START IN SEPTEMBER 2020

Succesvol ondernemen op jóuw voorwaarden

 

Ben je ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je een leven vol vrijheid wilde, maar…

=

Je durft niet de prijzen te vragen waarvan je eigenlijk wel weet dat jij en je aanbod die waard zijn. Daardoor blijf je hard werken voor weinig geld. 

=

Je agenda raakt alleen maar voller en voller. Je wilt je bedrijf graag schaalbaar maken zodat je nog meer mensen kunt helpen, maar hoe pak je dat aan?

=

Nu lopen de zaken lekker, maar je voelt je toch regelmatig onrustig over of het volgende maand ook nog goed gaat.

=

Dat ideale plaatje van jouw ondernemersleven, dat zie je alleen maar in je dagdromen.

 

Ik ken dat allemaal maar al te goed…

Toen ik een tijdje bezig was als ondernemer, was ik allang trots dat het me gelukt was een bedrijf te creëren waar ik fulltime goed van kon leven, inclusief koophuis en voldoende geld voor leuke dingen. Ik vond mijn werk leuk, en de meeste van mijn klanten ook.

En toch werd het me op een dag allemaal te veel. Ja, het is heel fijn als je als ondernemer altijd werk hebt. Als je klanten blij met je zijn en dat ook laten blijken. Maar niet als je aan jezelf toe moet geven dat het vrije ondernemersleven dat je voor ogen had helemaal niet zo vrij voelt. Als je altijd alleen maar aan het werk bent om iedereen blij te houden, behalve jezelf. 

Dat moest anders

En ik dééd het anders. Ik ging ondernemen op mijn éigen voorwaarden. Met alleen een vaag idee over wat ik wilde en een rotsvast geloof dat als ik mijn bedrijf op één manier succesvol kon maken, ik het dan ook op een andere manier kon, gooide ik het roer om. Ik maakte de overstap van de journalistiek naar de online marketing. Ik ging op een heel andere manier met klanten werken. En ik plande bovenal veel meer vrijheid voor mezelf in, waardoor ik nu een veel relaxter én leuker ondernemersleven heb en tegelijk in minder uren meer omzet maak én meer mensen help. Terwijl mijn klanten vaak nog steeds de indruk hebben dat ik heel veel uren werk, dus zeker niet het gevoel hebben dat ik er niet voor hen ben. 😉 

 

Ben jij klaar voor een groeisprong in je bedrijf en in je leven?

Ben je klaar voor een groei in omzet, maar ook voor een groei in vrijheid en geluk? Klaar om je bedrijf en leven precies op die manier te gaan inrichten waarop je het eigenlijk al heel lang voor ogen hebt? Dan zoek ik jou!

 

Ik help jou online Groeisprong

Tijdens het VIP-traject Ik help jou online Groeisprong help ik jou om in 4 maanden tijd een grote stap te zetten richting jouw droombedrijf en jouw ideale leven als ondernemer. 4 maanden lang sta ik als marketingcoach en ervaringsdeskundige aan je zijde om samen met jou jouw échte droomleven als ondernemer te creëren.

 

Voor wie is Groeisprong?

Ik help jou online Groeisprong is er voor ondernemers die meer vrijheid in hun ondernemersleven willen en bereid zijn de keuzes te maken die daarbij horen. Ook is Groeisprong er voor ondernemers die hun omzet willen laten groeien zonder daarvoor een dubbel aantal uren te moeten werken. Groeisprong is iets voor jou als je:

=

MEER VRIJHEID WILT

Als je samen met mij een ander verdienmodel voor jouw bedrijf wilt creëren dat jou veel meer vrijheid geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online training of online programma waarmee je heel veel klanten tegelijk kunt helpen of aan één product dat hét succesnummer van jouw bedrijf wordt en dat je keer op keer kunt verkopen.

=

MEER OMZET WILT

Als je wilt leren om zelfverzekerder te worden in het vragen van goede prijzen voor je aanbod en/of als je een extra verdienmodel binnen je bedrijf wilt creëren dat zorgt voor meer omzet zonder dat je daarvoor harder hoeft te werken. 

=

MEER VRIJHEID ÉN MEER OMZET WILT

Als je samen met mij je bedrijf opschaalbaar wilt maken, zodat je meer omzet én meer vrijheid in je leven brengt. Hierbij gaan we een verdienmodel voor jou creëren waarin je veel mensen kunt helpen en blij maken met jouw aanbod. En waardoor je, als het eenmaal goed staat, juist minder uren hoeft te werken. 

 

Voor wie is Groeisprong niet?

Ik help jou online Groeisprong is er voor ondernemers die echt een grote sprong in hun bedrijf willen maken als het gaat om omzet en vrijheid. Groeisprong is er daarom niet voor jou als:

Q

Je helemaal tevreden bent met hoe het nu in je bedrijf gaat. Als je best telkens een beetje wilt groeien met je bedrijf, maar dat niet zo nodig een grote groei hoeft te zijn. En je ook geen behoefte hebt aan meer vrije tijd

Q

Je wel zegt dat je van alles wilt, maar als puntje bij paaltje komt telkens toch geen actie onderneemt om meer vrijheid en omzet voor jezelf te creëren.

Q

Jij het werken IN je bedrijf altijd voor laat gaan op het werken AAN je bedrijf en het juist heerlijk vindt om het altijd heel druk te hebben. Wat natuurlijk volledig oké is! 

 

Wat krijg je in Ik help jou online Groeisprong?

Groeisprong is het VIP-traject binnen de Ik help jou online Academie, waarin ik je 4 maanden lang intensief 1 op 1 én in groepsverband coach, bij de doelen die jij wilt bereiken. Het is een traject op maat, waarbij jij precies krijgt wat jij nodig hebt om die groeisprong in je bedrijf en je leven te maken, terwijl je ook een kleine groep gemotiveerde ondernemers om je heen hebt die hetzelfde willen als jij. Dit is wat je krijgt:

PRIVÉCOACHING

Elke 4 weken heb je een 1 op 1 coachingssessie van 1 uur met mij, waarin we samen werken aan jouw groeisprong en jouw belangrijkste acties voor de komende weken. In totaal heb je 5 van deze coachingssessies met mij. 

MASTERMIND

Elke 4 weken hebben we een zogenaamde mastermindsessie met de groep als geheel. Daarin deel je hoe het op dat moment gaat met jouw groeisprong en stel je de vragen die jou weer verder helpen. In totaal krijg je 4 van deze mastermindsessies. 

STAPPENPLANNEN

Elke maand vul je een werkboek in waarmee je in kaart brengt hoe jij wilt dat jouw ideale ondernemersleven eruit ziet en wat daarbij jouw actiestappen zijn. Elk werkboek heeft een eigen thema en helpt je een stuk verder op weg in jouw Groeisprong. 

DAGELIJKSE SUPPORT

De Facebookgroep van Groeisprong is de plek waar je mij elke dag vragen kunt stellen en waar je ook de andere deelnemers aan Groeisprong om support en feedback kunt vragen

ACCOUNTABILITY

Wekelijks een stok achter de deur om in de actiestand te blijven, door aan het begin van de week te delen wat jouw actiepunten van die week zijn en aan het eind van de week verslag uit te brengen over hoe dat gegaan is en wat het heeft opgeleverd. 

VIDEOLESSEN

Wekelijks een videotraining over een onderwerp dat aansluit bij wat jullie als groep op dat moment nodig hebben. Thema’s van deze lessen zijn marketing, klanten krijgen en mindset. 

Rimke is als geen ander. Heel behulpzaam en heel puur. Ze heeft engelengeduld en je hebt nooit het gevoel dat jij ‘maar’ een leerling bent. Nee, je doet het echt samen met Rimke en andere deelnemers die echt ook heel positief en hulpvaardig zijn. En wat ik nog extra bijzonder vind, is dat Rimke ook heel veel persoonlijke ervaringen en voorbeelden deelt. Dat zie je echt nergens!

Riët Oving

Finca Maravilla Verde B&B

 

Welke resultaten mag je verwachten als je meedoet aan Groeisprong?

Je hebt je bedrijf aan het einde van het Groeisprong-traject zo ingericht dat: 

JIJ DE BAAS BENT

 Jij de baas bent over je agenda en de indeling van je dagen, in plaats van dat je agenda de baas is over jou.

JE OMZET GROEIT

Je omzet veel verder kan en ook gaat groeien, door de manier waarop jij je bedrijf hebt ingericht

JE VRIJHEID EN RUST ERVAART

Je de rust ervaart van weten welke acties jij elke maand moet ondernemen om je gewenste omzet te behalen. Plus je altijd de vrijheid voelt om er even tussenuit te gaan in je bedrijf, of dat nu voor een paar dagen is of voor een vakantie van meerdere weken, of misschien wel om een paar maanden te gaan reizen

JE BEDRIJF NOG VERDER KAN GROEIEN

Je bedrijf eenvoudig opschaalbaar is, waardoor je als je wilt nog veel meer mensen kunt helpen en je omzet nog veel verder kunt laten groeien

Hoe het met mij verderging vanaf dat punt dat ik het roer omgooide

Ik koos een heel ander verdienmodel. Een verdienmodel waarin ik niet meer opdrachten uitvoerde voor klanten en mijn agenda liet bepalen door mijn opdrachtgevers, maar waarin ik zelf de baas werd over mijn tijd. Ik startte een online academie, mijn Ik help jou online Academie, waarbinnen ik alleen maar werk met de allerleukste klanten. En waarbinnen ik honderden ondernemers kan helpen zonder daarvoor extra hard te hoeven werken. Waarin ik mijn omzet elk jaar verdubbel en tegelijk een dag minder per week ben gaan werken. En waarin ik elk jaar een lange vakantie van vier weken neem, omdat werken heerlijk is, maar helemaal vrij zijn ook.

Het was één groot avontuur. En dat is het nog steeds. Een avontuur dat regelmatig om het maken van spannende keuzes vraagt. Het loslaten van het oude en bekende, en het aangaan van het nieuwe en het onbekende. Dat deed en doe ik niet in mijn eentje. Altijd kies ik een coach die mij daarin terzijde mag staan. Omring ik me met mede-ondernemers die op dat moment dezelfde ambities hebben als ik. Omdat je samen zo veel sneller groeit dan alleen. En dat is wat ik jou ook gun.

 

 

Derde ronde Groeisprong

Op dit moment is de tweede ronde van Groeisprong in volle gang. In september 2020 zal de derde ronde van Ik help jou online Groeisprong van start gaan. In deze derde groep is er plek voor maximaal 8 deelnemers, omdat ik iedereen veel 1 op 1 aandacht wil geven. Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan hieronder vrijblijvend aan voor de interesselijst, zodat je als eerste bericht krijgt zodra het mogelijk is om je in te schrijven voor de derde ronde.

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Groeisprong Bonussen

Als deelnemer aan Groeisprong krijg je twee superwaardevolle bonussen.

 

Bonus 1: 1 op 1 VIP-dag, live of online

Een hele dag 1 op 1 werken aan jouw doelen en plannen voor de komende tijd. Deze VIP-dag kun je bijvoorbeeld gebruiken om samen met mij een marketing- en verkoopplan voor het hele jaar te maken, een nieuw aanbod uit te werken dat gaat zorgen voor jouw Groeisprong, jezelf nog meer als een expert op een bepaald gebied te profileren, enzovoort. Kies je voor de online variant van de VIP-dag, dan mag je deze ook opsplitsen in 2 dagdelen. 

 

Bonus 2: wordt later bekendgemaakt

 

 

Heb je interesse in Groeisprong?

Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst van de nieuwe ronde van Ik help jou online Groeisprong. 

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen
dit veld niet invullen s.v.p.

× .