DONDERDAG 22 APRIL:

ONLINE EVENT MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

Dit event is inmiddels afgelopen, het volgende event op de planning van Ik help jou online is de Word gevonden in Google Bootcamp begin juni. Meld jezelf hier alvast aan voor de interesselijst van de Bootcamp

 

Dit mag je verwachten tijdens het event Meer klanten uit je website

Het online event Meer klanten uit je website is een leerzame, inspirerende en afwisselende dag die bestaat uit workshops, interviews plus de kans om live door mij gecoacht te worden. Alles met één doel: jou leren hoe jij van jouw website een plek maakt waar regelmatig klanten uit voortkomen. Dit zijn de workshops en interviews die je mag verwachten.

Workshop 1, 10.00 uur: Een homepage die klanten vasthoudt

Bezoekers die nieuw op je website komen zijn in eerste instantie super ongeduldig en snel geneigd om weer weg te klikken van je website. Tenzij jij een uitstekende eerste indruk op ze maakt. Hoe je dat doet en hoe je jouw website zo inricht dat hij klanten vasthoudt én in actie zet, dat ontdek je in deze workshop.

11.00 uur: Interview met gezondheidscoach Leonie

Leonie Backus van https://gezondheidscoachleudal.nl/ coacht powervrouwen die af willen van emotie-eten, snoepen en snaaien. Ze leert haar klanten hoe ze gezond kunnen afvallen zonder dieet en hoe ze weer een fijne relatie krijgen met eten. Leonie komt vertellen hoe zij haar website inzet om haar ideale klanten te bereiken.

Workshop 2, 13.00 uur: Maak van een bezoeker een klant

Wat hebben jouw websitebezoekers nodig voordat ze klant bij je worden? En waar liggen de valkuilen waardoor ze je website verlaten zonder te kopen of met je in contact te blijven? In deze workshop leer ik je hoe jij op je website jouw aanbod in woorden precies zo verkoopt als jouw klant het aantrekkelijk vindt. Je krijgt concrete tips en handvaten om je aanbod veel makkelijker te verkopen.  

14.00 uur: interview met gites- en campingeigenaar Arthur

Arthur Mekenkamp van https://www.lepetitmasdile.com/ runt samen met zijn vrouw Caroline een gezellige gites en een kleine camping in de Charente in Frankrijk. Ook ontvangt hij in het voorjaar graag sportieve gasten voor een actieve trainingsweek. Arthur komt vertellen hoe hij zijn website inzet om gasten enthousiast te maken om naar Le Petit Mas d’Ile op vakantie te komen.

Workshop 3, 15.00 uur: Klanten uit je website XL

In deze workshop krijg jij een verhelderend kijkje in het gedrag en de behoeftes van jouw websitebezoekers, zodat jij daar naadloos bij aan kunt sluiten en dus nog makkelijker klanten uit je website krijgt. Ook leer je hoe je in contact blijft met websitebezoekers die nog niet direct klaar zijn om bij je te kopen, maar dat op een later moment wél zijn.

BIJ WIE VOLG JE DIT EVENT?

Ik ben Rimke de Groot en ik help ondernemers die met veel plezier en liefde in hun bedrijf werken om via hun website veel meer klanten naar hen toe te laten komen. Inmiddels heb ik honderden ondernemers – onder wie coaches, ondernemers in de vakantiebranche, dienstverleners en webshopeigenaren – mogen helpen om op een makkelijke manier meer klanten uit hun website te krijgen. Ik sta erom bekend dat ik dingen eenvoudig uitleg, zodat iedereen mijn tips in de praktijk kan brengen. Zelf krijg ik ook het overgrote deel van mijn nieuwe klanten doordat zij mij en mijn website weten te vinden in Google. 

“IK HEB NU MEER MENSEN DIE DIRECT EEN AANKOOP DOEN”

“Ik had wel een paar goedlopende blogs op mijn website, maar de website als geheel functioneerde niet echt. Klanten en mensen voor mijn gratis weggever kwamen meestal niet via mijn website, maar bijvoorbeeld via Facebook. Dat waren er én te weinig én ik wilde niet afhankelijk zijn van een platform als Facebook, dus ik wilde graag dat mijn website de grootste trekpleister van mijn bedrijf zou worden. Hoe ik daarvoor moest zorgen wist ik niet echt… 

Door training bij Rimke te volgen zit mijn homepage nu veel beter in elkaar, waardoor ik mensen langer vasthoud op mijn site en waardoor mensen sneller doorklikken naar mijn aanbod. Ook heb ik met behulp van haar training de verschillende aanbodpagina’s herschreven, waardoor ik nu meer aanvragen voor mijn gratis weggever heb en meer mensen die direct een aankoop doen.”

Eunice Bom

Mijn Monumentjes

 

BEN JE ERBIJ OP 22 APRIL?

Je volgt dit online event gewoon lekker vanuit je eigen huis of werkplek. Alle workshops en interviews vinden plaats via Zoom. Kies dan hieronder of je gratis mee wilt doen aan het event of graag mijn VIP-gast wilt zijn. Via één van de twee paarse knoppen reserveer jij jouw plekje voor het online event Meer klanten uit je website. 

 

ER IS NOG MEER TIJDENS HET ONLINE EVENT MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE

Tijdens het online event Meer klanten uit je website krijg je ook de kans om live door mij gecoacht te worden en antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt over hoe jij meer klanten uit je website haalt. Bovendien maken we er op de dag voor én de dag na het event óók een feestje van. 

 

Feestelijke Pre Party

Om je te helpen het maximale uit het online event Meer klanten uit je website te halen is er op woensdag 21 april om 19.30 uur al een zogenaamde Pre Party: een feestelijke aftrap van het event waar je helemaal in de juiste energie komt om alles uit Meer klanten uit je website te halen dat jij eruit wilt halen.

Afterparty voor VIP’s

Doe jij met een VIP-ticket mee aan het online event Meer klanten uit je website, dan krijg je op vrijdagochtend 23 april een extra online én interactieve workshop waarin ik jou ga helpen aan de perfecte zoekwoorden voor je homepage en aanbodpagina. Als VIP krijg je bovendien onbeperkte toegang tot alle opnames van het event.

WAT KRIJG JE EXTRA ALS JE EEN VIP-TICKET KIEST?

Tijdens het online event op 22 april staat de vraag centraal hoe je van je bestaande websitebezoekers makkelijker klanten maakt. In de VIP-sessie op vrijdagochtend 23 april gaan we nog een stapje verder: ik ga jou persoonlijk helpen om óók meer potentiële klanten naar je website toe te laten komen, zodat je nog meer klanten uit je website kunt krijgen. We gaan samen kijken wat de zoektermen zijn die ervoor gaan zorgen dat nieuwe klanten jouw website veel makkelijker weten te vinden in Google. Je krijgt deze zoektermen natuurlijk ook van mij als je niet live bij de VIP-sessie op vrijdag kunt zijn.

Ook mag je als VIP alle opnames van het event houden. Je krijgt hier toegang toe in mijn Ik help jou online Academie, zodat je alles zo vaak als je maar wilt terug kunt kijken en nóg beter en actiever met de opdrachten aan de slag kunt. 

 

“MEERDERE GASTEN ZEIDEN DAT ZE VOOR ONS HADDEN GEKOZEN OMDAT ZE DE NIEUWE ‘OVER ONS’-PAGINA ZO LEUK VONDEN”

“Voordat ik training bij Rimke ging volgen was ik al een tijdje aan het denken hoe ik de grote reserveringsbedrijven als Booking kon vermijden, want rechtstreekse boekingen in onze b&b brengen uiteraard meer geld op, maar ook heb je direct contact met de klant die je daardoor al beter leert kennen en zij ons. Ik wist wel dat ik onze website beter vindbaar moest maken, maar hoe…
Met de training werd ik gemotiveerd kritisch naar mijn webpagina’s te kijken, en om deze allemaal te herschrijven. Soms wel meerdere keren….. Maar uiteindelijk zag ik hoe ik dat beter kon doen en hoe ik ons en onze b&b op een leukere manier kon laten zien. Eén van de leukste dingen vond ik dat ik deze zomer meerdere keren van gasten hoorde dat ze de ‘over ons’ pagina zo leuk vonden en dat ze daarom voor ons gekozen hadden. Hoe leuk wil je het hebben!”

Petra Broek

Bed & Breakfast Plus belle la Vue in Frankrijk

“MIJN DOELGROEP WEET MIJ TE VINDEN VIA GOOGLE”

“Jouw website is het enige waar je zelf de regie over kunt hebben. Als je zorgt dat de inhoud up-to-date blijft en Google heeft door dat jouw site ´leeft´, dan kan het zijn werk voor je doen. Inmiddels word ik door mijn doelgroep goed gevonden via Google. 

Rimke is zeer behulpzaam, reageert snel en stelt de juiste vragen om je zelf aan het denken te zetten. Ik raad de training aan iedereen aan die het beste uit zijn of haar website wil halen en graag aan de slag gaat om er zelf een succes van te maken.”

Jacqueline Naaborg

Studiekeuze Top 3

 

VEELGESTELDE VRAGEN

HOEVEEL TIJD MOET IK VRIJHOUDEN OM MEE TE DOEN AAN HET ONLINE EVENT?

Het event vindt plaats op donderdag 22 april van 10.00 tot 17.00 uur, uiteraard met pauzes tussendoor. Als je er het maximale uit wilt halen, raad ik je aan er de hele dag voor te reserveren in je agenda. 

KAN IK ME OOK AANMELDEN ALS IK ER NIET DE HELE DAG BIJ KAN ZIJN?

Ja, natuurlijk mag je dan ook meedoen. Houd er wel rekening mee dat de drie workshops die ik tijdens het event geef op elkaar aansluiten, dus probeer er dan in elk geval bij te zijn. Maar het is natuurlijk aan jouzelf welke onderdelen je wel en niet bijwoont. 

KAN IK DE ONDERDELEN VAN HET EVENT NA AFLOOP TERUGKIJKEN?

Alleen als je een VIP-ticket aanschaft krijg je ook na afloop toegang tot de opnames. Kies je voor gratis deelname, dan raad ik je aan om pen en papier bij de hand te houden om zo veel mogelijk tips en stappenplannen die je krijgt goed op te schrijven.