Gloednieuwe gratis online workshop - Ik help jou online

Gloednieuwe gratis online workshop

Hoe krijg je continu klanten zonder pusherige verkooptrucs te gebruiken?

 

Vind jij online klanten krijgen ook zo’n gedoe? Omdat je geen zin hebt om mensen iets op te dringen, omdat je je ongemakkelijk voelt als je over je aanbod vertelt of omdat je het gevoel hebt dat jij het ‘online spelletje’ van klanten krijgen dat verder iedereen in de vingers lijkt te hebben gewoon niet begrijpt?

Dan nodig ik je heel graag uit voor mijn gloednieuwe gratis online workshop Hoe krijg je continu klanten zonder pusherige verkooptrucs te gebruiken? 

 

Tijdens deze workshop neem ik je mee in een manier van online klanten krijgen die juist perfect is voor ondernemers die niet van die salestijgers zijn, maar die wel andere fantastische eigenschappen hebben waar klanten anno 2020 op aanhaken. Ik ga je leren hoe je door middel van lanceren veel meer klanten enthousiast maakt om jouw mooie aanbod te kopen.

 

De drie geheimen die je tijdens de workshop ontrafelt zijn:

 

Hoe je ook met een klein bereik of weinig verkoopervaring hele leuke klanten naar jou toe laat komen. Dus ook als je nog geen duizenden volgers op social media of duizenden inschrijvers voor je e-maillijst hebt, en ook als je geen zin hebt om aan klanten te moeten trekken.

Hoe je online hele leuke klanten krijgt op de manier die 100 procent bij jou past. Dus ook als je opziet tegen alles waar ook maar een heel klein beetje techniek bij komt kijken of tegen het doen van dingen waar je bij voorbaat al buikpijn van krijgt.

Hoe je ook in crisis- en recessietijd succesvol klanten krijgt. Ik laat je zien hoe je juist in tijden waarin woorden als ‘crisis’ en ‘recessie’ ons om de oren vliegen het lichtpunt kunt zijn waar jouw klanten zo’n behoefte aan hebben.

 

Hoe doe je mee aan de online workshop Hoe krijg je continu klanten zonder dat je pusherige verkooptrucs hoeft te gebruiken?

Op dit moment is deze online workshop even met najaarsvakantie. Begin 2021 ga ik de workshop opnieuw geven. 

 

 

Bij wie volg je deze online workshop?

Mijn naam is Rimke de Groot, online marketing en business coach voor ondernemers die eigenlijk een hekel hebben aan alles dat bij verkopen komt kijken, maar wel graag veel klanten willen helpen met hun mooie aanbod. Herken jij jezelf daarin? Dan help ik je om op een manier die 100% past bij jou veel meer leuke klanten naar jou toe te laten komen, in plaats van dat jij op hen moet ‘jagen’. Inmiddels heb ik meer dan 220 klanten mogen helpen om klanten te krijgen zonder dat ze daar pusherige verkooptrucs voor hoeven te gebruiken.