fbpx

Gratis online workshop: Veel meer klanten uit je website in 2023

De basis van je website staat. Je website trekt bezoekers. Maar er komen nog maar weinig nieuwe klanten voort uit je website. Of in elk geval nog niet het aantal klanten dat je zou willen. En je bent gedreven om in 2023 (veel) méér nieuwe klanten uit je website te halen – omdat jouw website dan voor je werkt zonder dat jij daar constant voor aan het werk bent.

Als jij je herkent in het bovenstaande, dan is mijn online workshop Veel meer klanten uit je website in 2023 speciaal voor jou. In deze workshop ga ik je meenemen in de 3 elementen waar jij – als de basis van je website al staat – aan mag werken als je in 2023 (veel) meer nieuwe klanten uit je website wilt halen.

Deze online workshop heeft inmiddels al plaatsgevonden, maar als je je hieronder aanmeldt kun je ‘m alsnog terugkijken. Ik deel in de workshop super waardevolle tips met je om in 2023 (veel) meer nieuwe klanten uit je website te krijgen. Ook heb ik 2 aanwezige deelnemers live gecoacht over welke stappen zij in 2023 kunnen zetten om meer nieuwe klanten uit hun website te krijgen – waar je zeker weten ook veel waarde uit gaat halen. 

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die graag meer nieuwe klanten uit hun website willen krijgen: klanten die jouw website weten te vinden in Google en vervolgens zelfstandig jouw aanbod kopen of contact met je zoeken. De workshop is het meest geschikt voor ondernemers die de basis van hun website al hebben staan. Je bent natuurlijk ook welkom om mee te doen als je wél al regelmatig nieuwe klanten uit je website krijgt, maar wilt ontdekken wat je zoal kunt doen om daar nog meer van te maken. 

 

Hoe lang duurt deze workshop ongeveer? 

Deze online workshop duurt iets meer dan een uurtje. 

 

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.