GRATIS INSPIRATIESESSIE – DONDERDAG 18 APRIL

Wat houdt jou als ondernemer bezig? Wat is je grootste uitdaging of obstakel van dit moment? Hoe kan ik jou het allerbeste helpen? En waar kan ik het beste over praten in mijn blogs, mijn berichten op social media en mijn andere content om jou optimaal te helpen?

Ik wil het graag allemaal van jouzelf horen. En ik wil jou als fan of volger van Ik help jou online graag beter leren kennen. Daarom nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de allereerste gratis inspiratiesessie die ik op donderdag 18 april van 13.30 tot 15.00 uur organiseer.

 

WAT IS DE GRATIS INSPIRATIESESSIE?

Deze sessie is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Ik wil jou graag helpen om verder te groeien met je bedrijf en je daarom praktische tips geven voor de grootste uitdaging of het belangrijkste obstakel dat jij op dit moment als ondernemer hebt. Tegelijk help jij mij tijdens deze sessie enorm door mij te laten weten hoe en waarover ik jou het beste kan inspireren met alles wat ik online doe.

Omdat ik ervan houd om ondernemers bij elkaar te brengen organiseer ik deze sessies voor groepjes van 4 tot 6 ondernemers. Ze vinden plaats via Zoom, een online ruimte waar je via een link die ik je toestuur in kunt komen en waar we elkaar kunnen zien en spreken. Alles waar we het tijdens de sessie over hebben is vertrouwelijk.

 

HOE DOE JE MEE?

Laat mij via het formulier hieronder weten dat je er op donderdag 18 april graag bij wilt zijn. Je ontvangt dan snel een berichtje van mij waarin ik je laat weten of er nog plek is zodat je de afspraak in je agenda kunt zetten. Als er nog plek is, ontvang je op 18 april de link om mee te doen. Het enige wat je ter voorbereiding hoeft te doen is bedenken welke vragen je mij wilt stellen. En ik verwacht natuurlijk dat je er ook echt bent op 18 april als je je aanmeldt. 😊

 

ZIT ER EEN ADDERTJE ONDER HET GRAS?

Ik ken veel ondernemers die gratis online sessies aanbieden. Meestal krijg je dan aan het eind van zo’n sessie een betaald aanbod. Dat is niet wat ik ga doen. Ik wil je oprecht graag helpen en beter leren kennen. Dus ik doe iets voor jou door jou tips te geven en jij doet iets voor mij doordat ik je beter mag leren kennen. Winst voor ons allebei!

 

JA, HET LIJKT MIJ LEUK OM ERBIJ TE ZIJN

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

PS. Voor al mijn leuke klanten: ik vind het altijd gezellig om jullie te spreken, maar bij deze inspiratiesessies vind ik het vooral belangrijk om mensen die mij nog nooit online gesproken hebben de kans te bieden om mee te doen. Je mag je gerust aanmelden, maar mensen die geen Academielid zijn krijgen voorrang.