VIP - Ik help jou online

START OP 14 SEPTEMBER 2020

Succesvol ondernemen op jóuw voorwaarden

 

Ben je ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je een leven vol vrijheid wilde, maar…

=

Je durft niet de prijzen te vragen waarvan je eigenlijk wel weet dat jij en je aanbod die waard zijn. Daardoor blijf je hard werken voor weinig geld. 

=

Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je meer vrijheid wilde, maar als je zo naar je agenda kijkt voel je je allesbehalve vrij. Je bent hard toe aan een verdienmodel dat je die vrijheid weer teruggeeft zonder dat je een rem hoeft te zetten op je omzet. 

=

Nu lopen de zaken lekker, maar je voelt je toch regelmatig onrustig over of het volgende maand ook nog goed gaat.

=

Dat ideale plaatje van jouw ondernemersleven, dat zie je alleen maar in je dagdromen.

 

Ik ken dat allemaal maar al te goed…

Toen ik een tijdje bezig was als ondernemer, was ik allang trots dat het me gelukt was een bedrijf te creëren waar ik fulltime goed van kon leven, inclusief koophuis en voldoende geld voor leuke dingen. Ik vond mijn werk leuk, en de meeste van mijn klanten ook.

En toch werd het me op een dag allemaal te veel. Ja, het is heel fijn als je als ondernemer altijd werk hebt. Als je klanten blij met je zijn en dat ook laten blijken. Maar niet als je aan jezelf toe moet geven dat het vrije ondernemersleven dat je voor ogen had helemaal niet zo vrij voelt. Als je altijd alleen maar aan het werk bent om iedereen blij te houden, behalve jezelf. 

Dat moest anders

En ik dééd het anders. Ik ging ondernemen op mijn éigen voorwaarden. Met alleen een vaag idee over wat ik wilde en een rotsvast geloof dat als ik mijn bedrijf op één manier succesvol kon maken, ik het dan ook op een andere manier kon, gooide ik het roer om. Ik maakte de overstap van de journalistiek naar de online marketing. Ik ging op een heel andere manier met klanten werken. En ik plande bovenal veel meer vrijheid voor mezelf in, waardoor ik nu een veel relaxter én leuker ondernemersleven heb en tegelijk in minder uren meer omzet maak én meer mensen help. Terwijl mijn klanten vaak nog steeds de indruk hebben dat ik heel veel uren werk, dus zeker niet het gevoel hebben dat ik er niet voor hen ben. 😉 

 

Ben jij klaar voor een groeisprong in je bedrijf en in je leven?

Ben je klaar voor een groei in omzet, maar ook voor een groei in vrijheid en geluk? Klaar om je bedrijf en leven precies op die manier te gaan inrichten waarop je het eigenlijk al heel lang voor ogen hebt? Dan zoek ik jou!

 

Ik help jou online Groeisprong

Tijdens het VIP-traject Ik help jou online Groeisprong help ik jou om in 4 maanden tijd een grote stap te zetten richting jouw droombedrijf en jouw ideale leven als ondernemer. 4 maanden lang sta ik als marketingcoach en ervaringsdeskundige aan je zijde om samen met jou jouw échte droomleven als ondernemer te creëren.

 

Voor wie is Groeisprong?

Ik help jou online Groeisprong is er voor ondernemers die meer vrijheid in hun ondernemersleven willen en bereid zijn de keuzes te maken die daarbij horen. Ook is Groeisprong er voor ondernemers die hun omzet willen laten groeien zonder daarvoor een dubbel aantal uren te moeten werken. Groeisprong is iets voor jou als je:

=

MEER VRIJHEID WILT

Als je samen met mij een ander verdienmodel voor jouw bedrijf wilt creëren dat jou veel meer vrijheid geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online training of online programma waarmee je heel veel klanten tegelijk kunt helpen of aan één product dat hét succesnummer van jouw bedrijf wordt en dat je keer op keer kunt verkopen.

=

MEER OMZET WILT

Als je wilt leren om zelfverzekerder te worden in het vragen van goede prijzen voor je aanbod en/of als je een extra verdienmodel binnen je bedrijf wilt creëren dat zorgt voor meer omzet zonder dat je daarvoor harder hoeft te werken. 

=

MEER VRIJHEID ÉN MEER OMZET WILT

Als je samen met mij je bedrijf opschaalbaar wilt maken, zodat je meer omzet én meer vrijheid in je leven brengt. Hierbij gaan we een verdienmodel voor jou creëren waarin je veel mensen kunt helpen en blij maken met jouw aanbod. En waardoor je, als het eenmaal goed staat, juist minder uren hoeft te werken. 

 

Voor wie is Groeisprong niet?

Ik help jou online Groeisprong is er voor ondernemers die echt een grote sprong in hun bedrijf willen maken als het gaat om omzet en vrijheid. Groeisprong is er daarom niet voor jou als:

Q

Je helemaal tevreden bent met hoe het nu in je bedrijf gaat. Als je best telkens een beetje wilt groeien met je bedrijf, maar dat niet zo nodig een grote groei hoeft te zijn. En je ook geen behoefte hebt aan meer vrije tijd

Q

Je wel zegt dat je van alles wilt, maar als puntje bij paaltje komt telkens toch geen actie onderneemt om meer vrijheid en omzet voor jezelf te creëren.

Q

Jij het werken IN je bedrijf altijd voor laat gaan op het werken AAN je bedrijf en het juist heerlijk vindt om het altijd heel druk te hebben. Wat natuurlijk volledig oké is! 

 

Wat krijg je in Ik help jou online Groeisprong?

Groeisprong is het VIP-traject waarin ik je 4 maanden lang intensief 1 op 1 én in groepsverband coach om een Groeisprong te maken in jouw bedrijf, volgens jouw eigen definitie van groei. Het is een traject op maat, waarbij jij precies krijgt wat jij nodig hebt om die groeisprong in je bedrijf en je leven te maken, terwijl je ook een kleine groep gemotiveerde ondernemers om je heen hebt die hetzelfde willen als jij. Dit is wat je krijgt:

PRIVÉCOACHING

Elke 4 weken heb je een 1 op 1 coachingssessie van 1 uur met mij, waarin we samen werken aan jouw groeisprong en jouw belangrijkste acties voor de komende weken. In totaal heb je 5 van deze coachingssessies met mij. 

SUCCESPLAN MASTERMIND

Op elke laatste donderdag van de maand komen we met de groep Groeisprong-deelnemers online bijeen om voor elke deelnemer een succesplan voor de komende maand te maken. Centraal in dit plan staan telkens de doelen op het gebied van omzet en vrijheid die jij in de komende maand wilt realiseren. De Succesplan Masterminds zijn op donderdag 24 september, donderdag 29 oktober, donderdag 26 november en donderdag 24 december. 

VIDEOTRAININGEN

Elke maandag een videotraining over een onderwerp dat aansluit bij wat jullie als groep op dat moment nodig hebben. Thema’s van deze lessen zijn marketing, klanten krijgen en mindset. 

DAGELIJKSE SUPPORT

De Facebookgroep van Groeisprong is de plek waar je mij elke dag vragen kunt stellen en waar je ook de andere deelnemers aan Groeisprong om support en feedback kunt vragen

ACCOUNTABILITY

Wekelijks een stok achter de deur om in de actiestand te blijven, zodat je niet onder druk van je dagelijkse beslommeringen je eigenlijke doelen en dromen op een laag pitje zet. 

 

Welke resultaten mag je verwachten als je meedoet aan Groeisprong?

Je hebt je bedrijf aan het einde van het Groeisprong-traject zo ingericht dat: 

JIJ DE BAAS BENT

 Jij de baas bent over je agenda en de indeling van je dagen, in plaats van dat je agenda de baas is over jou.

JE OMZET GROEIT

Je omzet veel verder kan en ook gaat groeien, door de manier waarop jij je bedrijf hebt ingericht

JE VRIJHEID EN RUST ERVAART

Je de rust ervaart van weten welke acties jij elke maand moet ondernemen om je gewenste omzet te behalen. Plus je altijd de vrijheid voelt om er even tussenuit te gaan in je bedrijf, of dat nu voor een paar dagen is of voor een vakantie van meerdere weken, of misschien wel om een paar maanden te gaan reizen

JE BEDRIJF NOG VERDER KAN GROEIEN

Je bedrijf eenvoudig opschaalbaar is, waardoor je als je wilt nog veel meer mensen kunt helpen en je omzet nog veel verder kunt laten groeien

Hoe het met mij verderging vanaf dat punt dat ik het roer omgooide

Ik koos een heel ander verdienmodel. Een verdienmodel waarin ik niet meer opdrachten uitvoerde voor klanten en mijn agenda liet bepalen door mijn opdrachtgevers, maar waarin ik zelf de baas werd over mijn tijd. Ik startte een online academie, mijn Ik help jou online Academie, waarbinnen ik alleen maar werk met de allerleukste klanten. En waarbinnen ik honderden ondernemers kan helpen zonder daarvoor extra hard te hoeven werken. Waarin ik mijn omzet elk jaar verdubbel en tegelijk een dag minder per week ben gaan werken. En waarin ik elk jaar een lange vakantie van vier weken neem, omdat werken heerlijk is, maar helemaal vrij zijn ook.

Het was één groot avontuur. En dat is het nog steeds. Een avontuur dat regelmatig om het maken van spannende keuzes vraagt. Het loslaten van het oude en bekende, en het aangaan van het nieuwe en het onbekende. Dat deed en doe ik niet in mijn eentje. Altijd kies ik een coach die mij daarin terzijde mag staan. Omring ik me met mede-ondernemers die op dat moment dezelfde ambities hebben als ik. Omdat je samen zo veel sneller groeit dan alleen. En dat is wat ik jou ook gun.

 

Ik weet dat we momenteel in roerige tijden leven, en dat 2020 met het coronavirus en de gevolgen daarvan voor veel ondernemers een meer dan uitdagend jaar is. Dat juist nu investeren in coaching, in een VIP-traject nog wel, spannend is om te doen. Maar dat het je tegelijk ook heel veel kan brengen.

De vijf dames die ik in Groeisprong ronde 2 mag coachen, middenin de tijd dat corona de wereld in beslag nam, hebben alle vijf een hele mooie groei doorgemaakt in de afgelopen maanden. Eén van hen heeft echt besloten deze periode als een kantelpunt voor haar bedrijf te zien en is vastbesloten de flinke omzetgroei die corona haar bracht uit te bouwen. Een andere dame groeide zo snel dat ze haar team flink heeft moeten uitbreiden. En weer een ander deed een supersuccesvolle lancering van haar allereerste online programma, waarvoor ze maar liefst tien deelnemers kreeg.

Ik vertel je dit omdat ik in Groeisprong heel graag ondernemers wil coachen die juist tijdens een crisis denken in kansen en mogelijkheden. Die juist dan durven wat anderen niet durven. Die net als ik de mindset “Juist in tijden van crisis floreer ik als ondernemer” hebben aangenomen. Want dan weet ik 100 procent zeker dat ik jou kan helpen bij het maken van je Groeisprong.  

 

Derde ronde Groeisprong

Op dit moment is de tweede ronde van Groeisprong in volle gang. Vanaf eind juli is het mogelijk je officieel aan te melden voor de derde ronde, die op 14 september 2020 van start gaat. In deze derde groep is er plek voor maximaal 6 deelnemers, omdat ik iedereen veel 1 op 1 aandacht wil geven. Heb je serieuze interesse om mee te doen? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst, zodat je als eerste bericht krijgt zodra het mogelijk is om je in te schrijven voor de derde ronde.

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Groeisprong Bonussen

 

Bonus 1: gratis lifetime toegang tot 1 van mijn 2 Continu klanten-trainingen (twv 397 euro)

Je kiest zelf of je de training Continu klanten uit je website of de training Continu klanten uit je lancering wilt volgen. Je krijgt lifetime toegang tot deze training én tot mijn begeleiding daarbij. 

 

Bonus 2, voor snelle beslissers: extra Succesplan Mastermind in augustus (twv 197 euro)

Besluit jij al voor donderdag 27 augustus om JA te zeggen tegen deelname aan Groeisprong? Dan krijg je op die datum een extra Succesplan Mastermind met mij en de andere deelnemers die ook al meedoen. In deze Mastermind gaan we samen jouw succesplan maken voor de rest van 2020, zodat je een vliegende start maakt met het bereiken van jouw doelen. 

 

 

Heb je serieuze interesse in meedoen aan Groeisprong?

Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst van de nieuwe ronde van Ik help jou online Groeisprong. Zodra het mogelijk is om je aan te melden krijg je dan een berichtje van mij en heb je als eerste de kans om mee te doen. Als we elkaar nog niet zo goed kennen, hebben we eerst even een online kennismaking via Zoom, om te kijken of ik voor jou de juiste coach ben om je te helpen bij het maken van jouw Groeisprong. 

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen
dit veld niet invullen s.v.p.