fbpx

 

HAAL DANKZIJ JE HOMEPAGE MÉÉR KLANTEN EN OMZET UIT GOOGLE 

4-DAAGSE GRATIS ONLINE TRAINING

 

Ontdek de eenvoudige manier om via Google aanzienlijk meer nieuwe klanten aan te trekken. Realiseer je gewenste omzet zonder kostbare tijd aan social media te besteden. Met mijn 15+ jaar ervaring als tekstschrijver en SEO-specialist begeleid ik je gedurende 4 dagen stap voor stap naar het krijgen van (veel) meer klanten en omzet via je website.

 

JA, IK DOE MEE!  

De Klantentrekkende Homepage Challenge is een gratis online training van 4 dagen die begonnen is op maandag 12 februari – dus als je je nu aanmeldt kun je direct starten. Eerder deden al 1.000+ zelfstandig ondernemers mee aan mijn challenges. Ben jij er deze keer bij? Klik dan op de knop hieronder om je aan te melden. 

 

ONTDEK WAT HET JE BRENGT ALS JE GOED TE VINDEN BENT IN GOOGLE

 

Dit is wat mijn klanten zeggen over de trainingen die ze bij mij volgen:

 

 

VERANDER JE HOMEPAGE IN EEN KLANTENMAGNEET EN VERHOOG JE OMZET VIA GOOGLE 

Jouw homepage is de online etalage van je bedrijf, maar veel mogelijke klanten haken er al af voordat ze überhaupt klant worden – en dat is zonde. Tijdens de Klantentrekkende Homepage Challenge neem ik je bij de hand en laat ik je zien hoe je jouw homepage niet alleen (veel beter) vindbaar maakt in Google, maar ook omtovert tot die zogenaamde klantenmagneet: een plek die niet alleen bezoekers trekt, maar ze ook converteert naar klanten. 

 

Mis deze kans om samen te bouwen aan een homepage die niet alleen mooi visitekaartje is, maar ook resultaat oplevert niet. We beginnen op maandag 12 februari. 

 

De Klantentrekkende Homepage Challenge is een 4-daagse gratis online training waarin wij samen stap voor stap aan de slag gaan met jouw klantentrekkende homepage. Dit zijn de stappen die we samen gaan zetten:

R

Dag 1: Maak een goede eerste indruk op jouw klant. Als websitebezoekers net bij jou binnenkomen, dan zijn ze nog behoorlijk ongeduldig. Want ben jij wel écht de persoon die heeft wat zij nodig hebben? Op dag 1 ontdek je wat jij bovenaan je homepage mag schrijven als je én goed gevonden wilt worden in Google én van die ongeduldige websitebezoeker een nieuwsgierige mogelijke klant wilt maken.

R

Dag 2: De belangrijkste zin op jouw homepage. Er is één zin op je homepage die zowel voor Google als voor jouw mogelijke klanten het allerbelangrijkste is. Een zin die gelijk raak moet zijn, want anders kan Google jou niet goed vindbaar maken voor de juiste mensen en haken mogelijke klanten al af voordat ze goed en wel op je website hebben rondgekeken. Op dag 2 geef ik je de ingrediënten waarmee jij hier een zin van maakt die klanten aantrekt.

R

Dag 3: Homepage Hot Seats. Op deze speciale dag staan de homepages van 3 tot 5 deelnemers centraal en ga je aan de hand van hun praktijkvoorbeelden zien wat jij mag doen als je wilt dat jouw homepage je meer klanten en omzet brengt. Na je aanmelding voor de Klantentrekkende Homepage Challenge kun je mij zelf laten weten of jij kans wilt maken op zo’n Homepage Hot Seat (ik ga je dus alleen als jij dat zelf wilt in het middelpunt van deze derde dag zetten). 

R

Dag 4: Zo krijg je voortdurend klanten uit je website. Natuurlijk wil je niet alleen maar dat mogelijke klanten jouw homepage bezoeken, maar wil je óók dat ze contact met je opnemen en daadwerkelijk klant bij je worden. Op dag 4 brengen we alles samen en ontdek je hoe jij, met een ijzersterke homepage als basis, (veel) meer nieuwe klanten en omzet uit Google en je website haalt. 

 

WAT JE MISSCHIEN NOG WILT WETEN: 

 

IK HEB NOG GEEN WEBSITE, KAN IK DAN OOK MEEDOEN?

Je weet wat ze zeggen toch: een goed begin is het halve werk. Cliché, maar waar. Als jij nu nog geen website, maar wel van plan bent er eentje te (laten) maken, dan ben je van harte welkom bij de Klantentrekkende Homepage Challenge. Je hebt dan meteen zodra jij je website straks online zet een goede en klantentrekkende homepage staan. 

 

IK KAN NIET ELKE DAG LIVE MEEDOEN AAN DE TRAINING, IS HET DAN WEL ZINVOL OM ME AAN TE MELDEN?

Ja, zeker. Ik maak van elke workshop die ik geef een opname. Heb je op één of meerdere dagen andere afspraken, zit je in een andere tijdzone, heb je naast je bedrijf een (parttime) baan, zijn je kinderen thuis op de tijdstippen van de workshops of is er een andere reden waarom je er niet telkens live bij kunt zijn? Geen enkel probleem, dan bekijk je gewoon de opnames op momenten die jou wél goed uitkomen. De opnames zijn ook in de week na de Homepage Bootcamp nog beschikbaar. En als je wilt kun je zelfs voor een klein bedrag onbeperkte toegang tot álle opnames kopen. 

 

KAN IK OOK MEEDOEN ALS IK NOG WEINIG WEET VAN HOE GOOGLE WERKT?

Ha, ik sta bij de deelnemers aan mijn trainingen bekend om mijn Jip-en-Hanneke-taal. Ik ga dus niet proberen om indruk op jou te maken door te strooien met allerlei ingewikkelde woorden en termen, ik leg alles heel begrijpelijk aan je uit. Daardoor kun je ook meedoen als je je nog nooit echt goed verdiept hebt in alles dat met Google te maken heeft. 

 

IK HEB AL EEN WEBSITE EN (DENK IK) OOK EEN GOEDE HOMEPAGE, IS HET DAN OOK WAARDEVOL VOOR MIJ?

Van meer ervaren deelnemers aan mijn trainingen hoor ik dat ze er toch elke keer dat ze meedoen weer iets nieuws uit halen. Ik weet daarom zeker dat jij, ook als je al een meer ervaren ondernemer met een goede homepage bent, sowieso veel waarde gaat halen uit deze training. Als jij daar zelf ook op vertrouwt, ben je van harte welkom.