Lanceer je Succes Bootcamp - Ik help jou online

Lanceer je Succes Bootcamp

Verkoop je mooie aanbod supermakkelijk zonder pusherige verkooptrucs

Is dit herkenbaar voor jou?

De eerste helft van 2020 is voor je bedrijf niet helemaal geworden wat je er op 1 januari van verwachtte. Dat stemmetje dat vindt dat je de doelen die je voor 2020 had maar naar beneden moet bijstellen steekt steeds vaker de kop op. Tegelijk voel je ook dat er veel meer in zit en heb je helemaal geen zin om 2020 een aanrommeljaar voor jouw bedrijf te laten zijn. Maar wat ga je (anders) doen om van de tweede helft van dit jaar een groot succes te maken?

 

Als je dezelfde dingen blijft doen, mag je geen andere resultaten verwachten

Is dit de eerste keer dat je halverwege het jaar achter ligt op je doelen en overweegt om de lat dan maar een heel stuk omlaag te leggen? Grote kans dat dit dan ook het eerste jaar is dat je een bedrijf hebt, want voor veel ondernemers is dit een terugkerend patroon. Een patroon dat je niet gaat doorbreken door precies dezelfde dingen te blijven doen.

Hoe ik dat weet? Zelf was ik ook jarenlang zo’n ondernemer die aan het begin van het jaar prachtige plannen maakte en grote ambities had, om die dan halverwege het jaar ver naar beneden bij te stellen. Tot ik de sleutel vond waarmee ik al mijn doelen wél bereikte, zelfs als ik inderdaad halverwege het jaar nog niet halverwege die mooie doelen was.  

Ken je die uitdrukking: ‘Wie niet sterk is, moet slim zijn’? Zo is het ook met online klanten krijgen. De manier die ik ontdekte om al mijn doelen qua omzet en meer wél te behalen is eigenlijk niet eens zo moeilijk, maar wel heel slim. En werkt bovendien juist extra goed voor ondernemers die net als ik een allergie hebben voor alles dat neigt naar ‘pusherig’ verkopen. Die liever hebben dat klanten naar hen toe komen dan dat ze zelf op hen moeten ‘jagen’.

Het is dé manier waardoor ik mijn doelen nu elk jaar hoger durf te leggen en er volledig op vertrouw dat ik ze dan aan het eind van het jaar behaald heb. Een manier die een glashelder stappenplan en de juiste succesgedachten combineert met doen wat 100 procent bij jou past om je mooie aanbod onder de aandacht te brengen én moeiteloos te verkopen. En dat is precies wat ik jou ook ga leren tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp.

 

De Lanceer je Succes Bootcamp – jouw plan voor een succesvolle tweede helft van 2020

Succes in je bedrijf begint bij het maken van een goed doordacht plan. Een plan dat 100 procent bij jou past en dat zorgt dat klanten super enthousiast naar jou toe komen in plaats van dat jij naar hen op zoek moet of aan ze moet trekken. En dat ijzersterke plan gaan wij samen maken en uitvoeren tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp.

De Lanceer je Succes Bootcamp is een live training van maandag 31 augustus tot en met dinsdag 8 september waarin we samen een succesplan maken waarmee jij 2020 met een knal eindigt: in de vorm van een piek in je omzet. Dit is wat we tijdens de live training gaan doen.

Dit is wat je krijgt: 

 

31 AUGUSTUS: VOEL DE WAARDE VAN JOUW AANBOD

We gaan samen zorgen dat jij nog zelfverzekerder wordt over jouw mooie aanbod én over de prijs die dat aanbod waard is.

1 SEPTEMBER: JOUW HAAKJE OM ONLINE KLANTEN TE KRIJGEN

Ik leer je het exacte plan dat ik keer op keer gebruik om veel klanten enthousiast te maken om mijn aanbod te kopen, waarmee je tegelijk een klik maakt en vertrouwen opwekt om juist bij jou te gaan kopen.

2 SEPTEMBER: JOUW CONTENT DIE KLANTEN TREKT

Samen maken we een contentplan waardoor klanten jou niet alleen gaan opmerken, maar ook heel graag bij je willen kopen. Je leert ook de drie geheime ingrediënten om online de aandacht van jouw lievelingsklanten te krijgen. 

3 SEPTEMBER: JOUW KANALEN OM KLANTEN TE KRIJGEN

Je leert wat een van de grootste valkuilen is die jou van (meer) succes in je bedrijf afhoudt en hoe je slim de kanalen gebruikt waar jij jouw lievelingsklanten bereikt.

4 SEPTEMBER: OUT OF THE BOX

Vandaag ga ik je creativiteit aanwakkeren om iets nieuws te gaan doen dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf én omzet minimaal één level omhoog gaan, zodat je veel meer rust en vrijheid zult ervaren. 

7 SEPTEMBER: ZO VERKOOP JE JOUW AANBOD MOEITELOOS

We zoomen in op dé manier om jouw mooie aanbod te verkopen als je net als ik een ondernemer bent die niet zo van pusherige verkooptrucs houdt. Want ik verklap je alvast: ook dan kun je meer dan genoeg klanten krijgen.

8 SEPTEMBER: MAAK JE AANBOD EXTRA VERLEIDELIJK

Op deze laatste Bootcamp-dag leer ik je alle geheimen om je aanbod extra aantrekkelijk te maken voor de klanten die jij zo graag wilt helpen. Ik leer je onder andere hoe je slim gebruikmaakt van bonussen zodat klanten veel sneller JA tegen je zeggen.

 

Ook krijg je tijdens de Lanceer je Succes Bootcamp elke ochtend een video die jou in de juiste succes vibe brengt, plus toegang tot een Facebookgroep waar jij je omringt met andere ondernemers die 2020 ook succesvol willen afsluiten.

 

Waarom nu al aanmelden voor de Lanceer je Succes Bootcamp?

Voor vroege vogels is de Lanceer je Succes Bootcamp een 2 in 1 training. Want succes bereiken begint bij dingen die belangrijk voor je zijn niet uitstellen, maar meteen in actie komen. Daarom krijgen de eerste 50 aanmelders voor deze Bootcamp naast de live training van 31 augustus tot en met 8 september 2020 gratis ook nog de online training Maak je Zomer Succesplan – waar je per direct mee kunt starten in mijn Ik help jou online Academie.

De Maak je Zomer Succesplan training bestaat onder andere uit 7 video’s met slimme tips om meer omzet te maken, een videoles over het maken van jouw succesvolle kwartaalplan en een stappenplan voor het doen van een succesvolle lancering. Als early bird deelnemer word je bovendien per direct toegelaten tot de Facebookgroep van de Lanceer je Succes Bootcamp, zodat je nu al met mij kunt sparren over jouw succesplannen voor de rest van 2020. Ik ben er dagelijks om met je mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Bij wie volg je deze training?

Mijn naam is Rimke de Groot, online marketing en business coach voor ondernemers die eigenlijk een hekel hebben aan alles dat bij verkopen komt kijken, maar wel graag veel klanten willen helpen met hun mooie aanbod. Herken jij jezelf daarin? Dan help ik je om op een manier die 100% past bij jou veel meer leuke klanten naar jou toe te laten komen, in plaats van dat jij op hen moet ‘jagen’. Inmiddels heb ik meer dan 220 klanten mogen helpen om klanten te krijgen zonder dat ze daar pusherige verkooptrucs voor hoeven te gebruiken.

 

Boek je ticket naar een succesvolle tweede helft van 2020 

Ga jij samen met mij én een groep gelijkgestemde ondernemers voor een succesvol tweede deel van 2020? Boek dan hieronder je ticket en start meteen met het maken van jouw succesplan.