VERKOPEN VANUIT JE HART

Actieprogramma waarin je durft te vertrouwen op jezelf

De basis van jouw bedrijf staat. Je hebt een aanbod. Je hebt een website. Je hebt klanten. Maar die klanten, dat mogen er best nog meer worden. Misschien komen je klanten of verkopen nu steeds in golfbewegingen, waardoor jij het ene moment superdruk bent en het andere moment spanning ervaart omdat het zo stil blijft. Of misschien heb je wel al je eerste klanten, maar loopt je bedrijf nog niet goed genoeg om er een fulltime inkomen uit te halen. Of misschien loopt het in je bedrijf al heel aardig, maar voel jij aan alles dat jij een ondernemer bent die meer wil dan heel aardig.  

Hoewel je het heerlijk vindt als nieuwe klanten jou uit zichzelf weten te vinden, ben je niet het type ondernemer dat alleen maar gaat zitten afwachten tot dat gebeurt. Je hebt graag de touwtjes in eigen handen. Alleen weet je niet altijd wat nu de slimste acties zijn om te ondernemen om meer nieuwe klanten te krijgen – of weet je het wel, maar mis je de stok achter de deur om die acties ook echt te doen. Of maak je het in je hoofd soms veel te ingewikkeld, waardoor je niet in actie komt. 

Dit gebeurt vooral als het om dat ene V-woord gaat. Je weet wel: verkopen. Je aanbod ver-ko-pen. Jezelf ver-ko-pen (want zo voelt het vaak wel voor je). Wat vind je dat lastig. Ben je niet te opdringerig als je iemand vertelt over jouw aanbod? Of als je jouw aanbod doet in een e-mail? Ben je wel slim bezig als je meerdere dingen door elkaar aanbiedt? Als je iets wilt organiseren, wanneer begin je dan met het promoten ervan? Welke prijs vraag je nu voor je aanbod? Wat zal iemand wel niet denken als… En zo kan ik (en jij waarschijnlijk ook) nog wel tientallen vragen aanvullen.

Het lijkt een ander vaak zo makkelijk af te gaan, waarom is het bij jou dan vaak zo’n warboel in je hoofd? Zijn er acties die jij niet kent en zij wel doen?

 

Hoe zou het voor je zijn als we samen in actie komen, zodat jij meer mensen kunt helpen met jouw mooie aanbod?

Eén ‘geheim’ waardoor jij ziet dat het bij anderen zo gemakkelijk gaat terwijl jij met die maalstroom van gedachten in je hoofd zit kan ik je alvast verklappen: in actie komen. Ondernemers die mooie dingen bereiken zijn in veel gevallen absoluut ook denkers, maar daarnaast bovenal ook doeners. En ja, daarbij lukt er dan ook wel eens iets niet of pakt het niet zo uit als ze wilden, maar dat weegt voor hen echt niet op tegen de mooie successen die het hen brengt. 

Een ander geheim: de meeste ondernemers die een goedlopend bedrijf hebben doen de dingen niet alleen. Ze omringen zich met anderen die hen inspireren, enthousiasmeren en motiveren. Wat denk je ervan als ik jou ook zo’n omgeving bied? Als je ruim 5 maanden lang samen met mij én een kleine groep andere zelfstandig ondernemers kunt werken aan jouw doelen en dromen? Als we samen stappen gaan zetten om op een fijne, bij jou passen manier meer hele leuke klanten te krijgen (zonder dat je hoeft te veranderen in een salestijger)? 

Met mijn begeleiding – de ene keer als een klankbord voor de plannen die je zelf al hebt, de andere keer als een spiegel wanneer jij zelf veel te ingewikkeld denkt – en een groep mededeelnemers die je motiveert en inspireert. Plus een goede stok achter de deur om niet alleen maar te denken en te vertellen over je mooie plannen, maar ze bovenal te gaan realiseren. 

 

Je bent van harte welkom in VERKOPEN VANUIT JE HART

Verkopen vanuit je hart draait vooral om actie ondernemen. En nee, daarmee bedoel ik niet keihard werken en dat ik de hele tijd achter je broek aan ga zitten. 😉 Het gaat vooral om kloppende actie ondernemen: dingen doen op de manier die past bij jou en ze – met wat slimme en bewezen basisprincipes – voor je laten werken in het aantrekken van meer nieuwe klanten.  

 

Verkopen vanuit je hart is: 

Inspiratie en motivatie

Ken je dat, dat je jezelf aan het begin van de week echt even op gang moet helpen en jezelf aan het einde van de week moet motiveren om je week productief te eindigen? In Verkopen vanuit je hart kom je niet langer in die valkuil terecht: elke maandag en vrijdag is er een zogenaamd twaalfuurtje: een fijne inspiratieboost van zo’n 15 minuten via Zoom. We starten en sluiten samen de werkweek op een leuke en energieke manier. 

 

Laat meer klanten kiezen voor jóu

Elke maand is er een online masterclass waarin ik met je deel wat werkt als jij meer nieuwe klanten naar je toe wilt laten komen. Geen ‘dit is de nieuwste trend, spring er nú op in voordat het over een tijdje alweer uitgewerkt is’-strategietjes, maar bewezen en tijdloze manieren om meer nieuwe klanten ja te laten zeggen tegen jouw mooie aanbod én om op een fijne, ontspannen manier succesvol te ondernemen. 

Sales Sprint Sessies

Verleidelijk he, om je werkdagen te vullen met dingen die er eigenlijk niet zo veel toe doen? In de Sales Sprint Sessies doen we dat anders. Elke maand werken we een dagdeel samen aan acties die leiden tot meer klanten en verkopen. Deze online samenwerksessies vinden plaats via Zoom, zodat je lekker vanaf je eigen werkplek mee kunt doen. 

Mastermind Sessies

Onderschat nóóit de kracht van een groep zelfstandig ondernemers die bijeenkomt om samen te sparren over de uitdagingen en vragen waar jij tegenaan loopt. Tijdens deze Mastermind Sessies mag jij al jouw vragen en uitdagingen voorleggen aan mij en de hele groep. Reken er maar op dat je daar superveel waardevolle tips en nieuwe inzichten en ideeën uit haalt die jou helpen bij het krijgen van meer nieuwe klanten. 

 

ja, ik doe mee! 

De nieuwe ronde van Verkopen vanuit je hart gaat van start op maandag 22 mei. We gaan vanaf dan 5 maanden lang samen in actie komen voor het krijgen van meer nieuwe klanten en het helpen van meer mensen met jouw mooie aanbod. Omdat ik het super belangrijk vind dat iedere deelnemer genoeg persoonlijke aandacht krijgt, is er in deze ronde van Verkopen vanuit je hart plek voor maximaal 12 deelnemers. 

Je investering om mee te doen is op dit moment 397 euro (ex btw). 

 

 

BIJ WIE VOLG JE VERKOPEN VANUIT JE HART? 

Hi, ik ben Rimke en als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik nu een aanbod zou hebben dat in de kern om verkopen draait, zou ik je keihard uitgelachen hebben. ik ben namelijk niet bepaald geboren als een salestijger. Lange tijd had ik daarom de overtuiging dat ik nooit écht super succesvol kon worden met mijn bedrijf, laat staan veel klanten kon helpen.

Totdat ik mezelf meenam op een ontdekkingsreis naar hoe ik wél veel mensen kon helpen, op een manier die volledig bij mij paste. Waarbij ik géén metamorfose tot salestijger hoefde te ondergaan, wél af en toe een stap buiten mijn comfortzone moest zetten, maar bovenal klanten naar mij toe kon laten komen op een manier die volledig paste bij mij. Waarbij verbinding maken met de mensen die ik het allerbeste kan helpen, in geschreven en gesproken woorden, centraal staat.

Op dit moment verspil ik geen tijd meer aan manieren van verkopen die niet bij mij passen – en als gevolg daarvan natuurlijk ook niet voor mij werken – maar doe ik alleen dat waar ik me goed bij voel. En dat werkt: want elk jaar help ik honderden mensen met mijn verschillende vormen van aanbod.

Ik gun het jou ook van harte dat je meer mensen mag helpen met jouw mooie aanbod, en bovenal dat je dat mag doen op een manier die perfect bij jou past.

 

Wanneer past Verkopen vanuit je hart supergoed bij jou? 

Je weet al hóe het moet en wat je wilt, je uitdaging zit in het nu ook echt gaan doen. Dat ene nieuwe aanbod ontwikkelen dat je eigenlijk niet durfde te creëren, maar dat steeds in je hoofd blijft zitten en er nu toch echt uit moet. Een eigen podcast starten, of misschien toch dat YouTube-kanaal. Meer je eigen geluid laten horen. En bovenal dicht bij jezelf blijven en niet overweldigd raken. Op een fijnere manier ondernemen die meer past bij waar jij energie van krijgt en wie jij in de kern bent.  

Je haalt veel energie en inspiratie uit contacten met gelijkgestemde ondernemers. Het liefst in een kleine groep waarbinnen je écht bij elkaar betrokken bent. Je hebt wel eens overwogen om een kantoor te huren, maar het is maar de vraag of je die gelijkgestemde mensen daar tegenkomt. Online langere tijd met dezelfde groep mede-ondernemers kunnen klankborden en brainstormen klinkt jou als muziek in de oren, net als elkaar motiveren en inspireren om mooie groeistappen te zetten

Plezier staat voor jou voorop in het ondernemerschap. Je ziet (online) genoeg tips en strategieën voorbijkomen die heel slim lijken om toe te passen, je hebt misschien al met één of meerdere businesscoaches gewerkt, maar je raakt verstrikt in de stappenplannen van een ander zodra die niet passen bij wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt. Natuurlijk wil je groeistappen zetten en meer nieuwe klanten helpen, maar wel met plezier en eigenheid als basis

 

Dit zeggen andere deelnemers aan Verkopen vanuit je hart:

 

 

Mooie bonussen die je ook krijgt bij je deelname:

Connectie in de community (waarde onbetaalbaar)

In de besloten Facebookgroep exclusief voor deelnemers aan Verkopen vanuit je hart ben je van harte welkom om al je vragen te stellen, doelen te delen, feedback te ontvangen, successen te vieren en andere deelnemers te inspireren. Het is een veilige plek die je ook mag gebruiken als de dingen bij jou wat minder gaan en je het gewoon even nodig hebt dat anderen je uit de put trekken.

 

Bonustraining Kom hoger in Google (twv. 147 euro)

In deze zomercursus ga ik je in juli en augustus helpen om doelgericht te werken aan het bereiken van meer nieuwe klanten in Google. Aan het begin van de zomer laat ik je zien hoe en waarvoor jouw website nu al gevonden wordt in Google en in juli en augustus neem ik je mee in wat je kunt doen om je aantal websitebezoekers (flink) te vergroten. Deze zomercursus zal ook los te koop zijn, maar jij krijgt alvast een gratis ticket voor de VIP-versie.

Bonusworkshop Succesvol adverteren op Facebook en Instagram (twv. 97 euro)

Adverteren op Facebook en Instagram kan jou onder de aandacht brengen van veel mogelijke nieuwe klanten, maar dan moet je wel weten hoe het werkt en hoe jij het goed voor je laat werken. In juni geef ik een online workshop waarin ik je laat zien hoe adverteren op Facebook en Instagram werkt, inclusief mijn eigen strategie om er betaalbaar nieuwe klanten en leads mee aan te trekken.

Relaxed verkopen video’s (twv. 147 euro)

‘Als je ergens een succes van wilt maken, dan moet je er hard voor werken.’ Net als zovelen van ons heb ook ik dat met de paplepel ingegoten gekregen. Toen ik een paar jaar geleden in aanraking kwam met de principes van de wet van de aantrekkingskracht, was dat voor mij dan ook een verademing en een hele omslag tegelijk. In een aantal bonusvideo’s neem ik je mee in een aantal principes uit de wet van de aantrekkingskracht die mij hebben geholpen om vanuit meer ontspanning te verkopen, te lanceren en klanten aan te trekken.

 

Veelgestelde vragen

Hieronder geef ik antwoord op vragen die jij mogelijk hebt over (meedoen aan) Verkopen vanuit je hart. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje op rimke@ikhelpjouonline.nl en ik geef je er antwoord op. 

Is dit een online training?

Veerkopen vanuit je hart is géén online training, het is een actieprogramma. Ik ga je in dit actieprogramma af en toe óók een online masterclass geven, maar het is dus geen cursus met tientallen video’s. Het is vooral de bedoeling dat je tijdens dit traject in actie komt, op een bij jou passende manier en met mij en de groep andere deelnemers om je te inspireren en motiveren. We spreken en zien elkaar tijdens dit programma regelmatig, online via Zoom, zodat we dit echt sámen doen. 

Krijg ik in dit traject 1-op-1 begeleiding?

Verkopen vanuit je hart is geen 1-op-1 coachingstraject, het is echt een groepsprogramma. Ik geloof zelf heel erg in de kracht van een groep en in onderling leren van elkaar en je door elkaar laten inspireren. Dat het traject in groepsvorm is betekent overigens absoluut niet dat jij in dit traject maar een nummer bent. Ik zorg ervoor dat iedere deelnemer meer dan genoeg persoonlijke aandacht krijgt. De groep zal uit maximaal 12 deelnemers bestaan. 

Leer ik in dit traject hoe ik klanten uit mijn website krijg?

Verkopen vanuit je hart is niet een traject waarin ik je de basis ga leren van hoe je een klantentrekkende website krijgt. We gaan het niet hebben over hoe je een goede homepage schrijft, hoe je een aantrekkelijke Over mij-pagina maakt, hoe je zoekwoorden in je website verwerkt, hoe je begint met bloggen en dat soort dingen. Als jij graag een klantentrekkende website wilt, dan heb ik daar een fantastische online training voor, Continu klanten uit je website, waar je hier alles over kunt vinden.

In Verkopen vanuit je hart gaan we wél werken aan alles dat leidt tot meer nieuwe klanten voor jou, met de website die je al hebt als basis. We gaan aan de slag met onderwerpen als: Hoe bereik jij nóg meer klanten op je website? Hoe krijg je meer klanten uit je bestaande aanbodpagina? Hoe schrijf je een goede verkoopmail? Hoe krijg je meer inschrijvingen voor iets dat je gratis aanbiedt of organiseert met als achterliggende doel om daar meer klanten uit te krijgen? Hoe maak je een goede verkoopfunnel? En alles dat verder maar gelinkt is aan het krijgen van meer klanten met je website als basis.

Moet ik in dit traject exact doen wat jij zegt?

Ha, nee, Verkopen vanuit je hart is niet bedoeld voor ondernemers die een ‘Zo doe ik het, als jij dit exact kopieert gaat dit ook voor jou werken’-aanpak zoeken. Ik ga je gedurende dit traject zeker dingen aanreiken die altijd werken/belangrijk zijn als jij nieuwe klanten naar je toe wilt laten komen. Maar daarbij is het juist de bedoeling dat jij die dingen modelleert naar een manier van verkopen die het beste past bij jóu – en niet dat je klakkeloos nadoet wat ik doe. Vandaar het stukje ‘vanuit je hart’ in de titel van dit traject en alle interactieve onderdelen.

Hoe weet ik of dit traject bij mij past?

Verkopen vanuit je hart is niet voor ondernemers die gek zijn op tuttenbellen, twijfelen, in je hoofd in rondjes blijven draaien en verzanden in ‘detailgeneuzel’. Wat ik daarmee bedoel? Dat we niet alleen maar gaan bedenken, maar ook gaan doen. Dat we dingen niet eindeloos gaan overdenken, maar actie gaan ondernemen. Daarmee bedoel ik niet dat je als een kip zonder kop maar van alles in gang gaat zetten, maar wel dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten tijdens dit traject.

Als jij hieraan meedoet wil ik dat je concrete en mooie resultaten boekt waar jij blij van wordt. Dat is in mijn belang (want ik word nergens zo blij van als van het succes van mijn klanten), maar bovenal is het natuurlijk in jouw belang. Het maakt dat jij meer mensen kunt helpen met jouw mooie aanbod – en ik ga ervan uit dat dat is wat je wilt als je je hiervoor aanmeldt.

Meld je alleen aan als je je door deze woorden voelt aangesproken om erbij te zijn. Stuur mij een mailtje als je even per mail of telefonisch wilt overleggen of dit voor jou het juiste traject is.