VIP - Ik help jou online

Succesvol ondernemen op jóuw voorwaarden

 

Ben je ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je een leven vol vrijheid wilde, maar…

=

Je durft niet de prijzen te vragen waarvan je eigenlijk wel weet dat jij en je aanbod die waard zijn. Daardoor blijf je hard werken voor weinig geld. 

=

Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je meer vrijheid wilde, maar als je zo naar je agenda kijkt voel je je allesbehalve vrij. Je bent hard toe aan een verdienmodel dat je die vrijheid weer teruggeeft zonder dat je een rem hoeft te zetten op je omzet. 

=

Nu lopen de zaken lekker, maar je voelt je toch regelmatig onrustig over of het volgende maand ook nog goed gaat.

=

Dat ideale plaatje van jouw ondernemersleven, dat zie je alleen maar in je dagdromen.

 

Ik ken dat allemaal maar al te goed…

Toen ik een tijdje bezig was als ondernemer, was ik allang trots dat het me gelukt was een bedrijf te creëren waar ik fulltime goed van kon leven, inclusief koophuis en voldoende geld voor leuke dingen. Ik vond mijn werk leuk, en de meeste van mijn klanten ook.

En toch werd het me op een dag allemaal te veel. Ja, het is heel fijn als je als ondernemer altijd werk hebt. Als je klanten blij met je zijn en dat ook laten blijken. Maar niet als je aan jezelf toe moet geven dat het vrije ondernemersleven dat je voor ogen had helemaal niet zo vrij voelt. Als je altijd alleen maar aan het werk bent om iedereen blij te houden, behalve jezelf. 

Dat moest anders

En ik dééd het anders. Ik ging ondernemen op mijn éigen voorwaarden. Met alleen een vaag idee over wat ik wilde en een rotsvast geloof dat als ik mijn bedrijf op één manier succesvol kon maken, ik het dan ook op een andere manier kon, gooide ik het roer om. Ik maakte de overstap van de journalistiek naar de online marketing. Ik ging op een heel andere manier met klanten werken. En ik plande bovenal veel meer vrijheid voor mezelf in, waardoor ik nu een veel relaxter én leuker ondernemersleven heb en tegelijk in minder uren meer omzet maak én meer mensen help. Terwijl mijn klanten vaak nog steeds de indruk hebben dat ik heel veel uren werk, dus zeker niet het gevoel hebben dat ik er niet voor hen ben. 😉 

 

Ben jij klaar voor een groeisprong in je bedrijf en in je leven?

Ben je klaar voor een groei in omzet, maar ook voor een groei in vrijheid en geluk? Klaar om je bedrijf en leven precies op die manier te gaan inrichten waarop je het eigenlijk al heel lang voor ogen hebt? Klaar om te gaan ondernemen op jóuw voorwaarden? Lees dan vooral verder!

 

Ik help jou online Groeisprong

Tijdens het VIP-traject Ik help jou online Groeisprong help ik jou om in 4 maanden tijd een grote stap te zetten richting jouw droombedrijf en jouw ideale leven als ondernemer. 4 maanden lang sta ik als marketingcoach en ervaringsdeskundige aan je zijde om samen met jou jouw échte droomleven als ondernemer te creëren.

 

Voor wie is Groeisprong?

Ik help jou online Groeisprong is er voor ondernemers die meer vrijheid in hun ondernemersleven willen en bereid zijn de keuzes te maken die daarbij horen. Ook is Groeisprong er voor ondernemers die hun omzet willen laten groeien zonder daarvoor een dubbel aantal uren te moeten werken. De meeste deelnemers aan Groeisprong zijn online ondernemers, maar er doen ook ondernemers met een fysiek bedrijf mee. Groeisprong is iets voor jou als je:

=

MEER VRIJHEID WILT

Als je samen met mij een ander of extra verdienmodel voor jouw bedrijf wilt creëren dat jou veel meer vrijheid geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online training of online programma waarmee je heel veel klanten tegelijk kunt helpen of aan één product dat hét succesnummer van jouw bedrijf wordt en dat je keer op keer kunt verkopen.

=

MEER OMZET WILT

Als je wilt leren om zelfverzekerder te worden in het vragen van goede prijzen voor je aanbod en/of als je een extra verdienmodel binnen je bedrijf wilt creëren dat zorgt voor meer omzet zonder dat je daarvoor harder hoeft te werken. 

=

MEER VRIJHEID ÉN MEER OMZET WILT

Als je samen met mij je bedrijf opschaalbaar wilt maken, zodat je meer omzet én meer vrijheid in je leven brengt. Hierbij gaan we een verdienmodel voor jou creëren waarin je veel mensen kunt helpen en blij maken met jouw aanbod. En waardoor je, als het eenmaal goed staat, juist minder uren hoeft te werken. 

 

Voor wie is Groeisprong niet?

Ik help jou online Groeisprong is er voor ondernemers die echt een grote sprong in hun bedrijf willen maken als het gaat om omzet en vrijheid. Groeisprong is er daarom niet voor jou als:

Q

Je helemaal tevreden bent met hoe het nu in je bedrijf gaat. Als je best telkens een beetje wilt groeien met je bedrijf, maar dat niet zo nodig een grote groei hoeft te zijn. En je ook geen behoefte hebt aan meer vrije tijd

Q

Je wel zegt dat je van alles wilt, maar als puntje bij paaltje komt telkens toch geen actie onderneemt om meer vrijheid en omzet voor jezelf te creëren.

Q

Jij het werken IN je bedrijf altijd voor laat gaan op het werken AAN je bedrijf en het juist heerlijk vindt om het altijd heel druk te hebben. Wat natuurlijk volledig oké is! 

“”Bedenk voor de volgende sessie maar eens 3 onderwerpen waarover je graag een video zou willen opnemen.” Het angstzweet brak mij uit toen Rimke dit zei in een van onze 1 op 1 sessies, want dit lag zo ontzettend ver buiten mij comfort zone. Maar ja, ik wilde het graag, want voor mij was het maken van video’s de volgende stap om met Melon & Me te groeien. Dus toen ik die 3 onderwerpen had opgeschreven bedacht ik mij dat ik net zo goed de video’s gelijk kon opnemen, want geheid dat Rimke mij dat tijdens de volgende sessie als opdracht zou meegeven. 😊

Dit is nu precies wat Groeisprong mij heeft gebracht: inzicht, focus en vertrouwen. Want na deze 3 video’s volgden er al snel meer. Nu zijn er al verschillende instructievideo’s, is er iedere week een video waarin ik een aantal borduurpakketten uit de webshop in de spotlight zet en ben ik live geïnterviewd over Melon & Me en de borduurpatronen die ik ontwerp op Instagram! En ook niet onbelangrijk, mijn verkopen zijn gestegen en mijn webshop is steeds beter te vinden op Google. Hoe leuk is dat?!

Als ik nu een idee heb denk ik niet meer “dat kan niet”, maar vraag ik mij af hoe ik het eens zal gaan aanpakken om het voor elkaar te krijgen. En dan is het altijd fijn om met Rimke te kunnen sparren, omdat zij onwijs betrokken is en super eerlijk. Maar bovenal heb ik van haar geleerd dat je mag ondernemen vanuit je hart en dat je vooral jezelf mag blijven. Blijf zoals je bent, want precies zo ben je goed!”

Patricia, deelneemster Groeisprong 1 en 2

Melon & Me

 

Wat krijg je in Ik help jou online Groeisprong?

Groeisprong is het VIP-traject waarin ik je 4 maanden lang intensief 1 op 1 én in groepsverband coach om een Groeisprong te maken in jouw bedrijf, volgens jouw eigen definitie van groei. Het is een traject op maat, waarbij jij precies krijgt wat jij nodig hebt om die groeisprong in je bedrijf en je leven te maken, terwijl je ook een kleine groep gemotiveerde ondernemers om je heen hebt die op hetzelfde ambitieniveau zitten als jij. Dit is wat je krijgt:

PRIVÉCOACHING

Elke 4 weken heb je een 1 op 1 coachingssessie van 1 uur met mij, waarin we samen werken aan jouw groeisprong en jouw belangrijkste acties voor de komende weken. In totaal heb je 5 van deze coachingssessies met mij. 

SUCCESPLAN MASTERMIND

Op elke laatste donderdag van de maand komen we met de groep Groeisprong-deelnemers online bijeen om voor elke deelnemer een succesplan voor de komende maand te maken. Centraal in dit plan staan telkens de doelen op het gebied van omzet en vrijheid die jij in de komende maand wilt realiseren. De Succesplan Masterminds zijn op donderdag 24 september, donderdag 29 oktober, donderdag 26 november en donderdag 24 december. 

GROEISPRONG GROEIBANK

In de Groeisprong Groeibank vind je handige en complete stappenplannen over allerlei aspecten die jouw bedrijf laten groeien. Van je naamsbekendheid op social media laten groeien tot het vergroten van je e-maillijst en van starten met een podcast tot het aangaan van een samenwerking met een virtual assistant. Je behoudt de toegang tot deze Groeibank ook als jouw Groeisprong-traject is afgelopen. 

VIDEOTRAININGEN

Elke maandag een videotraining over een onderwerp dat aansluit bij wat jullie als groep op dat moment nodig hebben. Thema’s van deze lessen zijn marketing, klanten krijgen en mindset. 

ACCOUNTABILITY

Wekelijks een stok achter de deur om in de actiestand te blijven, zodat je niet onder druk van je dagelijkse beslommeringen je eigenlijke doelen en dromen op een laag pitje zet. 

DAGELIJKSE SUPPORT

De Facebookgroep van Groeisprong is de plek waar je mij elke dag vragen kunt stellen en waar je ook de andere deelnemers aan Groeisprong om support en feedback kunt vragen

 

Welke resultaten mag je verwachten als je meedoet aan Groeisprong?

Je hebt je bedrijf aan het einde van het Groeisprong-traject zo ingericht dat: 

JIJ DE BAAS BENT

 Jij de baas bent over je agenda en de indeling van je dagen, in plaats van dat je agenda de baas is over jou.

JE OMZET GROEIT

Je omzet veel verder kan en ook gaat groeien, door de manier waarop jij je bedrijf hebt ingericht

JE VRIJHEID EN RUST ERVAART

Je de rust ervaart van weten welke acties jij elke maand moet ondernemen om je gewenste omzet te behalen. Plus je altijd de vrijheid voelt om er even tussenuit te gaan in je bedrijf, of dat nu voor een paar dagen is of voor een vakantie van meerdere weken, of misschien wel om een paar maanden te gaan reizen

JE BEDRIJF NOG VERDER KAN GROEIEN

Je bedrijf eenvoudig opschaalbaar is, waardoor je als je wilt nog veel meer mensen kunt helpen en je omzet nog veel verder kunt laten groeien

Hoe het met mij verderging vanaf dat punt dat ik het roer omgooide

Ik koos een heel ander verdienmodel. Een verdienmodel waarin ik niet meer opdrachten uitvoerde voor klanten en mijn agenda liet bepalen door mijn opdrachtgevers, maar waarin ik zelf de baas werd over mijn tijd. Ik startte een online academie, mijn Ik help jou online Academie, waarbinnen ik alleen maar werk met de allerleukste klanten. En waarbinnen ik honderden ondernemers kan helpen zonder daarvoor extra hard te hoeven werken. Waarin ik mijn omzet elk jaar verdubbel en tegelijk een dag minder per week ben gaan werken. En waarin ik elk jaar een lange vakantie van vier weken neem, omdat werken heerlijk is, maar helemaal vrij zijn ook.

Het was één groot avontuur. En dat is het nog steeds. Een avontuur dat regelmatig om het maken van spannende keuzes vraagt. Het loslaten van het oude en bekende, en het aangaan van het nieuwe en het onbekende. Dat deed en doe ik niet in mijn eentje. Altijd kies ik een coach die mij daarin terzijde mag staan. Omring ik me met mede-ondernemers die op dat moment dezelfde ambities hebben als ik. Omdat je samen zo veel sneller groeit dan alleen. En dat is wat ik jou ook gun.

 

“Ik wilde heel graag een serieuze coach die ervaring heeft en een hartemens. Dus iemand die echt passie voor haar werk heeft, maar ook voor haar klanten. Mijn doel was om een online Academie te bouwen en mijn klanten veel meer extra’s te kunnen bieden. Bij alles wat erbij komt heeft Rimke meegedacht en handvatten gegeven. 

Het belangrijkste dat ik in Groeisprong bereikt heb is het ontwikkelen en lanceren van een nieuwe online academie op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven. 

Het meest waardevol vind ik de coaching van Rimke, maar ook van de andere deelnemers uit de groep, omdat iedereen graag een bijdrage wil leveren aan een ander. Ik word zelf altijd heel enthousiast van mensen die vooruit gaan. Ook het leren plannen en een strategie uitdenken en dichtbij mezelf blijven vond ik waardevol. 

Bij Rimke krijg je meer dan waar voor je geld. Ze is super gedreven voor haarzelf en haar klanten, realistisch en eerlijk. Ze sluit aan bij waar je staat, dan kun je zelf verder stappen zetten.”

Angela, deelneemster Groeisprong 2

Coachnest

“Mijn hoofddoel was om effectiever te gaan werken, zodat er meer overzicht kwam in alle taken en er meer ruimte kwam voor nieuwe projecten. Eén van de projecten die ik wilde uitwerken, was het starten van een nieuwe webshop met kraamcadeautjes. Daarnaast wilde ik met KaartjeVanOns beter vindbaar worden via Google en dus meer leren over deze marketingtak.

Het fijne van Groeisprong vind ik de persoonlijke aanpak die Rimke hanteert. Ze kijkt echt tot in detail mee op de gebieden waarbij ik hulp nodig had. Ze weet de pijnpunten aan te wijzen en leerde me te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de mitsen en de maren.

Ik ben echt effectiever gaan werken. Ik heb zelfs met mijn creatieve brein enigszins leren plannen. Ook heb ik geleerd om projecten in kleinere stappen op te delen. Hiermee werd het makkelijker om deze stappen ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Aan het einde van het Groeisprong-traject had ik zo de nieuwe webshop bijna klaar en ongeveer een maand later ging Minty’s ook daadwerkelijk live.

Daarnaast heb ik meer geleerd over hoe Google werkt/kijkt en daarbij heel belangrijk: hoe Analytics werkt. Welke cijfers van belang zijn en hoe je het websiteverkeer kunt tracken. En als bonus heb ik geleerd om wat liever voor mezelf te zijn 😉 “

Noëlle, deelneemster Groeisprong 1

KaartjeVanOns.nl en Minty's Gifts & Prints

 

Groeisprong Bonussen

 

Bonus 1: gratis lifetime toegang tot 1 van mijn 2 Continu klanten-trainingen (twv 397 euro)

Je kiest zelf of je de training Continu klanten uit je website of de training Continu klanten uit je lancering wilt volgen. Je krijgt lifetime toegang tot deze training én tot mijn begeleiding daarbij. 

 

Bonus 2: VIP-dag, live of online (twv 497 euro)

Een hele dag gaan wij samen aan de slag om jouw succesplan voor de komende tijd te maken. Je kiest zelf op welk moment binnen Groeisprong je deze VIP-dag boekt. Heb je een goede klik met één van de andere Groeisprong-deelnemers? Dan is het ook mogelijk de VIP-dag met zijn tweeën te hebben. 

 

“Al snel nadat ik startte met het ondernemerschap, had ik in de gaten dat als ik wilde groeien met mijn bedrijf, ik dat niet alleen kon. Dat maakte dat ik toen bij een businesscoach in een coachingstraject ben gestapt. Hier heb ik Rimke leren kennen. En waar voor mij de online wereld nog vrij nieuw was op dat moment, merkte ik dat Rimke daarin al een heel stuk verder was. Zij bleek behoorlijk wat kennis op dat gebied te hebben. Toen ik in 2019 op zoek ging naar een nieuwe coach, had ik inmiddels een goed gevoel bij Rimke en heb ik besloten om me aan te melden voor haar Groeisprong-traject. Daar heb ik geen spijt van gehad.

Regelmatig hadden we in Groeisprong met z’n allen een online mastermind, waarbij ieders professionele inbreng aan bod kwam. De sfeer was heel goed, dus je kon eigenlijk elk vraagstuk waar je tegenaan liep ter tafel brengen. Daarnaast waren er met Rimke ook individuele sessies, waarbij we samen heel specifiek hebben gekeken naar hoe ik verder kan groeien met mijn bedrijf. Met name deze sessies vond ik erg fijn. Waar ik nogal eens de neiging heb om te moeilijk te denken, kan Rimke dingen veel simpeler en laagdrempeliger zien. Door haar heb ik onder andere geleerd om projecten en nieuwe dingen in kleine stappen te verdelen en gewoon te beginnen, waardoor ik meer voor elkaar heb gekregen.

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Ik vind het ontzettend fijn om mensen om me heen te hebben die ik kan benaderen als ik ergens tegenaan loop, voor professionele feedback of gewoon een luisterend oor. Dat heb ik gevonden binnen het Groeisprong-traject. Rimke heeft heel veel kennis en ze staat altijd voor je klaar met raad en daad en dat is heel erg fijn. Rimke, bedankt! Ik heb veel van je geleerd.”

Leonie, deelneemster Groeisprong 2

Gezondheidscoach Leudal

“Ik wilde in Groeisprong naast mijn trimsalon ook mijn hondenfotografie laten groeien en daar klanten voor krijgen. Ik wilde een goede basis hebben voor een mooi bedrijf. In de eerste ronde van Groeisprong waren de coachsessies erg waardevol door de sturing van Rimke, en in de tweede ronde merkte ik dat ik zelf al veel dingen begon te zien, waardoor ik zelf veel inbreng had en door Rimke ondersteund werd. In de masterminds ontdekte ik steeds meer wat wel en niet bij me paste, ook een waardevol proces.

Klanten voor mijn hondenfotografie komen nu vooral via mijn trimsalon, en ik ben me erop aan het voorbereiden dat het verder gaat groeien. Tegelijk is de trimsalon echt weer veel beter gaan lopen en heb ik daar veel nieuwe klanten voor gekregen. Daar ben ik superblij mee.

Het mooiste vind ik dat ik nu zelf een kwartaalplan kan maken en veel zichtbaarder ben op social media, zonder veel moeite. En ook dat ik een betere mindset heb gekregen tegenover geld. Ik had dit niet kunnen bereiken door alles zelf uit te zoeken. Rimkes inzicht in marketing en mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben mij gebracht waar ik nu ben. En ik geloof 75 procent meer in mezelf dan voordat ik aan Groeisprong begon.”

Yvonne, deelneemster Groeisprong 1 en 2

Animal Design Fotografie en Trimsalon

“Het leek mij fijn om tijdens de één-op-één begeleiding te sparren over mijn ideeën en plannen en vervolgens om concrete stappen te zetten. Dankzij Groeisprong heb ik meer focus gekregen en ben ik meer gaan zien wat ik wél al doe en bereik. Ik houd dat nu ook echt bij. Ik vergeet het anders weer snel met als gevolg dat ik nooit tevreden ben. Dat gebeurt mij dus niet meer.

De gesprekken met Rimke vond ik het meest waardevol, omdat zij meedenkt en met ideeën en adviezen komt. Je moet zelf natuurlijk eerst nadenken en daar zijn de werkboeken dan weer heel handig voor. Ik zie Rimke als een ondernemerscoach. Ze gaat praktisch en concreet te werk en daar houd ik van.”

Jacqueline, deelneemster Groeisprong 1

Online studiekeuzebegeleider bij Studiekeuze Top 3