je twijfelt voortdurend of dat wat jij online wilt delen wel interessant genoeg is. Daarom laat je regelmatig maar helemaal niets van je horen. Met als gevolg dat nieuwe klanten de kans eigenlijk niet eens krijgen om jou op te merken. 

PROBLEEM 2

Je bent online juist wél erg actief, maar merkt dat je jouw droomklanten (nog) niet bereikt. Hoe vaak je ook enthousiast van je laat horen, ze komen maar niet (in groten getale) in actie. Het lijkt wel of jij maar niet de juiste snaar weet te raken bij jouw toekomstige klanten. 

PROBLEEM 3

Je voelt je ongemakkelijk als je online over jouw aanbod vertelt. Je bent vaak bang dat je dan te opdringerig overkomt op de mensen die jou online volgen en daarom vertel je maar zo weinig mogelijk over je aanbod.

Je bent hier absoluut niet alleen in!

Ik hoor dit voortdurend van de ondernemers die ik spreek. Ze zijn zo super gepassioneerd over het mooie werk dat ze in hun bedrijf doen, maar ze worstelen met online opvallen bij hun droomklanten en met de angst om pusherig over te komen als ze over hun aanbod vertellen.

Ik ben Rimke – en ik help gepassioneerde ondernemers zoals jij om klanten naar jóu toe te laten komen, zonder dat je daarvoor pusherige verkoopdingen hoeft te doen.

Omdat ik zelf een bloedhekel heb aan alles dat met koude acquisitie en trekken aan klanten te maken heeft, heb ik een methode ontwikkeld om klanten naar mij toe te laten komen in plaats van andersom. Inmiddels heb ik op deze manier honderden klanten gekregen die uit zichzelf voor mij kozen, zonder dat ik wat voor verkooptrucje dan ook op hen los hoefde te laten. En het leuke is… aan de klanten die ik krijg leer ik vervolgens weer precies hetzelfde: hoe zij ook klanten naar hén toe laten komen in plaats van dat ze zelf op hen moeten jagen.

BIJVOORBEELD GHANACOACH PATRICIA

Patricia was in september 2020 bij mijn Lanceer je Succes Bootcamp en schreef er dit over: 

 

“Ik heb een nieuw product ontwikkeld wat compleet buiten mijn comfortzone ligt en ik ben op tijd begonnen met de prelancering. Het grootste obstakel van de lancering bleek ikzelf te zijn en dankzij de feedback, de steun en soms de vriendelijke schoppen onder mijn kont ben ik nu op de helft van de lancering. Ik ben superveel aanwezig op social media, in posts en op stories en ik laat zien dat ik een expert ben. En het werkt! Ik krijg geen klachten dat men mij zo vaak ziet, nee, ik krijg bestellingen!! Op dag 2 was ik al uit de kosten en nu nader ik de 10 in verkopen en het is nu al geslaagd terwijl ik nog 5 dagen lancering te gaan heb.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse, Ghanacoach

 

En dit is wat ik jou ook gun! 

Dat klanten jóu weten te vinden in plaats van dat jij op hen moet jagen. Dat ze vanuit enthousiasme en connectie jouw mooie aanbod kopen en jij het krijgen van nieuwe klanten als moeiteloos én leuk ervaart. En dat je dit voorjaar heel makkelijk nieuwe klanten krijgt, het liefst tientallen of zelfs meer. 

 

Dit gaan we doen tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp

Tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp van 15 tot en met 19 maart neem ik je mee in het exacte én eenvoudige stappenplan dat ik al jaren gebruik om vele leuke nieuwe klanten naar mij toe te laten komen. Ik neem je bij de hand, we gaan deze stappen samen zetten. 

Dag 1, 15 maart: laat jouw klanten bij je aanhaken

Op dag 1 leer ik je hoe jij een ‘haakje’ inzet om al voordat jij met je aanbod komt interesse op te wekken voor dat mooie aanbod, zodat je het vervolgens alleen nog maar hoeft aan te bieden en niet eens meer echt hoeft te verkopen.

Dag 2, 16 maart: JOUW CONTENT DIE KLANTEN TREKT

Samen werken we op dag 2 een contentplan uit waardoor klanten jou niet alleen gaan opmerken, maar ook heel graag bij je willen kopen. Je leert ook de drie geheime ingrediënten om online de aandacht van jouw lievelingsklanten te krijgen

Dag 3, 17 maart: JOUW KANALEN OM KLANTEN TE KRIJGEN

Je leert wat een van de grootste valkuilen is die jou van (meer) succes in je bedrijf afhoudt en hoe je slim de kanalen gebruikt waar jij jouw lievelingsklanten bereikt en enthousiast maakt om met jou te werken of bij je te kopen.

Dag 4, 18 maart: OUT OF THE BOX

Vandaag ga ik je creativiteit aanwakkeren om iets nieuws te gaan doen dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf én omzet minimaal één level omhoog gaan, omdat je hierdoor steeds makkelijker nieuwe klanten krijgt. 

Dag 5, 19 maart: ZO VERKOOP JE JOUW AANBOD MOEITELOOS

We zoomen in op dé manier om jouw mooie aanbod te verkopen zonder dat je daarvoor pusherige verkooptrucjes hoeft uit te halen. Op deze laatste Bootcamp-dag leer je ook alle geheimen om je aanbod extra aantrekkelijk te maken voor de klanten die jij zo graag wilt helpen.

 

JOUW SUPERSIMPELE STAPPENPLAN OM KLANTEN NAAR JOU TOE TE LATEN KOMEN, IN MAAR 45 MINUTEN PER DAG 

Ik houd ervan om de dingen simpel en behapbaar voor je te maken. Daarom geef ik tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp elke dag om 10.00 uur een live workshop waarin je alle concrete stappen en opdrachten aangereikt krijgt om een ijzersterk lanceerplan te maken waarmee jij klanten naar jóu toe laat komen. Deze interactieve workshops duren per dag ongeveer 45 minuten en je krijgt bovendien onbeperkt toegang tot de opnames ervan, zodat je ze ook later (nog eens) terug kunt kijken. 

 

 

Dit zeggen deelnemers die de vorige keer bij de Lanceer je Succes Bootcamp waren: 

 

Boek nu je ticket voor de Lanceer je Succes Bootcamp Lente-editie

Klik op de knop hieronder om voor slechts 47 euro jouw ticket voor de Lanceer je Succes Bootcamp van 15 tot en met 19 maart te boeken. 

 

DIT ZEGGEN NOG MEER EERDERE DEELNEMERS

 

DEZE EXTRA’S KRIJG JE OOK NOG ALS JIJ ERBIJ BENT TIJDENS DE LANCEER JE SUCCES BOOTCAMP

l

2 KEER ONLINE BRAINSTORMEN OVER JOUW LANCEERPLANNEN

Naast de workshops die je tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp volgt én alle begeleiding die je van mij krijgt bij het maken van jouw lanceerplan, mag je als deelnemer aan de Bootcamp ook nog meedoen aan twee online brainstorms via Zoom, een online ruimte waar we elkaar rechtstreeks kunnen zien en spreken. Met iedereen die erbij is gaan we die middag sparren over de plannen die je tijdens de Bootcamp maakt en krijg je goede tips en inspiratie van mij en de andere aanwezigen om jouw plannen nóg beter te maken. De Lanceerplan Brainstorms vinden plaats op dinsdag 16 maart en donderdag 18 maart, beide keren vanaf 13.30 uur. 

l

LANCEERPLAN BLAUWDRUK

In deze handige invulbare pdf werk jij alle stappen uit die bij jouw lanceerplan horen, zodat je jouw complete actieplan op 2 A4’tjes altijd bij de hand kunt houden. 

l

FACEBOOKGROEP SPECIAAL VOOR BOOTCAMP-DEELNEMERS

Meteen na je aanmelding voor de Lanceer je Succes Bootcamp krijg je gratis toegang tot de Facebookgroep die bij deze live training hoort. Dit is de plek waar je elke dag vragen kunt stellen en feedback mag vragen op de opdrachten die jij gedurende de Bootcamp uitwerkt. Ook doe je er inspiratie op bij de andere deelnemers. 

l

EXTRA WORKSHOP: DE 2-STAPSLANCERING: 1 KEER LANCEREN, 2 KEER KLANTEN HELPEN

In deze extra workshop laat ik je zien hoe je een succesvolle 2-stapslancering doet. Hierbij lanceer je eerst een laagdrempelig aanbod dat voor (vrijwel) iedereen betaalbaar is om vervolgens je grotere aanbod te verkopen. Ik heb zelf al ruim 2 jaar veel succes met 2-stapslanceringen en ga al mijn geheimen over hoe je hier een succes van maakt met je delen.

 

Ben je erbij tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp? 

Boek dan via de blauwe knop hieronder jouw Bootcamp-ticket voor maar 47 euro!