GRATIS FACEBOOKGROEPEN

OM JOU TE HELPEN GROEIEN IN 2019

Ik help jou online. Dat is niet alleen mijn bedrijfsnaam, maar ook mijn missie: jou helpen om jouw bedrijf online bekender te maken, meer zichtbaar en beter vindbaar. Zodat jij meer klanten gaat aantrekken. En dat doe ik onder andere met deze gratis Facebookgroepen, die elk in het teken staan van één heel specifiek thema, waarover je videolessen, tips, opdrachten en vraag en antwoord-sessies krijgt, zodat je heel gefocust in actie komt en daardoor snel échte resultaten boekt. Elke groep is open voor een specifieke periode van 4 tot 6 weken.

 

 

 

DEZE GROEPEN KOMEN ERAAN IN 2019

BEREIK JOUW KLANTEN IN GOOGLE 

Geopend: van 25 februari tot en met 29 maart 2019

Doel: jou een eenvoudig stappenplan geven om structureel meer ideale klanten naar je website te trekken. 

dit veld niet invullen s.v.p.

BLOGGEN OM JE BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

Geopend: van 13 mei tot en met 7 juni 2019

Doel: jou helpen om met bloggen structureel meer zichtbaarheid, vindbaarheid en klanten te krijgen voor jouw bedrijf

dit veld niet invullen s.v.p.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT KRIJG IK ALS IK ME AANMELD?

Als jij je aanmeldt voor één of meer van de gratis Facebookgroepen, krijg je toegang tot video’s, tips, opdrachten en vragenuurtjes die helemaal in het teken staan van het onderwerp van de groep. Alles is erop gericht dat jij actie gaat ondernemen en daardoor in een periode van 4 tot 6 weken échte resultaten boekt. Vlak voordat de groep open gaat krijg je een e-mail met de exacte thema’s die aan bod gaan komen. 

ZIJN DEZE GROEPEN ECHT GRATIS?

Ja, absoluut. Alle video’s, tips en vraag- en antwoordsessies krijg je helemaal gratis. Het enige dat jij hoeft te doen is tijd maken om ook echt actief mee te doen en de opdrachten uit te voeren. Als lid van de groep krijg je daarnaast de kans om met een aantrekkelijke korting deel te nemen aan een training die nog verder de diepte in gaat over dit onderwerp. Je bent echter op geen enkele manier verplicht om ook in deze vervolgtraining te stappen. 

 

KAN IK TOEGANG HOUDEN NA DE EINDDATUM VAN DE GROEP?

Nee, helaas kun je na de einddatum geen toegang houden tot de Facebookgroep. Het is een popup-groep, wat inhoudt dat de groep een paar weken heel actief bestaat en dan weer sluit. Wél kun je gratis toegang houden tot alle video’s die in de groep gedeeld worden, door lid te worden van het Ik help jou online Proeflokaal. Zodra de groep van start is gegaan krijg je hier vanzelf uitleg over. 

WAT GEBEURT ER ALS IK ME AANMELD?

Zodra jij je aanmeldt voor één van de groepen krijg je eerst een bevestigingsmail. Klik even op de link in die mail, zodat ik zeker weet dat jij je zélf hebt aangemeld voor de groep. Daarna ontvang je een mailtje met de link om toegang aan te vragen tot de Facebookgroep. Word niet ongerust als je niet meteen toegang krijgt, ik laat iedereen vlak voordat we echt van start gaan binnen. In de aanloop naar de start van de Facebookgroep ontvang je nog 1 of 2 mailtjes om je te laten weten dat we echt van start gaan.