fbpx

GRATIS ONLINE LIVE TRAINING VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS

KRIJG JOUW WEBSITE HOOG IN GOOGLE, ZODAT JE ELKE WEEK NIEUWE KLANTEN AANTREKT VOOR JOUW MOOIE AANBOD

 

DIT IS WAT JE KRIJGT IN DEZE 3-DELIGE TRAINING: 

Zoekwoorden die klanten trekken

Wat zijn de zes soorten zoekwoorden die nieuwe klanten intypen in Google als ze op zoek zijn naar jouw mooie aanbod? En hoe maak jij hier zinnen van die je op je website gebruikt om deze mogelijke klanten juist naar jóuw website te laten komen? Tijdens de Google Bootcamp ontdek je het!

Hoog in Google als zelfstandig ondernemer

Welke stappen mag jij zetten als jij als zelfstandig ondernemer op de eerste plek of pagina in Google wilt komen? Hoe spring jij eruit als je (best) veel concurrentie hebt van andere bedrijven en/of zelfstandig ondernemers? Je krijgt alle handvaten om gemakkelijk door jouw favoriete klanten gevonden te worden.

Zo krijg jij klanten uit je website 

Natuurlijk is het mooi als steeds meer bezoekers jouw website uit zichzelf weten te vinden. Maar je wilt van deze kijkers natuurlijk ook kopers maken. Ik neem je mee in de vijf eenvoudige stappen die er samen voor zorgen dat je niet alleen bezoekers op je website, maar bovenal ook klanten uit je website krijgt. 

De live workshops beginnen op alle 3 de dagen (8, 13 en 15 september) om 10.00 uur (Nederlandse tijd). Van elk van de workshops komt ook een opname beschikbaar, zodat je deze terug kunt kijken als je niet (telkens) live aanwezig kunt zijn. 

 

 WAT DEELNEMERS AAN MIJN BOOTCAMPS ZEGGEN: 

“Ik krijg nu meer mensen op mijn website die direct een aankoop doen.”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

“Een training bij Rimke is heerlijk praktisch. Ze legt stap voor stap uit hoe ze het zelf heeft aangepakt, zodat je haar kunt ‘nadoen’. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden en scheelt het je heel veel gedoe en energie.”

Jacoline Steegstra

Huwelijkstrainer

“Mijn verkoop is sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog geschoten. In de eerste 10 maanden van 2021 kreeg ik meer dan 500 bestellingen uit mijn website.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“Volg een training bij Rimke, en je weet zeker dat je nieuwe dingen leert. Niet alleen dingen die mooi en interessant klinken, maar dingen die je ook meteen zelf kunt toepassen. Rimke gebruikt duidelijke taal en geeft naast waardevolle informatie, ook veel energie en motivatie om je website te verbeteren!”

Dilo van Commenee

1 2 Travel Africa

“Ik word heel enthousiast van trainingen van Rimke. Ze is kalm en vriendelijk en legt alles heel rustig en duidelijk uit. Vaak ook met een stappenplan of checklist. Hierdoor weet ik gelijk wat ik kan doen en aan welke knopjes ik kan draaien om te bereiken wat ik wil. Dat geeft mij energie om gelijk ermee aan de slag te gaan!”

Karina Jap a Joe

Vindlicht