VERRASSEND VEEL VERKOPEN VANUIT JE HART

GLOEDNIEUW ACTIEPROGRAMMA 

De basis van jouw bedrijf staat. Je hebt een aanbod. Je hebt een website. Je hebt klanten. Maar die klanten, dat mogen er best nog meer worden. Misschien komen je klanten of verkopen nu steeds in golfbewegingen, waardoor jij het ene moment superdruk bent en het andere moment spanning ervaart omdat het zo stil blijft. Of misschien heb je wel al je eerste klanten, maar loopt je bedrijf nog niet goed genoeg om er een fulltime inkomen uit te halen. Of misschien loopt het in je bedrijf al heel aardig, maar voel jij aan alles dat jij een ondernemer bent die meer wil dan heel aardig.  

Hoewel je het heerlijk vindt als nieuwe klanten jou uit zichzelf weten te vinden, ben je niet het type ondernemer dat alleen maar gaat zitten afwachten tot dat gebeurt. Je hebt graag de touwtjes in eigen handen. Alleen weet je niet altijd wat nu de slimste acties zijn om te ondernemen om meer nieuwe klanten te krijgen – of weet je het wel, maar mis je de stok achter de deur om die acties ook echt te doen. Of maak je het in je hoofd soms veel te ingewikkeld, waardoor je niet in actie komt. 

Dit gebeurt vooral als het om dat ene V-woord gaat. Je weet wel: verkopen. Je aanbod ver-ko-pen. Jezelf ver-ko-pen (want zo voelt het vaak wel voor je). Wat vind je dat lastig. Ben je niet te opdringerig als je iemand vertelt over jouw aanbod? Of als je jouw aanbod doet in een e-mail? Ben je wel slim bezig als je meerdere dingen door elkaar aanbiedt? Als je iets wilt organiseren, wanneer begin je dan met het promoten ervan? Welke prijs vraag je nu voor je aanbod? Wat zal iemand wel niet denken als… En zo kan ik (en jij waarschijnlijk ook) nog wel tientallen vragen aanvullen.

Het lijkt een ander vaak zo makkelijk af te gaan, waarom is het bij jou dan vaak zo’n warboel in je hoofd? Zijn er acties die jij niet kent en zij wel doen?

 

Hoe zou het voor je zijn als we dit samen gaan doen?

Eén ‘geheim’ waardoor jij ziet dat het bij anderen zo gemakkelijk gaat terwijl jij met die maalstroom van gedachten in je hoofd zit kan ik je alvast verklappen: in actie komen. Ondernemers die mooie dingen bereiken zijn in veel gevallen absoluut ook denkers, maar daarnaast bovenal ook doeners. En ja, daarbij lukt er dan ook wel eens iets niet of pakt het niet zo uit als ze wilden, maar dat weegt voor hen echt niet op tegen de mooie successen die het hen brengt om zo in het ondernemerschap te staan.

Wat denk je ervan als we dit samen gaan doen? Samen gaan zorgen dat jij meer klanten en verkopen krijgt voor jouw mooie aanbod? Als we niet met een groep gehaaide salestijgers bij elkaar komen, maar met een fijne groep gedreven zelfstandig ondernemers die houden van het werk dat ze doen en die zin hebben om daar nog veel meer klanten mee te helpen. En die samen stappen gaan zetten om op een fijne, bij hen passende manier meer van die leuke klanten te krijgen. Met mijn begeleiding – de ene keer als een klankbord voor de plannen die je zelf al hebt, de andere keer als een spiegel wanneer jij zelf veel te ingewikkeld denkt – en een groep mededeelnemers die je motiveert en inspireert. Plus een goede stok achter de deur om niet alleen maar te denken en te vertellen over je mooie plannen, maar ze bovenal te gaan realiseren. 

 

‘KLINKT GOED, MAAR WAT GAAN WE DOEN IN VERRASSEND VEEL VERKOPEN VANUIT JE HART?’

Verrassend veel verkopen vanuit je hart draait vooral om actie ondernemen. Acties die zorgen dat jij meer klanten mag helpen met jouw mooie aanbod. Acties die passen bij jou en bij wat jij graag wilt bereiken. Acties waarbij je mijn begeleiding krijgt zodat je dit op een slimme én kloppende manier gaat doen.

 

Onderdeel 1: elke maandag en vrijdag een twaalfuurtje 

Dit twaalfuurtje is een inspiratieboost van zo’n 15 minuten, online via Zoom. Hierin deel ik elke maandag en vrijdag een waardevolle opdracht, een inspirerend verhaal of inzicht of nog iets anders met je. Dit zodat je op maandag vol energie en inspiratie de week in kunt gaan en zodat je op vrijdag op een fijne manier samen de week af kunt sluiten en successen kunt vieren. Natuurlijk mag je mij tijdens deze sessies ook vragen stellen. 

 

Onderdeel 2: de Verkopen vanuit je hart masterclasses

In deze maandelijkse masterclasses deel ik met je wat werkt als jij meer nieuwe klanten naar je toe wilt laten komen. Geen ‘dit is de nieuwste trend, spring er nú op in voordat het over een tijdje alweer uitgewerkt is’-strategietjes, maar bewezen en tijdloze manieren om meer nieuwe klanten ja te laten zeggen tegen jouw mooie aanbod. Als jij je aanmeldt voor Verrassend veel verkopen vanuit je hart, staat er onder andere al een masterclass voor je klaar over hoe je veel meer klanten krijgt uit je e-mails. 

 

Onderdeel 3: de Sales Sprint Sessies

Tijdens deze sessies werken we elke maand samen een dagdeel lang aan acties die leiden tot meer klanten en verkopen. Iedereen die erbij wil zijn checkt in via Zoom en gaat 2 uren aan het werk, met mij en de andere deelnemers als stok achter de deur. Na deze twee uren is er ruimte om feedback te ontvangen op dat waar je aan gewerkt hebt, ofwel direct in de Zoom-sessie, ofwel in de Facebookgroep.

 

Onderdeel 4: de Verkopen vanuit je hart Hot Seat Sessies

Dit zijn geen snelle Q&A’s, maar sessies waarin er elke maand de ruimte is om de diepte in te gaan op jouw acties en plannen om meer nieuwe klanten te krijgen. Je kunt deze Hot Seat Sessies bijvoorbeeld gebruiken om feedback te ontvangen op je nieuwe verkooppagina, op een mail of mailserie waarin je een aanbod doet, op een pagina voor een gratis aanbod dat als doel heeft meer betalende klanten te krijgen, op een lanceerplan, op acties die je wilt doen om 1-op-1 klanten aan te trekken, enzovoort. Ook als je zelf geen vraag hebt, weet ik zeker dat je superveel leert van deze Hot Seat Sessies.

 

En verder krijg je ook nog:

Toegang tot een besloten Facebookgroep exclusief voor deelnemers aan Verrassend veel verkopen vanuit je hart, om doelen te delen, vragen te stellen, feedback te ontvangen en elkaar te inspireren en motiveren.

 

ja, ik doe mee! 

Vanaf maandag 6 februari is er plek voor een kleine groep nieuwe deelnemers in Verrassend veel verkopen vanuit je hart. Als jij je aanmeldt, krijg je tot en met maandag 15 mei toegang tot dit actieprogramma, dus in totaal trekken we zo’n 100 dagen met elkaar op. Als je actief meedoet aan Verrassend veel verkopen vanuit je hart, dan zijn die honderd dagen ruim voldoende om jouw investering in dit actietraject dubbel en dwars terug te verdienen.

O ja, en dan wil je natuurlijk ook nog weten wat jouw investering dan is: als je kiest voor betaling in 1 keer, dan is dat 397 euro (ex btw) en als je kiest voor betaling in 4 termijnen is het 4 keer 100 euro. 

 

 

BIJ WIE VOLG JE VERRASSEND VEEL VERKOPEN VANUIT JE HART? 

Hi, ik ben Rimke en als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik nu een aanbod zou hebben dat in de kern om verkopen draait, zou ik je keihard uitgelachen hebben. ik ben namelijk niet bepaald geboren als een salestijger. Lange tijd had ik daarom de overtuiging dat ik nooit écht super succesvol kon worden met mijn bedrijf, laat staan veel klanten kon helpen.

Totdat ik mezelf meenam op een ontdekkingsreis naar hoe ik wél veel mensen kon helpen, op een manier die volledig bij mij paste. Waarbij ik géén metamorfose tot salestijger hoefde te ondergaan, wél af en toe een stap buiten mijn comfortzone moest zetten, maar bovenal klanten naar mij toe kon laten komen op een manier die volledig paste bij mij. Waarbij verbinding maken met de mensen die ik het allerbeste kan helpen, in geschreven en gesproken woorden, centraal staat.

Op dit moment verspil ik geen tijd meer aan manieren van verkopen die niet bij mij passen – en als gevolg daarvan natuurlijk ook niet voor mij werken – maar doe ik alleen dat waar ik me goed bij voel. En dat werkt: want elk jaar help ik honderden mensen met mijn verschillende vormen van aanbod.

Ik gun het jou ook van harte dat je meer mensen mag helpen met jouw mooie aanbod, en bovenal dat je dat mag doen op een manier die perfect bij jou past.

 

 

Bonus voor Plan je Website Succes-deelnemers: jouw ticket cadeau

Als jij in januari meedeed aan mijn training Plan je Website Succes en van daaruit de stap naar Verrassend veel verkopen vanuit je hart wilt maken, dan stort ik het bedrag dat jij voor je Plan je Website Succes ticket hebt betaald naar je terug. In feite krijg je dus 17 euro (of 27 euro, als je later bent ingestapt) korting op je deelname aan het Verkopen vanuit je hart-traject. 

 

Dit zeggen pilotdeelnemers aan Verkopen vanuit je hart:

 

 

Veelgestelde vragen

Hieronder geef ik antwoord op vragen die jij mogelijk hebt over (meedoen aan) Verrassend veel verkopen vanuit je hart. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje op rimke@ikhelpjouonline.nl en ik geef je er antwoord op. 

Is dit een online training?

Verrassend veel verkopen vanuit je hart is géén online training, het is een actieprogramma. Ik ga je in dit actieprogramma af en toe óók een online masterclass geven, maar het is dus geen cursus met tientallen video’s. Het is vooral de bedoeling dat je tijdens dit traject in actie komt, op een bij jou passende manier en met mij en de groep andere deelnemers om je te inspireren en motiveren. We spreken en zien elkaar tijdens dit programma regelmatig, online via Zoom, zodat we dit echt sámen doen. 

Krijg ik in dit traject 1-op-1 begeleiding?

Verrassend veel verkopen vanuit je hart is geen 1-op-1 coachingstraject, het is echt een groepsprogramma. Ik geloof zelf heel erg in de kracht van een groep en in onderling leren van elkaar en je door elkaar laten inspireren. Dat het traject in groepsvorm is betekent overigens absoluut niet dat jij in dit traject maar een nummer bent. Ik zorg ervoor dat iedere deelnemer zich gehoord en gezien voelt. De groep zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan. 

Wil je toch liever 1-op-1 begeleiding van mij? Kijk dan of mijn andere traject Opschalen vanuit je hart beter bij jou past

Leer ik in dit traject hoe ik klanten uit mijn website krijg?

Verrassend veel verkopen vanuit je hart is niet een traject waarin ik je de basis ga leren van hoe je een klantentrekkende website krijgt. We gaan het niet hebben over hoe je een goede homepage schrijft, hoe je een aantrekkelijke Over mij-pagina maakt, hoe je zoekwoorden in je website verwerkt, hoe je begint met bloggen en dat soort dingen. Als jij graag een klantentrekkende website wilt, dan heb ik daar een fantastische online training voor, Continu klanten uit je website, waar je hier alles over kunt vinden.

In Verrassend veel verkopen vanuit je hart gaan we wél werken aan alles dat leidt tot meer nieuwe klanten voor jou, met de website die je al hebt als basis. We gaan aan de slag met onderwerpen als: Hoe bereik jij nóg meer klanten op je website? Hoe krijg je meer klanten uit je bestaande aanbodpagina? Hoe schrijf je een goede verkoopmail? Hoe krijg je meer inschrijvingen voor iets dat je gratis aanbiedt of organiseert met als achterliggende doel om daar meer klanten uit te krijgen? Hoe maak je een goede verkoopfunnel? En alles dat verder maar gelinkt is aan het krijgen van meer klanten met je website als basis.

Moet ik in dit traject exact doen wat jij zegt?

Ha, nee, Verrassend veel verkopen vanuit je hart is niet bedoeld voor ondernemers die een ‘Zo doe ik het, als jij dit exact kopieert gaat dit ook voor jou werken’-aanpak zoeken. Ik ga je gedurende dit traject zeker dingen aanreiken die altijd werken/belangrijk zijn als jij nieuwe klanten naar je toe wilt laten komen. Maar daarbij is het juist de bedoeling dat jij die dingen modelleert naar een manier van verkopen die het beste past bij jóu – en niet dat je klakkeloos nadoet wat ik doe. Vandaar het stukje ‘vanuit je hart’ in de titel van dit traject en alle interactieve onderdelen.

Hoe weet ik of dit traject bij mij past?

Verrassend veel verkopen vanuit je hart is niet voor ondernemers die gek zijn op tuttenbellen, twijfelen, in je hoofd in rondjes blijven draaien en verzanden in ‘detailgeneuzel’. Wat ik daarmee bedoel? Dat we niet alleen maar gaan bedenken, maar ook gaan doen. Dat we dingen niet eindeloos gaan overdenken, maar actie gaan ondernemen. Daarmee bedoel ik niet dat je als een kip zonder kop maar van alles in gang gaat zetten, maar wel dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten tijdens dit traject.

Als jij hieraan meedoet wil ik dat je concrete en mooie resultaten boekt waar jij blij van wordt. Dat is in mijn belang (want ik word nergens zo blij van als van het succes van mijn klanten), maar bovenal is het natuurlijk in jouw belang. Het maakt dat jij meer mensen kunt helpen met jouw mooie aanbod – en ik ga ervan uit dat dat is wat je wilt als je je hiervoor aanmeldt.

Meld je alleen aan als je je door deze woorden voelt aangesproken om erbij te zijn. Stuur mij een mailtje als je even per mail of telefonisch wilt overleggen of dit voor jou het juiste traject is. 

 

MELD JE AAN VOOR VERRASSEND VEEL VERKOPEN VANUIT JE HART