Gratis Lanceer Succes Week - Ik help jou online

GRATIS LANCEER SUCCES WEEK

 

Lanceren is als je het mij vraagt bij uitstek de leukste manier om online klanten te krijgen, vooral als je niet zo houdt van alles dat voor jou als pusherig of opdringerig verkopen voelt. Bij lanceren verkoop je jouw aanbod namelijk vanuit pure connectie en oprechte verbinding, waardoor klanten uit zichzelf je aanbod al willen hebben, zonder dat je aan ze hoeft te trekken of van alles uit de kast hoeft te halen om ze over te halen.

 

Lanceren is de manier waarop ik al een paar jaar een heel groot deel van mijn klanten krijg. En al mijn ervaring hiermee, en alle lessen over wat heel goed werkt om vanuit lanceringen klanten te krijgen, heb ik gegoten in mijn nieuwe training Continu klanten uit je lancering.

 

Krijg een week lang gratis toegang tot module 1 en 2 van Continu klanten uit je lancering

Tijdens de Lanceer Succes Week heb jij de kans om 7 dagen lang alle lessen uit module 1 en 2 van mijn training Continu klanten uit je lancering te volgen, helemaal gratis. Dit is wat je in deze lessen gaat leren:

De 5 geheime ingrediënten voor een succesvolle lancering

In module 1 ontdek je welke vijf elementen samen zorgen voor een succesvolle lancering, volgens jouw eigen definitie van succes. Bovendien kun je aan de hand van de opdrachten aan alle vijf elementen jouw eigen invulling geven. 

Welke vorm van lanceren perfect bij jou past

Of het nou een heel simpele lancering is waarbij je alleen berichten op social media plaatst en/of e-mails stuurt, of een lancering waarin je groot uitpakt met een challenge of het geven van webinars: module 1 laat je ontdekken wat voor jou op dit moment de beste stap is. 

Hoe je klanten die in de nabije toekomst bij je gaan kopen daar nu alvast enthousiast voor maakt 

In een prelancering maak je mensen die jou online volgen alvast enthousiast om straks jouw aanbod te kopen, door heel slim te kiezen waar je in jouw marketing over praat en schrijft. Hoe je dat doet leer ik je in module 2. 

Een compleet voorbeeldplan om zelf een succesvolle prelancering te doen

In module 2 krijg je ook een compleet voorbeeldplan van hoe ik mijn succesvolle prelancering in het voorjaar van 2020 aanpakte, zodat jij dit naar jouw eigen prelancering én lancering kunt vertalen. 

Hoe werkt het?

Wellicht ga ik de Lanceer Succes Week later dit najaar nog eens herhalen. Schrijf je hieronder in als je interesse hebt om dan mee te doen.  Je krijgt dan zeven dagen lang toegang tot de eerste twee modules van Continu klanten uit je lancering. Je kunt alle lessen van deze modules een week lang onbeperkt bekijken. Om je te motiveren om er ook echt serieus mee aan de slag te gaan krijg je elke ochtend een mailtje over één van de lessen waar je toegang toe hebt. Je gratis toegang tot de twee modules loopt 7 dagen.

 

Ja, ik heb interesse om de volgende keer mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Wil je nog meer waarde halen uit je deelname aan de Lanceer Succes Week?

Meld je dan ook aan voor de gratis online workshop Hoe krijg je continu klanten zonder dat je pusherige verkooptrucs hoeft te gebruiken? 

BIJ WIE VOLG JE DEZE LANCEER SUCCES WEEK?

Mijn naam is Rimke de Groot, online marketing en business coach voor ondernemers die eigenlijk een hekel hebben aan alles dat bij verkopen komt kijken, maar wel graag veel klanten willen helpen met hun mooie aanbod. Herken jij jezelf daarin? Dan help ik je om op een manier die 100% past bij jou veel meer leuke klanten naar jou toe te laten komen, in plaats van dat jij op hen moet ‘jagen’. Inmiddels heb ik meer dan 220 klanten mogen helpen om klanten te krijgen zonder dat ze daar pusherige verkooptrucs voor hoeven te gebruiken.

 

WELKE RESULTATEN MAG JE VERWACHTEN ALS JE JE AANMELDT VOOR DE LANCEER SUCCES WEEK?

JE WEET WELKE STAPPEN JIJ TE ZETTEN HEBT OM ONLINE VEEL MEER KLANTEN TE KRIJGEN

Als je deze twee modules van Continu klanten uit je lancering gevolgd hebt, weet je precies hoe klanten krijgen vanuit een lancering werkt en hoe jij hier op je eigen manier invulling aan geeft. 

JE WEET HOE JIJ LANCEERT OP DE MANIER DIE PAST BIJ JOU

Dingen die goed passen bij jou werken automatisch ook het allerbeste voor je, omdat er de juiste energie en het bijpassende enthousiasme op zitten. Na het volgen van de lessen weet je precies op welke manier jij het beste jouw mooie aanbod kunt lanceren. 

JE WEET HOE JE HEEL VEEL AANDACHT GENEREERT VOOR JOUW MOOIE AANBOD

Doordat je het concept van prelanceren na het volgen van deze twee modules helemaal doorhebt, heb je een gouden plan in handen om continu aandacht te genereren voor het aanbod dat jij wilt verkopen. 

Ja, ik heb interesse om de volgende keer mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.