Gratis Lanceer Succes Week

Voor alle zelfstandig ondernemers die een groter aantal nieuwe klanten tegelijk naar hen toe willen laten komen

Van 16 tot en met 22 mei

Lanceren is als je het mij vraagt de leukste manier om online klanten te krijgen, vooral als je niet zo houdt van alles dat voor jou als pusherig of opdringerig verkopen voelt. Bij lanceren verkoop je jouw aanbod namelijk vanuit het delen van veel waarde en het maken van oprechte verbinding, waardoor klanten uit zichzelf je aanbod al willen hebben, zonder dat jij aan ze hoeft te trekken of van alles uit de kast hoeft te halen om ze over te halen.

Lanceren is de manier waarop ik al ruim 5 jaar een heel groot deel van mijn klanten krijg. En al mijn ervaring hiermee, en alle lessen over wat heel goed werkt om vanuit lanceringen klanten te krijgen, heb ik gegoten in mijn training Succesvol lanceren vanuit je hart.

 

Unieke kans: krijg een week lang gratis toegang tot module 1 van Succesvol lanceren vanuit je hart

Tijdens de Lanceer Succes Week heb jij de kans om 7 dagen lang alle lessen uit module 1 van mijn training Succesvol lanceren vanuit je hart te volgen, helemaal gratis.

Ja, ik doe graag mee

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Dit is wat je in deze lessen gaat leren:

Hoe kies je het juiste aanbod én het juiste doel voor jouw lancering?

Hoe vertaal je jouw droomdoel naar een praktisch actieplan?

Hoe ga je van een actieplan naar een haalbare planning?

Welke stappen komen er kijken bij het succesvol lanceren van jouw aanbod?

Hoe zorg je ervoor dat je niet zelf je eigen (lanceer)succes saboteert?

Welk resultaat mag je verwachten als je meedoet aan de Lanceer Succes Week? 

Een kant-en-klaar lanceerplan dat jou laat zien hoe je in een kort tijdsbestek meerdere nieuwe klanten volmondig ja laat zeggen tegen jouw mooie aanbod. Waardoor jij meer plezier en voldoening in je werk ervaart, omdat je meer mensen kunt helpen – en tegelijk ook meer rust ervaart omdat je weet hoe je een piek in je omzet en aantal nieuwe klanten kunt realiseren.

Hoe doe je mee aan de Lanceer Succes Week?

Als jij je hieronder gratis inschrijft voor de Lanceer Succes Week, ontvang je op maandag 16 mei rond 10.00 uur jouw inloggegevens waarmee je zeven dagen lang toegang krijgt tot de eerste module van Succesvol lanceren vanuit je hart. Je kunt alle lessen van deze module vervolgens een week lang onbeperkt bekijken, op de momenten die jou goed uitkomen. Om je te motiveren om er ook echt serieus mee aan de slag te gaan krijg je elke ochtend een mailtje over één van de lessen waar je toegang toe hebt. Je gratis toegang tot de lessen loopt tot en met zondag 22 mei om 20.00 uur.

Ja, ik doe graag mee

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

PS. Je achternaam heb ik nodig voor het aanmaken van een account voor jou in mijn Ik help jou online Academie, zorg dus dat je die ook even invult.