GRATIS MAILTRAINING

IN 6 STAPPEN SUPER ZICHTBAAR OP FACEBOOK

 

BEN JIJ HIER KLAAR MEE?

R

Een Facebookpagina die blijft hangen rond de 200 of 300 volgers?

R

Veel tijd steken in het maken van je Facebookberichten en dan maar een handjevol likes en reacties krijgen?

R

Het idee hebben dat bijna niemand je berichten voorbij ziet komen?

R

Je telkens afvragen of het wel zinvol is om tijd in Facebook te blijven stoppen, als er toch maar zo weinig mensen liken en reageren?

DOE HET EENS ANDERS

Facebook als ondernemer écht goed inzetten doe je op een andere manier dan je waarschijnlijk gewend bent als het gaat om de promotie van je bedrijf en aanbod. Facebook gaat namelijk niet om zo veel mogelijk over je aanbod praten, of zo hard mogelijk roepen hoe goed jouw producten of diensten zijn.

Facebook gaat om interactie, om het sociale aspect, om echt contact en echte gesprekken tussen echte mensen. Pas als jij die band met mensen opbouwt gaan ze je pagina volgen, je berichten liken, op je berichten reageren en uiteindelijk zelfs bij je kopen. Dat vraagt voor veel ondernemers om een heel andere manier van denken én van doen. Maar als je eenmaal ziet hoe het werkt, en bovenal hoe het vóór jou werkt, dan wil je Facebook voortaan altijd op die net iets andere manier blijven inzetten.

 

FACEBOOK WERKT – OOK VOOR JOU

Eén ding weet ik zeker: Facebook kan werken voor ieder bedrijf, ook voor dat van jou. Het helpt je om meer naamsbekendheid te krijgen, om meer zichtbaar te worden én om je toekomstige nieuwe klanten of gasten te leren kennen. Bovendien is het slim om namens je bedrijf op Facebook actief te zijn, want:

 

Uit recent social media-onderzoek (mei 2018) blijkt dat 78 procent van de mensen die online iets kopen dat eerst voorbij heeft zien komen op Facebook.

 

DUS…:

 

Wil jij meer likes voor je Facebookpagina?

Wil je meer likes en reacties op je berichten?

Wil je dat de berichten op jouw Facebookpagina door meer mensen gezien worden, ook door jouw toekomstige klanten of gasten?

 

DOE DAN MEE AAN DE GRATIS E-MAILTRAINING IN 6 STAPPEN SUPER ZICHTBAAR OP FACEBOOK

Tijdens deze e-mailtraining krijg je 6 dagen lang elke dag een tip, een opdracht én een videoles om jou te helpen aan meer fans, likes, reacties én bereik voor je Facebookpagina. Je volgt de lessen op jouw eigen tempo en deelt de uitvoering van de opdrachten in de besloten Facebookgroep die bij de training hoort. Zo kun je ook leren van de andere deelnemers aan de training.

Deelname aan de training In 6 stappen super zichtbaar op Facebook is bovendien helemaal GRATIS. Als jij je via het inschrijfformulier hieronder aanmeldt voor de training kun je vandaag nog beginnen. Geef ook even aan of je vaker waardevolle marketingtips van mij wilt ontvangen. Als je hier ‘ja’ invult, krijg je eens per 2 weken een mail van mij met tips om online meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en/of gasten of klanten te krijgen.

 

Ja, ik doe mee!
dit veld niet invullen s.v.p.