GRATIS 3-DELIGE ONLINE TRAINING VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS 

 

Ontdek de 3 stappen om jouw website hoog in Google te krijgen, zodat nieuwe klanten jou én je aanbod uit zichzelf gaan vinden 

 

De Word gevonden in Google Bootcamp komt terug in september 2022. Via de knop hierboven kun je je alvast aanmelden voor de interesselijst, zodat je als eerste een berichtje ontvangt als je je kunt inschrijven voor de septembereditie van de Word gevonden in Google Bootcamp.

BEN JIJ ALS COACH, DIENSTVERLENER OF ANDERE ZELFSTANDIG ONDERNEMER AL EEN TIJDJE BEZIG EN HERKEN JE JEZELF HIERIN:

R

Je post elke week trouw je berichten op Facebook en Instagram, in de hoop dat je zo onder de aandacht komt van nieuwe klanten. Maar als je eerlijk bent slokt al dat posten veel te veel van je tijd en energie op – en stromen je mailbox en je inbox op Instagram en Facebook nou niet bepaald vol met berichtjes van mensen die betalende klant willen worden. Je bent op zoek naar een manier om mensen te bereiken die wél bij je willen kopen. 

R

Toen je jouw bedrijf startte en je website de lucht in ging dacht je nog dat klanten vanzelf wel naar jou toe zouden komen. Maar nu je een tijdje bezig bent voelt online klanten krijgen meer als een ingewikkelde legpuzzel met duizend stukjes. Een stemmetje in je hoofd zegt dat je nog meer zichtbaar moet zijn online, nog meer tijd in je marketing moet stoppen. Maar als je eerlijk bent wil je veel liever dat klanten jou makkelijker weten te vinden zonder dat het telkens meer van jouw tijd opslokt. 

R

Je bent goed in wat je doet en je weet hoe goed jij klanten kunt helpen met je betaalde aanbod. Elke klant die je tot nu toe geholpen hebt is enthousiast. Toch lukt het je maar niet om je aanbod bij telkens meer mogelijke klanten onder de aandacht te krijgen. Als het zo door blijft gaan moet je binnenkort mogelijk (weer terug) in loondienst, en dat is wel het laatste waar je op zit te wachten. Je bent op zoek naar de sleutel om meer nieuwe klanten naar jou toe te laten komen, zodat je meer mensen kunt helpen en jij een fulltime inkomen uit je bedrijf kunt halen. 

R

Je bent trots op je zelfgemaakte website en je krijgt er alleen maar complimenten over van iedereen aan wie je jouw site laat zien. Maar hoe mooi je website ook is, het lijkt wel of niemand ‘m weet te vinden. Wekelijks komt er niet meer dan een handjevol mensen kijken op je website – en kopen of contact met je opnemen doen ze al helemaal niet. Je blijft je hoofd maar breken over wat je nou niet goed doet. 

 
Als jij jezelf in minimaal 1 van deze 4 punten herkent, zorg dan dat je de gratis Word gevonden in Google Bootcamp niet mist

 

JE HOEFT NIET ZELF UREN TE GOOGELEN NAAR HOE JIJ ONLINE NIEUWE KLANTEN KRIJGT, IK LEER HET JE IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

 

Dag 1, donderdag 10 maart: Zo werkt scoren in Google voor jóu

Ontdek de ingrediënten die ervoor zorgen dat nieuwe klanten jou weten te vinden in Google. Na deze eerste workshop is het voor jou glashelder hoe jij jouw website omhoog laat komen in Google. Je ontdekt dat het ook voor jou als zelfstandig ondernemer heel haalbaar is en dat je in Google bovendien heel gericht mensen bereikt die al op zoek zijn naar jou en jouw waardevolle aanbod.

Dag 2, dinsdag 15 maart: Op naar de top in Google

Staan je websitepagina’s nu ergens op plekken in Google waar nooit iemand kijkt? In workshop 2 gaan we samen de stappen zetten waarmee nieuwe klanten jou veel hoger in Google gaan vinden. Je krijgt een eenvoudig en bewezen stappenplan waar je direct lekker praktisch mee aan de slag kan, inclusief een geheim Google-ingrediënt speciaal voor zelfstandig ondernemers. 

Dag 3, donderdag 17 maart: Zo krijg jij klanten uit je website 

Natuurlijk is het mooi als steeds meer bezoekers jouw website uit zichzelf weten te vinden. Maar hoe maak je van deze websitebezoekers nu betalende klanten? In de derde workshop ontdek je de eenvoudige stappen om bezoekers die jouw website in Google vinden ook jouw aanbod bij je te laten kopen. 

De live workshops beginnen op alle 3 de dagen om 10.00 uur (Nederlandse tijd). Erg leuk als je er live bij kunt zijn, maar als dat voor jou niet lukt, dan kun je ook na afloop de opnames bekijken, gewoon op de tijd die jou goed uitkomt. 

 

Bij wie volg je de Word gevonden in Google Bootcamp?

Hi, ik ben Rimke de Groot en ik help coaches, dienstverleners en andere zelfstandig ondernemers om (veel) meer klanten uit hun website te krijgen. Jarenlang werkte ik als journaliste en tekstschrijver én bracht ik veel (te veel) tijd door op social media.  

Ik vond (en vind) het super gezellig op social media, maar klanten kreeg ik er maar weinig uit. En dus besloot ik het advies dat ik al een tijdje aan mijn eigen klanten gaf – stop meer tijd in je website dan in social media – zelf ook maar eens op te volgen. Toen ik dat deed kreeg ik al snel veel meer aanvragen en klanten, stuk voor stuk mensen die mij in Google vonden in plaats van dat ik naar hen op zoek moest.

Nu brengen ook de dingen die ik al in 2018, 2019 en 2020 voor mijn website deed mij nog steeds elke week in contact met nieuwe klanten en vinden elke maand duizenden nieuwe mensen mijn website in Google. Dat levert mij niet alleen meer klanten op voor mijn trainingen én voor mijn tweede business (het verkopen van online pubquizzen), maar ook veel meer rust en vrijheid. De tijd die ik overhoud besteed ik aan mijn hobby’s, wandelen in de natuur en tijd doorbrengen met vrienden en familie. <3

 

WAT IK KAN, DAT KAN JIJ OOK

Dat weet ik omdat ik inmiddels al bijna duizend zelfstandig ondernemers met allerlei verschillende soorten bedrijven heb geholpen om goed gevonden te worden in Google. Dit zeggen zij zelf over mijn Bootcamps en overige trainingen: 

“Ik krijg nu meer mensen op mijn website die direct een aankoop doen”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

Mijn verkoop is sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog geschoten.”

Tessa Hofman

Eigenaar Mama Milk Fairy, Breastmilk Jewelry and Soap

“Rimke is ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar Minty's Gifts & Prints

 

WAT JE WELLICHT NOG WILT WETEN VOORDAT JE JE AANMELDT:

Wat als ik geen tijd heb om live mee te doen? 

Je krijgt na alle drie de live workshops een berichtje als de opname voor je klaarstaat. Deze kun je rustig op jouw eigen tijd en tempo bekijken. De opnames blijven beschikbaar tot en met 1 week na de laatste live workshop. Je kunt dus ook meedoen als je niet op (alle) genoemde data live aanwezig kunt zijn. 

 

Is de Word gevonden in Google Bootcamp geschikt voor mij? 

De Word gevonden in Google Bootcamp is er speciaal voor coaches, dienstverleners, webshopeigenaren en andere zelfstandig ondernemers die al een tijdje bezig zijn met hun bedrijf en nog moeite hebben met het online krijgen van klanten – of graag veel meer klanten willen krijgen dan ze tot nu toe hebben. Als jij jezelf hierin herkent, weet ik zeker dat je meedoen aan de Bootcamp een nuttige besteding van je tijd gaat vinden. Ben jij een beginnende zelfstandig ondernemer? Doe dan ook gerust mee, want je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk! 

 

Kan ik vragen aan jou stellen?

Ja, dat kun je zeker. Je mag mij tijdens de Bootcamp alle hulp vragen die je nodig hebt. Vragen stellen kan tijdens de live workshops en in de bijbehorende besloten Facebookgroep. Dus ben je erbij?