GRATIS 3-DELIGE ONLINE TRAINING VOOR ONDERNEMERS DIE MEER KLANTEN ÉN VRIJHEID WILLEN

Ontdek de 3 stappen om jouw website hoog in Google te krijgen, zodat klanten jou én je mooie aanbod uit zichzelf gaan vinden 

ja, ook jou als zelfstandig ondernemer

 
De eerstvolgende Word gevonden in Google Bootcamp gaat eind november van start, schrijf je via de knop hierboven alvast in 

 

* je krijgt ook toegang tot de opnames voor als je niet live mee kunt doen

BEN JIJ EEN COACH, DIENSTVERLENER OF ANDERE ZELFSTANDIG ONDERNEMER EN HERKEN JE JEZELF HIERIN:

R

Je voelt je overweldigd door alles wat er voorbijkomt op social media. Je zou graag verlost willen zijn van de druk die je voelt om ook steeds aanwezig te zijn op Facebook en Instagram. Je verlangt naar een manier waarop nieuwe klanten uit zichzelf naar jou toe komen.

R

Je had gedacht dat het makkelijk zou zijn om online klanten te vinden, maar in de praktijk vind je het knap lastig. Een stemmetje in je hoofd zegt dat je nog méér moet doen en nog méér zichtbaar moet zijn – maar als je heel eerlijk bent zou je veel liever meer klanten krijgen door juist minder (aan marketing) te doen.

R

Jouw energie is beperkt. Je moet de tijd die je in je bedrijf stopt zorgvuldig besteden. Je hebt niet elke dag de energie om actief te zijn op social media – en je voelt je daar snel overprikkeld. Een manier waarbij je in alle rust en op de tijden waarop jij je goed voelt kunt werken aan het krijgen van meer nieuwe klanten spreekt je veel meer aan. 

R

Je bent trots op je website en je zou graag meer mensen willen helpen met jouw mooie aanbod. Maar het lijkt wel of bijna niemand je website weet te vinden. Als jij weet hoe je meer bezoekers op je website krijgt, weet je zeker dat jij meer nieuwe klanten gaat krijgen. 

Als je minimaal 1 van deze 4 herkent, dan nodig ik je heel graag uit om mee te doen aan de Word gevonden in Google Bootcamp

 

ZORG DAT NIEUWE KLANTEN JOU UIT ZICHZELF KUNNEN VINDEN, IN GOOGLE, ZODAT ZIJ NAAR JOU TOE KOMEN IN PLAATS VAN DAT JIJ TELKENS OP HEN MOET ‘JAGEN’

Goed gevonden worden in Google is geen hogere wiskunde. Je hoeft er niet allerlei ingewikkelde termen voor te kennen of te begrijpen. Je hoeft er niet voor te adverteren. En je hoeft er al helemaal geen uren tijd per week aan te besteden. Dat doe en heb ik ook allemaal niet – en toch trekt mijn website duizenden bezoekers per maand via Google en krijg ik elke maand nieuwe klanten uit mijn website. 

Wat wel belangrijk is: goed weten wat jij wilt én wat de klanten die jij kunt helpen willen. Zodat je op je website precies neerzet waar die toekomstige nieuwe klanten van jou naar op zoek zijn. En dat is wat ik je ga leren in de Word gevonden in Google Bootcamp, op een manier waarvan jij zult zeggen: ‘Dit is leuk, dit snap ik, dit kan ik óók!’

 

WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP?

Dag 1, donderdag 25 november: Van onbereikbaar naar heel haalbaar

Het voelt nu wellicht nog als ver-van-je-bed dat nieuwe klanten jou en je website in groten getale uit zichzelf gaan vinden in Google. Maar het is helemaal niet zo onbereikbaar als je denkt. In workshop 1 leer je hoe jij er tussenuit gaat springen tussen de grotere bedrijven en de andere ondernemers die al langer bezig zijn dan jij. 

Dag 2, dinsdag 30 november: Van goed verstopt naar de top in Google

Staan je websitepagina’s nu ergens op plekken in Google waar nooit iemand kijkt? In workshop 2 ga je leren wat jij op je website mag zetten zodat nieuwe klanten jou veel makkelijker kunnen vinden in Google. Je krijgt een simpel stappenplan in eenvoudige taal, waarmee ook jouw website hoog in Google kan komen. 

Dag 3, donderdag 2 december: Zo krijg je klanten uit je website 

Aan alleen bezoekers op je website heb je nog niet zo veel: je wilt natuurlijk klanten uit je website. In deze derde workshop ontdek je de eenvoudige stappen die ervoor zorgen dat bezoekers die jouw website in Google vinden vervolgens ook jouw mooie en waardevolle aanbod bij je willen kopen. 

De live workshops beginnen op alle 3 de dagen om 10.00 uur (Nederlandse tijd). Erg leuk als je er live bij kunt zijn, maar als dat voor jou niet lukt, dan kun je ook na afloop de opnames bekijken, gewoon op de tijd die jou goed uitkomt. 

 

Wat levert jouw deelname aan de Word gevonden in Google Bootcamp je op?

JIJ SPRINGT ERUIT

Je weet hoe jij jezelf in Google onderscheidt van al die andere ondernemers die iets vergelijkbaars doen als jij en hoe je er tussenuit springt tussen bedrijven die groter zijn dan jij.

ZOEKWOORDEN DIE SCOREN IN GOOGLE

Je hebt een lijstje van woorden en zinnen die op jouw website mogen staan als je wilt dat nieuwe klanten jou in Google kunnen vinden – én je weet waar op je website je die woorden neerzet.

HET AANTAL BEZOEKERS DAT PAST BIJ JOUW DOELEN

Je hebt een volledig bij jou passend plan om steeds meer bezoekers naar jouw website te krijgen zonder dat je daar continu druk mee bent.

Bij wie volg je de Word gevonden in Google Bootcamp?

Hi, ik ben Rimke de Groot en ik help coaches, dienstverleners en andere zelfstandig ondernemers die graag (veel) meer klanten uit hun website willen krijgen. Jarenlang werkte ik als journaliste en tekstschrijver én bracht ik veel (te veel) tijd door op social media.  

Ik vond (en vind) het super gezellig op social media, maar klanten kreeg ik er maar weinig uit. En dus besloot ik het advies dat ik al een tijdje aan mijn eigen klanten gaf – stop meer tijd in je website dan in social media – zelf ook maar eens op te volgen. Toen ik dat deed kreeg ik al snel veel meer aanvragen en klanten, stuk voor stuk mensen die mij in Google vonden in plaats van dat ik naar hen op zoek moest.

Nu brengen ook de dingen die ik al in 2018 en 2019 voor mijn website deed mij nog steeds elke dag in contact met nieuwe mensen en vinden elke maand duizenden nieuwe mensen mijn website in Google. Dat levert mij niet alleen meer klanten op voor mijn trainingen én voor mijn tweede business (het verkopen van online pubquizzen), maar ook veel meer rust en vrijheid. De tijd die ik overhoud besteed ik aan mijn hobby’s, wandelen in de natuur en tijd doorbrengen met vrienden en familie. <3

 

WAT IK KAN, DAT KAN JIJ OOK

Dat weet ik omdat ik inmiddels al honderden ondernemers met allerlei verschillende soorten bedrijven heb geholpen om goed gevonden te worden in Google. Ook ondernemers die voordat ze mij leerden kennen nog maar een handjevol bezoekers op hun website kregen en/of geen idee hadden wat een zoekwoord is. Dit zeggen zij zelf over mijn Bootcamps en overige trainingen: 

“Ik krijg nu meer mensen op mijn website die direct een aankoop doen”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

Mijn verkoop is sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog geschoten.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“Rimke is ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar Minty's Gifts & Prints

DIT IS WAT JE KRIJGT TIJDENS DE WORD GEVONDEN IN GOOGLE BOOTCAMP

3 LIVE WORKSHOPS

Op donderdag 9, dinsdag 14 en donderdag 16 september krijg je om 10.00 uur een live workshop waarin je een eenvoudig stappenplan leert om met jouw website goed gevonden te worden in Google. Van al deze workshops komen ook opnames beschikbaar, zodat je ze ook op een later moment kunt bekijken.

TOEGANG TOT EEN FIJNE FACEBOOKGROEP

In de Facebookgroep van de Word gevonden in Google Bootcamp krijg je alle support die je nodig hebt bij de stappen die je tijdens de Bootcamp gaat zetten. Je kunt er terecht om vragen te stellen, jouw uitwerking van de opdrachten te delen en motivatie en inspiratie op te doen bij de andere deelnemers. 

l

HANDIG WERKBOEK

In het werkboek van de Word gevonden in Google Bootcamp maak je jouw eigen plan om meer bezoekers en nieuwe klanten naar jouw website te krijgen. Ook na de Bootcamp kun je dit werkboek blijven gebruiken.

WAT JE WELLICHT NOG WILT WETEN VOORDAT JE JE AANMELDT:

Wat als ik er niet (elke keer) live bij kan zijn?

Je krijgt na alle drie de live workshops een berichtje als de opname voor je klaarstaat. Deze kun je rustig op jouw eigen tijd en tempo bekijken. De opnames blijven beschikbaar tot en met 1 week na de laatste live workshop.

 

Kan ik vragen aan jou stellen?

Ja, dat kun je zeker. Je mag mij tijdens de Bootcamp alle hulp vragen die je nodig hebt. Dat kan tijdens de live workshops en in de bijbehorende besloten Facebookgroep.

Ja, ik wil me alvast aanmelden

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.